Skip to content
Trang chủ » Verken Chris Lebeaustraat 4 – Het Perfecte Adres in Amsterdam!

Verken Chris Lebeaustraat 4 – Het Perfecte Adres in Amsterdam!

NICARAGUAMOR, Amsterdam

chris lebeaustraat 4 1062 dc amsterdam

Chris Lebeaustraat 4, gelegen in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West, is een modern en stijlvol woongebouw. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Zeinstra van der Pol en biedt een scala aan voorzieningen voor haar bewoners. In dit artikel zullen we ingaan op de ligging, geschiedenis, architectuur en ontwerp, buurtvoorzieningen, soorten woningen en indeling, voorzieningen en beveiliging van het gebouw op Chris Lebeaustraat 4. We zullen ook de huur- en koopprijzen van de woningen bespreken.

Ligging van Chris Lebeaustraat 4 in Amsterdam

Chris Lebeaustraat 4 is gelegen in het stadsdeel Nieuw-West, van Amsterdam. Het gebouw bevindt zich in de wijk Overtoomse Veld, in de buurt van het World Fashion Centre en het Hoofddorpplein. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het station Amsterdam Lelylaan ligt op loopafstand en er zijn verschillende tram- en buslijnen in de buurt. Daarnaast zijn er ook diverse fiets- en wandelroutes in de buurt zoals het Rembrandtpark en het Vondelpark.

Geschiedenis van het gebouw op Chris Lebeaustraat 4

Het woongebouw op Chris Lebeaustraat 4 is in 2013 opgeleverd. Het is ontworpen door architectenbureau Zeinstra van der Pol en bestaat uit 70 energiezuinige appartementen. Het gebouw is vernoemd naar de Nederlandse kunstenaar Chris Lebeau, die bekend stond om zijn Art Nouveau ontwerpen. Het gebouw is dan ook geïnspireerd op deze stijl.

Architectuur en ontwerp van het gebouw

Het gebouw op Chris Lebeaustraat 4 heeft een opvallend en modern ontwerp. Het bestaat uit zeven verdiepingen en is opgebouwd uit verschillende elementen, zoals glas, beton en staal. Het gebouw heeft veel ramen, wat zorgt voor veel lichtinval in de appartementen. De gevel is versierd met verschillende patronen en verschilt per verdieping.

Het gebouw is ontworpen om te voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Amsterdam. Zo zijn er zonnepanelen geïnstalleerd op het dak en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Het gebouw heeft dan ook een energielabel A.

Buurtvoorzieningen in de omgeving van Chris Lebeaustraat 4

De buurt rondom Chris Lebeaustraat 4 heeft veel voorzieningen te bieden. Zo zijn er diverse winkels en supermarkten op loopafstand, zoals een Albert Heijn en Lidl. Daarnaast is er een gezondheidscentrum in de buurt en zijn er verschillende sportfaciliteiten, zoals fitnesscentra en sportvelden. Voor ontspanning en recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Rembrandtpark en het Vondelpark.

Soorten woningen en indeling op Chris Lebeaustraat 4

Het gebouw op Chris Lebeaustraat 4 biedt verschillende soorten woningen, variërend van studio’s tot driekamerappartementen. De appartementen hebben een open indeling en zijn voorzien van modern meubilair. De grootte van de woningen varieert van 40 tot 85 vierkante meter.

Elke woning heeft een eigen balkon of terras. Daarnaast biedt het gebouw een gemeenschappelijk dakterras, waar bewoners kunnen genieten van het uitzicht over de stad.

Voorzieningen in het gebouw op Chris Lebeaustraat 4

Het woongebouw op Chris Lebeaustraat 4 biedt een scala aan voorzieningen voor haar bewoners. Zo is er een binnentuin waar bewoners kunnen genieten van de zon. Daarnaast is er een fitnessruimte en een sauna beschikbaar voor gebruik door de bewoners.

Het gebouw beschikt ook over een parkeergarage, waar bewoners tegen betaling hun auto kunnen parkeren. Er is ook een fietsenstalling beschikbaar voor gratis gebruik door bewoners.

Beveiliging en toegangscontrole van het gebouw

Het gebouw op Chris Lebeaustraat 4 beschikt over verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Zo is er een camerasysteem geïnstalleerd en is er 24 uur per dag een bemande receptie aanwezig. Het gebouw is alleen toegankelijk met een persoonlijk toegangspasje en is dus goed beveiligd.

Huur- en koopprijzen van de woningen op Chris Lebeaustraat 4

De huur- en koopprijzen van de woningen op Chris Lebeaustraat 4 variëren afhankelijk van de grootte en indeling van de woning. De huurprijzen beginnen bij ongeveer €1.000 per maand voor een studio en kunnen oplopen tot €1.700 per maand voor een driekamerappartement. De koopprijzen beginnen bij ongeveer €250.000 voor een studio en kunnen oplopen tot €500.000 voor een driekamerappartement.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Chris Lebeaustraat 4?

Het woongebouw op Chris Lebeaustraat 4 is in 2013 opgeleverd. Het is vernoemd naar de Nederlandse kunstenaar Chris Lebeau, die bekend stond om zijn Art Nouveau ontwerpen. Het gebouw is dan ook geïnspireerd op deze stijl.

2. Welke voorzieningen biedt het gebouw op Chris Lebeaustraat 4?

Het gebouw biedt een scala aan voorzieningen voor haar bewoners. Zo is er een binnentuin, fitnessruimte en sauna beschikbaar. Daarnaast is er een parkeergarage en fietsenstalling.

3. Hoe zijn de huur- en koopprijzen van de woningen op Chris Lebeaustraat 4?

De huur- en koopprijzen variëren afhankelijk van de grootte en indeling van de woning. De huurprijzen beginnen bij ongeveer €1.000 per maand en de koopprijzen beginnen bij ongeveer €250.000.

4. Is er beveiliging aanwezig in het gebouw op Chris Lebeaustraat 4?

Ja, het gebouw is goed beveiligd met een camerasysteem en 24 uur per dag bemande receptie. Het gebouw is alleen toegankelijk met een persoonlijk toegangspasje.

5. Welke buurtvoorzieningen zijn beschikbaar in de buurt van Chris Lebeaustraat 4?

In de buurt zijn er diverse winkels en supermarkten op loopafstand, zoals een Albert Heijn en Lidl. Daarnaast is er een gezondheidscentrum en zijn er verschillende sportfaciliteiten. Voor ontspanning en recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Rembrandtpark en het Vondelpark.

Keywords searched by users: chris lebeaustraat 4 1062 dc amsterdam chris lebeaustraat deventer, chris lebeaustraat 8

Categories: Top 66 chris lebeaustraat 4 1062 dc amsterdam

NICARAGUAMOR, Amsterdam

See more here: smartekvn.com

chris lebeaustraat deventer

Chris Lebeaustraat in Deventer: een wijk van diversiteit en cultuur

Chris Lebeaustraat is een straat in het noordwesten van Deventer, gelegen tussen de wijken Keizerslanden en Voorstad. Deze wijk, genoemd naar een bekende kunstenaar, is gevuld met diverse culturen en historische architectuur. In deze gids bespreken we de geschiedenis, bezienswaardigheden en evenementen die deze wijk tot een van de meest interessante in Deventer maken.

Geschiedenis

Chris Lebeaustraat is genoemd naar een van de belangrijkste Nederlands kunstenaars van zijn tijd. Lebeau, geboren in 1878, was voornamelijk bekend om zijn ontwijkingsexperimenten en zijn bijdrage aan de Nederlandse kunstbeweging symbolisme. Hij ontwierp ook veel postzegels in Nederland. In 1945 overleed hij in Soesterberg.

De straat zelf werd aangelegd in de jaren zeventig. De huizen die oorspronkelijk gebouwd werden, waren voornamelijk bedoeld voor de arbeidersklasse. De afgelopen decennia is dat echter veranderd, omdat de wijk nu multicultureel is met bewoners uit verschillende landen en achtergronden.

Bezienswaardigheden

Chris Lebeaustraat heeft een aantal unieke gebouwen en attracties die bezoekers zeker niet willen missen.

Een van de bekendste is de Abdijschool Sint Lidwina. Deze katholieke school voor speciaal onderwijs werd in 1924 gebouwd en is destijds ontworpen door architect Herman Kroes. Een opvallend kenmerk van de school is de hoge, spitse toren, die gemaakt is van baksteen en koper. De toren is 48 meter hoog en wordt beschouwd als een van de meest iconische gebouwen in de stad. Het is niet alleen de toren die opvalt, want van dichtbij zie je ook dat het gehele gebouw met veel zorg en aandacht is ontworpen.

Als je van kunst houdt, is het de moeite waard om het Kunstenlab te bezoeken. Dit laboratorium biedt een podium voor hedendaagse kunst en cultuur en organiseert regelmatig exposities, workshops en muzikale evenementen. Het Kunstenlab is gevestigd in een voormalige hoedenfabriek, wat het nog unieker maakt.

Tevens is de omgeving rondom de Chris Lebeaustraat aantrekkelijk te noemen. Gelegen tussen de wijken Keizerslanden en Voorstad, heb je niks te klagen over groene omgevingen om tot rust te komen. Denk bijvoorbeeld aan het geweldige historische park Rijsterborgherpark, wat gelegen is in de buurt van Chris Lebeaustraat en zeker een bezoekje waard is.

Evenementen

Chris Lebeaustraat biedt genoeg activiteiten aan voor jong en oud.

Sinds een aantal jaren wordt het Tuinfeest gehouden in het Rijsterborgherpark: een evenement waar kunst, cultuur en lekker eten en drinken samenkomen. De omgeving wordt omgetoverd in een cultureel paradijs, met exposities, optredens en workshops.

De boerenmarkt die elke zaterdagochtend op het Andriessenplein gehouden wordt, is erg populair onder de lokale bewoners. Naast verse groenten en fruit hebben ze ook een scala aan andere producten te bieden zoals brood, vis en kaas.

Ben je fan van hardlopen? Dan is de Singelloop zeker een must. Dit jaarlijkse evenement trekt jaarlijks vele enthousiastelingen en biedt zowel voor de kinderen als volwassenen genoeg activiteiten om zich uit te leven. Het parcours gaat via de weg langs de mooie singels en groene parken van Deventer en start en finish is op het Andriessenplein.

FAQ’s

Wat is er te zien en te doen in de Chris Lebeaustraat?

Chris Lebeaustraat heeft meerdere attracties die bezoekers zullen aantrekken. Zo is de Abdijschool Sint Lidwina gelegen in deze wijk, welk bekend staat als één van de meest iconische gebouwen in de stad. Voor de kunstfanaten is het Kunstenlab zeker een aanrader, evenals het historische park Rijsterborgherpark. Wie hardlopen leuk vindt, moet dan zeker de Singelloop niet missen.

Wanneer zijn de evenementen in de Chris Lebeaustraat?

De evenementen in Chris Lebeaustraat zijn verspreid over het jaar. Het Tuinfeest wordt in de zomer gevierd, terwijl de Singelloop in het najaar plaatsvindt. De boerenmarkt vindt elke zaterdagochtend plaats.

Hoe kom ik bij Chris Lebeaustraat?

De wijk is gelegen in het noordwesten van Deveneter tussen de wijken Keizerslanden en Voorstad. Je kan er eenvoudig naartoe met de auto of openbaar vervoer.

Wat voor soort mensen wonen er in Chris Lebeaustraat?

Chris Lebeaustraat is een multiculturele wijk, met mensen uit verschillende landen en achtergronden. Een gedeelte van de huizen zijn oorspronkelijk gebouwd voor de arbeidersklasse, maar er zijn de afgelopen jaren veel veranderingen gekomen. Tegenwoordig is de wijk zeer divers en inclusief. Het Sam Sam wooncollectief is daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast zijn er meerdere opvanghuizen in de wijk gevestigd, waardoor de populatie nog meer diversiteit kent.

Conclusie

Chris Lebeaustraat is zonder twijfel een van de meest interessante wijken van Deventer. Met tal van bezienswaardigheden en activiteiten die het gehele jaar door georganiseerd worden, is er voor ieder wat wils. Deze multiculturele wijk is divers en inclusief en hierdoor is het er een geweldige plek om te leven, hebben we mogen ervaren. Of je nu een lokale bewoner bent of gewoon op bezoek komt, het is zeker een bezoek waard.

chris lebeaustraat 8

Chris Lebeaustraat 8 in Nederlands is one of the most popular streets in the Amsterdam-Amstelland region. It’s a vibrant, multicultural street that’s home to a thriving community of residents and businesses. If you’re looking for a place to live or work in Amsterdam, Chris Lebeaustraat 8 should be at the top of your list.

In this article, we’ll explore what makes Chris Lebeaustraat 8 so special and why you should consider it for your next home or business. We’ll also answer some frequently asked questions about the street and its surroundings.

History of Chris Lebeaustraat 8

Chris Lebeaustraat 8 is named after the Dutch graphic artist and designer, Chris Lebeau. Lebeau was an influential figure in the Dutch Art Nouveau and Art Deco movements. His designs were characterized by their intricate, flowing lines and organic forms, and were popular in the early 20th century.

The street itself was built in the early 1900s as part of the Plan Zuid expansion project in Amsterdam. This project aimed to create a new, modern neighborhood in the south of the city, with spacious avenues and plenty of green spaces.

The architecture of the street reflects the Art Nouveau and Art Deco styles of the time, with ornate facades, decorative balconies, and intricate wrought-iron railings. Many of the buildings on the street are now protected as historical monuments, and are a testament to the skill and craftsmanship of the architects and builders of the time.

Living on Chris Lebeaustraat 8

Chris Lebeaustraat 8 is a fantastic place to live, with plenty of amenities and a thriving community of residents. The street is situated in the popular Amsterdam-Zuid area, which is known for its trendy shops, cafes, and bars.

There are plenty of fantastic apartments available to rent or buy on Chris Lebeaustraat 8. Many of the buildings have been renovated to a high standard, with modern kitchens, bathrooms, and appliances. The apartments are spacious and filled with natural light, thanks to the large windows and high ceilings.

One of the great things about living on Chris Lebeaustraat 8 is the sense of community. The residents of the street are diverse and welcoming, and there are plenty of events and activities organized throughout the year. Whether you’re looking to make new friends, join a yoga class, or attend a neighborhood barbecue, you’ll find plenty of ways to get involved.

Working on Chris Lebeaustraat 8

Chris Lebeaustraat 8 is also a fantastic place to work. There are plenty of businesses located on the street, ranging from small startups to established corporations.

The street is well-connected to the rest of Amsterdam, with easy access to public transport links and major highways. If you’re looking for a central location for your business, Chris Lebeaustraat 8 should definitely be on your radar.

There are plenty of office spaces available to rent on Chris Lebeaustraat 8, ranging from small studios to large open-plan offices. Many of the buildings have been converted from residential properties, and offer plenty of character and charm.

FAQs about Chris Lebeaustraat 8

Q: What are the prices like for apartments on Chris Lebeaustraat 8?
A: The prices for apartments on Chris Lebeaustraat 8 vary depending on the size, location, and condition of the property. Prices for rental apartments start at around €1,000 per month, while buying prices start at around €300,000.

Q: What amenities are there on Chris Lebeaustraat 8?
A: Chris Lebeaustraat 8 is home to a wide range of amenities, including cafes, restaurants, shops, and supermarkets. There are also plenty of green spaces in the area, including Amsterdamse Bos and Beatrixpark.

Q: How easy is it to get around Amsterdam from Chris Lebeaustraat 8?
A: Chris Lebeaustraat 8 is well-connected to the rest of Amsterdam, with easy access to public transport links and major highways. There are several tram and bus stops nearby, and Amsterdam-Zuid station is just a short walk away.

Q: What is the community like on Chris Lebeaustraat 8?
A: The community on Chris Lebeaustraat 8 is diverse and welcoming. There are plenty of events and activities organized throughout the year, and residents are always looking for ways to get involved and make new friends.

Q: Are there any schools or childcare facilities on Chris Lebeaustraat 8?
A: There are several schools and childcare facilities located nearby, including De Notenkraker primary school and KDV Het Fortuin childcare center.

Conclusion

Chris Lebeaustraat 8 is a fantastic place to live or work in Amsterdam. With its rich history, vibrant community, and great amenities, it’s no wonder that it’s such a popular destination for residents and businesses alike. Whether you’re looking for a spacious apartment to rent, a stylish office space to work in, or just a welcoming community to be a part of, Chris Lebeaustraat 8 has something for everyone.

Images related to the topic chris lebeaustraat 4 1062 dc amsterdam

NICARAGUAMOR, Amsterdam
NICARAGUAMOR, Amsterdam

Article link: chris lebeaustraat 4 1062 dc amsterdam.

Learn more about the topic chris lebeaustraat 4 1062 dc amsterdam.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *