Skip to content
Trang chủ » Chevrolet Express te koop: Ontdek de beste deals en koopjes nu!

Chevrolet Express te koop: Ontdek de beste deals en koopjes nu!

1997 Chevrolet Express Star Craft Conversion Van For Sale - Walk Around

chevrolet express te koop

De Chevrolet Express is een veelzijdige en ruime bestelwagen die geschikt is voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een werkpaard voor uw bedrijf of een ruime camper om mee op vakantie te gaan, de Chevrolet Express te koop heeft het allemaal. In dit artikel zullen we de belangrijkste eigenschappen en uitvoeringen van de Chevrolet Express te koop bespreken, evenals het brandstofverbruik, interieur en veiligheidsvoorzieningen. We zullen ook een prijsvergelijking maken met vergelijkbare modellen.

Belangrijke eigenschappen van de Chevrolet Express te koop
De Chevrolet Express te koop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die variëren in laadvermogen, lengte en hoogte. Het laadvermogen varieert van 1.444 kg tot 2.177 kg, afhankelijk van het model. Alle modellen hebben standaard achterwielaandrijving en een 4,3-liter V6-motor met 276 pk en 298 lb-ft koppel. Optionele motoren zijn onder meer een 6,0-liter V8-motor met 341 pk en 373 lb-ft koppel en een 6,6-liter turbodieselmotor met 260 pk en 525 lb-ft koppel.

De Chevrolet Express te koop is ook verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van 224,1 cm tot 279,4 cm. De hoogte van de bestelwagen kan variëren van 234,5 cm tot 259,8 cm, afhankelijk van het model. Er is ook een passagiersversie beschikbaar die plaats biedt aan maximaal 15 personen.

Een ander belangrijk kenmerk van de Chevrolet Express te koop is de beschikbare laadruimte. De laadruimte varieert van 6,7 m3 tot 9,5 m3, afhankelijk van het model. Het laadvermogen varieert van 1.444 kg tot 2.177 kg. Dit maakt de Chevrolet Express te koop ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan veel laadruimte en een hoog laadvermogen.

De verschillende uitvoeringen van de Chevrolet Express te koop
De Chevrolet Express te koop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die variëren in laadvermogen, lengte en hoogte. Hieronder bespreken we de belangrijkste uitvoeringen.

Chevrolet Express 1500
De Chevrolet Express 1500 is het instapmodel van de Express-lijn. Het heeft een laadvermogen van 1.444 kg en een laadruimte van 6,7 m3. De lengte en hoogte variëren van 224,1 cm tot 243,8 cm en 234,5 cm tot 241 cm, respectievelijk. De Chevrolet Express 1500 is ideaal voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan een betaalbare en compacte bestelwagen.

Chevrolet Express 2500
De Chevrolet Express 2500 is een stap hoger dan de Chevrolet Express 1500 en biedt meer laadvermogen en laadruimte. Het heeft een laadvermogen van 1.884 kg en een laadruimte van 7,5 m3. De lengte en hoogte variëren van 224,1 cm tot 279,4 cm en 234,5 cm tot 241 cm, respectievelijk. De Chevrolet Express 2500 is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan meer laadruimte en laadvermogen dan de Chevrolet Express 1500.

Chevrolet Express 3500
De Chevrolet Express 3500 is het topmodel van de Express-lijn en biedt het hoogste laadvermogen en de grootste laadruimte. Het heeft een laadvermogen van 2.177 kg en een laadruimte van 9,5 m3. De lengte en hoogte variëren van 224,1 cm tot 279,4 cm en 234,5 cm tot 259,8 cm, respectievelijk. De Chevrolet Express 3500 is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan veel laadruimte en laadvermogen.

Chevrolet Express Cargo
De Chevrolet Express Cargo is een versie van de Express-lijn die volledig is gericht op vrachtvervoer. Het heeft een laadruimte van 6,7 m3 tot 9,5 m3 en een laadvermogen van 1.444 kg tot 2.177 kg, afhankelijk van het model. De Chevrolet Express Cargo is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan veel laadruimte en laadvermogen.

Chevrolet Express Camper
De Chevrolet Express Camper is een conversieversie van de Express-lijn die is gericht op het gebruik als camper. Het heeft een aangepast interieur met een keuken, bed en badkamer. De Chevrolet Express Camper is ideaal voor avonturiers die behoefte hebben aan een ruime en comfortabele camper.

Chevrolet Explorer te koop
De Chevrolet Explorer is een conversieversie van de Chevrolet Express die is gericht op luxe en comfort. Het heeft een aangepast interieur met een dvd-speler, leren bekleding en een koelkast. De Chevrolet Explorer is ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een luxe en comfortabele bestelwagen.

Het brandstofverbruik van de Chevrolet Express te koop
Het brandstofverbruik van de Chevrolet Express te koop varieert afhankelijk van het model en de motor. De basis 4,3-liter V6-motor heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 14,6 liter per 100 kilometer. De optionele 6,0-liter V8-motor heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 17,7 liter per 100 kilometer. De optionele 6,6-liter turbodieselmotor heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 11,5 liter per 100 kilometer.

Het interieur van de Chevrolet Express te koop
Het interieur van de Chevrolet Express te koop is functioneel en praktisch ingericht. Afhankelijk van het model en de uitvoering is het voorzien van de nieuwste technologie en comfortabele stoelen. Standaard heeft de Chevrolet Express een klimaatregeling, een audiosysteem met 4 luidsprekers en een USB-poort. Optionele functies zijn onder meer een achteruitrijcamera, parkeersensoren, een infotainmentsysteem met touchscreen en een navigatiesysteem.

De veiligheidsvoorzieningen van de Chevrolet Express te koop
De Chevrolet Express te koop is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om de bestuurder en passagiers te beschermen. Standaard heeft het voertuig StabiliTrak, een elektronisch stabiliteitssysteem dat helpt de bestuurder de controle over het voertuig te behouden. Er zijn ook een reeks airbags beschikbaar, waaronder zij-airbags en gordijnairbags. Andere beschikbare veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer een achteruitrijcamera, parkeersensoren en een bandenspanningscontrolesysteem.

Prijsvergelijking van de Chevrolet Express te koop met vergelijkbare modellen
Hieronder vergelijken we de Chevrolet Express te koop met vergelijkbare modellen van andere merken.

Mercedes Sprinter
De Mercedes Sprinter is een vergelijkbare bestelwagen die bekend staat om zijn betrouwbare prestaties en veelzijdigheid. Het heeft een vergelijkbaar laadvermogen en laadruimte als de Chevrolet Express te koop. De Mercedes Sprinter heeft echter een hoger brandstofverbruik en is over het algemeen duurder in aanschaf.

Ford Transit
De Ford Transit is een andere vergelijkbare bestelwagen die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties. Het heeft ook een vergelijkbaar laadvermogen en laadruimte als de Chevrolet Express. De Ford Transit is echter duurder in aanschaf en heeft een iets hoger brandstofverbruik.

Dodge Ram Promaster
De Dodge Ram Promaster is een vergelijkbare bestelwagen die bekend staat om zijn veelzijdigheid en comfort. Het heeft een vergelijkbaar laadvermogen en laadruimte als de Chevrolet Express te koop. De Dodge Ram Promaster is echter over het algemeen duurder in aanschaf en heeft een iets hoger brandstofverbruik.

FAQs
1. Wat is het laadvermogen van de Chevrolet Express te koop?
Het laadvermogen van de Chevrolet Express te koop varieert afhankelijk van het model en de uitvoering. Het kan variëren van 1.444 kg tot 2.177 kg.

2. Wat is het brandstofverbruik van de Chevrolet Express te koop?
Het brandstofverbruik van de Chevrolet Express te koop varieert afhankelijk van het model en de motor. De basis 4,3-liter V6-motor heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 14,6 liter per 100 kilometer. De optionele 6,0-liter V8-motor heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 17,7 liter per 100 kilometer. De optionele 6,6-liter turbodieselmotor heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 11,5 liter per 100 kilometer.

3. Is de Chevrolet Express te koop verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen?
Ja, de Chevrolet Express te koop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die variëren in laadvermogen, lengte en hoogte. Enkele van de beschikbare uitvoeringen zijn de Chevrolet Express 1500, Chevrolet Express 2500, Chevrolet Express 3500, Chevrolet Express Cargo en Chevrolet Express Camper.

4. Wat zijn de veiligheidsvoorzieningen van de Chevrolet Express te koop?
De Chevrolet Express te koop is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder StabiliTrak, zij-airbags, gordijnairbags en een bandenspanningscontrolesysteem. Optionele veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer een achteruitrijcamera en parkeersensoren.

5. Hoe verhoudt de Chevrolet Express te koop zich tot vergelijkbare modellen op de markt?
De Chevrolet Express te koop heeft vergelijkbare laadvermogens en laadruimten als vergelijkbare modellen op de markt, waaronder de Mercedes Sprinter, Ford Transit en Dodge Ram Promaster. De Chevrolet Express te koop is echter over het algemeen goedkoper dan deze modellen en heeft lagere brandstofkosten.

Keywords searched by users: chevrolet express te koop chevrolet express nieuw, chevrolet express 2500, chevrolet express 1500, chevrolet express cargo, chevrolet express 3500, chevrolet express camper, chevrolet explorer te koop, chevrolet express wiki

Categories: Top 48 chevrolet express te koop

1997 Chevrolet Express Star Craft Conversion Van For Sale – Walk Around

See more here: smartekvn.com

chevrolet express nieuw

De Chevrolet Express nieuw in Nederland is een allround bestelwagen die gemaakt is voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften. Het model is een van de populairste bedrijfswagens in de Verenigde Staten en wordt nu ook in Nederland geïntroduceerd. Met meer dan drie decennia ervaring in de productie van dergelijke bedrijfswagens heeft Chevrolet het nodige vakmanschap en expertise opgebouwd om een voertuig te ontwerpen dat voldoet aan de behoeften van elke onderneming.

De Chevrolet Express nieuw in Nederland is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen wat betreft laadvermogen, waardoor er voldoende keuze is voor elke onderneming. Het model biedt stevigheid en functionaliteit waarmee de bedrijfswagen in alle sectoren kan worden ingezet. Het is perfect voor het vervoeren van zware lasten, materialen voor de bouw, verplaatsing van meubels, personenvervoer en nog veel meer.

Er zijn vijf verschillende modellen verkrijgbaar van de Chevrolet Express nieuw in Nederland, namelijk de 2500 Cargo, de 2500 Crew, de 3500 Cargo, de 3500 Passenger en de 4500. Elk van deze modellen biedt zijn eigen unieke functies, zodat er voor elk type bedrijf wel een geschikte optie is. De bedrijfswagen is ook te personaliseren met verfkleuren, velgen, interieurkleuren en andere accessoires.

Het interieurontwerp van de Chevrolet Express nieuw in Nederland is gericht op duurzaamheid en comfort. Het is ontworpen met het oog op praktisch gebruik en gemakkelijk onderhoud. De bekleding van de stoelen is gemaakt van hoogwaardige stoffen die gemakkelijk schoon te maken zijn, terwijl de stoelen comfortabel zijn en voorzien zijn van verstelbare hoofdsteunen en armleuningen.

De instrumenten en bedieningselementen van de Chevrolet Express nieuw in Nederland zijn gemakkelijk te gebruiken en zijn voorzien van een geavanceerde audio- en navigatiesysteem. Dit verhoogt het comfort van de bestuurder, terwijl reizigers kunnen genieten van airconditioning of klimaatregeling.

De Chevrolet Express nieuw in Nederland is ook ontworpen met het oog op veiligheid en elektronische hulpsystemen die onder andere bestuurderassistentie, automatisch remmen, waarschuwing voor botsingen en andere functies bevatten. Met deze functies kunt u ervoor zorgen dat de bedrijfswagen veilig rijdt terwijl u en uw medewerkers de voordelen van de Chevrolet Express nieuw in Nederland optimaal benutten.

FAQs

1. Wat is de maximale laadcapaciteit van de Chevrolet Express nieuw in Nederland?

A: De maximale laadcapaciteit van de Chevrolet Express nieuw in Nederland varieert afhankelijk van het model. De 2500 Cargo heeft bijvoorbeeld een laadcapaciteit van bijna 3.400 pond, terwijl de 3500 Cargo een laadcapaciteit van 4.530 pond heeft.

2. Hoeveel passagiers kan de Chevrolet Express nieuw in Nederland vervoeren?

A. Het aantal passagiers dat de Chevrolet Express nieuw in Nederland kan vervoeren, varieert ook afhankelijk van het model. De 2500 Crew heeft bijvoorbeeld een zitplaats voor vijf passagiers, terwijl de 3500 Passenger plaats biedt voor maximaal 15 passagiers.

3. Wat is de prijs van de Chevrolet Express nieuw in Nederland?

A: De prijs van de Chevrolet Express nieuw in Nederland varieert afhankelijk van het model en de specificaties. De vanafprijs voor de Chevrolet Express 2500 Cargo begint bij € 23.750.

4. Kan het interieur van de Chevrolet Express nieuw in Nederland worden aangepast aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?

A: Ja, het interieur van de Chevrolet Express nieuw in Nederland kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Chevrolet werkt samen met externe specialisten om specifieke aanpassingen te doen op basis van de wensen van de klant, bijvoorbeeld voor speciale inrichting van de laadruimte.

5. Wordt de Chevrolet Express nieuw in Nederland geleverd met een garantie?

A: Ja, de Chevrolet Express nieuw in Nederland wordt geleverd met een fabrieksgarantie van drie jaar of 36.000 mijl. Afhankelijk van de dealer en eventuele extra opties kan de garantie verder uitgebreid worden.

6. Waar kan ik mijn Chevrolet Express nieuw in Nederland onderhouden?

A: U kunt uw Chevrolet Express nieuw in Nederland onderhouden bij een door Chevrolet geautoriseerde dealer in Nederland. Deze zal uw wagen onderhouden volgens de aangegeven onderhoudstermijn en u kunt daar ook terecht voor eventuele aanpassingen of andere vragen omtrent uw Chevrolet.

Conclusie

De Chevrolet Express nieuw in Nederland is een veelzijdige bedrijfswagen die ontworpen is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Met een scala aan modellen en opties om uit te kiezen, is er voor elke ondernemer wel een geschikt model te vinden. Het is een betrouwbare bedrijfswagen die is ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd. Met de mogelijkheid om het interieur aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf is de Chevrolet Express nieuw in Nederland een van de beste investeringen die u in uw onderneming kunt doen.

chevrolet express 2500

Chevrolet Express 2500 – Een Perfecte Bedrijfswagen

De Chevrolet Express 2500 is een van de meest geliefde bedrijfswagens op de markt. Het is een veelzijdige bestelwagen die geschikt is voor allerlei soorten werk, van lichte ladingen tot zware apparatuur. De Express 2500 is gebouwd voor veiligheid, betrouwbaarheid en comfort en heeft een breed scala aan opties en accessoires die ontworpen zijn om het werk gemakkelijker te maken en de productiviteit te verhogen.

Beschikbaar in verschillende configuraties en afwerkingen, is de Express 2500 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en krachtige bestelwagen. Of je nu een bezorgbedrijf runt, een bouwbedrijf hebt of gewoon een bedrijfswagen nodig hebt voor alledaags gebruik, de Express 2500 is een uitstekende keuze.

Ontwerp en prestaties

Het ontwerp van de Chevrolet Express 2500 is gebaseerd op het idee van veelzijdigheid en functionaliteit. De bestelwagen komt in verschillende configuraties, waardoor klanten kunnen kiezen welke het beste past bij hun behoeften. Er zijn verschillende hoogte- en lengtematen, verschillende cabineopties en verschillende motoren om uit te kiezen.

De Express is gebouwd op een robuust frame, wat betekent dat het in staat is om zware ladingen te dragen zonder problemen. De motor is ook uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals directe injectie en variabele kleptiming, waardoor de prestaties worden verbeterd en het brandstofverbruik wordt verminderd.

De Chevrolet Express 2500 is ook ontworpen voor veiligheid en beschikt over een breed scala aan functies en technologieën die de bestuurder en passagiers beschermen. Het omvat moderne technologieën zoals bestuurdersassistentie en vermoeidheidsdetectie.

Interieur en functies

De binnenkant van de Chevrolet Express 2500 is net zo indrukwekkend als het exterieur. Het is ruim, comfortabel en een van de meest functionele interieurs op de markt van de bedrijfswagens. De Express 2500 biedt voldoende ruimte voor vracht en passagiers en er zijn verschillende opbergmogelijkheden beschikbaar om de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken.

De cabine is uitgerust met een breed scala aan functies en technologieën die bedoeld zijn om de productiviteit te verhogen en het werk gemakkelijker te maken. Hier zijn enkele van de meest indrukwekkende functies van de Chevrolet Express 2500:

– Achteruitrijcamera
– Apple CarPlay en Android Auto Compatibiliteit
– Lane Departure Warning
– Forward Collision Alert
– Parkeerassistent
– Bluetooth-connectiviteit
– Navigatiesysteem
– USB-poorten
– Achterbankverwarming

Natuurlijk zijn er ook verschillende opties beschikbaar om de cabine aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Enkele van de meest populaire functies zijn onder meer een ladderprofiel, wandpaneelbevestigingen en andere handige opbergoplossingen.

Conclusie

De Chevrolet Express 2500 is een uitstekende bedrijfswagen die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, veelzijdigheid en prestaties. Het is een duurzame, efficiënte en goed ontworpen busje dat geschikt is voor allerlei bedrijfsactiviteiten.

Beschikbaar in verschillende configuraties en uitrustingsniveaus, de Chevrolet Express 2500 biedt een breed scala aan opties om de bedrijfswagen van de klant aan te passen aan zijn specifieke behoeften. Het is een betrouwbare werkauto die bestand is tegen slijtage en bedrijfsactiviteiten van dag tot dag.

FAQs:

1. Hoeveel passagiers kan de Chevrolet Express 2500 dragen?

De Chevrolet Express 2500 kan passagiers vervoeren in de verschillende cabineopties. Er zijn zitplaatsen voor twee tot vijf passagiers beschikbaar, afhankelijk van de specifieke configuratie.

2. Hoe groot kan de lading in de Chevrolet Express 2500 zijn?

De Express 2500 is ontworpen om zware ladingen te dragen en kan verschillende maten en gewichten aan, afhankelijk van de gekozen configuratie. Het laadvermogen varieert van 1429 kg tot 2695 kg, afhankelijk van de specifieke configuratie van het model.

3. Welke accessoires zijn er beschikbaar voor de Chevrolet Express 2500?

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Chevrolet Express 2500, waaronder een ladderrek, wandpaneelbevestigingen, dakrails en nog veel meer. Deze accessoires kunnen de opslag en lading van de bedrijfswagen vergemakkelijken en optimaliseren.

4. Hoeveel kost de Chevrolet Express 2500?

De prijs van een Chevrolet Express 2500 varieert afhankelijk van de specificaties van de bedrijfswagen. De basisversie begint bij ongeveer € 30.000, terwijl de top-specificatieversie meer dan € 40.000 kan kosten. Het is belangrijk om te onthouden dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van de configuratie en aangepaste functies.

5. Wat is de garantie en de Verzekering op de Chevrolet Express 2500?

De Chevrolet Express 2500 wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100,000 kilometers, wat uiteindelijk eerst komt. Overheidsbelastingen en -kosten zijn niet inbegrepen in de garantie. De garantie kan verlengd worden met extra kosten van de dealer.

Als het gaat om de verzekering, moet de eigenaar van de Chevrolet Express 2500 een verzekering afsluiten om gedekt te zijn tegen mogelijke ongevallen of schade bij de bedrijfswagen. Het type verzekering en de kosten variëren afhankelijk van de verzekeraar en de geschiedenis en de staat van het voertuig. Het is belangrijk om de details te bekijken en offertes te krijgen om de beste deal te krijgen.

Images related to the topic chevrolet express te koop

1997 Chevrolet Express Star Craft Conversion Van For Sale - Walk Around
1997 Chevrolet Express Star Craft Conversion Van For Sale – Walk Around

Article link: chevrolet express te koop.

Learn more about the topic chevrolet express te koop.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *