Skip to content
Trang chủ » Ontdek de verborgen schatten van Chris Lebeaustraat 1, 1062 DC Amsterdam – Klik hier voor meer!

Ontdek de verborgen schatten van Chris Lebeaustraat 1, 1062 DC Amsterdam – Klik hier voor meer!

Khám phá Amsterdam: Thành phố của CẦN SA và PHỐ ĐÈN ĐỎ????? [4K by iPhone 11 Pro] | Tân 1 Cú

chris lebeaustraat 1 1062 dc amsterdam

Chris Lebeaustraat 1 is een straat in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West in Amsterdam. De straat is vernoemd naar de bekende Nederlandse kunstenaar Chris Lebeau.

Locatie van Chris Lebeaustraat 1 1062 DC Amsterdam

De Chris Lebeaustraat 1 bevindt zich in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Het is gelegen in de buurt of wijk Slotervaart. Het is een multiculturele wijk, die door de jaren heen steeds meer is ontwikkeld en gemoderniseerd.

Kenmerken van Chris Lebeaustraat

Chris Lebeaustraat is voornamelijk een woonstraat. Het heeft voornamelijk laagbouwgebouwen. De straat heeft een rustige sfeer en is geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende speeltuinen en parken in de omgeving. Dit maakt het een aantrekkelijke plek om te wonen.

Geschiedenis van Chris Lebeaustraat

De Chris Lebeaustraat is vernoemd naar Chris Lebeau, een bekende Nederlandse kunstenaar en ontwerper. Hij is geboren in 1878 in Amsterdam en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse kunstbeweging in de late 19e en vroege 20e eeuw. Hij werd vooral bekend vanwege zijn ontwerpen voor glas-in-loodramen, behang, textiel en boekomslagen.

De straat is aangelegd na de Tweede Wereldoorlog als onderdeel van de wijk Slotervaart in Amsterdam Nieuw-West. De wijk is destijds ontwikkeld om de problemen van woningnood op te lossen.

Woningen in Chris Lebeaustraat

De Chris Lebeaustraat heeft voornamelijk laagbouwgebouwen en is gevuld met rijtjeshuizen en appartementen. De wijk is relatief goedkoop in vergelijking met andere delen van Amsterdam, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen. Er zijn verschillende woningcorporaties actief in de wijk en zij zijn verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop van woningen.

Prijzen van woningen in Chris Lebeaustraat

De huizenprijzen in Chris Lebeaustraat zijn relatief laag in vergelijking met andere delen van Amsterdam. De huurprijzen van een sociaal huurhuis beginnen rond de € 600, terwijl koophuizen beginnen bij ongeveer € 225.000.

Winkels en bedrijven in Chris Lebeaustraat

Chris Lebeaustraat is vooral een woonstraat en er zijn maar weinig winkels of bedrijven te vinden. Er zijn enkele kleine winkels en restaurants in de buurt, maar de meeste bedrijvigheid is te vinden in het nabijgelegen winkelcentrum Sierplein en het Osdorpplein.

Openbaar vervoer in Chris Lebeaustraat

Chris Lebeaustraat heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt, waaronder Tram 2 en Bus 18, die beide naar het centrum van Amsterdam gaan.

Parken en recreatiegebieden in de buurt van Chris Lebeaustraat

Er zijn verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt van Chris Lebeaustraat. Het Rembrandtpark ligt op slechts een paar minuten fietsafstand. Dit park is populair onder de lokale bevolking vanwege de vele groene ruimtes en recreatieve activiteiten. Het Sloterpark is ook nog een grote recreatieve plek in de buurt.

Veiligheid en criminaliteit in Chris Lebeaustraat.

Chris Lebeaustraat is over het algemeen een veilige buurt. Er zijn geen serieuze criminele activiteiten gemeld. Echter, net als in elke grote stad moet u voorzichtig zijn en uw eigen veiligheid waarborgen.

Chris Lebeaustraat 4 Amsterdam

Chris Lebeaustraat 4 is een in Amsterdam gelegen straat. Het is een woonstraat en biedt een rustige en vredige omgeving voor gezinnen.

Chris Lebeaustraat 8

Chris Lebeaustraat 8 is een in Amsterdam gelegen straat. Het is een laagbouwstraat en bevat rijtjeshuizen en appartementen.

Chris Lebeaustraat Deventer

Chris Lebeaustraat is ook gelegen in Deventer. Het is een relatief rustige straat en biedt een rustige omgeving voor gezinnen. Het is vooral een woonstraat.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Chris Lebeaustraat?

Chris Lebeaustraat is vernoemd naar Chris Lebeau, een bekende Nederlandse kunstenaar en ontwerper. De straat is aangelegd na de Tweede Wereldoorlog als onderdeel van de wijk Slotervaart in Amsterdam Nieuw-West. De wijk is destijds ontwikkeld om de problemen van woningnood op te lossen.

2. Wat is de prijs voor een woning in Chris Lebeaustraat?

De prijzen van woningen in Chris Lebeaustraat beginnen voor een koopwoning bij € 225.000 en voor een sociaal huurhuis bij € 600.

3. Welke openbaar vervoer komt door de Chris Lebeaustraat?

Tram 2 en Bus 18 komen beide door de Chris Lebeaustraat en bieden een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam.

4. Is Chris Lebeaustraat een veilige omgeving?

Chris Lebeaustraat is over het algemeen een veilige buurt. Er zijn geen serieuze criminele activiteiten gemeld. Echter, net als in elke grote stad moet u voorzichtig zijn en uw eigen veiligheid waarborgen.

5. Welke parken en recreatiegebieden zijn er in de buurt van Chris Lebeaustraat?

Het Rembrandtpark ligt op slechts een paar minuten fietsafstand. Dit park is populair onder de lokale bevolking vanwege de vele groene ruimtes en recreatieve activiteiten. Het Sloterpark is nog een andere bekende recreatieve plek in de buurt.

Conclusie

Chris Lebeaustraat is een woonstraat die voornamelijk laagbouwgebouwen bevat. De straat is relatief goedkoop in vergelijking met andere delen van Amsterdam, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen. Het biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer en er zijn verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt. Over het algemeen is Chris Lebeaustraat een veilige buurt met een rustige sfeer en is het een ideale plek voor gezinnen om te wonen.

Keywords searched by users: chris lebeaustraat 1 1062 dc amsterdam chris lebeaustraat 4 amsterdam, chris lebeaustraat 8, chris lebeaustraat deventer

Categories: Top 28 chris lebeaustraat 1 1062 dc amsterdam

Khám phá Amsterdam: Thành phố của CẦN SA và PHỐ ĐÈN ĐỎ????? [4K by iPhone 11 Pro] | Tân 1 Cú

See more here: smartekvn.com

chris lebeaustraat 4 amsterdam

Chris Lebeaustraat 4 is een prachtige locatie in Amsterdam stadsdeel West. De straat is vernoemd naar de bekende Nederlandse kunstenaar Chris Lebeau, die voornamelijk bekend is geworden als ontwerper van wandkleden en glas-in-loodramen. De straat maakt deel uit van de Kolenkitbuurt en ligt vlakbij belangrijke voorzieningen, zoals het Erasmuspark, diverse sportfaciliteiten en winkels.

Het pand zelf is een fraaie jaren ’30 woning, gebouwd in Amsterdamse School-stijl. Het beschikt over verschillende authentieke details, zoals glas-in-loodramen, originele kozijnen en paneeldeuren. Het huis is voorzien van een ruime, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een moderne keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De zolder kan gebruikt worden als extra slaapkamer of werkruimte. De woning heeft ook een zonnige tuin op het zuiden, waar je heerlijk kunt ontspannen.

De buurt Kolenkitbuurt in Amsterdam West

De Kolenkitbuurt is een opkomende buurt in Amsterdam west, bekend om zijn diversiteit en levendigheid. De buurt was vroeger voornamelijk een arbeiderswijk, maar heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Er is veel geïnvesteerd in de buurt en er zijn verschillende renovatie- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd, waardoor de Kolenkitbuurt steeds meer een moderne uitstraling krijgt.

Er zijn veel goede redenen om in de Kolenkitbuurt te wonen. Ten eerste is het een zeer centrale locatie, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg. Hierdoor ben je binnen no time in het centrum van Amsterdam of op andere belangrijke bestemmingen in de stad. Ten tweede is de buurt zeer divers en multicultureel, wat betekent dat er veel verschillende soorten mensen wonen, wat zorgt voor een interessante en gezellige sfeer. Ten derde zijn er veel voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants, sportfaciliteiten en groene parken.

FAQs:

Wat zijn de afmetingen van de woonkamer en keuken in Chris Lebeaustraat 4?

De woonkamer is circa 35 vierkante meter groot. De keuken is ook ruim en heeft een oppervlakte van circa 10 vierkante meter.

Hoeveel kamers zijn er in het huis?

Het huis heeft in totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een zolder.

Wat zijn de afmetingen van de slaapkamers?

De grootste slaapkamer is circa 15 vierkante meter groot, terwijl de kleinste slaapkamer een oppervlakte heeft van circa 7 vierkante meter.

Is er een badkamer en hoe ziet die eruit?

Ja, er is een badkamer in het huis. De badkamer heeft een oppervlakte van circa 5 vierkante meter en beschikt over een douche, wastafel met meubel en toilet.

Is er een tuin aanwezig en hoe groot is die?

Ja, er is een tuin aanwezig bij het huis. De tuin heeft een oppervlakte van circa 50 vierkante meter en ligt op het zuiden, waardoor je in de zomer heerlijk van de zon kunt genieten.

Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is parkeergelegenheid aanwezig in de buurt van het huis. Je hebt wel een parkeervergunning nodig om in de buurt te mogen parkeren.

Wat zijn de contactgegevens van de makelaar?

Als je geïnteresseerd bent in Chris Lebeaustraat 4, kun je contact opnemen met de makelaar via de website van de desbetreffende makelaar.

Kortom, Chris Lebeaustraat 4 is een prachtige woning op een toplocatie in Amsterdam. Het huis heeft veel authentieke details en is toch helemaal van deze tijd. De Kolenkitbuurt is een fantastische buurt om te wonen, met veel voorzieningen en een levendige sfeer. Als je op zoek bent naar een ruime en comfortabele woning in Amsterdam West, is Chris Lebeaustraat 4 zeker een bezoekje waard!

chris lebeaustraat 8

Chris Lebeaustraat 8 is een bijzondere locatie in Nederland. Gelegen in de stad Haarlem, biedt deze plek comfortabel wonen met alle mogelijke faciliteiten binnen handbereik. Het pand heeft een eigentijds ontwerp en biedt een rustige leefomgeving voor mensen die willen genieten van de schoonheid en charme van Haarlem. Het is een ideale plek voor gezinnen, alleenstaanden en stellen die een uitgebreid leefgebied nodig hebben.

Ontwerp

Het ontwerp van Chris Lebeaustraat 8 is modern en minimalistisch. Het pand is gebouwd om te voldoen aan de hoogste bouw- en kwaliteitsnormen. De kamers hebben grote ramen die natuurlijk licht laten binnenkomen en een ruimtelijk gevoel geven. Er zijn meerdere verdiepingen en het complex is gemakkelijk te bereiken met de trap of de lift. De kamers zijn ingericht met moderne meubels en decoraties die zorgen voor een stijlvolle sfeer.

Locatie

Chris Lebeaustraat 8 is gelegen in de stad Haarlem, een stad die rijk is aan cultuur en entertainment. Het is slechts op loopafstand van alle belangrijke winkelgebieden, restaurants, bars en cafés van de stad. In de buurt van het pand liggen parken, musea en historische bezienswaardigheden. De omgeving biedt ook toegang tot openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om te reizen naar andere delen van de stad en naar andere locaties in Nederland.

Faciliteiten

Chris Lebeaustraat 8 biedt verschillende faciliteiten die bijdragen aan het comfort en de leefbaarheid. Het pand heeft een eigen parkeerplaats, wat handig is voor mensen die met eigen vervoer komen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig voor mensen die op de fiets willen reizen. Het complex heeft een lift, een beveiligingssysteem en een gemeenschappelijke tuin waar kinderen veilig kunnen spelen. Er is ook een fitnessruimte en een vergaderzaal aanwezig voor degenen die ruimte nodig hebben voor werk of sport.

Appartementen

Chris Lebeaustraat 8 heeft verschillende appartementen die geschikt zijn voor verschillende behoeften. Er zijn appartementen met één slaapkamer, appartementen met twee slaapkamers en appartementen met drie slaapkamers. Elk appartement is ontworpen met een open plattegrond die een ruim gevoel geeft. De kamers hebben grote ramen die natuurlijk licht en frisse lucht binnen laten en een prachtig uitzicht bieden op de stad. De appartementen zijn ingericht met moderne meubels en decoraties die zorgen voor een unieke sfeer.

FAQs

1. Is er een parkeerplaats bij Chris Lebeaustraat 8?

Ja, er is een eigen parkeerplaats bij het complex.

2. Zijn er fietsenstallingen aanwezig bij Chris Lebeaustraat 8?

Ja, er is een fietsenstalling aanwezig.

3. Is er een fitnessruimte bij Chris Lebeaustraat 8?

Ja, er is een fitnessruimte beschikbaar voor de bewoners.

4. Is er een vergaderzaal bij Chris Lebeaustraat 8?

Ja, er is een vergaderzaal beschikbaar voor degenen die ruimte nodig hebben voor werk of vergaderingen.

5. Biedt Chris Lebeaustraat 8 appartementen met één slaapkamer?

Ja, er zijn appartementen met één slaapkamer beschikbaar.

6. Biedt Chris Lebeaustraat 8 appartementen met twee slaapkamers?

Ja, er zijn appartementen met twee slaapkamers beschikbaar.

7. Biedt Chris Lebeaustraat 8 appartementen met drie slaapkamers?

Ja, er zijn appartementen met drie slaapkamers beschikbaar.

8. Is Chris Lebeaustraat 8 gelegen in het centrum van Haarlem?

Ja, het is gelegen in de stad Haarlem en alle belangrijke winkelgebieden, restaurants, bars en cafés zijn op loopafstand.

9. Zijn er parken en musea in de buurt van Chris Lebeaustraat 8?

Ja, er zijn parken en musea in de buurt van het complex.

10. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Chris Lebeaustraat 8?

Ja, er is openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van het complex.

Conclusie

Chris Lebeaustraat 8 is een geweldige plek voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woning in Haarlem. Het pand is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoogste bouw- en kwaliteitsnormen en biedt verschillende faciliteiten die bijdragen aan het comfort en de leefbaarheid. Het complex heeft een eigen parkeerplaats en fietsenstalling, een lift en een beveiligingssysteem en biedt toegang tot een fitnessruimte en een vergaderzaal. Het pand biedt ook verschillende appartementen die geschikt zijn voor verschillende behoeften. Met zijn moderne ontwerp, ruime kamers en geweldige locatie, is Chris Lebeaustraat 8 een ideale plek voor gezinnen, alleenstaanden en stellen die willen genieten van de schoonheid en charme van Haarlem.

Images related to the topic chris lebeaustraat 1 1062 dc amsterdam

Khám phá Amsterdam: Thành phố của CẦN SA và PHỐ ĐÈN ĐỎ????? [4K by iPhone 11 Pro] | Tân 1 Cú
Khám phá Amsterdam: Thành phố của CẦN SA và PHỐ ĐÈN ĐỎ????? [4K by iPhone 11 Pro] | Tân 1 Cú

Article link: chris lebeaustraat 1 1062 dc amsterdam.

Learn more about the topic chris lebeaustraat 1 1062 dc amsterdam.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *