Skip to content
Trang chủ » Ceramstraat 12 5013 BB Tilburg – Ontdek de verborgen parel van Tilburg!

Ceramstraat 12 5013 BB Tilburg – Ontdek de verborgen parel van Tilburg!

Weverstraat 12 Tilburg

ceramstraat 12 5013 bb tilburg

Ceramstraat 12 bevindt zich in het hart van Tilburg, Nederland, in de wijk West. Dit gebied heeft een rijke geschiedenis en was ooit het centrum van de textielindustrie in de regio. Het gebouw staat in contrast met het industrieel erfgoed en is een prachtig voorbeeld van de moderne architectuur.

Locatiebeschrijving van Ceramstraat 12:
De Ceramstraat 12 ligt in het stadsdeel West van Tilburg. Dit is een centrale locatie in de stad en is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Het gebouw is gelegen aan de rand van een woonwijk en op korte afstand van diverse bedrijventerreinen. In de buurt van Ceramstraat 12 zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, winkels, restaurants en cafés.

Ligging van het pand:
Ceramstraat 12 ligt aan een rustige straat in Tilburg-West. De wijk West is een levendige buurt met veel bedrijvigheid en cultuur. Het pand ligt aan de rand van de wijk, waardoor het een rustige en groene omgeving biedt.

Historische achtergrond van de buurt:
De buurt West is sinds de industriële revolutie in de 19e eeuw een belangrijk economisch centrum van Tilburg. Er waren veel textielfabrieken gevestigd en de buurt was het centrum van de textielindustrie. Na de sluiting van de fabrieken is de buurt getransformeerd naar een woonwijk en is de bedrijvigheid ingeperkt. Sindsdien is de buurt veranderd in een culturele en studentenwijk.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:
Ceramstraat 12 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van het pand zijn diverse bushaltes waarvandaan bussen rijden naar het centrum van Tilburg en de omliggende wijken. Ook is het station van Tilburg-West op loopafstand van het pand.

Kenmerken van Ceramstraat 12:
Het gebouw aan de Ceramstraat 12 heeft een minimalistische, moderne uitstraling en is een opvallende verschijning in de buurt. De architectuur is strak en functioneel van opzet, met veel glas en natuurlijke materialen zoals hout en steen.

Bouwstijl van het pand:
Het pand heeft een moderne en minimalistische bouwstijl. De strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen geven het gebouw een unieke uitstraling. De architectuur past goed in de omgeving en vormt een mooie combinatie van oud en nieuw.

Indeling en grootte van het gebouw:
Het pand heeft een totale oppervlakte van ongeveer 2000 vierkante meter. Het bestaat uit meerdere verdiepingen en biedt ruimte aan diverse bedrijven en instellingen. Er zijn diverse kamers en ruimtes beschikbaar, waardoor het pand verschillende functies kan vervullen.

Bijzondere architectonische elementen:
Het gebouw heeft diverse bijzondere architectonische elementen, zoals de grote raampartijen die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. Ook is er op het dak van het gebouw een groen dak aangelegd, waardoor het pand een duurzaam karakter heeft.

Huidige functie van Ceramstraat 12:
Ceramstraat 12 is momenteel een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse bedrijven en instellingen zijn gevestigd. De ruimtes binnen het gebouw worden gebruikt als kantoren, werkplaatsen en ateliers.

Bedrijven en instellingen in het pand:
In het pand zijn diverse bedrijven en instellingen gevestigd, waaronder een ontwerpbureau, een muziekstudio en een architectenbureau. Ook is er een kringloopwinkel gevestigd in het pand.

Gebruik van de ruimtes binnen het gebouw:
De ruimtes binnen het gebouw worden gebruikt voor diverse doeleinden. Zo worden er kantoren verhuurd aan ondernemers en zijn er ateliers beschikbaar voor kunstenaars. Ook wordt er gebruik gemaakt van de ruimte voor workshops, trainingen en andere evenementen.

Mogelijkheden voor toekomstige huurders:
Voor toekomstige huurders zijn er diverse mogelijkheden binnen het gebouw. Zo kunnen er ruimtes worden gehuurd voor kantoren, ateliers, werkplaatsen en andere doeleinden. Er zijn verschillende afmetingen en huurprijzen beschikbaar, waardoor het pand geschikt is voor diverse ondernemers en organisaties.

Geschiedenis van Ceramstraat 12:
Het gebouw aan de Ceramstraat 12 is gebouwd in de jaren 70 van de vorige eeuw. Het was oorspronkelijk bedoeld als kantoorruimte voor een grote textielfabriek die in de buurt gevestigd was. Na de sluiting van de fabriek is het pand in handen gekomen van diverse eigenaren en heeft het verschillende functies gehad.

Oorspronkelijke eigenaar(en) van het pand:
Het pand was oorspronkelijk eigendom van een grote textielfabriek die in de buurt gevestigd was. Het werd gebouwd als kantoorruimte voor het personeel van de fabriek en was destijds een belangrijk centrum van bedrijvigheid in de wijk.

Gebeurtenissen en ontwikkelingen in het verleden:
In het verleden heeft het pand verschillende functies gehad. Zo is het gebruikt als kantoorruimte, opslagruimte en werkplaats. De buurt heeft in de loop der jaren een flinke transformatie ondergaan en het gebouw heeft de veranderingen goed doorstaan.

Veranderingen in de functie van het gebouw door de jaren heen:
In de loop der jaren heeft het pand diverse functies gehad. Zo heeft het dienst gedaan als kantoorruimte voor een textielfabriek, als opslagruimte en als werkplaats. Sinds enkele jaren is het pand een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse ondernemers en instellingen onderdak hebben gevonden.

Toekomstplannen voor Ceramstraat 12:
Er zijn plannen om het pand aan de Ceramstraat 12 te renoveren en uit te breiden. Het gebouw zal duurzamer worden gemaakt en er zal meer ruimte beschikbaar komen voor huurders. Ook zijn er plannen om de omgeving rondom het gebouw op te knappen en de buurt verder te ontwikkelen.

Renovatie- en nieuwbouwplannen:
Het pand zal worden gerenoveerd en uitgebreid om meer ruimte te bieden aan huurders. Er worden duurzame materialen gebruikt en er zal bijvoorbeeld groene energie worden opgewekt met zonnepanelen.

Plannen van de gemeente Tilburg voor de buurt:
De gemeente Tilburg heeft plannen om de buurt West verder te ontwikkelen en te transformeren. Er zullen meer groenvoorzieningen worden aangelegd en er zal worden geïnvesteerd in de infrastructuur van de buurt.

Invloed op de functie van het gebouw en de omgeving:
De plannen zullen invloed hebben op de functie van het gebouw en de omgeving. Er zal meer ruimte beschikbaar komen voor huurders en de buurt zal verder worden ontwikkeld.

Betekenis van Ceramstraat 12 voor de buurt en Tilburg:
Ceramstraat 12 heeft een culturele en economische waarde voor de buurt en de stad Tilburg. Het pand biedt ruimte aan diverse ondernemers en instellingen en draagt bij aan de bedrijvigheid en de creativiteit in de buurt. De kringloopwinkel in het pand draagt daarnaast bij aan duurzaamheid en recycling in de stad.

Rol van Ceramstraat 12 binnen de buurt:
Ceramstraat 12 speelt een belangrijke rol in de buurt West. Het biedt ruimte aan diverse ondernemers en werkt daarmee als een centrum van bedrijvigheid en creativiteit. Daarnaast zorgt de kringloopwinkel in het pand voor een duurzame bijdrage aan de buurt.

Waardering van Tilburgers voor Ceramstraat 12:
Ceramstraat 12 wordt gewaardeerd door de inwoners van Tilburg. Het gebouw heeft een unieke architectuur en draagt bij aan de creativiteit en bedrijvigheid in de buurt. De kringloopwinkel in het pand wordt gewaardeerd vanwege de duurzame bijdrage aan de stad.

FAQs

1. Kringloop Tilburg reeshof
Er zit geen kringloopwinkel gevestigd in Tilburg Reeshof. De dichtstbijzijnde kringloopwinkel is Kringloop Tilburg, gevestigd aan de Ceramstraat 12 in Tilburg-West.

2. Grote kringloopwinkel Tilburg
Er zijn diverse grote kringloopwinkels te vinden in Tilburg, zoals La Poubelle aan de Ceramstraat en Kringloop Tilburg Westermarkt aan de Ringbaan West.

3. Kringloop Tilburg zondag open
Niet alle kringloopwinkels zijn op zondag geopend. Informeer bij de desbetreffende kringloopwinkel naar de openingstijden.

4. Gratis meubels ophalen Tilburg
Er zijn diverse organisaties die gratis meubels ophalen in Tilburg, zoals Kringloop Tilburg en La Poubelle. Informeer bij de desbetreffende organisatie naar de voorwaarden.

5. La Poubelle Tilburg openingstijden
La Poubelle is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

6. Kringloop #tilburg Facebook
Er zijn diverse kringloopwinkels in Tilburg actief op Facebook, waaronder Kringloop Tilburg en La Poubelle.

7. Kringloopwinkel Tilburg Westermarkt
Kringloopwinkel Tilburg Westermarkt is gevestigd aan de Ringbaan West 220 in Tilburg. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

8. Kringloopwinkel Tilburg centrum
Er zijn geen kringloopwinkels gevestigd in het centrum van Tilburg. De dichtstbijzijnde kringloopwinkel is Kringloop Tilburg, gevestigd aan de Ceramstraat 12 in Tilburg-West.

Keywords searched by users: ceramstraat 12 5013 bb tilburg kringloop tilburg reeshof, grote kringloopwinkel tilburg, kringloop tilburg zondag open, gratis meubels ophalen tilburg, la poubelle tilburg openingstijden, kringloop #tilburg facebook, kringloopwinkel tilburg westermarkt, kringloopwinkel tilburg centrum

Categories: Top 84 ceramstraat 12 5013 bb tilburg

Weverstraat 12 Tilburg

See more here: smartekvn.com

kringloop tilburg reeshof

Kringloop Tilburg Reeshof is een tweedehands winkel in Tilburg, waarbij de focus ligt op het verkopen van gebruikte spullen tegen lage prijzen. De winkel is gevestigd aan de Stappegoorweg 3 in Tilburg en is populair bij mensen die op zoek zijn naar betaalbare meubels, kleding en accessoires.

De winkel biedt een breed scala aan producten, waaronder meubels, elektronica, boeken, kleding en speelgoed. Het assortiment varieert dagelijks omdat er voortdurend nieuwe items worden ingebracht. Dit betekent dat de klanten voortdurend worden verrast met nieuwe producten en dat er altijd iets nieuws te vinden is.

De missie van Kringloop Tilburg Reeshof is om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd een verschil te maken in het leven van mensen, door bijvoorbeeld werkervaring, arbeidstraining en het bieden van sociale contacten. Dit wordt mogelijk gemaakt door een team van medewerkers, die bestaan uit zowel betaalde werknemers als vrijwilligers.

Naast het verkopen van gebruikte spullen, biedt Kringloop Tilburg Reeshof ook een inbrengservice aan. Dit betekent dat mensen hun gebruikte spullen aan de winkel kunnen doneren, waar ze vervolgens worden verkocht. De opbrengst gaat naar een goed doel. Het is een duurzame manier van werken en een ideaal alternatief voor het weggooien van nog bruikbare spullen.

Een van de grootste voordelen van Kringloop Tilburg Reeshof is dat het een zeer betaalbare manier is om aan hoogwaardige spullen te komen. Van boeken en kleding tot meubels, er is voor elk wat wils. Bovendien is het een zeer duurzame manier van winkelen, omdat er items worden hergebruikt die anders mogelijk op een vuilstort terecht zouden komen.

Een ander groot voordeel van Kringloop Tilburg Reeshof is dat de winkel een belangrijke rol speelt in de gemeenschap. Door het bieden van betaalbare spullen en het bieden van werkervaring en trainingen aan mensen, heeft de winkel een positieve impact op de lokale samenleving. Bovendien trekt de winkel zowel lokale als buitenlandse klanten aan, waardoor het een diverse en inclusieve gemeenschap is.

FAQs:

1. Hoe werkt de inbrengservice?

De inbrengservice werkt als volgt: klanten kunnen hun gebruikte spullen aanleveren bij de winkel tijdens de openingstijden. Er wordt vervolgens bepaald of de spullen geschikt zijn om te verkopen en een goed doel te ondersteunen, of dat ze moeten worden weggegooid. Indien de spullen geschikt zijn, worden ze verkocht in de winkel en gaat de opbrengst naar een goed doel.

2. Wat gebeurt er met spullen die niet verkocht worden?

Spullen die niet verkocht worden, gaan niet naar de vuilstort. In plaats daarvan worden ze gerecycled of weggegeven aan liefdadigheidsinstellingen.

3. Accepteert de winkel ook elektronica?

Ja, de winkel accepteert elektronica zoals computers, mobiele telefoons, televisies en radio’s. Elektronica wordt gecontroleerd en getest voordat deze worden verkocht.

4. Biedt de winkel ook bezorg- of ophaalservice?

Nee, de winkel biedt geen bezorg- of ophaalservice. Klanten moeten zelf hun aankopen ophalen en afrekenen in de winkel.

5. Kan ik met mijn pinpas betalen?

Ja, u kunt met uw pinpas betalen. De winkel accepteert echter geen creditcards.

6. Wat is het retourbeleid van de winkel?

De winkel accepteert geen retouren, tenzij er sprake is van een defect dat niet bekend was op het moment van aankoop. In dat geval kunnen klanten contact opnemen met de winkel voor verdere instructies.

grote kringloopwinkel tilburg

Grote Kringloopwinkel Tilburg: Een Schatkamer voor Genereuze Geesten

Als je op zoek bent naar de beste kringloopwinkel in Tilburg, dan is Grote Kringloopwinkel Tilburg de plek om te zijn! Met haar enorme selectie van tweedehands spullen, variërend van antieke meubels tot vintage kleding, heeft deze kringloopwinkel zich bewezen als een van de meest betrouwbare bestemmingen voor iedereen die op zoek is naar unieke en betaalbare vondsten. In dit artikel zullen we het hebben over de geschiedenis en het aanbod van deze kringloopwinkel, evenals de redenen waarom het steeds populairder wordt onder de lokale bevolking en toeristen.

Geschiedenis

Grote Kringloopwinkel Tilburg is al meer dan 20 jaar een bekende naam in de stad Tilburg. Het begon allemaal op een bescheiden schaal, maar in de loop der jaren is het uitgegroeid tot een van de grootste kringloopwinkels van Tilburg. Het is gevestigd op industrieterrein Katsbogten en biedt nu een enorm assortiment aan tweedehands goederen, waarvan sommige nog steeds pronken in de oorspronkelijke vorm en andere zijn gerestaureerd in een eigentijdse stijl.

Aanbod

Grote Kringloopwinkel Tilburg heeft een indrukwekkende collectie van spullen voor elk doel. Het biedt een verscheidenheid aan antiekmeubilair zoals banken, eettafels, boekenkasten en vintage kleding van verschillende decennia en stijlen. De kringloopwinkel heeft ook een ruime selectie van keukengerei, servies, en decoratieve items zoals schilderijen, spiegels, lampen, vazen en nog veel meer. De collectie is zeer divers en uniek, en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Je vind er alles wat je ooit nodig zou kunnen hebben, van een oude naaimachine tot een vintage televisie.

Redenen voor Popularity

De populariteit van Grote Kringloopwinkel Tilburg is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en het is geen raadsel waarom. Hier zijn enkele van de redenen waarom deze kringloopwinkel een van de favoriete bestemmingen is van mensen in Tilburg en daarbuiten:

1. Betaalbaarheid – De prijzen van Grote Kringloopwinkel Tilburg zijn zeer redelijk. Hier kun je een kwaliteitsvol tweedehands product kopen voor een fractie van de prijs van een nieuw artikel. Dit is geweldig voor mensen die op zoek zijn naar een koopje, studenten die zich geen dure nieuwe meubels kunnen veroorloven of voor iedereen die ecologisch bewust is.

2. Duurzaamheid – Een andere reden waarom deze kringloopwinkel populair is, is dat het bijdraagt aan duurzaamheid en het verminderen van de voetafdruk. Door te kiezen voor tweedehands producten, neem je deel aan de circulaire economie en draag je bij tot het verminderen van de afvalberg.

3. Unieke vondsten – De meesten van ons willen een persoonlijke stijl en interieur creëren, en dat is waar Grote Kringloopwinkel Tilburg opvalt. Hier ku je unieke vondsten doen en deze integreren in je interieur om een persoonlijke touch en warmte toe te voegen aan je huis.

FAQ’s

1. Wat zijn de openingstijden van Grote Kringloopwinkel Tilburg?

Grote Kringloopwinkel Tilburg is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.

2. Welk soort goederen biedt Grote Kringloopwinkel Tilburg aan?

Grote Kringloopwinkel Tilburg biedt een grote selectie van tweedehands goederen, zoals antieke meubels, vintage kleding, keukengerei, servies, schilderijen, spiegels, lampen, vazen en nog veel meer.

3. Zijn de prijzen in Grote Kringloopwinkel Tilburg betaalbaar?

Ja, de prijzen in Grote Kringloopwinkel Tilburg zijn zeer redelijk en vaak veel goedkoper dan de prijzen van nieuwe artikelen.

4. Waarom is Grote Kringloopwinkel Tilburg populair?

Grote Kringloopwinkel Tilburg is populair vanwege de betaalbaarheid, duurzaamheid, en de unieke vondsten. Hier kun je kwaliteitsvolle tweedehands producten kopen voor een fractie van de prijs van nieuwe artikelen. Dit draagt bij tot duurzaamheid en het verminderen van de afvalberg. Bovendien vind je hier unieke vondsten die kunnen worden gebruikt om een persoonlijk en warm interieur te creëren.

5. Wat is het adres van Grote Kringloopwinkel Tilburg?

Het adres van Grote Kringloopwinkel Tilburg is Kapitein Grantstraat 22, 5015 BA Tilburg.

Conclusie

Grote Kringloopwinkel Tilburg is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar unieke en betaalbare tweedehands spullen. Met een enorme selectie van antieke meubels, vintage kleding, keukengerei en decoratieve items, is het gemakkelijk om te zien waarom deze kringloopwinkel steeds populairder wordt. De prijzen zijn redelijk, en de vondsten zijn soms uniek. Door te kiezen voor tweedehands producten draagt u bovendien bij tot duurzaamheid en vermindering van afval. We raden u ten zeerste aan om eens een kijkje te nemen in Grote Kringloopwinkel Tilburg!

kringloop tilburg zondag open

Kringloop Tilburg opent ook op zondag haar deuren. Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame oplossingen, en tweedehands producten zijn daar een goed voorbeeld van. Kringloop Tilburg is een winkel waar je tweedehands spullen kunt kopen, maar ook kunt doneren. In dit artikel lees je meer over de winkel en de zondagse openingstijden.

Kringloop Tilburg is gevestigd aan de Ceramstraat 12 in Tilburg. Het is een winkel waar je allerlei tweedehands spullen kunt kopen. Denk hierbij aan meubels, kleding, boeken, elektronica en meer. Ook kun je hier terecht voor spullen die je niet meer nodig hebt. De winkel accepteert namelijk ook donaties.

De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend, maar sinds kort ook op zondag. Op deze dag kun je tussen 12.00 uur en 17.00 uur terecht bij de winkel. Dit is voor veel mensen erg handig, aangezien ze doordeweeks werken en in het weekend meer tijd hebben om te shoppen. Bovendien is het op zondag vaak rustiger in de winkel dan op andere dagen, wat het winkelen nog aangenamer maakt.

Het idee achter Kringloop Tilburg is dat tweedehands spullen hergebruikt worden. Oude spullen krijgen een tweede leven, waardoor er minder nieuwe spullen geproduceerd hoeven te worden. Dit is beter voor het milieu en het scheelt ook nog eens in de kosten. Tweedehands spullen zijn namelijk vaak veel goedkoper dan nieuwe spullen. Daarnaast zijn sommige tweedehands spullen uniek, waardoor je een bijzondere aanvulling op je interieur of garderobe hebt.

Bij Kringloop Tilburg kun je terecht voor allerlei soorten spullen. In de winkel vind je onder andere kleding, schoenen, meubels, boeken, servies en speelgoed. Het assortiment varieert regelmatig, dus het is altijd de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Het leuke aan de winkel is dat je er soms echte pareltjes vindt. Bijvoorbeeld een mooie vintage bank of een unieke vaas. Het is ook mogelijk om online het assortiment te bekijken op de website van Kringloop Tilburg.

Naast het kopen van tweedehands spullen kun je bij Kringloop Tilburg ook spullen doneren. Heb je bijvoorbeeld een kast over of een oude televisie die je niet meer gebruikt? Dan kun je deze spullen doneren aan de winkel. Vaak worden deze spullen weer verkocht in de winkel en krijgen ze zo een tweede leven. Op deze manier draag je bij aan een duurzamer milieu en help je anderen aan betaalbare spullen.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van Kringloop Tilburg op zondag?

Op zondag is Kringloop Tilburg geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

2. Wat kun je kopen bij Kringloop Tilburg?

Bij Kringloop Tilburg kun je allerlei tweedehands spullen kopen, zoals kleding, meubels, boeken, elektronica en meer.

3. Waarom is het kopen van tweedehands spullen duurzaam?

Door tweedehands spullen te kopen, hoef je minder nieuwe spullen te kopen. Dit is beter voor het milieu en het scheelt ook nog eens in de kosten.

4. Kan ik ook spullen doneren aan Kringloop Tilburg?

Ja, het is mogelijk om spullen te doneren aan Kringloop Tilburg. Zo kunnen anderen deze spullen weer kopen en krijgen ze een tweede leven.

5. Is het assortiment van Kringloop Tilburg online te bekijken?

Ja, het assortiment van Kringloop Tilburg is online te bekijken op de website van de winkel.

6. Waarom is het handig dat Kringloop Tilburg op zondag geopend is?

Voor veel mensen is het handig dat Kringloop Tilburg op zondag geopend is, omdat ze doordeweeks werken en in het weekend meer tijd hebben om te shoppen. Bovendien is het op zondag vaak rustiger in de winkel dan op andere dagen.

Kringloop Tilburg is een winkel waar je tweedehands spullen kunt kopen en doneren. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen aan betaalbare spullen. Bovendien is het assortiment van Kringloop Tilburg erg divers en zijn er soms echte pareltjes te vinden. Sinds kort is de winkel ook op zondag geopend, wat voor veel mensen erg handig is. Wil je dus op een duurzame manier winkelen? Dan is Kringloop Tilburg zeker een aanrader.

Images related to the topic ceramstraat 12 5013 bb tilburg

Weverstraat 12 Tilburg
Weverstraat 12 Tilburg

Article link: ceramstraat 12 5013 bb tilburg.

Learn more about the topic ceramstraat 12 5013 bb tilburg.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *