Skip to content
Trang chủ » Christiaan van der Takstraat Bergschenhoek: Ontdek deze verborgen parel in Nederland!

Christiaan van der Takstraat Bergschenhoek: Ontdek deze verborgen parel in Nederland!

Verkocht - Christiaan van der Takstraat 153 - Bergschenhoek - immobilia.nl

christiaan van der takstraat bergschenhoek

Bergschenhoek is een klein dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland, onderdeel van de gemeente Lansingerland. Het dorp is gesticht in de Middeleeuwen, maar het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Bergschenhoek is omringd door landerijen en uitgestrekte bossen, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is voor mensen die houden van een rustige en groene omgeving.

1. De geschiedenis van Bergschenhoek

Bergschenhoek is oorspronkelijk ontstaan als een klein dorpje dat zich richtte op de landbouw en veeteelt. In de Middeleeuwen werd er een kerk gebouwd die het centrale punt van het dorp werd en in de 17e eeuw werd er een korenmolen gebouwd die nu nog steeds te bezichtigen is.

In de 19e eeuw vond in Bergschenhoek een belangrijke gebeurtenis plaats; de aanleg van de Hofpleinspoorlijn. Dit was een belangrijke ontwikkeling voor het transport van goederen en personen tussen Rotterdam en Den Haag. Tegenwoordig is het station in Bergschenhoek niet meer in gebruik.

2. Demografie van Bergschenhoek

Bergschenhoek heeft ongeveer 17.000 inwoners en is daarmee een relatief klein dorp. De gemiddelde leeftijd is hoger dan het Nederlands gemiddelde, en er wonen relatief veel gezinnen met kinderen. Het dorp is tevens populair onder expats die in de buurt werken vanwege de goede bereikbaarheid en rustige omgeving.

3. Wonen in Bergschenhoek

Bergschenhoek is een aantrekkelijke woonplaats vanwege de rustige en groene omgeving. Er zijn verschillende woonwijken geschikt voor gezinnen, starters en ouderen. Er zijn zowel koop- als huurwoningen beschikbaar.

Christiaan van der Takstraat

4. Locatie en toegankelijkheid van Christiaan van der Takstraat

Christiaan van der Takstraat is een populaire woonstraat in Bergschenhoek. De straat ligt in de wijk Bergschenhoek en is centraal gelegen. De straat is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is de straat goed bereikbaar. Er zijn verschillende bushaltes in de nabije omgeving en het station van Meijersplein is op slechts enkele minuten rijden met de auto.

5. Woning aanbod in Christiaan van der Takstraat

Christiaan van der Takstraat heeft een gevarieerd aanbod aan woningen. Er zijn rijtjeshuizen, tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar. De huizen zijn ruim opgezet en hebben vaak een tuin. De huizen zijn in de afgelopen jaren gerenoveerd en worden goed onderhouden. Zo zijn er verschillende huizen beschikbaar met zonnepanelen en de nieuwste isolatie technologie.

6. Voorzieningen in en rond Christiaan van der Takstraat

In en rondom Christiaan van der Takstraat zijn voldoende voorzieningen beschikbaar. Zo zijn er verschillende supermarkten in de buurt zoals Albert Heijn en Jumbo, en zijn er diverse speciaalzaken in het nabijgelegen centrum van Bergschenhoek.

Er zijn ook verschillende scholen in de omgeving, zoals basisschool De Acker, en middelbare scholen zoals Melanchthon Bergschenhoek en Wolfert Dalton.

Voor ontspanning is er ook genoeg te beleven. Bergschenhoek heeft een groot recreatiegebied, het Lage Bergse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of picknicken. Ook heeft het dorp een eigen zwembad, het Zwembad Bergschenhoek.

Leven in Christiaan van der Takstraat

7. Buurtgemeenschap en burenrelaties

Christiaan van der Takstraat heeft een hechte buurtgemeenschap. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij bewoners elkaar kunnen ontmoeten, zoals een buurtbarbecue of nieuwjaarsborrel. Ook is er een buurt WhatsApp-groep waarin bewoners informatie met elkaar kunnen delen.

8. Evenementen en activiteiten in de buurt van Christiaan van der Takstraat

Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd in de buurt van Christiaan van der Takstraat. Zo is er jaarlijks het wielerfestival Bergschenhoek, waarbij het hele dorp in het teken staat van wielrennen. Ook is er een kerstmarkt en wordt er regelmatig een buurtfeest georganiseerd.

Funda Bergschenhoek geeft een goed beeld van het actuele woningaanbod in Bergschenhoek en Christiaan van der Takstraat. De website geeft informatie over de prijzen en specificaties van woningen.

Sartrehof Bergschenhoek is een nieuwbouwproject dat momenteel in ontwikkeling is in de buurt van Christiaan van der Takstraat. Het project omvat verschillende vrijstaande woningen en rijtjeshuizen.

Vrijstaande woning Bergschenhoek is een veelgezochte zoekopdracht op Funda. Er zijn verschillende vrijstaande woningen beschikbaar in de buurt van Christiaan van der Takstraat, variërend in prijs en grootte.

In conclusie is Christiaan van der Takstraat een aantrekkelijke woonstraat in het rustige en groene dorp Bergschenhoek. Met een hechte buurtgemeenschap en verschillende voorzieningen in de buurt is het een ideale plek om te wonen voor gezinnen en expats die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Keywords searched by users: christiaan van der takstraat bergschenhoek christiaan van der takstraat 71, bergschenhoek, christiaan van der takstraat 109, christiaan van der takstraat 125, christiaan van der takstraat 69, christiaan van der takstraat 84, funda bergschenhoek, sartrehof bergschenhoek, vrijstaande woning bergschenhoek

Categories: Top 63 christiaan van der takstraat bergschenhoek

Verkocht – Christiaan van der Takstraat 153 – Bergschenhoek – immobilia.nl

See more here: smartekvn.com

christiaan van der takstraat 71, bergschenhoek

Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek in Nederlands is a quaint and beautiful residential area in the town of Bergschenhoek. It is a peaceful and serene neighborhood that is perfect for those looking to settle down in a calm and quiet part of town. The street is named after Christiaan van der Tak, a well-known figure in Dutch history who was a member of the House of Representatives during the late 1800s.

The area around Christiaan van der Takstraat 71 is full of amenities and facilities, making it an ideal location for families and individuals alike. The street is lined with beautiful houses and well-maintained sidewalks, making it a great place for a peaceful stroll. The houses in the area are mostly single-family homes, and many of them have gardens and outdoor spaces that are perfect for relaxation and leisure activities.

One of the key benefits of living in Christiaan van der Takstraat 71 is the accessibility to a range of amenities. The street is located near several grocery stores, shopping centers, and restaurants, making it easy for residents to run errands and find things to do. The area also has several parks and green spaces, providing residents with ample opportunities for outdoor recreation and exercise.

FAQs

1. What is the cost of living in Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek?

The cost of living in Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek varies depending on individual circumstances such as the size of the family, income, and lifestyle. In general, Bergschenhoek is considered an affordable place to live compared to other towns and cities in the Netherlands.

2. Is Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek a safe place to live?

Yes, Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek is a safe place to live. Bergschenhoek is a peaceful and calm town with low crime rates. The streets are well lit and patrolled regularly by the police, making residents feel safe and secure.

3. What are the schools like in Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek?

Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek is located near several primary and secondary schools. The area also has several daycare centers and after-school programs for younger children. The schools in Bergschenhoek have good reputations and are known for providing high-quality education.

4. What kind of amenities are available in Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek?

Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek is located near several grocery stores, shopping centers, and restaurants. The area also has several parks and green spaces, providing residents with ample opportunities for outdoor recreation and exercise. There are also several community centers and clubs in the area, offering activities and programs for people of all ages.

5. What is the transportation system like in Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek?

Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek is well-connected to the surrounding areas via public transportation. The area has several bus stops, and there is a train station located in the nearby town of Berkel en Rodenrijs. The train provides easy access to cities such as Rotterdam and Amsterdam.

In conclusion, Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek is a beautiful and peaceful residential area in the town of Bergschenhoek. It is an ideal location for families and individuals looking to settle down in a calm and quiet part of town. The area is full of amenities and facilities, making it easy for residents to find things to do and run errands. With its low crime rates, excellent schools, and accessible transportation system, Christiaan van der Takstraat 71, Bergschenhoek is an excellent place to call home.

christiaan van der takstraat 109

Christiaan van der Takstraat 109 is een zeer populaire straat in Rotterdam. De straat is gelegen in de wijk Kralingen en heeft een absoluut rijke geschiedenis. Het gebied zelf is een van de meest exclusieve en welvarende in de stad Rotterdam.

Van de best beoordeelde restaurants in de stad tot statige huizen, er is voor elk wat wils in de straat. Als u op zoek bent naar accommodatie in Rotterdam, dan is de Christiaan van der Takstraat 109 een goede locatie om te overwegen. Lees verder om meer te weten te komen over de straat en wat deze te bieden heeft.

Geschiedenis

De straat is genoemd naar de Amsterdamse econoom Christiaan Pieter van der Tak, geboren in 1854. Van der Tak was tevens de oprichter van het Nederlandsch Zuivelbureau en een gepassioneerd voorstander van de efficiënte productie van zuivelproducten.

De wijk Kralingen was oorspronkelijk een dorp buiten Rotterdam en werd aan de stad toegevoegd in 1895. Het was toen nog voornamelijk een landelijk gebied en het duurde nog enkele jaren voordat de wijk zich ontwikkelde tot wat het nu is.

Vandaag de dag is de wijk Kralingen een van de meest welvarende en exclusieve wijken van Rotterdam. Het is de thuisbasis van zowel het Erasmus Universitair Medisch Centrum als van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wat te doen in Christiaan van der Takstraat 109

– Restaurants

Een van de populairste restaurants in de straat is restaurant De Schone Lei. Dit restaurant biedt gerechten uit de moderne Europese keuken aan en is erg populair bij de plaatselijke bevolking. Andere bekende restaurants in de omgeving zijn o.a. Mertens, waar de beste kazen uit heel Europa te vinden zijn, en Fish! restaurant.

– Winkelen

De straat is gevuld met winkels en boetieks die de perfecte plek zijn om te shoppen. Er zijn ook veel speciaalzaken in de straat. U kunt hier bijvoorbeeld zeer exclusieve kazen vinden bij Mertens of heerlijke verse vis bij Fish! restaurant.

– Bezienswaardigheden

Een andere populaire attractie in de buurt is de Kralingse Plas. Dit is een groot recreatiegebied in het midden van Rotterdam. Het is een geweldige plek om te wandelen, fietsen of zelfs te picknicken. De Plas wordt ook zeer goed onderhouden en er zijn veel gelegenheden om te zwemmen of te zeilen.

FAQs

Q: Welke soort woningen vind ik in Christiaan van der Takstraat 109?

A: De straat staat bekend om zijn statige huizen en luxe appartementencomplexen. Er zijn ook veel villa’s, waarvan sommige worden verhuurd als vakantiewoning.

Q: Welke restaurants zijn er in de buurt van Christiaan van der Takstraat 109?

A: Er zijn meerdere restaurants en cafés in de straat, maar een van de meest gewaardeerde is restaurant De Schone Lei.

Q: Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt van Christiaan van der Takstraat 109?

A: Een van de opvallendste bezienswaardigheden in de omgeving is de Kralingse Plas, een groot recreatiegebied in het midden van Rotterdam. Hier kan men o.a. wandelen, fietsen of zwemmen.

Q: Is Christiaan van der Takstraat 109 kindvriendelijk?

A: Ja, de straat is zeer kindvriendelijk. Er zijn speeltuinen in de omgeving van de straat en diverse activiteiten voor kinderen.

Q: Is Christiaan van der Takstraat 109 een veilige buurt?

A: Ja, Rotterdam staat bekend om zijn veilige straten. De wijk Kralingen is een van de veiligste en meest welvarende delen van de stad.

Conclusie

Christiaan van der Takstraat 109 is een van de meest exclusieve en welvarende gebieden in Rotterdam. Het heeft een rijke geschiedenis en biedt een grote verscheidenheid aan restaurants, winkels en attracties. Als u op zoek bent naar accommodatie in Rotterdam, dan is dit een uitstekend gebied om te overwegen voor uw verblijf in de stad. Met zoveel te zien en te doen in de buurt, zal het zeker een onvergetelijke ervaring zijn.

Images related to the topic christiaan van der takstraat bergschenhoek

Verkocht - Christiaan van der Takstraat 153 - Bergschenhoek - immobilia.nl
Verkocht – Christiaan van der Takstraat 153 – Bergschenhoek – immobilia.nl

Article link: christiaan van der takstraat bergschenhoek.

Learn more about the topic christiaan van der takstraat bergschenhoek.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *