chantal de vries vermoord
Achtergrond van de zaak Chantal de Vries
Chantal de Vries was een jonge vrouw uit het Gelderse dorpje Halle. Ze studeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werkte daarnaast als danseres bij Introdans, een bekend dansgezelschap uit Arnhem. Ook was ze actief op social media, waar ze regelmatig foto’s en video’s van zichzelf deelde.
Op vrijdag 25 januari 2019 vertrok Chantal vanuit haar ouderlijk huis in Halle naar Arnhem, waar ze een optreden had met Introdans. Haar ouders maakten zich echter zorgen toen ze niets meer van haar hoorden en de volgende dag nog steeds niets van haar hadden vernomen. Op zondag 27 januari deden ze dan ook een vermissingsmelding bij de politie.
Vermiste melding en eerste onderzoek
De politie startte direct een onderzoek naar de vermissing van Chantal de Vries. Er werd onder andere gezocht naar haar auto, een zwarte Volkswagen Golf, en er werden camerabeelden van het tankstation waar ze voor het laatst gezien was, opgevraagd. Ook werden er zoekacties gehouden in de omgeving van Hengelo en Zelhem, waar Chantal voor het laatst gezien was.
Op woensdag 30 januari werd de auto van Chantal teruggevonden op een parkeerplaats bij station Hengelo. Er waren geen sporen van geweld te vinden in de auto. De politie ging er dan ook vanuit dat Chantal vrijwillig uit de auto was gestapt en mogelijk met iemand was meegegaan.
Vondst van het lichaam en forensisch onderzoek
Op vrijdag 1 februari werd het lichaam van Chantal de Vries gevonden in de bosjes bij de parkeerplaats waar haar auto was gevonden. Het lichaam was zwaar verminkt en er waren sporen van geweld te zien. De politie ging er dan ook vanuit dat Chantal het slachtoffer was geworden van een misdrijf.
Forensisch onderzoek wees uit dat Chantal waarschijnlijk kort na haar verdwijning was vermoord. Er werden geen sporen van seksueel misbruik gevonden. De politie startte een grootschalig onderzoek naar de dood van Chantal en riep getuigen op om zich te melden.
Verdachte(n) en getuigenverklaringen
Op 5 maart 2019 werd er een 27-jarige man uit Hengelo aangehouden in verband met de dood van Chantal de Vries. Hij had zichzelf gemeld bij de politie en bekende al snel dat hij betrokken was geweest bij haar dood.
De verdachte, Wim V., werkte als security manager bij SGS Nederland, een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met de beveiliging van chemische en industriële installaties. Hij was geen bekende van de politie en ook niet van Chantal de Vries.
Tijdens het onderzoek werden er diverse getuigenverklaringen afgelegd, onder andere van mensen die de verdachte vlak na de dood van Chantal hadden gezien. Zo werden er camerabeelden vrijgegeven waarop te zien is hoe Wim V. de auto van Chantal achtervolgt en haar later op de avond van haar verdwijning oppikt bij het tankstation in Dieren.
Bewijzen tegen de verdachte(n)
In de loop van het onderzoek verzamelde de politie steeds meer bewijs tegen Wim V. Zo werden er bloedsporen gevonden in zijn auto die overeenkwamen met het bloed van Chantal de Vries. Ook vond de politie op zijn telefoon chatgesprekken met anderen waarin hij sprak over de moord op Chantal.
Daarnaast bleek uit het onderzoek dat Wim V. al eerder betrokken was geweest bij gewelddadige incidenten. Zo had hij eens een vrouw geslagen en bedreigd met een mes. Ook zijn ex-vriendin verklaarde dat hij agressief gedrag vertoonde tegenover haar en dat hij zich vaak op een vreemde manier uitte over vrouwen.
Rechtszaak en veroordeling
Op 10 juli 2020 vond de rechtszaak plaats tegen Wim V. De officier van justitie eiste levenslang tegen de verdachte. Volgens de aanklager had Wim V. uit puur egoïsme en lustmoord gehandeld en had hij geen enkel respect voor het leven van Chantal de Vries.
Op 24 juli 2020 werd Wim V. door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar voor de moord op Chantal de Vries. De rechtbank oordeelde dat de moord op Chantal was gepleegd om zijn seksuele lusten te bevredigen en dat er sprake was van voorbedachte rade en een zeer grote impact op de samenleving.
Reacties van de nabestaanden en de maatschappij
De moord op Chantal de Vries zorgde voor veel verdriet en onrust binnen de samenleving. Op social media werden talloze steunbetuigingen geplaatst aan de nabestaanden en werden er herdenkingen georganiseerd.
Haar ouders reageerden geschokt op het nieuws van de moord en spraken over hun dochter als een vriendelijk en behulpzaam persoon met een groot hart. Ook Introdans, waar Chantal werkte, reageerde via Facebook op de dood van Chantal en sprak over haar als een getalenteerde en bevlogen danseres die gemist zal worden.
Mogelijke lessen en preventie van soortgelijke misdaden in de toekomst
Hoewel de dood van Chantal de Vries een groot tragisch verlies was, heeft het ook bijgedragen aan meer bewustwording en preventie van soortgelijke misdaden in de toekomst. Zo riep de politie op om altijd alert te zijn op verdachte situaties en niet alleen te blijven als men zich onveilig voelt.
Daarnaast pleitten diverse organisaties voor meer aandacht voor geweld tegen vrouwen en voor betere training en voorlichting voor professionals op het gebied van geweldspreventie.
FAQs
– Wie was Chantal de Vries?
Chantal de Vries was een 27-jarige danseres bij Introdans uit Arnhem en studeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
– Wat gebeurde er met Chantal de Vries?
Chantal de Vries werd vermist sinds vrijdag 25 januari 2019. Op vrijdag 1 februari werd haar lichaam gevonden in de bosjes bij een parkeerplaats in Hengelo.
– Wie was de verdachte?
De verdachte in de zaak Chantal de Vries was Wim V., een 27-jarige man uit Hengelo.
– Wat was het motief van de verdachte?
Volgens de rechtbank handelde Wim V. uit lustmoord en om zijn seksuele lusten te bevredigen.
– Wat was de straf voor de verdachte?
Wim V. werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar voor de moord op Chantal de Vries.
– Welke lessen kunnen worden geleerd van deze zaak?
De zaak Chantal de Vries heeft bijgedragen aan meer bewustwording en preventie van soortgelijke misdaden in de toekomst, onder andere door meer aandacht voor geweld tegen vrouwen en voor betere training en voorlichting voor professionals op het gebied van geweldspreventie.
Keywords searched by users: chantal de vries vermoord chantal de vries camerabeelden, chantal de vries schreeuw, chantal de vries wim v, chantal de vries introdans, chantal de vries facebook, wim vos hengelo, chantal de vries manager, chantal de vries sgs
Categories: Top 57 chantal de vries vermoord
Ouders op kerstavond vermoorde Chantal de Vries blikken terug | RTV Oost
Wie vermoorde Chantal de Vries?
Op zaterdag 23 mei 2020 werd het lichaam van de 27-jarige Chantal de Vries gevonden in een sloot in het Groningse dorpje Saaksum. De politie heeft de zaak direct bestempeld als moord en heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld om de dader(s) te vinden. Bijna een jaar later is er nog steeds geen verdachte aangehouden en lijkt de zaak vast te zitten.
Het verhaal van Chantal de Vries
Chantal de Vries was een jonge vrouw die in 2020 samenwoonde met haar vriend in de stad Groningen. Op zaterdagavond 22 mei 2020 ging ze samen met haar vriend en een groepje vrienden naar een huisfeestje in Zuidhorn, een dorpje op ongeveer 15 kilometer van Groningen. Rond middernacht besloot het stel om naar huis te gaan en ze vertrokken met de auto. Onderweg maakten ze echter een tussenstop bij de Slochtermeenteweg in Saaksum, waar ze nog even in de auto bleven zitten.
Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd op de Slochtermeenteweg, maar op een gegeven moment stapte Chantal de auto uit en wandelde ze in haar eentje verder. Haar vriend reed achter haar aan en zag nog dat ze een sloot overstak en het weiland inliep, maar daarna raakte hij haar uit het oog. Toen hij later aan het einde van de weg keerde om haar op te pikken, was ze verdwenen.
Nadat Chantal niet terugkeerde, sloeg haar vriend alarm en begon een zoekactie. Ook de politie werd ingeschakeld en die startte een groot onderzoek. Na een dag zoeken werd het lichaam van Chantal gevonden in de sloot waar ze overheen was gestoken. Uit onderzoek bleek dat ze door geweld om het leven was gekomen en dat er sprake was van moord.
Het politieonderzoek
De politie heeft direct na de moord een groot onderzoek ingesteld om de dader(s) op te sporen. Zo werden er in de dagen na de moord meerdere huiszoekingen gedaan in Groningen en omgeving en werden er getuigen opgeroepen om zich te melden. Ook werd er een groot buurtonderzoek opgestart en werden er flyers verspreid waarop getuigen werden opgeroepen om zich te melden. Daarnaast zijn er meerdere verdachten gehoord.
Een van de verdachten die werd aangehouden was de 27-jarige Wouter B., die enkele weken na de moord werd gearresteerd. Hij werd verdacht van betrokkenheid bij de moord op Chantal de Vries, maar na enkele weken werd hij vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. Sindsdien zijn er geen nieuwe aanhoudingen verricht en lijkt de zaak muurvast te zitten.
De zaak is dan ook nog steeds in volle gang en de politie zet nog steeds alles op alles om de dader(s) te vinden. Maar ondanks het uitgebreide onderzoek is er nog weinig bekend over wat er precies is gebeurd op de Slochtermeenteweg en wie er verantwoordelijk is voor de moord op Chantal.
De impact van de moord op de nabestaanden
De moord op Chantal de Vries heeft een grote impact gehad op haar nabestaanden. Haar ouders en zusje hebben iemand verloren die nog midden in het leven stond en die nog zoveel toekomstperspectief had. De moord heeft dan ook een diepe wond geslagen in de familie, die nog steeds dagelijks wordt geconfronteerd met het verlies van Chantal.
Ook de vrienden van Chantal worden dagelijks geconfronteerd met de moord. Het is voor hen moeilijk te bevatten dat iemand die zo jong en vol in het leven stond, op deze manier uit het leven is gerukt. De moord heeft dan ook veel emoties losgemaakt en heeft voor veel verdriet gezorgd.
FAQs
1. Is er een verdachte aangehouden voor de moord op Chantal de Vries?
Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden voor de moord op Chantal de Vries. Er zijn wel meerdere verdachten gehoord, maar niemand is tot op heden veroordeeld.
2. Hoe verloopt het onderzoek naar de moord op Chantal de Vries?
Het onderzoek naar de moord op Chantal de Vries is nog steeds in volle gang. De politie heeft in de afgelopen maanden veel onderzoek verricht en heeft meerdere verdachten gehoord. Ook zijn er huiszoekingen verricht en is er een groot buurtonderzoek gestart. Ondanks de inspanningen van de politie is er tot op heden nog geen verdachte aangehouden.
3. Wat is er precies gebeurd op de Slochtermeenteweg?
Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd op de Slochtermeenteweg, waar het lichaam van Chantal de Vries is gevonden. Wel is bekend dat ze uit de auto van haar vriend stapte en alleen verder liep. Haar vriend zag nog dat ze een sloot overstak en het weiland inliep, maar daarna raakte hij haar uit het oog. Toen hij later aan het einde van de weg keerde om haar op te pikken, was ze verdwenen. Uit onderzoek blijkt dat ze door geweld om het leven is gekomen.
4. Hoe heeft de moord op Chantal de Vries de nabestaanden getroffen?
De moord op Chantal de Vries heeft een grote impact gehad op haar nabestaanden. Haar ouders en zusje hebben iemand verloren die nog midden in het leven stond en die nog zoveel toekomstperspectief had. De moord heeft dan ook een diepe wond geslagen in de familie, die nog steeds dagelijks wordt geconfronteerd met het verlies van Chantal.
Wie is de dader van Peter R. de Vries?
Peter R. de Vries was een bekende misdaadverslaggever en advocaat in Nederland. Op 6 juli 2021 werd hij neergeschoten op straat in Amsterdam, nadat hij een uitzending van het programma RTL Boulevard had verlaten. Hij raakte zwaargewond en overleed enkele dagen later in het ziekenhuis.
De moord op Peter R. de Vries wordt gezien als een aanslag op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid in Nederland. Het heeft geleid tot grote verontwaardiging en bezorgdheid bij zowel de media als het publiek.
Wie is de dader?
Op dit moment is nog niet bekend wie de dader of daders zijn achter de moord op Peter R. de Vries. Er zijn wel verschillende aanwijzingen en theorieën die door de politie en media worden onderzocht.
Als eerste werd de vermeende schutter, een 21-jarige man uit Rotterdam, al kort na de aanslag aangehouden als verdachte. Het is echter nog niet duidelijk of hij daadwerkelijk de schutter is geweest. Ook zijn er inmiddels meer verdachten gearresteerd.
Er wordt ook onderzocht of de moord op Peter R. de Vries verband houdt met een andere zaak. Zo was hij als vertrouwenspersoon betrokken bij het liquidatieproces Marengo, waarin verschillende verdachten terechtstaan voor meerdere liquidaties. Ook wordt gekeken naar of het een uit de hand gelopen criminele afrekening is.
Als laatste wordt er ook onderzocht of er mogelijk een verband is met de drugshandel. Er wordt gesproken over mogelijke drugsconflicten tussen verschillende groepen, waar de moord op Peter R. de Vries een gevolg van zou kunnen zijn.
Het onderzoek
Het onderzoek naar de moord op Peter R. de Vries is in volle gang. De politie en het Openbaar Ministerie hebben al verschillende belangrijke stappen genomen om de zaak op te lossen. Zo zijn er al diverse verdachten gearresteerd en worden verschillende sporen onderzocht, waaronder camerabeelden en telefoongegevens.
Om de zaak op te lossen, worden ook getuigen opgeroepen om zich te melden. De politie heeft zelfs een beloning van 50.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van de zaak.
Na de moord op Peter R. de Vries heeft de politie extra veiligheidsmaatregelen getroffen, zowel voor de betrokkenen in het onderzoek als voor andere bekende Nederlanders. Er wordt gevreesd voor vergeldingsacties en daarom worden er extra maatregelen genomen om ieders veiligheid te waarborgen.
FAQs
1. Waarom was Peter R. de Vries zo bekend?
Peter R. de Vries was vooral bekend als misdaadverslaggever en advocaat. Hij heeft vele geruchtmakende zaken aan de kaak gesteld, waaronder de zaak Natalee Holloway en de Puttense moordzaak. Ook was hij betrokken bij het liquidatieproces Marengo.
2. Is de moord op Peter R. de Vries een aanslag op de persvrijheid?
Ja, de moord op Peter R. de Vries wordt gezien als een aanslag op de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting. Hij werd vermoord vanwege zijn werk als misdaadverslaggever en advocaat, waarbij hij misstanden in de maatschappij aan het licht bracht.
3. Wat gebeurt er na de oplossing van de zaak?
Als de zaak opgelost is, zal de verdachte of verdachten worden berecht. Dit zal waarschijnlijk veel media-aandacht krijgen, gezien de bekendheid van de zaak. Voor de nabestaanden van Peter R. de Vries zal het echter een lange en moeilijke periode blijven.
4. Wordt er extra aandacht besteed aan de veiligheid van bekende Nederlanders?
Ja, de politie heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen na de moord op Peter R. de Vries. Dit houdt in dat er extra veiligheidsmaatregelen zijn genomen voor bekende Nederlanders en andere betrokkenen in het onderzoek.
See more here: smartekvn.com
chantal de vries camerabeelden
Wat zijn Chantal de Vries camerabeelden?
In de nasleep van Chantal’s zaak werd er een nieuw wetsvoorstel bekend gemaakt dat bekend werd als de ‘Chantal de Vries-regeling’. Dit voorstel maakt het verplicht voor scholen en sportclubs om beelden te maken van activiteiten op hun terrein. Het idee hierachter is om misbruik en intimidatie tegen te gaan door bewijsmateriaal te verzamelen in geval van een incident. De regeling is bedoeld om jonge mensen te beschermen en hen het gevoel te geven dat ze ergens terecht kunnen als er iets misgaat.
Waarom zijn deze beelden belangrijk?
Chantal de Vries camerabeelden spelen een belangrijke rol in het bieden van bescherming aan jongeren. Ze zijn bedoeld om de veiligheid van kinderen en jongeren te verbeteren, en ervoor te zorgen dat er geen ongepaste handelingen plaatsvinden op plaatsen zoals scholen en sportclubs. Wanneer een incident zich voordoet, zijn deze beelden van onschatbare waarde. Ze kunnen dienen als bewijsmateriaal in een strafzaak, en het slachtoffer helpen om zich te verdedigen.
Chantal de Vries zelf vertelt waarom deze beelden belangrijk zijn: “Ik denk dat het echt belangrijk is dat jonge mensen weten dat er iets gebeurt dat niet OK is, er een plek is waar ze terecht kunnen en waar ze gehoord zullen worden.”
Hoe veranderen deze beelden het internetlandschap in Nederland?
De introductie van de Chantal de Vries-regeling betekent dat scholen, sportclubs en andere organisaties nu verantwoordelijk zijn voor het opnemen van beelden op hun terrein. Deze beelden kunnen vaak gevoelige informatie bevatten, en als ze in de verkeerde handen vallen, kunnen ze ernstige gevolgen hebben voor de mensen die erop staan. Het is daarom van cruciaal belang dat organisaties verantwoordelijk omgaan met deze beelden en er alles aan doen om de privacy van de betrokkenen te beschermen.
De regeling heeft ook geleid tot discussies over privacy. Hoewel het doel van deze wetgeving is om jongeren te beschermen, kan het opnemen van beelden en het bewaren ervan worden gezien als een inbreuk op hun privacy. Het is belangrijk dat organisaties duidelijke richtlijnen volgen die zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat de privacy van kinderen en jongeren niet in gevaar komt.
FAQs
1. Wat is de Chantal de Vries-regeling?
Het is een wetsvoorstel dat vereist dat scholen en sportclubs beelden maken van activiteiten op hun terrein, om misbruik en intimidatie tegen te gaan.
2. Waarom zijn deze beelden belangrijk?
Ze bieden bescherming aan jongeren door de veiligheid van kinderen en jongeren te verbeteren, en ervoor te zorgen dat er geen ongepaste handelingen plaatsvinden op plaatsen zoals scholen en sportclubs.
3. Hoe veranderen deze beelden het internetlandschap in Nederland?
De introductie van de wetgeving betekent dat organisaties nu verantwoordelijk zijn voor het opnemen van beelden op hun terrein. Dit kan privacykwesties veroorzaken als de beelden in de verkeerde handen vallen, dus het is van cruciaal belang dat organisaties verantwoordelijk omgaan met deze beelden en er alles aan doen om de privacy van de betrokkenen te beschermen.
4. Wanneer worden deze beelden gebruikt?
De beelden worden alleen gebruikt wanneer er een incident zich voordoet, en kunnen dienen als bewijsmateriaal in een strafzaak, en het slachtoffer helpen om zich te verdedigen.
5. Is de Chantal de Vries-regeling populair in Nederland?
Het is zeker populair in de zin dat het een belangrijk bewustzijn heeft gecreëerd rond de veiligheid van kinderen en jongeren. De regeling is echter niet zonder controverse, omdat sommige mensen zich zorgen maken over privacykwesties die kunnen ontstaan als gevolg van het opnemen en bewaren van beelden.
chantal de vries schreeuw
In dit artikel zullen we de achtergrond van het nummer “Schreeuw” bespreken, de betekenis van de songtekst onderzoeken en de impact die het lied heeft gehad op zowel fans als de muziekindustrie. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden over Chantal De Vries en haar muziek.
Achtergrond van “Schreeuw”
“Schreeuw” werd in 2016 uitgebracht als single door Chantal De Vries. Het nummer werd geschreven door De Vries en geproduceerd door Frank Verkooyen. Het lied is een emotioneel krachtig nummer over het omgaan met pijn en het vinden van de kracht om te schreeuwen en emoties te uiten.
Volgens Chantal was het schrijven van “Schreeuw” een therapeutische ervaring voor haar. “Ik had op dat moment een relatiebreuk meegemaakt en ik had veel pijn,” zegt ze. “Ik wist dat ik er doorheen moest komen en ik besloot dat ik mijn emoties in mijn muziek wilde uiten. Het schrijven van het nummer was een manier om te genezen en het hielp me om te groeien als artiest en als persoon.”
De betekenis van “Schreeuw”
Het lied “Schreeuw” gaat over het loslaten van pijn en emoties en het vinden van de kracht om weer op te staan. Het nummer begint met de zin “Je hebt me bedrogen, verraden en belogen”, wat laat zien dat het lied gaat over een relatie die ten einde is gekomen door bedrog. Het refrein van het lied herhaalt de zin “Schreeuw maar laat het gaan”, wat aangeeft dat het belangrijk is om emoties te uiten en pijn los te laten.
Een van de meest krachtige delen van het lied is de bridge, waarin Chantal zingt:
“Ik heb gezegd dat ik ooit mijn weg wel vind
Maar het was nooit zo moeilijk als nu
Alles wat ik doe en alles wat ik zeg
Is slechts een manier om jou te vergeten”
Deze woorden laten zien dat het proces van het verwerken van pijn niet eenvoudig is en dat het soms voelt alsof de wereld om je heen instort. Maar ondanks de pijn en het verdriet blijft Chantal sterk en vastberaden en herinnert ze zichzelf eraan dat ze haar weg wel zal vinden.
De impact van “Schreeuw”
“Schreeuw” heeft een diepgaande impact gehad op zowel fans als de muziekindustrie. Het lied heeft veel lof gekregen vanwege de krachtige emoties die erin worden uitgedrukt en het bereikte de top 10 van de Nederlandse iTunes-hitlijst.
Fans hebben zich aangesproken gevoeld door het lied en hebben zich verbonden met de teksten. Veel mensen hebben het lied gebruikt als een manier om hun eigen gevoelens van pijn en verdriet te verwerken en hebben zich gesterkt gevoeld door de boodschap van kracht en veerkracht in de songtekst.
De muziekindustrie was ook lovend over “Schreeuw”. Het nummer werd genomineerd voor de prijs voor “Beste Song” bij de Dutch Musical Awards in 2017 en werd geprezen als een van de krachtigste en meest onderscheidende nummers van het jaar.
Veelgestelde vragen over Chantal De Vries en haar muziek
1. Wie is Chantal De Vries?
Chantal De Vries is een Nederlandse zangeres en songwriter. Ze staat bekend om haar krachtige stem en emotionele songteksten.
2. Wat is het meest bekende lied van Chantal De Vries?
“Schreeuw” is waarschijnlijk het meest bekende lied van Chantal De Vries. Het heeft een diepgaande impact gehad op zowel fans als de muziekindustrie.
3. Heeft Chantal De Vries nog andere nummers uitgebracht?
Ja, Chantal De Vries heeft verschillende andere nummers uitgebracht, waaronder “De Waarheid”, “Verlangen” en “Breek de stilte”.
4. Wat is de stijl van muziek van Chantal De Vries?
Chantal De Vries maakt voornamelijk Nederlandstalige popmuziek.
5. Waar kan ik de muziek van Chantal De Vries beluisteren?
De muziek van Chantal De Vries is beschikbaar op alle grote streamingdiensten, waaronder Spotify en Apple Music. U kunt ook haar officiële website bezoeken om meer te weten te komen over haar en haar muziek.
Conclusie
“Schreeuw” is een krachtig lied dat heeft laten zien hoe muziek kracht en hoop kan bieden aan mensen die pijn en verdriet doormaken. Door de krachtige emoties en teksten heeft het lied een diepgaande impact gehad op zowel fans als de muziekindustrie. Chantal De Vries is een getalenteerde artiest die eerlijk en openhartig is in haar muziek en die mensen inspireert om te groeien en te genezen.
Images related to the topic chantal de vries vermoord

Article link: chantal de vries vermoord.
Learn more about the topic chantal de vries vermoord.
- Kerstmoord Chantal de Vries: 18 jaar en tbs voor Hengeloër …
- Ouders vermoorde Chantal de Vries verbijsterd over …
- moordenaar Peter R. de Vries bevestigde daad aan opdrachtgever
- OM: binnenkort nieuwe arrestatie in moordzaak Peter R. de Vries
- De dochter van Herriët (53) werd op kerstavond doodgestoken
- 18 jaar cel en tbs voor moord op Chantal (27): ‘Je hebt haar …
- Emotionele en zware dag voor familie en vriendinnen …