Skip to content
Trang chủ » Charles Petitweg 11 Breda: Ontdek de geweldige locatie!

Charles Petitweg 11 Breda: Ontdek de geweldige locatie!

Breda Phase Chrono | Watch Gang Watch Highlight

charles petitweg 11 breda

Charles Petitweg 11 Breda is een prachtig gebouw gelegen in een mooie en goed onderhouden omgeving. Het gebouw is gelegen in Noord-Brabant in het zuiden van Nederland. Het is de ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte die centraal gelegen is in Nederland.

Locatie en Omgeving

Charles Petitweg 11 Breda is gelegen op een strategische locatie in de stad Breda, in de wijk ‘Teteringen’. Het is een gebied dat rustig en groen is, en het is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de belangrijke snelweg A27, die van Breda naar Utrecht loopt. Het gebouw is ook gelegen in de buurt van verschillende bushaltes, die het gemakkelijk maken om naar het stadscentrum te reizen.

Kenmerken en Geschiedenis van het Gebouw

Charles Petitweg 11 Breda is een modern en elegant gebouw dat in 1996 is gebouwd. Het gebouw heeft vier verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 4.888 vierkante meter. Het gebouw is ontworpen met een modern en ruim interieur, dat perfect is voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele uitstraling.

Kantoorruimtes en Faciliteiten

Het gebouw is voorzien van moderne en goed onderhouden kantoorruimtes, die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen voor bedrijven om efficiënt en productief te werken. Alle kantoorruimtes in het gebouw zijn voorzien van airconditioning en verlichting, en er is ook een modern beveiligingssysteem dat de veiligheid van de huurders waarborgt.

Het gebouw heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een lift, een eigen parkeerplaats en een fietsenstalling. Er is ook een gemeenschappelijke vergaderruimte beschikbaar waar huurders kunnen samenkomen voor vergaderingen en presentaties.

Huur- en Contractvoorwaarden

De huurprijs van kantoorruimtes bij Charles Petitweg 11 Breda is afhankelijk van de grootte en locatie van de kantoorruimte in het gebouw. Huurders hebben de mogelijkheid om kantoorruimtes te huren voor een korte of lange termijn, afhankelijk van hun behoeften.

Het contract voor het huren van een kantoorruimte bij Charles Petitweg 11 Breda is eenvoudig en duidelijk, waarbij alle belangrijke details zijn opgenomen. Het contract omvat de huurprijs, de huurperiode, de details van de huurder en eventuele aanvullende voorwaarden.

Mogelijkheden voor Bedrijven

Charles Petitweg 11 Breda biedt huurders de mogelijkheid om hun bedrijf te vestigen in een moderne en professionele omgeving. Het gebouw is de ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte die centraal gelegen is in Nederland. Het gebouw is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en biedt verschillende kantoren van verschillende afmetingen en indelingen.

Referenties van Huurders en Ervaringen van Bezoekers

Veel bedrijven hebben al voor Charles Petitweg 11 Breda gekozen als hun ideale locatie om zaken te doen in Nederland. Huurders waarderen het gemak van deze locatie en de moderne faciliteiten die het gebouw biedt. Bezoekers zijn ook onder de indruk van de professionele uitstraling van het gebouw en de veiligheid van het complex.

Bereikbaarheid en Parkeergelegenheid

Charles Petitweg 11 Breda is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op slechts een paar minuten afstand van de snelweg en is goed bereikbaar met de bus. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor huurders en bezoekers, en er is ook een fietsenstalling beschikbaar.

Toekomstplannen en Ontwikkelingen

Charles Petitweg 11 Breda heeft plannen om verder uit te breiden en te groeien, zodat het nog beter kan voldoen aan de behoeften van bedrijven en huurders in de toekomst. Er worden voortdurend verbeteringen aangebracht om de faciliteiten en diensten te verbeteren en om de locatie nog aantrekkelijker te maken voor bedrijven.

FAQs

1. Waar is Charles Petitweg 11 Breda gelegen?

Antwoord: Charles Petitweg 11 Breda is gelegen in de wijk ‘Teteringen’ in Breda. Het is een groene en rustige omgeving die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer.

2. Welke kantoorruimtes zijn beschikbaar bij Charles Petitweg 11 Breda?

Antwoord: Charles Petitweg 11 Breda biedt verschillende kantoorruimtes van verschillende afmetingen en indelingen. Huurders hebben de mogelijkheid om kantoorruimtes te huren voor een korte of lange termijn, afhankelijk van hun behoeften.

3. Welke faciliteiten zijn beschikbaar bij Charles Petitweg 11 Breda?

Antwoord: Charles Petitweg 11 Breda is voorzien van moderne en goed onderhouden kantoorruimtes, die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen voor bedrijven om efficiënt en productief te werken. Het gebouw heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een lift, een eigen parkeerplaats en een fietsenstalling.

4. Wat zijn de huur- en contractvoorwaarden bij Charles Petitweg 11 Breda?

Antwoord: De huurprijs van kantoorruimtes bij Charles Petitweg 11 Breda is afhankelijk van de grootte en locatie van de kantoorruimte in het gebouw. Huurders hebben de mogelijkheid om kantoorruimtes te huren voor een korte of lange termijn, afhankelijk van hun behoeften. Het contract voor het huren van een kantoorruimte bij Charles Petitweg 11 Breda is eenvoudig en duidelijk, waarbij alle belangrijke details zijn opgenomen.

5. Hoe is de bereikbaarheid en parkeergelegenheid bij Charles Petitweg 11 Breda?

Antwoord: Charles Petitweg 11 Breda is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor huurders en bezoekers, en er is ook een fietsenstalling beschikbaar.

Keywords searched by users: charles petitweg 11 breda

Categories: Top 84 charles petitweg 11 breda

Breda Phase Chrono | Watch Gang Watch Highlight

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic charles petitweg 11 breda

Breda Phase Chrono | Watch Gang Watch Highlight
Breda Phase Chrono | Watch Gang Watch Highlight

Article link: charles petitweg 11 breda.

Learn more about the topic charles petitweg 11 breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *