Skip to content
Trang chủ » Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda: Ontdek waar deze locatie zich bevindt!

Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda: Ontdek waar deze locatie zich bevindt!

Roblox - Garten Of Banban 3 Morphs - PC Gaming #137

charles petitweg 41 4827 hj breda

Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is gelegen in het zuidoosten van Breda. Het is een populaire locatie vanwege de uitstekende verbindingen en de mooie omgeving. Dit artikel geeft informatie over Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda, de omgeving, de geschiedenis van de woning en recente ontwikkelingen rondom de locatie. Ook worden er tips en adviezen gegeven voor het kopen of huren van een woning op deze locatie.

Locatie en omgeving van Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda

Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is gelegen in de wijk Brabantpark in het zuidoosten van Breda. Het is een rustige en groene wijk met veel voorzieningen in de buurt. Zo zijn er diverse supermarkten, scholen en sportclubs in de directe omgeving. Ook het centrum van Breda is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Kenmerken van de woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda

De woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is een vrijstaande woning met een ruime tuin en een grote garage. De woning heeft een woonoppervlakte van 220 vierkante meter en telt twee woonlagen. Op de begane grond bevinden zich een grote woonkamer, een ruime keuken en een werkkamer. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer te vinden. De woning is goed onderhouden en beschikt over moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en een alarmsysteem.

Geschiedenis van de woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda

De woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is gebouwd in 1975. Destijds was de wijk Brabantpark nog in ontwikkeling en werden er veel nieuwe woningen gebouwd. De woning is sindsdien meerdere malen gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor het voldoet aan de huidige wensen en eisen van bewoners.

Waar te zoeken naar informatie over Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda

Als u op zoek bent naar meer informatie over Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda, kunt u verschillende websites raadplegen. Zo zijn er diverse makelaars die woningen aanbieden in de wijk Brabantpark. Ook kunt u terecht bij de gemeente Breda voor informatie over de woning en de omgeving. Daarnaast zijn er diverse online fora en groepen waar bewoners en geïnteresseerden in contact kunnen komen en informatie kunnen uitwisselen.

Recente ontwikkelingen rondom Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda

De afgelopen jaren zijn er verschillende ontwikkelingen geweest rondom Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda. Zo is er in de directe omgeving een nieuwe woonwijk gebouwd, en zijn er diverse nieuwe voorzieningen geopend zoals een sportschool en een supermarkt. Ook zijn er plannen voor een uitbreiding van het openbaar vervoer in de buurt.

Waarom Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda een populaire locatie is

Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is een populaire locatie vanwege de goede bereikbaarheid en de mooie omgeving. De wijk Brabantpark is gelegen aan de rand van Breda, waardoor er veel groen en rust is in de buurt. Tegelijkertijd is het centrum van Breda goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Ook zijn er diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, sportclubs en winkels.

Tips en adviezen voor het kopen of huren van een woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda

Als u overweegt om een woning te kopen of huren op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda, zijn er verschillende tips en adviezen waar u rekening mee kunt houden. Zo is het belangrijk om goed te kijken naar de ligging van de woning en de omgeving. Daarnaast is het verstandig om een makelaar in te schakelen die u kan helpen bij het vinden van de juiste woning en het onderhandelen over de prijs. Ook is het raadzaam om goed te kijken naar de voorzieningen in de buurt en de bereikbaarheid van de woning.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van Louwman Breda?

Louwman Breda is geopend van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden verschillen per dag en zijn te vinden op de website van het bedrijf.

Waar vind ik Louwman Peugeot Breda?

Louwman Peugeot Breda is gevestigd aan de Huifakkerstraat 5 in Breda.

Waar kan ik Louwman Breda occasions vinden?

Louwman Breda biedt diverse occasions aan. Deze zijn te vinden op de website van het bedrijf of kunnen worden bekeken bij de vestiging in Breda.

Waar vind ik Louwman Suzuki Breda?

Louwman Suzuki Breda is gevestigd aan de Charles Petitweg 41 in Breda.

Waar kan ik Louwman Mercedes Breda vinden?

Louwman Mercedes Breda is gevestigd aan de Huifakkerstraat 5 in Breda.

Wat zijn de openingstijden van Louwman Mitsubishi Breda?

De openingstijden van Louwman Mitsubishi Breda zijn te vinden op de website van het bedrijf.

Is Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda een goede locatie om te wonen?

Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is een populaire locatie vanwege de goede bereikbaarheid en de mooie omgeving. De exacte geschiktheid van deze locatie als woonplek hangt af van uw persoonlijke wensen en situatie.

Wat zijn de kenmerken van de woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda?

De woning op Charles Petitweg 41 4827 HJ Breda is een vrijstaande woning met een ruime tuin en een grote garage. De woning heeft een woonoppervlakte van 220 vierkante meter en telt twee woonlagen. Op de begane grond bevinden zich een grote woonkamer, een ruime keuken en een werkkamer. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer te vinden. De woning is goed onderhouden en beschikt over moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en een alarmsysteem.

Keywords searched by users: charles petitweg 41 4827 hj breda louwman peugeot breda, suzuki breda, huifakkerstraat 5 breda, louwman breda occasions, louwman suzuki breda, louwman mercedes breda, louwman breda openingstijden, louwman mitsubishi breda

Categories: Top 35 charles petitweg 41 4827 hj breda

Roblox – Garten Of Banban 3 Morphs – PC Gaming #137

See more here: smartekvn.com

louwman peugeot breda

Louwman Peugeot Breda: Een Toonaangevende Peugeot Dealer in Nederlands

Als u op zoek bent naar de perfecte Peugeot voor u in Nederlands, zoek dan niet verder dan Louwman Peugeot Breda. Deze Peugeot dealer biedt een breed scala aan Peugeot-modellen en diensten om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Louwman Peugeot Breda, onderdeel van de Louwman Dealer Group, is een gevestigde autoriteit in de autobranche. Het bedrijf is trots op het uitstekende vakmanschap en de klantenservice die het biedt aan klanten in de regio Breda en daarbuiten. Klanten kunnen vertrouwen op hun expertteam om hen te helpen bij het vinden van de perfecte Peugeot die aan hun unieke behoeften voldoet.

Een breed scala aan Peugeot-modellen

Louwman Peugeot Breda biedt een breed scala aan Peugeot-modellen, waaronder de Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 508 en nog veel meer. Het bedrijf begrijpt dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom werken de verkoopadviseurs met klanten samen om aan hun wensen te voldoen en oplossingen te bieden die passen bij hun levensstijl en budget.

Peugeot is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve concepten, rijplezier en efficiëntie. Louwman Peugeot Breda is er trots op dat het een partnerschap heeft met dit vooraanstaande merk en is toegewijd om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Het bedrijf heeft ook een ruime keuze aan Peugeot-occasions om ervoor te zorgen dat klanten een geschikte auto kunnen vinden die bij hen en hun budget past.

Een uitstekende klantenservice

Bij Louwman Peugeot Breda streven ze naar tevreden klanten. Het bedrijf zet zich in om een uitzonderlijke klantervaring te bieden, vanaf het moment dat een klant de showroom betreedt tot het moment dat ze weer wegrijden in hun nieuwe Peugeot. Het team bij de dealer heeft een passie voor auto’s en streeft ernaar om ervoor te zorgen dat klanten de beste service ervaren tijdens hun aankoop.

Het verkoopteam bij Louwman Peugeot Breda is goed opgeleid en deskundig. Het team werkt samen met klanten en begeleidt hen tijdens de besluitvorming voor hun aankoop. Het spreekt voor zich dat een betrouwbare Peugeot dealer in nederlands van een essentiële waarde is. Ze richten zich op het vinden van de juiste auto voor hun klanten en stellen vragen om hun specifieke behoeften te begrijpen. Dit betekent dat elke klant de auto vindt die het best bij hen past.

Louwman Peugeot Breda is gericht op het bieden van een uitstekende dienstverlening in elke fase van het koopproces. Het bedrijf biedt uitgebreide after-sales ondersteuning, zodat klanten hun auto in topconditie kunnen houden. Het dealerbedrijf heeft een werkplaats waar deskundige monteurs met behulp van originele Peugeot onderdelen onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.

De werkplaats van het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de monteurs de hoogste kwaliteit van het onderhoud en reparaties kunnen bieden. Het bedrijf biedt ook een uitstekende onderhoudsbeurt en reparatieplannen aan, waarmee klanten de best mogelijke service krijgen, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de prestaties en duurzaamheid van hun Peugeot.

FAQs

Q: Wat zijn de openingstijden van Louwman Peugeot Breda?
A: Louwman Peugeot Breda is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30u tot 18.00u en op zaterdag van 9.00u tot 17.00u.

Q: Biedt Louwman Peugeot Breda Peugeot-occasions aan?
A: Ja, Louwman Peugeot Breda biedt een ruim assortiment Peugeot-occasions aan.

Q: Wat zijn de voordelen van het kopen van een Peugeot bij Louwman Peugeot Breda?
A: Het kopen van een Peugeot bij Louwman Peugeot Breda biedt veel voordelen, waaronder een breed scala aan Peugeot-modellen en diensten, gekwalificeerde verkopers en technici, hoogwaardige Peugeot onderdelen en een uitzonderlijke klantenservice.

Q: Biedt Louwman Peugeot Breda onderhoudsdiensten aan?
A: Ja, Louwman Peugeot Breda biedt uitstekende after-sales ondersteuning en onderhoudsdiensten, waaronder reparatieplannen, onderhoudsbeurten en reparaties. Zij gebruiken hiervoor originele Peugeot onderdelen.

Q: Is de werkplaats van Louwman Peugeot Breda uitgerust met de nieuwste technologie?
A: Ja, de werkplaats van Louwman Peugeot Breda is uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat hun technici op de hoogste kwaliteit onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.

Conclusie

Louwman Peugeot Breda is een van de toonaangevende Peugeot-dealers in Nederlands. Het bedrijf biedt een breed scala aan Peugeot-modellen en diensten om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen. Hun team van deskundige verkopers en technici zorgt ervoor dat klanten hun perfecte Peugeot vinden en hoogwaardige after-sales ondersteuning krijgen om ervoor te zorgen dat hun auto in topconditie blijft. Als u op zoek bent naar een betrouwbare Peugeot dealer in Nederlands, zoek dan niet verder dan Louwman Peugeot Breda.

suzuki breda

Suzuki Breda is een toonaangevende autodealer in Nederland die zich richt op de verkoop en service van Suzuki-auto’s. Hun missie is om klanten de best mogelijke rijervaring te bieden door middel van kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service.

De geschiedenis van Suzuki Breda gaat terug tot 1995 toen zij officieel Suzuki-dealer werden. Sindsdien hebben zij zich gevestigd als een van de meest gerespecteerde en betrouwbare autodealers in Nederland. Bovendien hebben ze klanten uit alle hoeken van het land bediend onder het motto “Suzuki Breda is er voor iedereen”.

Suzuki Breda is trots op hun uitgebreide showroom waar klanten een breed scala aan Suzuki-auto’s kunnen zien en beleven. Klanten vinden er de nieuwste modellen, waaronder bijvoorbeeld de populaire Suzuki Ignis. Naast nieuwe auto’s bieden ze ook tweedehands auto’s met garantie onder het label Suzuki Select. Kopers kunnen vertrouwen hebben in hun aankoop, omdat Suzuki Breda alleen auto’s aanbiedt die grondig zijn geïnspecteerd en onderhouden.

Suzuki Breda onderscheidt zich op verschillende manieren van andere autodealers in Nederland. Ze hebben bijvoorbeeld een beleid van transparantie en openheid. Ze stellen klanten in staat om altijd te weten waar ze aan toe zijn door duidelijk en eerlijk te zijn over prijzen, garanties en andere aspecten van de koop van een auto. Daarnaast heeft Suzuki Breda een professioneel en toegewijd team van verkoopadviseurs en servicemedewerkers die altijd klaar staan om klanten te helpen en adviseren, steeds met een glimlach.

Tenslotte, het aftersales-team van Suzuki Breda is werkelijk uitmuntend. Het team bestaat uit goed opgeleide en ervaren technische experts die uitzonderlijke service bieden, zoals onderhoud, reparatie, apk en garantieservice. Klanttevredenheid staat voorop bij Suzuki en daarom hebben ze in 2020 samen met veel andere Suzuki-dealers in Nederland de hoogste score (97%) op de klanttevredenheidsindex.

Naast geweldige service biedt Suzuki Breda ook een breed scala aan accessoires voor alle Suzuki-modellen. Van navigatiesystemen tot dakdragers en wieldoppen tot velgen, klanten kunnen hun auto personaliseren en aanpassen aan hun behoeften en persoonlijke stijl. Bovendien biedt Suzuki Breda een snelle en flexibele financierings- en leaseoplossingen die aansluiten op de behoeften van de klant.

Suzuki Breda heeft door de jaren heen vele prijzen en onderscheidingen ontvangen. Zo hebben ze de prestigieuze Platinum Dealer-onderscheiding van Suzuki Benelux ontvangen, wat betekent dat ze een van de beste Suzuki-dealers in de regio zijn. Ze hebben ook een aantal onderscheidingen ontvangen voor hun uitstekende klantenservice en aftersales. Dit succes is te danken aan het harde werk, toewijding en passie van het hele Suzuki Breda-team.

FAQs:

1. Waar is Suzuki Breda gevestigd?

Suzuki Breda is gevestigd aan de Huifakkerstraat 4 in Breda, Nederland.

2. Wat voor soort auto’s verkoopt Suzuki Breda?

Suzuki Breda verkoopt nieuwe en tweedehands (Suzuki Select) Suzuki-auto’s.

3. Biedt Suzuki Breda ook service aan?

Ja, Suzuki Breda biedt een uitgebreide service aan, waaronder onderhoud, reparatie, apk en garantieservice.

4. Biedt Suzuki Breda financierings- of leaseopties?

Ja, Suzuki Breda biedt snelle en flexibele financierings- en leaseopties aan die aansluiten op de behoeften van de klant.

5. Kan ik accessoires kopen bij Suzuki Breda?

Ja, Suzuki Breda biedt een breed scala aan accessoires voor alle Suzuki-modellen.

6. Hoe kan ik het aftersalesteam van Suzuki Breda bereiken?

U kunt telefonisch contact opnemen met Suzuki Breda op 076 571 2050 of een e-mail sturen naar info@suzukibreda.nl

huifakkerstraat 5 breda

Huifakkerstraat 5 Breda – Een Historische Schat

De Huifakkerstraat is een iconische straat in het hart van Breda. Gelegen in het centrum van de stad, verbindt deze straat twee belangrijke pleinen – de Grote Markt en het Chasséveld. De Huifakkerstraat heeft een rijke geschiedenis en heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een belangrijk cultureel en commercieel centrum. Huifakkerstraat 5 is hier een opvallende aanwezigheid, dankzij de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis die eraan verbonden is.

Het gebouw werd in de 17e eeuw gebouwd en was oorspronkelijk eigendom van de bekende Bredase brouwerij De Drie Hoefijzers. In de loop der jaren heeft het pand verschillende transformaties ondergaan, waaronder een uitbreiding in de 19e eeuw en de toevoeging van een extra verdieping aan het begin van de 20e eeuw. Tegenwoordig is Huifakkerstraat 5 een multifunctioneel pand met winkels, kantoren en appartementen. Mede door de rijke geschiedenis van het gebouw, heeft Huifakkerstraat 5 Breda veel te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in de stad en haar verleden.

De architectuur van Huifakkerstraat 5 Breda

Een van de meest opvallende aspecten van Huifakkerstraat 5 Breda is de architectuur van het gebouw. Het pand heeft een traditionele gevel van rode baksteen met diverse ornamenten en versieringen. De cementpleister geschilderd in een beige kleur geeft het gebouw een sober en elegant karakter. De gevel dateert uit het einde van de 19e eeuw en werd toegevoegd tijdens de expansie van het pand. De schijnvoegen in de gevel hebben de illusie van kleine stenen voegen, waardoor de gevel een authentieke uitstraling heeft.

Boven de hoofdentree prijkt een fronton (het driehoekige stuk muur tussen de dakrand en de top van de gevel) met het wapen van Breda en het jaartal 1642. Het wapen van Breda toont een wit schild, met daarop een rood kruis. Onder de datumschildering bevindt zich de deurbelring uit smeedijzer, die ingericht is met een zogenaamde drakenkop, wat weer een callback is naar het lokale volksgeloof dat draken geluk zouden brengen.

Het gebouw heeft een klokkentoren die uit de gevel steekt. De toren dateert uit het begin van de 20e eeuw en werd weel toegevoegd aan het pand als onderdeel van de renovatie en verbetering rond die tijd. De klokkentoren heeft de klok die elk uur en elk half uur slaat, en lijkt hierdoor bijna een herkenningsobject te zijn in de Huifakkerstraat. Het uurwerk is volledig gerestaureerd en nu is het weer mogelijk om de klok te laten luiden.

De categorie-monumentstatus van Huifakkerstraat 5

Huifakkerstraat 5 Breda is geclassificeerd als een categorie-monument, wat betekent dat het bescherming geniet van lokale bestemmingsplannen. Deze status is sinds 2003 van kracht en dient om historisch belangrijke gebouwen zoals Huifakkerstraat 5 te beschermen tegen vernietiging of onbedoelde veranderingen.

Als categorie-monument is Huifakkerstraat 5 onderworpen aan strikte regels over hoe het gebouw moet worden bewaard. Dit betekent dat het gebouw alleen kan worden gerestaureerd of herbouwd met behulp van historisch accurate materialen en technieken. Het betekent ook dat eventuele wijzigingen aan het pand moeten worden goedgekeurd door de lokale autoriteiten en dat de historische integriteit van het gebouw op geen enkele manier mag worden aangetast.

De teruggang van Huifakkerstraat in de jaren ’80 en ’90

In de jaren ’80 en ’90 raakte het Bredase stadscentrum in een periode van verval. De Huifakkerstraat was hier geen uitzondering op. Veel van de historische gebouwen in de omgeving werden verwaarloosd, verloederd en in extreme gevallen zelfs afgebroken. Huifakkerstraat 5 bleef behouden, maar een groot aantal van de panden werden in verval gebracht en het maakte de wijk behoorlijk grimmig. Dit zorgde ervoor dat het winkelend publiek wegtrok en dat de Huifakkerstraat een beruchte plek werd als het ging om criminaliteit en ellende.

Een nieuwe start voor de Huifakkerstraat

In het begin van de jaren ’00 werd er een ambitieus programma gelanceerd om het centrum van Breda te revitaliseren. Dit initiatief omvatte de renovatie en herontwikkeling van talloze historische panden in de stad, waaronder Huifakkerstraat 5. Deze renovaties maakten het mogelijk om de Huifakkerstraat terug te brengen naar zijn oude grandeur en te herstellen als een van de meest belangrijke winkelstraten in het centrum van Breda. Het heeft er ook voor gezorgd dat de Huifakkerstraat een plek is geworden waar iedereen kan genieten van de cultuur, winkels en restaurants van de stad.

FAQ’s

1. Is Huifakkerstraat 5 een bewoond pand?

Ja, Huifakkerstraat 5 bevat zowel kantoren als appartementen. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd in het gebouw en er zijn verschillende woningen die verhuurd worden aan particulieren.

2. Kan ik de klokkentoren van Huifakkerstraat 5 bezoeken?

Helaas is het niet mogelijk om de klokkentoren te bezoeken vanwege veiligheidsredenen. De toren is alleen toegankelijk voor onderhoudspersoneel en lokale autoriteiten.

3. Is er een gemakkelijke manier om bij Huifakkerstraat 5 te komen?

Ja, Huifakkerstraat 5 is gelegen in het hart van het centrum van Breda en is gemakkelijk toegankelijk met het openbaar vervoer. Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf het centraal station en er zijn verschillende bushaltes in de buurt.

4. Zijn er plannen om Huifakkerstraat 5 te renoveren?

Op dit moment zijn er geen plannen om Huifakkerstraat 5 te renoveren, omdat het gebouw in goede staat verkeert. Echter, aangezien het gebouw de categorie-monumentstatus heeft, zal alle verandering aan het gebouw zorgvuldig overwogen moeten worden om de historische integriteit te behouden.

5. Zijn er rondleidingen beschikbaar voor Huifakkerstraat 5?

Er zijn momenteel geen officiële rondleidingen beschikbaar voor Huifakkerstraat 5. Echter, je kan vrij in de straat lopen en het gebouw bezichtigen. Er zijn ook verschillende lokale en nationale gidsen die op afspraak rondleidingen verzorgen.

Images related to the topic charles petitweg 41 4827 hj breda

Roblox - Garten Of Banban 3 Morphs - PC Gaming #137
Roblox – Garten Of Banban 3 Morphs – PC Gaming #137

Article link: charles petitweg 41 4827 hj breda.

Learn more about the topic charles petitweg 41 4827 hj breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *