Skip to content
Trang chủ » Charles Roelslaan 1 Eindhoven: Ontdek deze unieke locatie!

Charles Roelslaan 1 Eindhoven: Ontdek deze unieke locatie!

Goals & Assist | Charles-Andreas Brym | FC Eindhoven

charles roelslaan 1 eindhoven

Charles Roelslaan 1 Eindhoven is een bekende straat in Eindhoven waar verschillende bedrijven en instellingen zijn gevestigd. Deze straat kent een rijke geschiedenis en biedt vele mogelijkheden voor bewoners en bezoekers. De locatie van Charles Roelslaan 1 Eindhoven is zeer gunstig gelegen in het zuiden van Eindhoven en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Locatie en geschiedenis van Charles Roelslaan 1, Eindhoven

Charles Roelslaan 1 ligt in het stadsdeel Stratum in het zuiden van Eindhoven. Het wordt begrensd door de Boutenslaan, de Frankrijkstraat en de Maria van Bourgondielaan. Deze straat kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. In deze periode was Charles Roelslaan 1 een deel van het gebied dat gebruikt werd voor de landbouw. Later, in de 19e eeuw, werd het gebied omgebouwd tot industriegebied en werden er verschillende bedrijven gevestigd.

Algemene informatie over Charles Roelslaan 1, Eindhoven

Charles Roelslaan 1 Eindhoven is een straat met verschillende bedrijven en instellingen, waaronder een verzekeraar, een adviesbureau en een opleidingsinstituut. Deze bedrijven bieden verschillende diensten die van belang zijn voor de lokale en internationale gemeenschap van Eindhoven. Daarnaast biedt deze locatie ook woningmogelijkheden voor mensen die in deze buurt willen wonen. De woningen zijn gestationeerd in appartementencomplexen die in de buurt zijn gelegen.

Bedrijven gevestigd aan Charles Roelslaan 1, Eindhoven

Er zijn verschillende bedrijven gevestigd aan Charles Roelslaan 1, Eindhoven, waaronder het adviesbureau METRI. Dit bedrijf biedt advies over IT-zaken aan verschillende klanten. Daarnaast is er ook een opleidingsinstituut genaamd EuroCollege. Dit opleidingsinstituut biedt verschillende opleidingen in de horeca, toerisme en management aan. Verder is er ook een grote verzekeraar gevestigd aan Charles Roelslaan 1, Eindhoven genaamd Aon. Dit bedrijf is een van de grootste verzekeraars ter wereld en biedt verschillende verzekeringsproducten aan.

Bereikbaarheid van Charles Roelslaan 1, Eindhoven

De locatie van Charles Roelslaan 1 Eindhoven is zeer gunstig gelegen en is gemakkelijk te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto kunt u deze locatie bereiken. Als u met de trein reist, kunt u uitstappen op station Eindhoven en vanaf daar verder reizen met de bus of de taxi. Er zijn verschillende buslijnen die naar Charles Roelslaan 1 rijden, waaronder buslijn 3 en 7. Als u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de buurt van Charles Roelslaan 1.

Wonen aan Charles Roelslaan 1, Eindhoven

Als u op zoek bent naar een woning in de buurt van Charles Roelslaan 1, Eindhoven, dan zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. In de nabijgelegen woonwijk Stratum zijn er verschillende appartementencomplexen die geschikt zijn als woning. Deze appartementen bieden de mogelijkheid om in een rustige omgeving te wonen en toch dicht bij alle voorzieningen te zijn die Charles Roelslaan 1 Eindhoven te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in de buurt van Charles Roelslaan 1, Eindhoven

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt van Charles Roelslaan 1 Eindhoven die u kunt bezoeken. Een van de meest populaire attracties in de buurt is het Philips Museum. Dit museum vertelt het verhaal van de oprichting van het bekende technologiebedrijf Philips en de ontwikkeling van verschillende uitvindingen en producten. Een andere populaire attractie is het Van Abbemuseum. Dit museum heeft een grote collectie van moderne en hedendaagse kunstwerken.

Toekomstige ontwikkelingen van Charles Roelslaan 1, Eindhoven

De toekomst van de Charles Roelslaan 1 in Eindhoven ziet er veelbelovend uit. Er zijn verschillende nieuwe ontwikkelingen gepland die de straat nog aantrekkelijker zullen maken voor bedrijven en bewoners. Een van deze ontwikkelingen omvat de bouw van nieuwe appartementengebouwen die geschikt zijn voor bewoning. Daarnaast zullen er ook nieuwe bedrijven worden gevestigd die zullen bijdragen aan de economische groei van de stad.

FAQs

Wat is Charles Roelslaan 1 Eindhoven?

Charles Roelslaan 1 Eindhoven is een straat in het stadsdeel Stratum in het zuiden van Eindhoven. Het biedt verschillende bedrijven en instellingen, evenals woningmogelijkheden voor mensen die in deze buurt willen wonen.

Welke bedrijven zijn er gevestigd aan Charles Roelslaan 1 Eindhoven?

Er zijn verschillende bedrijven gevestigd aan Charles Roelslaan 1 Eindhoven, waaronder het adviesbureau METRI, het opleidingsinstituut EuroCollege en de verzekeraar Aon.

Is Charles Roelslaan 1 Eindhoven goed bereikbaar?

Ja, Charles Roelslaan 1 Eindhoven is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt van Charles Roelslaan 1 Eindhoven?

In de buurt van Charles Roelslaan 1 Eindhoven zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden, waaronder het Philips Museum en het Van Abbemuseum.

Zijn er toekomstige ontwikkelingen gepland voor Charles Roelslaan 1 Eindhoven?

Ja, er zijn verschillende nieuwe ontwikkelingen gepland die de straat nog aantrekkelijker zullen maken voor bedrijven en bewoners. Een van deze ontwikkelingen omvat de bouw van nieuwe appartementengebouwen die geschikt zijn voor bewoning.

Keywords searched by users: charles roelslaan 1 eindhoven charles roelslaan 7 eindhoven

Categories: Top 61 charles roelslaan 1 eindhoven

Goals & Assist | Charles-Andreas Brym | FC Eindhoven

See more here: smartekvn.com

charles roelslaan 7 eindhoven

Charles Roelslaan 7 is een adres in Eindhoven, Nederland. Het is een belangrijk industrieterrein dat zich in het noorden van de stad bevindt, in het stadsdeel Woensel-Noord. Charles Roelslaan 7 is een populaire locatie voor bedrijven en organisaties, en biedt talloze mogelijkheden voor bedrijfsgroei en -ontwikkeling.

Geschiedenis van Charles Roelslaan 7

De geschiedenis van Charles Roelslaan 7 gaat terug tot de jaren 60 van de vorige eeuw, toen het industrieterrein werd gebouwd om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bedrijfsruimte in de regio Eindhoven. Sindsdien is het uitgegroeid tot een belangrijk zakelijk centrum en heeft het een belangrijke rol gespeeld in de economische ontwikkeling van de stad.

Vandaag de dag biedt Charles Roelslaan 7 talloze mogelijkheden voor bedrijven en organisaties, van kantoorruimte tot magazijnruimte en productiehallen. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de autosnelwegen en biedt uitstekende faciliteiten voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale locatie in de regio.

Redenen om te kiezen voor Charles Roelslaan 7

Er zijn veel redenen waarom bedrijven en organisaties kiezen voor Charles Roelslaan 7 als hun zakelijke locatie. Enkele van de belangrijkste redenen zijn:

1. Centrale ligging: Charles Roelslaan 7 ligt in het noorden van Eindhoven, dicht bij de autosnelwegen A2 en A50. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

2. Diversiteit aan bedrijfsruimten: Het industrieterrein biedt kantoorruimte, magazijnruimte en productiehallen, waardoor er voor elke onderneming een geschikte ruimte te vinden is.

3. Uitstekende faciliteiten: Charles Roelslaan 7 heeft uitstekende faciliteiten zoals beveiliging, parkeergelegenheid, vergaderruimten, restaurants en meer.

4. Groeiende gemeenschap: Het industrieterrein is de thuisbasis van vele bedrijven en organisaties, wat leidt tot een levendige zakelijke gemeenschap die kansen biedt voor groei en ontwikkeling.

FAQs over Charles Roelslaan 7 Eindhoven

1. Welke bedrijven zijn gevestigd op Charles Roelslaan 7?

Er zijn veel bedrijven gevestigd op Charles Roelslaan 7, waaronder technologiebedrijven, productiebedrijven en kantoorgebouwen. Enkele van de grootste bedrijven op dit industrieterrein zijn Flextronics, Royal Philips, Madicom en Multi Engineering.

2. Hoe bereik ik Charles Roelslaan 7 met het openbaar vervoer?

Charles Roelslaan 7 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Eindhoven Centraal Station neemt u buslijnen 6 of 321 naar bushalte Ruitersquare, van waaruit u het industrieterrein gemakkelijk te voet kunt bereiken. Daarnaast is het mogelijk om vanuit verschillende delen van Eindhoven en de omliggende regio met de bus te reizen naar het industrieterrein.

3. Is parkeren gemakkelijk bij Charles Roelslaan 7?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar bij Charles Roelslaan 7. Veel van de bedrijfsruimten bieden eigen parkeerplaatsen voor hun klanten en medewerkers, en er zijn ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers van het industrieterrein.

4. Welke faciliteiten zijn beschikbaar op Charles Roelslaan 7?

Charles Roelslaan 7 beschikt over tal van faciliteiten, waaronder beveiliging, parkeergelegenheid, vergaderruimten, restaurants en meer. Verschillende bedrijfsruimten bieden ook specifieke faciliteiten zoals fitnessruimten en conciërgeservices.

5. Wat zijn de huurprijzen voor bedrijfsruimte op Charles Roelslaan 7?

De huurprijzen voor bedrijfsruimte op Charles Roelslaan 7 variëren afhankelijk van de grootte en locatie van de ruimte, evenals de voorzieningen die worden aangeboden. Gemiddeld bedragen de huurprijzen voor kantoorruimte tussen de €100 en €150 per m² per jaar, en voor magazijnruimte tussen de €30 en €50 per m² per jaar.

6. Biedt Charles Roelslaan 7 ook mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling?

Ja, Charles Roelslaan 7 biedt tal van mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling, waaronder zowel netwerkevenementen als investeringsmogelijkheden voor bedrijven die willen uitbreiden of groeien. Daarnaast zijn er verschillende dienstverleners, waaronder accountants, marketing- en adviesbureaus, aanwezig op het industrieterrein die hun diensten aanbieden aan bedrijven in de omgeving.

Conclusie

Charles Roelslaan 7 is een belangrijk industrieterrein in het noorden van Eindhoven. Het biedt tal van mogelijkheden voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een centrale locatie in de regio. Met uitstekende faciliteiten en een groeiende zakelijke gemeenschap, is Charles Roelslaan 7 een ideale locatie voor bedrijven die willen groeien en ontwikkelen in de regio.

Images related to the topic charles roelslaan 1 eindhoven

Goals & Assist | Charles-Andreas Brym | FC Eindhoven
Goals & Assist | Charles-Andreas Brym | FC Eindhoven

Article link: charles roelslaan 1 eindhoven.

Learn more about the topic charles roelslaan 1 eindhoven.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *