Skip to content
Trang chủ » Charles Petitweg 41 Breda – Ontdek deze verborgen parel in het hart van de stad en bespaar geld met deze exclusieve aanbieding

Charles Petitweg 41 Breda – Ontdek deze verborgen parel in het hart van de stad en bespaar geld met deze exclusieve aanbieding

[BA GÁC] TRÊN TAY SALVATORE FERRAGAMO F-80 BẢN CLASSIC WATCH, 41MM SFDT00419 KHÔNG KHÁC GÌ HUBLOT

charles petitweg 41 breda

Charles Petitweg 41 Breda is een locatie die bekend staat om zijn verscheidenheid aan bedrijven en voorzieningen. Gelegen in het zuiden van Breda, biedt het gemakkelijke toegang tot een aantal belangrijke attracties, winkels en restaurants in de omgeving. In dit artikel zullen we de geschiedenis, de gebouwstructuur, de bedrijven, de nabijgelegen voorzieningen, de toekomstplannen en het openbaar vervoer van Charles Petitweg 41 Breda bespreken.

Locatie van Charles Petitweg 41 Breda

Charles Petitweg 41 Breda is gelegen in het zuiden van Breda, in de wijk IJpelaar. Het ligt op korte afstand van de A16 en A27, beide belangrijke snelwegen die de stad verbinden met de rest van Nederland en België. Daarnaast is er ook een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer beschikbaar, waaronder bus- en treindiensten, om bezoekers en bewoners van en naar de locatie te brengen.

Geschiedenis van Charles Petitweg 41 Breda

De Charles Petitweg 41 Breda is vernoemd naar Charles Petit, een Nederlands ingenieur en uitvinder die vooral bekendheid verwierf door zijn boek over de scheepswerktuigkunde. Hij werd geboren op 25 december 1777 in Eindhoven en overleed op 21 november 1812 in Dordrecht. De Charles Petitweg 41 Breda werd daarom genoemd ter ere van deze Nederlandse pionier.

Gebouwstructuur van Charles Petitweg 41 Breda

Het gebouw aan de Charles Petitweg 41 Breda bestaat uit 4 verdiepingen en heeft een totaaloppervlakte van 7.200 vierkante meter. Het is een modern gebouw met grote ramen en een strakke, minimalistische uitstraling. Het werd gebouwd in de jaren 90 als onderdeel van een grotere ontwikkeling van het gebied.

Bedrijven gevestigd op Charles Petitweg 41 Breda

De Charles Petitweg 41 Breda is de thuisbasis van verschillende bedrijven en organisaties. Een van de bekendste bedrijven die op deze locatie zijn gevestigd, zijn Louwman Audi en Louwman Peugeot Breda Breda. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s.

Er zijn ook verschillende dealers van tweedehands auto’s gevestigd in het gebouw, waaronder een occasion dealer in Breda en een Peugeot dealer in Oud-Beijerland. Ook is er een vestiging van Louwman Peugeot Ridderkerk, die zich richt op de verkoop en reparatie van Peugeot-auto’s.

Daarnaast is er een vestiging van Peugeot Best, een specialist in de verkoop en onderhoud van Peugeot-auto’s. Ook Louwman Oosterhout en Louwman Occasion Center Rotterdam zijn gevestigd op deze locatie en richten zich op de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s.

Nabijgelegen voorzieningen van Charles Petitweg 41 Breda

De Charles Petitweg 41 Breda ligt in de buurt van verschillende voorzieningen, waaronder diverse restaurants, supermarkten, sportfaciliteiten en winkels. Er zijn ook verschillende hotels in de omgeving, waardoor het gebied populair is bij zakenreizigers.

Enkele van de dichtstbijzijnde voorzieningen zijn het winkelcentrum De Burcht, op slechts 10 minuten lopen van de locatie, en het Amphia Ziekenhuis, op ongeveer 15 minuten lopen. Er zijn ook verschillende sportscholen in de buurt, zoals het HealthCity fitnesscentrum en Fit For Free.

Toekomstplannen van Charles Petitweg 41 Breda

Er zijn momenteel geen plannen voor uitbreiding of renovatie van de Charles Petitweg 41 Breda. Het gebied blijft echter een belangrijke economische hub in de regio en zal naar verwachting blijven groeien in de komende jaren.

Openbaar vervoer naar Charles Petitweg 41 Breda

Er zijn verschillende manieren om de Charles Petitweg 41 Breda te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation van Breda kunt u buslijn 4 nemen en uitstappen bij de halte Laan der Verenigde Naties. Vanaf daar is het slechts een korte wandeling naar de locatie.

Als alternatief kunt u buslijn 7 of 122 nemen en uitstappen bij de halte Faureweg. Van daaruit is het ongeveer 7 minuten lopen naar de Charles Petitweg 41 Breda. Voor degenen die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving.

FAQs

1. Zijn er restaurants in de buurt van Charles Petitweg 41 Breda?

Ja, er zijn verschillende restaurants in de buurt van Charles Petitweg 41 Breda, waaronder het Vietnamees restaurant Lepels, Grand Café Heeren van Oranje en Restaurant de Saeck.

2. Zijn er hotels in de buurt van Charles Petitweg 41 Breda?

Ja, er zijn verschillende hotels in de buurt van Charles Petitweg 41 Breda, waaronder het Apollo Hotel Breda City Centre, Hotel Mastbosch Breda en Hotel Princeville.

3. Kan ik met het openbaar vervoer naar Charles Petitweg 41 Breda gaan?

Ja, er zijn verschillende buslijnen beschikbaar die stoppen bij de Charles Petitweg 41 Breda. Vanaf het treinstation van Breda kunt u buslijn 4 nemen en uitstappen bij de halte Laan der Verenigde Naties of buslijnen 7 of 122 nemen en uitstappen bij de halte Faureweg.

4. Welke bedrijven zijn gevestigd op Charles Petitweg 41 Breda?

Op Charles Petitweg 41 Breda zijn verschillende bedrijven gevestigd, waaronder Louwman Audi, Louwman Peugeot Breda Breda, occasion dealer Breda, Peugeot dealer Oud-Beijerland, Louwman Peugeot Ridderkerk, Peugeot Best, Louwman Oosterhout en Louwman Occasion Center Rotterdam.

Keywords searched by users: charles petitweg 41 breda louwman audi, louwman peugeot breda breda, occasion dealer breda, peugeot dealer oud-beijerland, louwman peugeot ridderkerk, peugeot best, louwman oosterhout, louwman occasion center rotterdam

Categories: Top 55 charles petitweg 41 breda

[BA GÁC] TRÊN TAY SALVATORE FERRAGAMO F-80 BẢN CLASSIC WATCH, 41MM SFDT00419 KHÔNG KHÁC GÌ HUBLOT

See more here: smartekvn.com

louwman audi

Louwman Audi – Pioniers in Audi Dienstverlening in Nederlands

Louwman Audi is een van de meest bekende Audi dealers in Nederlands, gespecialiseerd in het leveren van premium kwaliteit Audi auto’s, ondersteund door superieure dienstverlening en aftersales service. Het bedrijf is opgericht in 1923 en is de officiële audi dealer in Nederlands sinds 1969. Huidig is Louwman Audi onderdeel van de Louwman Group, dat een breed scala aan merken omvat en een enorme reputatie heeft opgebouwd voor het leveren van auto’s van topkwaliteit. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederlands en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder verkoop, aftersales, leasing en financiering.

Bij Louwman Audi staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het bedrijf garandeert dan ook absolute kwaliteit en betrouwbaarheid van de Audi auto’s die ze verkopen door alleen auto’s van topkwaliteit te verkopen. Louwman Audi is de oorsprong van het Audi Centre concept in Nederlands en biedt in alle vestigingen een consistente en hoogwaardige Audi ervaring aan. Bij Louwman Audi vindt u het breedste assortiment van Audi-modellen, van compacte auto’s tot executive auto’s, met inbegrip van de nieuwste modellen en de nieuwste technologieën.

Levering van Audi Auto’s

Louwman Audi is een officiële Audi dealer in Nederlands en levert de meest recente Audi-modellen, met inbegrip van nieuwe en gebruikte auto’s. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in het land en de klanten kunnen altijd terecht op een vestiging bij hen in de buurt. Louwman Audi streeft ernaar om de hoogste standaard van dienstverlening te bieden en hun klanten een breed scala aan Audi auto’s aan te bieden, waaronder de Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5 en Audi Q5. Ze bieden ook een scala aan aanvullende diensten aan, waaronder financiering, leasing en aftersales services om aan de behoeften van individuele klanten te voldoen.

Aftersales Services

Bij Louwman Audi kunt u erop vertrouwen dat u de beste aftersales-diensten en ondersteuning krijgt. Het bedrijf beschikt over een uitstekend team van ervaren en gecertificeerde technici en monteurs die in staat zijn om elk probleem op te lossen met uw Audi auto. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan aftersales-services, waaronder onderhoud, reparaties, bandenservice, schadeherstel, APK-keuringen en garantieprogramma’s. Met behoud van de hoogste normen voor kwaliteit en vakmanschap, bieden ze alleen de beste originele onderdelen en accessoires voor je Audi.

Financiering en Leasing

Als u op zoek bent naar financiering of leasingopties voor uw Audi-auto, kan Louwman Audi u helpen het beste tarief te vinden om aan uw budget en behoeften te voldoen. Hun deskundige financiële adviseurs kunnen u voorzien van de nodige informatie en begeleiding om financiering of leasing opties te vinden die bij u passen. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan financieringsmogelijkheden, waaronder financiering, persoonlijke leningen, beleggingsplannen en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van verschillende voordelen zoals flexibele terugbetalingen, eenvoudige aanvraagprocedures en voordelige rentetarieven.

FAQs

1. Waar kan ik Louwman Audi vinden?

Louwman Audi is de officiële Audi-dealer in Nederlands en heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in het land. U kunt ze vinden op verschillende plekken, waaronder Groningen, Rotterdam, Breda, Utrecht, Amsterdam en nog veel meer.

2. Wat zijn de openingstijden van Louwman Audi?

De openingstijden variëren per vestiging, maar over het algemeen zijn ze van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen.

3. Wat zijn de diensten die Louwman Audi aanbiedt?

Louwman Audi biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder verkoop, aftersales, leasing en financiering. Ze bieden ook een scala aan aanvullende diensten aan, waaronder onderhoud, reparaties, bandenservice, schadeherstel, APK-keuringen en garantieprogramma’s.

4. Wat voor soort auto’s kan ik bij Louwman Audi vinden?

Bij Louwman Audi vindt u de nieuwste en meest recente Audi-modellen, waaronder de Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5 en Audi Q5.

5. Hoe kan ik een afspraak maken bij Louwman Audi?

U kunt een afspraak maken bij Louwman Audi door contact op te nemen met een van hun vestigingen. U kunt ook een afspraak maken via hun website door het invullen van een online formulier.

6. Kan ik mijn auto laten repareren bij Louwman Audi als deze niet bij hen is gekocht?

Ja, u kunt uw Audi auto laten repareren bij Louwman Audi, ook als deze niet bij hen is gekocht. Het bedrijf biedt hoogwaardige aftersales services voor alle Audi-auto’s, ongeacht waar ze zijn gekocht.

7. Biedt Louwman Audi garantie op hun auto’s?

Ja, Louwman Audi biedt garantie op hun auto’s, afhankelijk van de fabrikantsgarantie van Audi, die verschillend kan zijn per model en type auto. Het bedrijf biedt ook een scala aan garantieprogramma’s en verzekeringsoplossingen voor extra gemoedsrust.

louwman peugeot breda breda

Louwman Peugeot Breda is een toonaangevend autobedrijf in Nederland met een breed scala aan Peugeot-modellen en -diensten. Het bedrijf biedt hoogwaardige auto’s en uitstekende klantenservice aan, waardoor het een toonaangevende speler is in de Nederlandse autowereld.

Het bedrijf is gevestigd in Breda en is een van de grootste Peugeot-dealers in Nederland. Het heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn uitstekende diensten en heeft een uitgebreide klantenkring die zich uitstrekt over het hele land.

Louwman Peugeot Breda is opgericht in 1971 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende Peugeot-dealers in Nederland. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn uitstekende diensten, klantgerichtheid en hoge kwaliteit Peugeot-modellen.

Diensten aangeboden door Louwman Peugeot Breda

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder:

1. Verkoop van nieuwe Peugeot-modellen: Louwman Peugeot Breda biedt een breed scala aan nieuwe Peugeot-modellen die perfect zijn voor gezinnen, zakelijke gebruikers en individuen. Het bedrijf heeft deskundige adviseurs die u kunnen helpen bij het kiezen van een model dat past bij uw behoeften en uw budget.

2. Verkoop van gebruikte Peugeot-modellen: Het bedrijf heeft ook een uitgebreide selectie van gebruikte Peugeot-modellen die uitstekend zijn onderhouden en in topconditie verkeren.

3. Onderhoud en reparatie: Louwman Peugeot Breda heeft een team van deskundige technici die uw Peugeot kunnen onderhouden en repareren. Het bedrijf gebruikt alleen originele Peugeot-onderdelen en zorgt ervoor dat uw Peugeot in topconditie blijft.

4. Financiering: Als u een nieuwe of gebruikte Peugeot wilt kopen, biedt Louwman Peugeot Breda financieringsmogelijkheden met flexibele opties en concurrerende rentetarieven.

5. Verzekeringen: Het bedrijf biedt ook verzekeringsdiensten aan, zodat u uw Peugeot kunt verzekeren met een uitstekende dekking en concurrerende premies.

6. Schadeherstel: Als uw Peugeot schade heeft opgelopen, biedt Louwman Peugeot Breda schadeherstel diensten die uw Peugeot weer als nieuw zullen maken. Het bedrijf is gewijd aan het herstellen van uw Peugeot in de best mogelijke staat en het teruggeven van uw rijervaring.

De Peugeot-modellen van Louwman Peugeot Breda

Louwman Peugeot Breda heeft een ruim assortiment Peugeot-modellen voor levering aan klanten in Nederland. Hun modellen zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën, namelijk de Hatchback, de SUV en de Stationwagen. Hieronder vindt u een overzicht van de Peugeot-modellen die het bedrijf te bieden heeft:

Hatchback-modellen – Peugeot 208 en Peugeot 308

SUV-modellen – Peugeot 2008, Peugeot 3008 en Peugeot 5008

Stationwagon-modellen – Peugeot 308 SW en Peugeot 508 SW

FAQ’s over Peugeot en Louwman Peugeot Breda

1. Hoe kan ik contact opnemen met Louwman Peugeot Breda?

U kunt contact opnemen met het bedrijf via telefoon of e-mail. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

2. Welke garantie biedt Louwman Peugeot Breda op hun nieuwe en gebruikte auto’s?

Louwman Peugeot Breda biedt een garantie van twee jaar op nieuwe Peugeot-modellen en zes maanden garantie op gebruikte modellen. Dit omvat de garantie op onderdelen en arbeid.

3. Kan ik een proefrit maken voordat ik een auto koop?

Ja, u kunt een proefrit maken bij Louwman Peugeot Breda voordat u een auto koopt. U kunt dit regelen via hun website of door contact op te nemen met het bedrijf.

4. Biedt Louwman Peugeot Breda financieringsmogelijkheden aan?

Ja, Louwman Peugeot Breda biedt financieringsmogelijkheden aan wanneer u een nieuwe of gebruikte Peugeot wilt kopen.

5. Zijn er promoties beschikbaar bij Louwman Peugeot Breda?

Ja, het bedrijf biedt regelmatig promoties en speciale aanbiedingen aan op nieuwe en gebruikte Peugeot-modellen. U kunt deze promoties vinden op de website van het bedrijf of door contact op te nemen met het bedrijf.

Conclusie

Louwman Peugeot Breda is een toonaangevend autobedrijf in Nederland met een brede selectie van Peugeot-modellen en uitstekende diensten. Het bedrijf is gewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit autos en services aan zijn klanten, waardoor het een van de beste Peugeot-dealers in Nederland is geworden.

Van het verkopen van nieuwe en gebruikte Peugeot-modellen tot het afhandelen van financierings- en verzekeringsdiensten, Louwman Peugeot Breda biedt alles wat u nodig heeft om uw Peugeot-rijervaring te optimaliseren. Bovendien biedt het bedrijf een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn en terugkeren voor verdere diensten.

Met deskundige adviseurs en een uitgebreide selectie van Peugeot-modellen is Louwman Peugeot Breda de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een Peugeot in Nederland.

Images related to the topic charles petitweg 41 breda

[BA GÁC] TRÊN TAY SALVATORE FERRAGAMO F-80 BẢN CLASSIC WATCH, 41MM SFDT00419 KHÔNG KHÁC GÌ HUBLOT
[BA GÁC] TRÊN TAY SALVATORE FERRAGAMO F-80 BẢN CLASSIC WATCH, 41MM SFDT00419 KHÔNG KHÁC GÌ HUBLOT

Article link: charles petitweg 41 breda.

Learn more about the topic charles petitweg 41 breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *