Skip to content
Trang chủ » Christiaan Geurtsweg 24 Apeldoorn: Ontdek Deze Geweldige Locatie!

Christiaan Geurtsweg 24 Apeldoorn: Ontdek Deze Geweldige Locatie!

Zondag 30 januari 2022 | Christiaan van Dijk | God is betrouwbaar!

christiaan geurtsweg 24 apeldoorn

Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn is een opvallend pand dat bekend staat om zijn unieke architectuur en indrukwekkende geschiedenis. Gelegen in het hart van Apeldoorn, heeft dit pand talloze eigenaren gehad en verschillende activiteiten gehuisvest, waaronder een houthandel en een uitvaartcentrum. In dit artikel gaan we dieper in op de locatie van het pand, de architectonische kenmerken, de geschiedenis en de huidige activiteiten en waarde. Ook zullen we ingaan op de impact van het pand op de lokale gemeenschap en de toekomstplannen voor het pand en de omgeving.

Locatie van het pand

Christiaan Geurtsweg 24 bevindt zich in het noorden van Apeldoorn, een stad in de provincie Gelderland, in het midden van Nederland. Het pand ligt in een rustige woonwijk, omringd door groene gebieden zoals park De Elzenkamp. De omgeving is dus ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige locatie om te wonen, maar toch in de nabijheid van alle gemakken van een stad willen zijn. Het pand ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Apeldoorn en op minder dan een uur rijden van grote steden zoals Amsterdam en Utrecht.

Architectonische kenmerken van het pand

Christiaan Geurtsweg 24 is een uniek pand dat veel architecturale elementen combineert. Het bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd in een strakke, rechthoekige vorm. Het pand heeft veel grote ramen en glazen panelen die het licht binnenlaten en een gevoel van ruimtelijkheid geven. Verder heeft het pand een opvallende lichtbruine kleur die perfect past bij de omgeving. Het pand is ontworpen met een modern twist, waarbij rekening is gehouden met het wooncomfort van de bewoners. Het gehele pand ademt een warme en gastvrije sfeer.

Geschiedenis van het pand en omliggende omgeving

Het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 70 van de twintigste eeuw. Destijds was het pand eigendom van de familie Rouwenhorst, die hier een houthandel runde. Het pand trok veel klanten vanwege de goede kwaliteit van het hout en de vriendelijke service. Na verloop van tijd groeide de populariteit van de houthandel en besloot de familie Rouwenhorst om het pand uit te breiden met een showroom en opslagruimte.

In 2009 werden de houthandel en showroom verkocht aan de uitvaartorganisatie Monuta. Monuta besloot het pand om te bouwen tot een moderne uitvaartcentrum, waar mensen afscheid kunnen nemen van hun geliefden. Het pand werd volledig gerenoveerd en aangepast aan de nieuwe functie. Er zijn nu verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor ceremonies, rouwbezoeken en familiebijeenkomsten.

Vorige bewoners van het pand

Het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn heeft een rijke geschiedenis met verschillende vorige bewoners. Zoals hierboven genoemd was het pand oorspronkelijk eigendom van de familie Rouwenhorst, die er een houthandel runde. Na de verkoop van de houthandel nam Monuta het pand over en bouwde het om tot een modern uitvaartcentrum.

Huidige bewoners van het pand en hun activiteiten

Het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn wordt momenteel gebruikt als uitvaartcentrum door Monuta. Het uitvaartcentrum biedt verschillende diensten aan voor mensen bij het regelen van een begrafenis of crematie. Zo kunnen mensen hier terecht voor rouwbezoeken, ceremonies en familiebijeenkomsten. Het uitvaartcentrum heeft een warme en gastvrije uitstraling, met een focus op persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Huidige waarde van het pand

De huidige waarde van het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 is niet bekend. Omdat het pand momenteel in gebruik is als uitvaartcentrum, is het lastig om een schatting te maken van de waarde. Factoren zoals de locatie, architectuur en omvang van het pand spelen echter wel een belangrijke rol bij het bepalen van de waarde van het pand.

Plaats in de lokale gemeenschap en evenementen die daar plaatsvinden

Christiaan Geurtsweg 24 heeft een belangrijke plaats in de lokale gemeenschap van Apeldoorn. Het pand is een uniek gebouw dat opvalt tussen de andere gebouwen in de buurt. Mensen komen hier graag voor afscheidsceremonies en rouwbezoeken. Het uitvaartcentrum speelt dus een prominente rol in het sociale leven van Apeldoorn.

Toekomstplannen voor het pand en de omgeving

Er zijn geen specifieke toekomstplannen bekend voor het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn. Omdat het pand momenteel in gebruik is als uitvaartcentrum, is het nog onduidelijk wat er in de toekomst mee gaat gebeuren. Wel is bekend dat er in de omgeving van het pand verschillende ontwikkelingen gaande zijn. Zo wordt er in de buurt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsruimtes en woningen.

Impact van het pand op de lokale economie en ontwikkeling

Christiaan Geurtsweg 24 heeft een belangrijke impact gehad op de lokale economie en ontwikkeling van Apeldoorn. De houthandel van de familie Rouwenhorst trok veel klanten uit de omgeving en zorgde voor werkgelegenheid. Na de verkoop van de houthandel aan Monuta werd het pand omgebouwd tot een modern uitvaartcentrum, dat ook weer voor werkgelegenheid en economische groei zorgde. Het pand heeft dus een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Apeldoorn als stad.

Belang van het pand voor de stad Apeldoorn

Christiaan Geurtsweg 24 is een belangrijk pand voor de stad Apeldoorn vanwege zijn unieke architectuur en rijke geschiedenis. Het pand heeft in het verleden een belangrijke rol gespeeld in de lokale economie en werkgelegenheid en heeft nu een belangrijke functie als uitvaartcentrum. Het pand draagt dus bij aan de sociale en economische ontwikkeling van Apeldoorn en is een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap.

FAQs

Wat is Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn?

Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn is een opvallend pand dat bekend staat om zijn unieke architectuur en indrukwekkende geschiedenis. Het pand heeft in het verleden dienst gedaan als houthandel en showroom en wordt momenteel gebruikt als uitvaartcentrum.

Wie waren de vorige bewoners van het pand?

Het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn heeft verschillende vorige bewoners gehad. In het verleden was het pand eigendom van de familie Rouwenhorst, die er een houthandel runde. Na de verkoop van de houthandel nam Monuta het pand over en bouwde het om tot een modern uitvaartcentrum.

Wat is de huidige functie van het pand?

Het pand aan Christiaan Geurtsweg 24 in Apeldoorn wordt momenteel gebruikt als uitvaartcentrum door Monuta. Mensen kunnen hier terecht voor rouwbezoeken, ceremonies en familiebijeenkomsten.

Welke toekomstplannen zijn er voor het pand en de omgeving?

Er zijn geen specifieke toekomstplannen bekend voor het pand aan Christiaan Geurtsweg 24. Wel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsruimtes en woningen in de omgeving van het pand.

Keywords searched by users: christiaan geurtsweg 24 apeldoorn christiaan geurtsweg apeldoorn, rouwenhorst apeldoorn vermoord, rouwenhorst houthandel apeldoorn openingstijden, monuta apeldoorn

Categories: Top 52 christiaan geurtsweg 24 apeldoorn

Zondag 30 januari 2022 | Christiaan van Dijk | God is betrouwbaar!

See more here: smartekvn.com

christiaan geurtsweg apeldoorn

Christiaan Geurtsweg is een heerlijke buurt in Apeldoorn, gelegen in het oosten van de stad. Het is een rustige en groene omgeving met veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. De buurt heeft een mix van verschillende huizen, variërend van vrijstaande woningen tot rijtjeshuizen, en biedt een aangename sfeer voor gezinnen en gepensioneerden.

Waarom kiezen voor Christiaan Geurtsweg?

Veel mensen kiezen ervoor om in Christiaan Geurtsweg te wonen vanwege de rustige locatie, weg van het drukke stadsleven. Gelegen tussen groene gebieden, met het Orderbos aan de ene kant en de golfbaan om de hoek, biedt de buurt tal van recreatiemogelijkheden. De buurt heeft ook veel groene ruimtes en parken die het ideaal maken voor gezinnen met jonge kinderen om te genieten van buitenspelen en picknicken.

Samen met de rustige omgeving is Christiaan Geurtsweg zeer geschikt voor ouderen en gepensioneerden, in het bijzonder vanwege de nabijheid van gezondheidszorg- en zorginstellingen. Er zijn veel zorg- en verpleeghuizen in de buurt, samen met apotheken, dokterspraktijken en fysiotherapiecentra, waardoor de buurt ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een zorgeloze levensstijl.

De buurt heeft ook goede scholen, waaronder de openbare basisschool De Zonnewende en de Christelijke basisschool Prins Willem Alexander. Deze scholen hebben een uitstekende reputatie en zijn populair bij gezinnen met jongere kinderen.

Voorzieningen

Christiaan Geurtsweg biedt bewoners een scala aan voorzieningen, waaronder een supermarkt, een bakker en een slager. De buurt heeft ook een apotheek, een bank en een postkantoor, wat het handig maakt voor bewoners om te voorzien in hun dagelijkse behoeften.

De buurt heeft ook de nodige faciliteiten voor ontspanning en vrije tijd. Zowel het Orderbos als de golfbaan zijn populair bij bewoners en bieden de perfecte gelegenheid om te wandelen, te joggen of te golfen. Daarnaast is er het zwembad Malkander, dat een scala aan activiteiten in water biedt, van zwemlessen voor kinderen tot aqua-aerobics voor volwassenen.

Christiaan Geurtsweg ligt ook op korte afstand van het centrum van Apeldoorn, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot het winkel- en uitgaansgebied van de stad. Het centrum biedt een scala aan restaurants, bars, winkels en culturele bezienswaardigheden, waaronder het Paleis Het Loo en de Apenheul. Voor liefhebbers van het buitenleven is het Nationaal Park De Hoge Veluwe, met zijn prachtige natuur, op slechts een korte rit van de buurt.

Veiligheid

De buurt is over het algemeen een veilige omgeving om te wonen. Er zijn weinig geregistreerde criminaliteit-incidenten en de lokale autoriteiten werken hard om ervoor te zorgen dat de buurt veilig blijft voor bewoners.

De gemeente Apeldoorn heeft een actief beleid voor veiligheid en zet zich in voor het verbeteren van de leefbaarheid in wijken en buurten. Er zijn ook verschillende vrijwillige patrouilles, zoals buurtwachten, die helpen bij het handhaven van de veiligheid in de buurt.

FAQs

Wat is de gemiddelde prijs voor een woning in Christiaan Geurtsweg?

De gemiddelde prijs voor een woning in Christiaan Geurtsweg ligt rond de 350.000 euro. De prijzen variëren echter afhankelijk van het type woning en de grootte van het pand.

Zijn er goede scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende goede scholen in de buurt, waaronder de openbare basisschool De Zonnewende en de Christelijke basisschool Prins Willem Alexander. Deze scholen hebben een uitstekende reputatie en zijn populair bij gezinnen met jongere kinderen.

Is de buurt veilig om in te wonen?

Ja, de buurt is over het algemeen een veilige omgeving om in te wonen. Er zijn weinig geregistreerde criminaliteit-incidenten en de lokale autoriteiten werken hard om ervoor te zorgen dat de buurt veilig blijft voor bewoners.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt?

De buurt heeft een supermarkt, een bakker en een slager, samen met een apotheek, een bank en een postkantoor. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor ontspanning en vrije tijd, waaronder een zwembad en de golfbaan.

Zijn er mogelijkheden voor recreatie in de buurt?

Ja, er zijn veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de buurt, waaronder het Orderbos en de golfbaan. Daarnaast is er ook het zwembad Malkander, dat een scala aan activiteiten in water biedt, van zwemlessen voor kinderen tot aqua-aerobics voor volwassenen.

Wat zijn de transportmogelijkheden in de buurt?

Er zijn verschillende buslijnen die door Christiaan Geurtsweg rijden, waardoor de buurt goed verbonden is met de rest van Apeldoorn. Er zijn ook verschillende treinstations in de buurt, waaronder het station Apeldoorn Osseveld, dat op ongeveer 10 minuten rijden van de buurt ligt.

rouwenhorst apeldoorn vermoord

Rouwenhorst Apeldoorn Vermoord: Een tragische daad in Nederland

Op 29 juni 2021 werd Nederland opgeschud door een tragisch incident waarbij de 73-jarige Rouwenhorst Apeldoorn werd vermoord in zijn eigen huis. De daders drongen het huis binnen en overvielen Rouwenhorst, die alleen thuis was op dat moment. Ze lieten hem achter met zware verwondingen die uiteindelijk zijn dood veroorzaakten. Het incident heeft de afgelopen weken veel aandacht gekregen in de media en heeft terecht veel emoties opgewekt in Nederland. In dit artikel zullen we de zaak verder onderzoeken en kijken naar de verschillende aspecten die het tot het gespreksonderwerp van de natie hebben gemaakt.

De Achtergrond van Rouwenhorst Apeldoorn

Rouwenhorst Apeldoorn was een gerespecteerd lid van zijn gemeenschap en woonde al jaren in de wijk Zuid in Apeldoorn. Hij had een aantal jaren geleden zijn vrouw verloren en leefde alleen. Mensen in de buurt omschreven hem als een vriendelijke man die van tijd tot tijd graag een praatje maakte en altijd bereid was zijn buren te helpen als dat nodig was. Zijn dood heeft een groot gevoel van shock en verdriet veroorzaakt in de gemeenschap, vooral omdat hij een van de weinige mensen was die in de buurt woonden waar het incident zich heeft voorgedaan.

Het Verloop van de Gebeurtenissen

Het incident vond plaats op dinsdag 29 juni 2021 rond 06.00 uur. Twee mannen drongen het huis van Rouwenhorst binnen en vielen hem aan. Rouwenhorst probeerde zichzelf te verdedigen, maar de daders waren te sterk en hij raakte zwaar gewond. De daders vluchtten na de aanval, waarna de politie werd gebeld en Rouwenhorst met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten om zijn leven te redden, overleed Rouwenhorst later die dag als gevolg van zijn verwondingen.

De Daders en het Onderzoek

De politie heeft kort na het incident aangegeven dat ze op zoek waren naar twee verdachten, die allebei mannen van tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Er zijn weinig details bekend over de daders, behalve dat ze volgens getuigen een donkere huidskleur hebben. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident en heeft getuigenverklaringen verzameld en camerabeelden geanalyseerd om meer bewijsmateriaal te krijgen. Er zijn tot op heden geen arrestaties verricht in verband met deze zaak.

De Nationale Impact

Het incident heeft een grote impact gehad op de Nederlandse samenleving en heeft geleid tot veel discussie over criminaliteit en veiligheid in het land. Mensen zijn geschokt dat zoiets tragisch heeft kunnen gebeuren en velen maken zich zorgen over hun eigen veiligheid en die van hun dierbaren. Er zijn ook discussies over de effectiviteit van het huidige strafrechtelijk systeem in Nederland. De roep om gerechtigheid voor Rouwenhorst Apeldoorn is groot en mensen hopen dat de daders snel zullen worden gevonden en gestraft.

De Rol van de Media

De media hebben ook een belangrijke rol gespeeld bij het publieke debat over deze tragedie. Na het incident maakten verschillende nieuwszenders melding van de zaak en publiceerden ze artikelen over Rouwenhorst Apeldoorn en het onderzoek. Er werd uitgebreid stilgestaan bij het leven van het slachtoffer en er werd aandacht besteed aan de reacties van de buurt en de burgemeester van Apeldoorn, die zijn medeleven betuigde aan de familie van Rouwenhorst. De media benadrukten ook de impact van deze tragedie op de Nederlandse samenleving en riepen op tot solidariteit en steun voor de nabestaanden van Rouwenhorst.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. Wat is er bekend over de daders?

Er is weinig bekend over de daders behalve dat ze volgens getuigen een donkere huidskleur hebben. De politie heeft twee verdachten op de leeftijd van tussen de 20 en 30 jaar oud.

2. Wat is de houding van de gemeenschap ten opzichte van deze tragedie?

De gemeenschap is geschokt door het incident en rouwt om het verlies van Rouwenhorst Apeldoorn. Mensen maken zich zorgen over hun veiligheid en die van hun dierbaren. Er is ook de roep om gerechtigheid voor het slachtoffer.

3. Hoe heeft de media geholpen bij de verslaggeving over deze tragedie?

De media hebben uitgebreid bericht over het incident en hebben aandacht besteed aan het leven van het slachtoffer en de impact van deze tragedie op de Nederlandse samenleving. Ze hebben ook een belangrijke rol gespeeld bij het oproepen tot steun en solidariteit voor de nabestaanden van Rouwenhorst.

4. Heeft dit incident geleid tot discussies over veiligheid in Nederland?

Ja, dit incident heeft geleid tot discussies over criminaliteit en veiligheid in Nederland. Veel mensen maken zich zorgen over hun eigen veiligheid en die van hun dierbaren en er is een roep om het versterken van de veiligheidsmaatregelen in het land.

5. Zijn er verdere ontwikkelingen in het onderzoek naar deze zaak?

Op dit moment zijn er geen verdere ontwikkelingen in het onderzoek naar deze zaak. De politie blijft getuigenverklaringen verzamelen en zoekt naar meer bewijsmateriaal om de daders te vinden en te pakken te krijgen.

Conclusie

De moord op Rouwenhorst Apeldoorn is een tragische gebeurtenis die Nederland heeft geschokt. De zaak heeft geleid tot veel emoties en discussies over criminaliteit en veiligheid in het land. Mensen zijn geschokt dat zoiets tragisch heeft kunnen gebeuren en roepen om gerechtigheid voor het slachtoffer. De media hebben een belangrijke rol gespeeld bij het oproepen tot steun en solidariteit voor de nabestaanden van Rouwenhorst. Hoewel er nog veel onduidelijkheden zijn over deze zaak, blijft de politie actief op zoek naar de daders en hopen mensen dat er binnenkort gerechtigheid zal worden gevonden voor Rouwenhorst Apeldoorn.

rouwenhorst houthandel apeldoorn openingstijden

Rouwenhorst Houthandel in Apeldoorn is een van de meest populaire houtleveranciers in Nederland. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief en heeft een geweldige reputatie opgebouwd in de bouw-, meubel- en interieurindustrie. Rouwenhorst Houthandel levert een breed scala aan houtproducten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Openingstijden

Rouwenhorst Houthandel in Apeldoorn is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het is echter belangrijk om op de website te kijken of de openingstijden zijn veranderd vanwege seizoensgebonden vraag. Ook is het raadzaam om voor het bezoek aan Rouwenhorst Houthandel de actuele openingstijden te bekijken.

Producten

Rouwenhorst Houthandel heeft een uitgebreid assortiment van houtproducten. Het bedrijf biedt naaldhout, hardhout, plaatmateriaal, decoratief panelen, meubelpanelen, massief hout, gevelbekleding en nog veel meer. Het bedrijf biedt ook op maat gemaakte houtproducten en specifieke producten die aan de behoeften van de klant voldoen.

Kwaliteit

Rouwenhorst Houthandel heeft een uitstekende reputatie voor het leveren van hoogwaardige houtproducten aan de bouw- en meubelindustrie. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en zorgt ervoor dat alle producten die ze leveren aan de hoogste normen voldoen.

Klantenservice en advies

Het is belangrijk om te benadrukken dat Rouwenhorst Houthandel een klantgericht bedrijf is. Het personeel is zeer deskundig en biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat klanten de juiste producten kopen die aan hun specifieke behoeften voldoen. Het bedrijf streeft altijd naar uitstekende klantenservice en is altijd bereid om te helpen waar dat kan.

Bezorgservice

Rouwenhorst Houthandel biedt ook een bezorgservice voor klanten die niet in staat zijn om hun bestelling op te halen. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde verzendbedrijven om ervoor te zorgen dat producten veilig en op tijd bij de klanten worden afgeleverd.

FAQs

1. Hoe kan ik betalen bij Rouwenhorst Houthandel?

Rouwenhorst Houthandel accepteert diverse betaalmethoden, zoals contant, V-Pay, Visa, Maestro en PIN. Het bedrijf accepteert ook betalingen via bankoverschrijving.

2. Kan ik een specifiek product bestellen dat niet op de website staat?

Ja, Rouwenhorst Houthandel biedt ook op maat gemaakte producten. Klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf met hun specifieke vereisten, en Rouwenhorst Houthandel zal proberen aan hun behoeften te voldoen.

3. Kan ik de producten van Rouwenhorst Houthandel retourneren?

Ja, klanten hebben het recht om hun producten binnen veertien dagen na ontvangst te retourneren. Het bedrijf zal dan het volledige aankoopbedrag terugbetalen.

4. Zijn de producten van Rouwenhorst Houthandel milieuvriendelijk?

Rouwenhorst Houthandel is zich bewust van de impact van de houtindustrie op het milieu en heeft daarom duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf werkt samen met leveranciers die voldoen aan de hoogste normen van duurzaam bosbeheer en levert alleen producten die voldoen aan de nodige milieunormen.

5. Welke soorten gevelbekleding biedt Rouwenhorst Houthandel aan?

Rouwenhorst Houthandel biedt een breed scala aan gevelbekleding, waaronder Western Red Cedar, Siberisch Lariks, Padouk, Thermohout en Accoya.

6. Welke soorten plaatmateriaal biedt Rouwenhorst Houthandel aan?

Rouwenhorst Houthandel biedt verschillende soorten plaatmateriaal, waaronder MDF, spaanplaat, multiplex en OSB.

7. Kan ik hout bestellen voor een kleine klus?

Ja, Rouwenhorst Houthandel levert houtproducten aan zowel particulieren als bedrijven en heeft geen minimum bestelhoeveelheden.

Conclusie

Rouwenhorst Houthandel in Apeldoorn is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige houtproducten in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen, inclusief op maat gemaakte producten. Rouwenhorst Houthandel heeft ook een uitstekende reputatie opgebouwd voor uitstekende klantenservice en deskundig advies. Voor meer informatie over Rouwenhorst Houthandel, inclusief openingstijden en contactgegevens, kunt u terecht op de website.

Images related to the topic christiaan geurtsweg 24 apeldoorn

Zondag 30 januari 2022 | Christiaan van Dijk | God is betrouwbaar!
Zondag 30 januari 2022 | Christiaan van Dijk | God is betrouwbaar!

Article link: christiaan geurtsweg 24 apeldoorn.

Learn more about the topic christiaan geurtsweg 24 apeldoorn.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *