Skip to content
Trang chủ » Chinees Indisch Restaurant Alkmaar – Kom Proeven van Onze Exotische Gerechten!

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar – Kom Proeven van Onze Exotische Gerechten!

chinees indisch restaurant alkmaar

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar: Waar Azië Samenkomt

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar is een favoriete plek onder inwoners en bezoekers van Alkmaar voor heerlijke Aziatische gerechten. Het restaurant is gelegen aan de Hadewijchstraat in Alkmaar en biedt een ontspannen en gastvrije sfeer voor dineren en afhalen.

Locatie en sfeer van het Chinese-Indiase restaurant in Alkmaar

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar bevindt zich op een centrale locatie in Alkmaar en is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende delen van de stad. Het restaurant is gevestigd aan de Hadewijchstraat 10, in de buurt van het station van Alkmaar. Het hadewijchstraat is een rustig straatje waar het restaurant aan ligt. Dit maakt het restaurant een perfecte locatie voor een rustige, ontspannen avond uit.

De sfeer van het restaurant is gezellig en uitnodigend. De tafels zijn prachtig opgemaakt en er is een warme en gastvrije sfeer. Het restaurant is smaakvol ingericht met traditionele elementen uit de Chinese en Indiase cultuur.

Het menu en de gerechten van het restaurant

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar biedt een uitgebreid menu met traditionele Chinese en Indiase gerechten. Het menu bevat een scala aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten en biedt ook een breed aanbod van voorgerechten en desserts.

Enkele bekende gerechten op het menu zijn onder andere de Peking eend, de kippensoep en de curry met malse stukjes kip. Het vegetarische gerecht van de gevulde tofu is ook populair bij gasten die de voorkeur geven aan een vegetarische maaltijd.

Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om een ​​maandmenu te bestellen, waarbij je elke maand kunt genieten van speciale gerechten geselecteerd door de chef-kok.

Prijzen en tarieven in het Chinese-Indiase restaurant in Alkmaar

De prijzen in het restaurant zijn gemiddeld in vergelijking met andere Chinese en Indiase restaurants in Alkmaar. Er zijn ook diverse voordelige deals voor afhalen beschikbaar. Het maakt het restaurant betaalbaar voor iedereen die van heerlijk eten wil genieten.

Recensies en klanttevredenheid van het restaurant

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar is een favoriete plek voor vele gasten. Het restaurant heeft een goede reputatie op het gebied van service en lekker eten. Gasten prijzen de gastvrijheid en de goede sfeer in het restaurant en ervaren het als een thuis weg van huis.

Service en personeel van het Chinese-Indiase restaurant in Alkmaar

Het personeel van Chinees Indisch Restaurant Alkmaar is vriendelijk en professioneel en doet er alles aan om de gasten zich welkom en op hun gemak te voelen in het restaurant. De service is snel en efficiënt, wat de gasten erg waarderen.

Eten bestellen en bezorgen bij het Chinese-Indiase restaurant in Alkmaar

Naast het dineren in het restaurant biedt Chinees Indisch Restaurant Alkmaar ook de optie om eten af te halen of te laten bezorgen. Het online bestellen is heel gemakkelijk en snel via de website. De bezorgtijd is ook snel waardoor je snel kunt genieten van je favoriete Chinese en Indiase gerechten.

FAQs

1. Wat is Chinees Indisch Restaurant Alkmaar?

Chinees Indisch Restaurant Alkmaar is een Aziatisch restaurant gevestigd aan de Hadewijchstraat in Alkmaar. Het restaurant biedt traditionele Chinese en Indiase gerechten en heeft een ontspannen en gastvrije sfeer.

2. Wat is de locatie van het restaurant?

Het restaurant ligt aan de Hadewijchstraat 10 in Alkmaar in de buurt van het Alkmaar Station.

3. Welke gerechten worden geserveerd bij Chinees Indisch Restaurant Alkmaar?

Het restaurant biedt een breed scala aan traditionele Chinese en Indiase gerechten, waaronder Peking eend, kippensoep en curry’s met malse stukjes kip. Vegetarische gasten kunnen genieten van gerechten zoals gevulde tofu.

4. Hoe is de sfeer van het restaurant?

De sfeer van het restaurant is gezellig, warm en gastvrij. Het interieur is smaakvol ingericht met traditionele elementen uit de Chinese en Indiase cultuur.

5. Welke tarieven zijn van toepassing in het restaurant?

De prijzen in het restaurant zijn gemiddeld in vergelijking met andere Chinese en Indiase restaurants in Alkmaar. Er zijn diverse voordelige deals voor afhalen beschikbaar.

6. Wat waarderen de gasten van het restaurant?

Gasten waarderen de gastvrijheid en de goede sfeer in het restaurant en ervaren het als een thuis weg van huis. Ze zijn ook tevreden met de professionele en vriendelijke service in het restaurant.

7. Hoe kan ik eten bestellen of bezorgen bij Chinees Indisch Restaurant Alkmaar?

Het online bestellen is heel gemakkelijk en snel via de website. Daarnaast heeft het restaurant ook de mogelijkheid om eten af te halen of te laten bezorgen. De bezorgtijd is snel en efficiënt.

Keywords searched by users: chinees indisch restaurant alkmaar chinees alkmaar, chinees alkmaar bezorgen, chinees alkmaar station, chinees restaurant alkmaar kooimeer, maandmenu chinees alkmaar, chinees alkmaar oudorp, chinees hadewijchstraat alkmaar, showboat alkmaar

Categories: Top 53 chinees indisch restaurant alkmaar

\”Er zijn nog hooguit 600 pure Chinees-Indische restaurants in Nederland\” – Liping Lin

See more here: smartekvn.com

chinees alkmaar

Het Chinese restaurant in Alkmaar is een geliefde plek van veel inwoners van Alkmaar. Hier kan men terecht om te genieten van heerlijke Chinese gerechten, sushi, en andere lekkernijen. Het restaurant is al jaren een begrip in Alkmaar en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd.

Het Chinese restaurant in Alkmaar

Het Chinese restaurant in Alkmaar is gevestigd in het centrum van de stad, aan de Oudegracht 188. Het is een sfeervol restaurant waar men terecht kan voor verschillende Aziatische gerechten. Naast de traditionele Chinese gerechten kan men hier terecht voor overheerlijke sushi, Thaise gerechten, en gerechten uit de Koreaanse keuken.

Het restaurant heeft een gezellige inrichting en biedt plaats aan ongeveer 100 gasten. Het is dan ook de ideale plek om gezellig te dineren met vrienden of familie. Het personeel van het restaurant is vriendelijk en gastvrij en zorgt ervoor dat gasten zich direct op hun gemak voelen.

De menukaart

Het Chinese restaurant in Alkmaar heeft een uitgebreide menukaart met tal van Aziatische gerechten. Gasten kunnen hier terecht voor traditionele Chinese gerechten, maar ook voor meer moderne Aziatische gerechten. Op de menukaart staan onder andere verschillende soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

De specialiteit van het restaurant is de Peking Eend. Deze malse eend wordt op traditionele wijze bereid en geserveerd met een flensje, lente-ui, en een heerlijke hoisinsaus. Naast de Peking Eend staan er nog tal van andere heerlijke gerechten op de menukaart, waaronder de bekende Babi Pangang, Kip Kerrie, en de Garnalen Chop Soy.

Tevens kan men hier terecht voor verschillende sushi gerechten. Bijvoorbeeld de California Roll, de Rainbow Roll, en de Spicy Tuna Roll. Deze worden vers bereid door de sushichef in de keuken.

Voor degenen die liever geen vlees eten, biedt de menukaart van het Chinese restaurant in Alkmaar ook volop keuze. Er staan tal van vegetarische gerechten op de kaart waaronder vegetarische loempia’s, vegetarische dumplings, en vegetarische bami.

Tot slot zijn er verschillende nagerechten op de menukaart te vinden, zoals diverse soorten ijs, fruitsalades, en gebak.

FAQs

Wanneer is het Chinese restaurant in Alkmaar geopend?

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur.

Kan ik bij het Chinese restaurant in Alkmaar ook afhalen?

Ja, het is mogelijk om gerechten af te halen bij het restaurant. Men kan telefonisch of via de website een bestelling plaatsen en deze op een afgesproken tijdstip komen afhalen.

Is het Chinese restaurant in Alkmaar geschikt voor grote groepen?

Ja, het restaurant biedt plaats aan ongeveer 100 gasten en is daarom ook geschikt voor grote groepen. Het is wel raadzaam om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Kan ik ook gerechten bestellen die niet op de menukaart staan?

Het is mogelijk om gerechten te bestellen die niet op de menukaart staan, op voorwaarde dat de ingrediënten voorradig zijn en het bereiden van het gerecht niet te veel tijd in beslag neemt. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij het personeel.

Is er een parkeergelegenheid bij het Chinese restaurant in Alkmaar?

Ja, er is een parkeergarage in de buurt van het restaurant waar men de auto kan parkeren. Tevens zijn er voldoende parkeerplekken in de directe omgeving van het restaurant.

Kan ik bij het Chinese restaurant in Alkmaar ook betalen met creditcard?

Ja, het is mogelijk om met creditcard te betalen bij het restaurant. Tevens kan men hier ook betalen met pinpas en contant geld.

Slotwoord

Het Chinese restaurant in Alkmaar is een uitstekende plek om te genieten van heerlijke Aziatische gerechten. Het restaurant heeft een gezellige inrichting en biedt plaats aan grote groepen. Het personeel is gastvrij en vriendelijk en zorgt ervoor dat de gasten zich direct op hun gemak voelen.

Op de menukaart staan diverse traditionele Chinese gerechten, maar ook meer moderne Aziatische gerechten. Naast de gerechten op de menukaart is het ook mogelijk om gerechten te bestellen die niet op de kaart staan, mits de ingrediënten voorradig zijn. Het is dan ook de ideale plek om met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten en een gezellige avond.

chinees alkmaar bezorgen

Chinese restaurants have long been a staple in the culinary landscape of the Netherlands. With their unique and flavorful dishes, Chinese cuisine has captured the hearts and taste buds of many locals and foreigners alike. In recent years, Chinese delivery services have become increasingly popular, and Alkmaar, a charming city in the North Holland province, is no exception. In this article, we will explore the world of Chinese delivery in Alkmaar, including the various options available, popular dishes, and frequently asked questions.

Chinese Delivery in Alkmaar: What are the Options?

If you’re in the mood for Chinese cuisine but don’t have the time or inclination to leave your home, don’t worry – there are plenty of options for Chinese delivery in Alkmaar. Here are some of the different delivery options that you can consider:

1. Restaurant Delivery: Many Chinese restaurants in Alkmaar offer delivery services. You can place your order through their website or by calling them directly. Some examples of such restaurants include Lotus Garden, Red Sun, and Golden Lotus.

2. Delivery Platforms: In addition to restaurants’ delivery services, there are several delivery platforms available in Alkmaar that provide Chinese delivery services. These platforms act as intermediaries between customers and restaurants, and allow you to order from a wide range of restaurants, all in one place. Some popular delivery platforms you can consider include Deliveroo, Thuisbezorgd, and Uber Eats.

3. Catering Services: If you’re hosting a party or event and want to serve Chinese cuisine, there are catering services in Alkmaar that can deliver pre-ordered dishes to your location. Some popular catering services include China City Alkmaar and The Oriental Shop.

Popular Chinese Dishes in Alkmaar

When it comes to Chinese cuisine, there are a lot of delicious dishes to choose from. Here are some popular Chinese dishes you can try when ordering Chinese delivery in Alkmaar:

1. Bami Goreng: Bami Goreng is a classic Indonesian-style stir-fried noodle dish that is made with egg noodles, a variety of seasoned meats, vegetables, and sometimes also tofu. This dish is popular in Chinese restaurants worldwide, and is a fan favorite among locals in Alkmaar.

2. Lo Mein: Lo Mein is another popular Chinese noodle dish that is often served with vegetables, meat, and a soy sauce-based sauce. This dish is also available in vegetarian versions and is often a popular choice for takeout or delivery.

3. Fried Rice: Fried rice is another favorite Chinese dish that is widely enjoyed in Alkmaar. It is a dish made with steamed rice stir-fried with various ingredients such as vegetables, eggs, and meat. Fried rice is a versatile dish that can be topped with sauces or served as a side dish to accompany another main dish.

4. Kung Pao Chicken: Kung Pao Chicken is a spicy Chinese dish made with diced chicken and vegetables, often served with peanuts and chili peppers. This dish is commonly found on the menus of Chinese restaurants in Alkmaar and is a popular choice for delivery.

5. Dumplings: Dumplings are small parcels of dough filled with seasonings and various ingredients, such as meat, vegetables, and/or seafood. They are often served steamed or fried and are a favorite snack or appetizer among locals in Alkmaar.

FAQs: Chinese Delivery in Alkmaar

1. How long does Chinese delivery in Alkmaar take?

The delivery time for Chinese food can vary depending on the distance between the restaurant and your location, as well as the delivery service chosen. Most restaurants and delivery platforms provide you with an estimated delivery time prior to confirming your order.

2. Are there vegan or vegetarian options available for Chinese delivery in Alkmaar?

Yes, there are many vegan and vegetarian options available for Chinese delivery in Alkmaar. Many Chinese restaurants offer a range of vegetable-based dishes, while others offer specific vegetarian and vegan options on their menus. Delivery platforms also allow you to filter for vegan and vegetarian options when searching for Chinese delivery options.

3. Can I order from Chinese restaurants that are not located in Alkmaar?

Yes, some restaurants and delivery platforms offer delivery services from Chinese restaurants located outside of Alkmaar. However, delivery times may be longer, and there may be an additional fee for deliveries outside of Alkmaar.

4. Are there any promotions or discounts available for Chinese delivery in Alkmaar?

Many restaurants and delivery platforms offer promotions and discounts for Chinese delivery in Alkmaar. These can include discounts for first-time customers, free delivery for minimum orders, or special deals on specific dishes.

5. How can I pay for Chinese delivery in Alkmaar?

Most Chinese restaurants and delivery platforms accept a range of payment methods, including credit cards, debit cards, and iDEAL (a popular Dutch payment method). You can choose the payment method that is most convenient for you when placing your order.

In conclusion, Chinese delivery in Alkmaar is a convenient and delicious option for those who want to enjoy Chinese cuisine in the comfort of their own homes. With a range of delivery options available and a variety of popular Chinese dishes to choose from, there is something for everyone. Whether you’re looking for a quick lunch, a date-night meal, or catering for a special event, Chinese delivery in Alkmaar has got you covered.

chinees alkmaar station

Chinees alkmaar station is one of the most popular Asian restaurants in the Netherlands, located in the beautiful city of Alkmaar. For those who are craving for some authentic and delicious Chinese cuisine, Chinees alkmaar station is a must-visit place. They are known for their scrumptious dishes, friendly service, and comfortable dining experience.

The restaurant’s interior nicely blends traditional Chinese elements with a modern vibe, creating a cozy and inviting atmosphere. Whether you’re dining alone, with family or friends, the restaurant can cater to your needs. They have tables and booths of different sizes, making it perfect for intimate dinners or large groups.

Chinees alkmaar station offers an extensive menu of Chinese favorites, including noodle dishes, rice dishes, stir fry dishes, dim sum, soups and more. Everything on their menu is made from fresh and high-quality ingredients, and most of them are cooked to order. If you’re a vegetarian, there are plenty of vegetarian options available as well.

The restaurant also has a full bar where you can enjoy a variety of beers, wines, and other alcoholic and non-alcoholic beverages. They have a wide selection of cocktails and mocktails that will surely satisfy your taste buds.

One thing that sets Chinees alkmaar station apart from other Chinese restaurants is their focus on healthy eating. The majority of their dishes are low in fat and sodium, and they use fresh herbs and spices to enhance the flavor of their dishes. If you have any special dietary needs, such as gluten-free or low-carb, they will happily accommodate.

Apart from their dine-in service, Chinees alkmaar station also offers takeout and delivery services. You can place your order online or by phone, and your order will be ready for pickup or delivered to your doorstep in no time.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. What are the restaurant’s operating hours?
Chinees alkmaar station is open seven days a week, from 12:00 PM to 10:00 PM.

2. Is the restaurant wheelchair accessible?
Yes, the restaurant is wheelchair accessible, and they have an accessible washroom as well.

3. Does the restaurant offer vegetarian options?
Yes, the restaurant offers a variety of vegetarian options on their menu.

4. Is there a dress code?
There is no dress code at Chinees alkmaar station. However, it’s recommended to dress appropriately, especially if you’re planning to go there for a special occasion.

5. Do they have a kids’ menu?
Yes, they have a kids’ menu that includes child-friendly dishes such as chicken nuggets, French fries, and sweet and sour chicken.

6. Do they accept credit cards?
Yes, Chinees alkmaar station accepts all major credit cards, including Visa, MasterCard, and American Express.

7. Is there a reservation required?
It’s recommended to make a reservation, especially on weekends or during peak hours, to avoid waiting in line or any possible disappointment.

8. Are there any parking facilities available?
There is on-street parking available near the restaurant. However, parking can be challenging during peak hours, so it’s recommended to use public transportation if possible.

9. Can I bring my own wine or beer?
Unfortunately, Chinees alkmaar station does not allow customers to bring their own wine or beer. However, they have an extensive wine and beer list that you can choose from.

10. Is there a private dining option?
Yes, there is a private dining option available for large groups or special occasions. You can contact the restaurant for more details.

In conclusion, Chinees alkmaar station is a wonderful place to satisfy your Chinese food cravings in Alkmaar. From their delicious dishes to their cozy and inviting atmosphere, the restaurant leaves a lasting impression on anyone who goes there. With its focus on healthy eating, accommodating service, and convenient takeout and delivery options, you’re sure to enjoy your experience at Chinees alkmaar station.

Images related to the topic chinees indisch restaurant alkmaar

\
\”Er zijn nog hooguit 600 pure Chinees-Indische restaurants in Nederland\” – Liping Lin

Article link: chinees indisch restaurant alkmaar.

Learn more about the topic chinees indisch restaurant alkmaar.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *