Skip to content
Trang chủ » Chanel 19 Eau de Parfum 35ml: Verwen jezelf met luxe en kwaliteit! Klik hier!

Chanel 19 Eau de Parfum 35ml: Verwen jezelf met luxe en kwaliteit! Klik hier!

Chanel N19 - Ấn tượng với mùi nước hoa Chanel cuối cùng được bà Chanel sử dụng.

chanel 19 eau de parfum 35ml

Chanel 19 Eau de Parfum 35ml is een van de meest populaire geuren op de markt. Het is een klassieke, tijdloze geur die al lang favoriet is bij veel vrouwen. In dit artikel zullen we kijken naar de geschiedenis van Chanel, de creatie van Chanel 19 Eau de Parfum, de noten van Chanel 19 Eau de Parfum, de fles en verpakking van Chanel 19 Eau de Parfum, hoe Chanel 19 Eau de Parfum te dragen, de populariteit van Chanel 19 Eau de Parfum, waar u Chanel 19 Eau de Parfum kunt kopen en alternatieven voor Chanel 19 Eau de Parfum.

De geschiedenis van Chanel

Chanel is een van de bekendste en invloedrijkste modehuizen ter wereld. Het werd opgericht door Gabrielle “Coco” Chanel in 1910 in Parijs, Frankrijk. Chanel veranderde de mode-industrie door vrouwen te bevrijden van de beperkende kleding van die tijd. Ze introduceerde de LBD (little black dress), de Chanel-jas en de Chanel 2.55-handtas.

Coco Chanel was ook een pionier op het gebied van parfum. Ze creëerde in 1921 de legendarische Chanel No. 5, die nog steeds een van de meest iconische geuren ter wereld is. Sindsdien heeft Chanel een aantal andere populaire geuren uitgebracht, waaronder Chanel No. 19 en Coco Chanel Mademoiselle.

De creatie van Chanel 19 Eau de Parfum

Chanel 19 Eau de Parfum werd gecreëerd door Jacques Polge, die ook verantwoordelijk was voor het creëren van geuren als Coco Chanel Mademoiselle en Chanel Allure. Het was in 1970 dat Chanel No. 19 op de markt kwam en het werd geïnspireerd door Coco Chanel’s verjaardag: 19 augustus.

De noten van Chanel 19 Eau de Parfum

Chanel 19 Eau de Parfum is een geraffineerde en klassieke geur die bestaat uit een mengsel van bloemen en houtachtige noten. De topnoten zijn neroli, bergamot, groene noten en galbanum. Het hart van de geur bestaat uit iris, jasmijn, ylang-ylang, roos en lelietje-van-dalen. De basisnoten zijn vetiver, sandelhout, leer, eikenmos, musk en cedarhout.

De fles en verpakking van Chanel 19 Eau de Parfum

Chanel 19 Eau de Parfum wordt geleverd in een chique en klassieke verpakking, die past bij de geur zelf. De fles is vierkant van vorm en heeft eenvoudige lijnen en een strak ontwerp. Het is gemaakt van glas en heeft een slank, handig formaat. De verpakking is ook eenvoudig maar elegant, met zwarte letters op een witte achtergrond.

Hoe Chanel 19 Eau de Parfum te dragen

Chanel 19 Eau de Parfum is een veelzijdige en gemakkelijk te dragen geur. Het is perfect voor dagelijks gebruik, maar kan ook worden gedragen voor speciale gelegenheden. Het is niet te sterk of te zwaar, maar heeft een subtiele en verfijnde geur die lang blijft hangen.

De populariteit van Chanel 19 Eau de Parfum

Chanel 19 Eau de Parfum is al jaren een populaire geur en heeft een vaste plaats veroverd in de parfumeriewereld. Veel vrouwen waarderen het subtiele, verfijnde karakter van de geur en de tijdloze elegantie die het uitstraalt. Chanel 19 Eau de Parfum is een geur die zowel jongere als oudere vrouwen aanspreekt vanwege de geraffineerde en gemakkelijk te dragen geur.

Waar kunt u Chanel 19 Eau de Parfum kopen

Chanel 19 Eau de Parfum is verkrijgbaar bij de meeste grote parfumerieën en warenhuizen, evenals bij de Chanel-boetieks over de hele wereld. U kunt het ook online kopen bij verschillende retailers en websites, waaronder Chanel.com.

Alternatieven voor Chanel 19 Eau de Parfum

Er zijn verschillende alternatieven voor Chanel 19 Eau de Parfum die de moeite waard zijn om te overwegen. Een daarvan is Chanel N19 Eau de Toilette, die vergelijkbare noten heeft als Chanel 19 Eau de Parfum maar een iets andere geur heeft. Nước hoa Chanel 19 50ml is ook een alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een kleinere fles, terwijl Chanel n19 100ml een goede keuze is voor degenen die meer willen. CHANEL No19 14ml is een ander populair formaat, terwijl Nước hoa Chanel No19 een andere variant is van de geur.

Chanel No5 is een andere klassieke geur van Chanel die de moeite waard is om te bekijken, terwijl Coco Chanel Mademoiselle Paris een populaire geur is bij jongere vrouwen. Chanel Nước HoaChanel 19 Eau de Parfum 35ml is het standaard formaat van Chanel 19 Eau de Parfum en is perfect voor dagelijks gebruik.

FAQs

1. Wat zijn de topnoten van Chanel 19 Eau de Parfum?

De topnoten van Chanel 19 Eau de Parfum zijn neroli, bergamot, groene noten en galbanum.

2. Welke bloemennoten bevat Chanel 19 Eau de Parfum?

Chanel 19 Eau de Parfum bevat jasmijn, ylang-ylang, roos en lelietje-van-dalen.

3. Waar kan ik Chanel 19 Eau de Parfum kopen?

Chanel 19 Eau de Parfum is verkrijgbaar bij de meeste grote parfumerieën en warenhuizen, evenals bij de Chanel-boetieks over de hele wereld. U kunt het ook online kopen bij verschillende retailers en websites, waaronder Chanel.com.

4. Hoe draag ik Chanel 19 Eau de Parfum?

Chanel 19 Eau de Parfum is een veelzijdige en gemakkelijk te dragen geur. Het is perfect voor dagelijks gebruik, maar kan ook worden gedragen voor speciale gelegenheden. Het is niet te sterk of te zwaar, maar heeft een subtiele en verfijnde geur die lang blijft hangen.

5. Welke andere geuren van Chanel zijn vergelijkbaar met Chanel 19 Eau de Parfum?

Andere geuren van Chanel die vergelijkbaar zijn met Chanel 19 Eau de Parfum zijn Chanel N19 Eau de Toilette, Nước hoa Chanel 19 50ml, Chanel n19 100ml, CHANEL No19 14ml, Nước hoa Chanel No19, Chanel No5, Coco chanel mademoiselle paris, Chanel nước hoachanel 19 eau de parfum 35ml.

Keywords searched by users: chanel 19 eau de parfum 35ml Chanel N19 Eau de Toilette, Nước hoa Chanel 19 50ml, Chanel n19 100ml, CHANEL No19 14ml, Nước hoa Chanel No19, Chanel No5, Coco chanel mademoiselle paris, Chanel nước hoa

Categories: Top 38 chanel 19 eau de parfum 35ml

Chanel N19 – Ấn tượng với mùi nước hoa Chanel cuối cùng được bà Chanel sử dụng.

See more here: smartekvn.com

Chanel N19 Eau de Toilette

Chanel N19 Eau de Toilette: Een Verfijnde Geur voor Vrouwen

Chanel staat bekend om het produceren van enkele van de beste geuren ter wereld. Een van hun unieke geuren is de Chanel N19 Eau de Toilette, die niet alleen een elegante geur heeft, maar ook een fascinerende geschiedenis achter zich heeft.

Geschiedenis van Chanel N19 Eau de Toilette

Chanel N19 Eau de Toilette werd gelanceerd in 1970 en was een van de eerste geuren die was ontworpen door Henri Robert, de beroemde neus van Chanel. De geur is zorgvuldig samengesteld met een combinatie van bloemen en houtachtige noten om een echt unieke geur te creëren voor vrouwen.

De naam N19 heeft ook een interessante achtergrond. Het getal 19 heeft altijd een speciale betekenis gehad voor Gabrielle Chanel. Het was het nummer van haar appartement aan de Rue Cambon in Parijs. De parfum is daarom als een eerbetoon aan haar thuis beschouwd en is een van de meest iconische geuren van Chanel.

Geurprofiel van Chanel N19 Eau de Toilette

Geurprofieken zijn de verschillende aroma’s en noten die samen komen om de specifieke geur van een parfum te maken.

Bovenste noten:
Chanel N19 heeft topnoten van bergamot en groene noten. Deze noten maken een verfrissende en sprankelende indruk, zodra je het op je huid spuit.

Hartnoten:
De hartnoten zijn de basis van de geur van de Eau de Toilette. Chanel N19 heeft hartnoten van iris, jasmijn, roos en narcis. Deze bloemige noten geven de geur een elegante en vrouwelijke uitstraling.

Basisnoten:
De basisnoten zijn de laatste noten die je opmerkt in de geur en blijven het langst op de huid hangen. Chanel N19 heeft basisnoten van vetiver, muskus, sandelhout en leder. Deze houtachtige noten geven de geur een warme en sensuele afwerking.

Kortom, de geur van Chanel N19 is verfijnd, vrouwelijk en tijdloos.

FAQ’s

1. Is Chanel N19 Eau de Toilette een vrouwengeur?

Ja, Chanel N19 Eau de Toilette is speciaal ontworpen voor vrouwen.

2. Is Chanel N19 Eau de Toilette geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Chanel N19 Eau de Toilette is geschikt voor dagelijks gebruik omdat het een lichte en verfrissende geur heeft die perfect is voor dagelijks gebruik.

3. Hoe lang blijft de geur van Chanel N19 Eau de Toilette hangen?

De geur van Chanel N19 Eau de Toilette blijft ongeveer 6 tot 8 uur hangen op de huid.

4. Wat zijn de beste gelegenheden om Chanel N19 Eau de Toilette te dragen?

Chanel N19 Eau de Toilette is perfect voor formele gelegenheden en avonden uit. Maar het is ook geschikt voor dagelijks gebruik.

5. Waar kan je Chanel N19 Eau de Toilette kopen?

Chanel N19 Eau de Toilette is te koop bij de Chanel boetieks en erkende parfumeriezaken over de hele wereld.

6. Is de Chanel N19 Eau de Toilette ook geschikt voor de zomer?

Ja, Chanel N19 Eau de Toilette is zeer geschikt voor de zomer vanwege de frisse en lichte geur van de bergamot en groene noten.

7. Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum?

De concentratie geurbestanddelen in een Eau de Toilette is lager dan die in een Eau de Parfum. Dit betekent dat Eau de Toilette een lichtere geur heeft en minder lang blijft hangen dan Eau de Parfum.

Conclusie

Chanel N19 Eau de Toilette is een van de iconische geuren van Chanel en is een perfecte geur voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante geur. De combinatie van bloemige en houtachtige noten geven deze geur een tijdloze uitstraling die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een feestje hebt of een avondje uit gaat, Chanel N19 Eau de Toilette is een perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Nước hoa Chanel 19 50ml

Nederlands is een mooie taal die door veel mensen in Europa wordt gesproken. Als u op zoek bent naar een chique en elegante geur, dan is Chanel 19 Nước hoa de perfecte keuze voor u. Dit artikel zal u alles vertellen wat u moet weten over deze heerlijke geur, inclusief haar geschiedenis, samenstelling, toepassing en prijs.

Geschiedenis van Chanel 19 Nước hoa

Chanel 19 Nước hoa is een geur die speciaal is gemaakt voor Coco Chanel, de oprichtster van het Franse huis Chanel. Het werd uitgebracht in 1971, 23 jaar na de klassieke Chanel No.5. Het werd gemaakt om de onafhankelijke, moderne vrouw te vertegenwoordigen, die niet bang is om haar eigen pad te kiezen. Het werd daarom de favoriete geur van veel beroemdheden, zoals Catherine Deneuve en Jacqueline Kennedy Onassis.

Samenstelling van Chanel 19 Nước hoa

Chanel 19 Nước hoa bevat veel verschillende ingrediënten die het een unieke en veelzijdige geur geven. Topnoten bestaan uit onder andere groene noten en bergamot, waardoor het een frisse, natuurlijke geur heeft. Het bevat ook hartnoten van jasmijn, roos en iris, die zorgen voor een bloemige geur. De basisnoten bestaan uit vetiver en leer, waardoor het een warme, muskusachtige ondertoon krijgt. Het is hierdoor een tijdloze, klassieke geur die past bij elke gelegenheid.

Toepassing van Chanel 19 Nước hoa

Het toepassen van Chanel 19 Nước hoa is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste geur. Om de beste resultaten te krijgen, moet u het op de juiste manier toepassen. Het wordt aanbevolen om de geur op uw polsen, nek en achter de oren aan te brengen. Dit zijn de beste plekken, omdat het de warme delen van uw lichaam zijn waar de geur het beste tot zijn recht komt. U kunt het ook spuiten op uw kleding, maar let op dat het mogelijk vlekken kan achterlaten.

Prijs van Chanel 19 Nước hoa

De prijs van Chanel 19 Nước hoa varieert, afhankelijk van de grootte van de fles en waar u hem koopt. De prijs van een fles van 50ml in Nederland ligt tussen de €85 en €105. Het is te koop bij veel verschillende parfumeries en online winkels.

FAQs

1. Hoe lang gaat Chanel 19 Nước hoa mee?

Chanel 19 Nước hoa heeft een gemiddelde duur van 6 tot 8 uur, afhankelijk van de huidtype van de drager en de omgeving waarin hij wordt gedragen. Als u een langdurige geur wilt, kunt u overwegen om een parfum te kopen, de geconcentreerde versie van de geur.

2. Is Chanel 19 Nước hoa geschikt voor dagelijks gebruik?

Chanel 19 Nước hoa is een veelzijdige geur die geschikt is voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Het geurprofiel is tijdloos en past bij elke gelegenheid.

3. Is Chanel 19 Nước hoa geschikt voor mannen?

Chanel 19 Nước hoa is een geur die oorspronkelijk werd gemaakt voor vrouwen, dus het is niet specifiek bedoeld voor mannen. Sommige mannen vinden het echter leuk om het te dragen vanwege de unieke en tijdloze geur.

4. Hoe kan ik de geur langer laten meegaan?

Om de geur langer te laten meegaan, kunt u overwegen om het op de juiste manier aan te brengen. Bijvoorbeeld, spuit de geur wanneer uw huid nog vochtig is en gebruik het ook samen met de bijpassende body lotion. U kunt ook lichaamsolie aanbrengen voordat u de geur aanbrengt, hierdoor blijft de geur langer op uw huid zitten.

5. Wat is het verschil tussen Eau de Parfum en Eau de Toilette?

Eau de Parfum (EdP) en Eau de Toilette (EdT) zijn beide termen die worden gebruikt om de intensiteit van de geur aan te geven. Eau de Parfum is de intensieve versie van het parfum, dat langer meegaat en een hogere concentratie heeft van de geurmoleculen. Eau de Toilette is de minder intensieve versie van het parfum, die meestal goedkoper is en minder lang meegaat.

6. Wat zijn de beste opslagtips voor Chanel 19 Nước hoa?

Om de geur langer te laten meegaan, kunt u het best de geur op een koele, droge plaats bewaren, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen. Bewaar het ook rechtop, om ervoor te zorgen dat er geen lucht in de fles komt.

Conclusie

Chanel 19 Nước hoa is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een tijdloze, elegante en veelzijdige geur. Het bevat verschillende ingrediënten die samen zorgen voor een unieke en heerlijke geur. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Nu u alles weet over Chanel 19 Nước hoa, kunt u zonder twijfel de juiste geur kiezen om uw persoonlijkheid uit te drukken.

Chanel n19 100ml

Chanel N19 100ml: Een tijdloze geur

Chanel N19 is een tijdloze geur die vrouwen over de hele wereld fascineert. Hoewel de geur in 1921 voor het eerst werd geïntroduceerd, blijft het nog steeds een van de meest geliefde geuren van Chanel. Het is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een bloemige, houtachtige geur die tegelijkertijd elegant en gewaagd is.

De basis van Chanel N19 is een bloemige geur van jasmijn, meiroos, ylang-ylang en iris. Deze unieke combinatie zorgt voor een geur die bloemig en zoet is zonder te overweldigend te zijn. Het hart van de geur bevat een warme, houtachtige toets van vetiver en sandelhout, die de geur diepte en volwassenheid geven. Als gevolg hiervan is Chanel N19 een geur die zelfvertrouwen en elegantie uitstraalt.

Een ander kenmerk van Chanel N19 is de fles. Madeleine Vionnet, een beroemde modeontwerpster uit de jaren 20, ontwierp de fles. Het is geïnspireerd op de geometrische vormen van de Art Deco-beweging en heeft een minimalistisch ontwerp dat perfect past bij de eenvoudige elegantie van de geur zelf.

Chanel N19 is beschikbaar in verschillende maten, waaronder de 100 ml fles.

FAQs

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Chanel N19 100ml:

1. Wat zijn de actieve ingrediënten in Chanel N19 100ml?

De actieve ingrediënten in Chanel N19 100ml zijn onder andere:

– Jasmijnextract
– Meiroosextract
– Ylang-ylangextract
– Irisextract
– Vetiverextract
– Sandelhoutextract

2. Waar kan ik Chanel N19 100ml kopen?

Chanel N19 100ml is verkrijgbaar bij de meeste winkels die Chanel-geuren verkopen, evenals online bij retailers zoals Sephora, Douglas en De Bijenkorf.

3. Hoe lang blijft Chanel N19 100ml op mijn huid?

De duur van de geur hangt af van verschillende factoren, waaronder de persoonlijke body chemistry van de drager, de omgevingstemperatuur en de vochtigheid. Over het algemeen blijft Chanel N19 100ml enkele uren tot een dag op de huid zitten.

4. Is Chanel N19 100ml geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Chanel N19 100ml is perfect voor dagelijks gebruik, evenals voor speciale gelegenheden. Het is een veelzijdige geur die zowel overdag als ‘s avonds kan worden gedragen.

5. Hoe moet ik Chanel N19 100ml dragen?

Chanel N19 100ml kan op verschillende manieren worden gedragen. Het kan direct op de huid worden gespoten, op kleding worden gespoten of in het haar worden gesprayd. Sommige mensen vinden het prettig om een kleine hoeveelheid achter de oren of op de polsen aan te brengen voor een subtiele geur.

6. Heeft Chanel N19 100ml een sterke geur?

Chanel N19 100ml heeft een subtiele, bloemige geur die niet te sterk is. Het is een verfijnde geur die niet overweldigend is, maar wel opvalt.

7. Is Chanel N19 100ml geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Chanel N19 100ml is geschikt voor alle huidtypen. Het is een elegante geur die past bij alle persoonlijkheden en stijlen.

8. Is Chanel N19 100ml een duurzame keuze?

Chanel N19 100ml is een duurzame keuze omdat het de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds een van de meest populaire geuren van Chanel is. Bovendien is de fles herbruikbaar en kan worden bijgevuld, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor geurliefhebbers.

Conclusie

Of u nu zoekt naar een geur voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, Chanel N19 100ml is een tijdloze klassieker die elke vrouw zou moeten hebben. De subtiel bloemige en houtachtige geur straalt elegantie en zelfvertrouwen uit, terwijl het minimalistische ontwerp van de fles perfect past bij de eenvoudige elegantie van de geur. Ongeacht uw persoonlijke voorkeuren of stijl, kan Chanel N19 100ml u helpen om de perfecte indruk te maken.

Images related to the topic chanel 19 eau de parfum 35ml

Chanel N19 - Ấn tượng với mùi nước hoa Chanel cuối cùng được bà Chanel sử dụng.
Chanel N19 – Ấn tượng với mùi nước hoa Chanel cuối cùng được bà Chanel sử dụng.

Article link: chanel 19 eau de parfum 35ml.

Learn more about the topic chanel 19 eau de parfum 35ml.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *