Skip to content
Trang chủ » Cerespark 2 8256 PX Biddinghuizen: Ontdek deze groene oase! Klik hier voor meer informatie!

Cerespark 2 8256 PX Biddinghuizen: Ontdek deze groene oase! Klik hier voor meer informatie!

Top 10 rides at Walibi Holland - Biddinghuizen, Netherlands | 2022

cerespark 2 8256 px biddinghuizen

Cerespark 2 is een bedrijventerrein en kantorencomplex gelegen in Biddinghuizen, Nederland. Het complex strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 8256 vierkante meter en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven uit diverse sectoren. Het is een state-of-the-art locatie met verschillende faciliteiten en voorzieningen waardoor het een ideale vestigingsplaats is voor bedrijven.

Locatie en omgeving van Cerespark 2

Cerespark 2 is gelegen in een van de meest strategische locaties in Biddinghuizen. Het ligt nabij de belangrijkste snelwegen die de stad verbindt met andere belangrijke steden in Nederland. Daarnaast is het complex gelegen nabij NS-station Dronten en NS-station Kampen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Het bedrijventerrein en kantorencomplex liggen tevens op korte afstand van de Lelystad Airport, waardoor het ook makkelijk te bereiken is vanuit het buitenland.

Biddinghuizen is een groen en kindvriendelijk dorp in Flevoland. Het ligt op de grens van de Veluwe en de Flevopolder en biedt tal van recreatiemogelijkheden. Zo ligt het dorp dichtbij het Veluwemeer en het Harderbos, waar men kan genieten van prachtige wandel- en fietsroutes. Daarnaast is het nabijliggende attractiepark Walibi Holland een populaire trekpleister voor vele toeristen.

Ontwerp en faciliteiten van Cerespark 2

Cerespark 2 is ontworpen met het oog op moderniteit en functionaliteit. Het complex heeft een futuristische uitstraling dankzij de strakke lijnen en glazen gevels. Het is een duurzaam gebouw met energie-efficiënte voorzieningen en technologieën.

Het complex beschikt over hoogwaardige faciliteiten die aan de behoeften van elke organisatie voldoen. Het complex heeft een grote centrale hal die natuurlijk licht doorlaat en een gezellige sfeer creëert. Het complex beschikt tevens over een professionele receptiedienst die dagelijks beschikbaar is om bezoekers en huurders te ontvangen en te helpen bij eventuele vragen.

Beschikbare ruimtes voor bedrijven in Cerespark 2

Bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in Cerespark 2 hebben de keuze uit verschillende ruimtes die passen bij hun behoeften. Het complex biedt kantoorruimtes van verschillende afmetingen aan, variërend van kleine kantoren tot grotere kantoorruimtes. Daarnaast zijn er ook flexibele werkplekken beschikbaar, wat ideaal is voor startups, freelancers of bedrijven die hun werknemers een flexibele werkplek willen aanbieden.

Bedrijven die op zoek zijn naar productieruimte, opslagruimte of showroomruimte kunnen ook terecht in Cerespark 2. Het complex biedt ruime mogelijkheden op dit gebied en kan ook op maat gemaakte ruimtes aanbieden die passen bij de individuele behoeften van bedrijven.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie bij Cerespark 2

Cerespark 2 is een state-of-the-art gebouw dat gericht is op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het complex is ontworpen volgens de nieuwste normen op het gebied van energieprestatie en energiezuinigheid. Het complex beschikt over zonnepanelen die zonne-energie omzetten in elektriciteit, wat bijdraagt aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Daarnaast is het complex voorzien van LED-verlichting en een geavanceerd ventilatiesysteem dat de luchtkwaliteit in het gebouw optimaliseert. Ook beschikt het complex over een warmtepomp die gebruik maakt van de natuurlijke warmte van de aarde om het gebouw te verwarmen.

Voorzieningen en diensten in Cerespark 2

Cerespark 2 biedt verschillende voorzieningen en diensten aan om huurders te ondersteunen en hen te helpen bij het runnen van hun bedrijf.

Het complex biedt een gemeenschappelijke lounge aan waar huurders kunnen ontspannen, bijpraten of samenwerken met andere bedrijven. Daarnaast is er ook een gezamenlijke keuken en eetruimte beschikbaar waar huurders hun eigen maaltijden kunnen bereiden en delen met andere huurders.

Het complex beschikt ook over een vergaderzaal die gehuurd kan worden door huurders voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties of trainingssessies. Bovendien biedt het complex ook een breed scala aan diensten aan, zoals schoonmaakdiensten en beveiligingsservices, die bijdragen aan een veilige en schone werkomgeving.

Bereikbaarheid en transportmogelijkheden van Cerespark 2

Cerespark 2 heeft een uitstekende bereikbaarheid. Het complex is gelegen nabij de belangrijkste snelwegen van Nederland, zoals de A28 en de A6, waardoor het goed bereikbaar is vanuit verschillende richtingen. Het ligt ook op korte afstand van de Lelystad Airport, wat het gemakkelijk maakt voor internationale zakenreizigers om het complex te bereiken.

Daarnaast is het complex ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt dichtbij NS-station Dronten en NS-station Kampen, wat het makkelijk maakt om met de trein naar verschillende delen van Nederland te reizen.

Huurprijzen en contractvoorwaarden bij Cerespark 2

De huurprijzen bij Cerespark 2 variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van de ruimte. Huurders kunnen een kantoorruimte huren vanaf €300 per maand, terwijl de huurprijs voor productieruimte begint bij €8 per vierkante meter. Huurders kunnen kiezen uit verschillende contractvoorwaarden, waaronder flexibele huurovereenkomsten die zich aanpassen aan de behoeften van het bedrijf.

Toekomstperspectieven voor Cerespark 2 en omgeving

Cerespark 2 is een locatie met veel potentieel. Het complex biedt tal van mogelijkheden voor bedrijven uit diverse sectoren. Het complex richt zich op duurzaamheid en energie-efficiëntie, en biedt hoogwaardige voorzieningen en diensten aan. Dit maakt het een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en flexibele werkomgeving.

Daarnaast is Biddinghuizen ook een gemeente die aan populariteit wint. Het dorp heeft een gunstige ligging, biedt tal van recreatiemogelijkheden en is gemakkelijk bereikbaar. De lokale overheid heeft tevens plannen om het bedrijfsklimaat te blijven ondersteunen en te stimuleren, waardoor er mogelijkheden blijven bestaan voor bedrijven die zich willen vestigen in de gemeente.

FAQs

1. Wat is Cerespark 2?

Cerespark 2 is een bedrijventerrein en kantorencomplex gelegen in Biddinghuizen, Nederland. Het complex is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven uit diverse sectoren en beschikt over een groot aantal faciliteiten en voorzieningen.

2. Waar is Cerespark 2 gelegen?

Cerespark 2 is gelegen in Biddinghuizen, Nederland. Het complex ligt in een van de meest strategische locaties van de stad, dichtbij belangrijke snelwegen die de stad verbinden met andere belangrijke steden in Nederland.

3. Welke faciliteiten en diensten zijn beschikbaar in Cerespark 2?

Cerespark 2 biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor huurders, waaronder kantoorruimtes van verschillende afmetingen, gemeenschappelijke werkplekken, productieruimte, opslagruimte en showroomruimte. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals een gemeenschappelijke lounge, vergaderzalen en een professionele receptiedienst.

4. Hoe duur zijn de huurprijzen in Cerespark 2?

Huurprijzen bij Cerespark 2 variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van de ruimte. Huurders kunnen kiezen uit verschillende contractvoorwaarden, waaronder flexibele huurovereenkomsten die zich aanpassen aan de behoeften van het bedrijf.

5. Wat zijn de toekomstperspectieven voor Cerespark 2 en de omgeving?

Cerespark 2 heeft een potentieel voor bedrijven uit diverse sectoren. Daarnaast is Biddinghuizen een gemeente die aan populariteit wint en gunstig gelegen is met tal van recreatiemogelijkheden. De lokale overheid heeft tevens plannen om het bedrijfsklimaat te blijven ondersteunen en te stimuleren, waardoor er mogelijkheden blijven bestaan voor bedrijven die zich willen vestigen in de gemeente.

Keywords searched by users: cerespark 2 8256 px biddinghuizen

Categories: Top 98 cerespark 2 8256 px biddinghuizen

Top 10 rides at Walibi Holland – Biddinghuizen, Netherlands | 2022

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic cerespark 2 8256 px biddinghuizen

Top 10 rides at Walibi Holland - Biddinghuizen, Netherlands | 2022
Top 10 rides at Walibi Holland – Biddinghuizen, Netherlands | 2022

Article link: cerespark 2 8256 px biddinghuizen.

Learn more about the topic cerespark 2 8256 px biddinghuizen.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *