Skip to content
Trang chủ » Celsiusstraat 37 6716 BZ Ede: Ontdek deze Ruime Woning met Tuin!

Celsiusstraat 37 6716 BZ Ede: Ontdek deze Ruime Woning met Tuin!

[ Giá Tốt ] Edox Les Bemonts 83015-37R - NIR Lịch Lãm | LH 0829.445.666

celsiusstraat 37 6716 bz ede

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede is een pand met een rijke geschiedenis en opmerkelijke kenmerken. Het pand, gelegen in de wijk De Peppelensteeg, heeft door de jaren heen verschillende functies gehad en heeft een uniek architecturaal ontwerp. In dit artikel zullen we de geschiedenis, het huidige eigendom, de locatie, de architectuur, het interieur, de omgeving en de toekomstige ontwikkelingen van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede bespreken.

Historie van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede werd in de jaren 80 gebouwd als kantoorpand voor het bedrijf Verenigde Nederlandse Assurantiebedrijven (VNA). Het bedrijf was actief in de verzekeringssector en het nieuwe pand diende als hoofdkantoor. Een opvallend kenmerk van het ontwerp was de combinatie van moderne en klassieke elementen, waardoor het pand een unieke uitstraling had.

Na enkele jaren van dienst te hebben gedaan als hoofdkantoor van VNA, werd het pand verkocht aan Ahold Real Estate Development. In de jaren 90 werd het bedrijfspand gerenoveerd en omgebouwd tot logistieke ruimte voor Ahold’s dochteronderneming, Etos. Het pand werd uitgebreid met extra vierkante meters en voorzien van een modern logistiek systeem.

Huidige eigendom van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Vandaag de dag is Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede eigendom van A.S. Watson e-fulfilment B.V., een dochteronderneming van het Hong Kongse conglomeraat CK Hutchison Holdings. A.S. Watson e-fulfilment B.V. houdt zich bezig met e-commerce en de opslag en verzending van producten voor de winkelketens Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL in Nederland en België.

Locatie van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede is gelegen in de wijk De Peppelensteeg, aan de noordoostelijke rand van Ede. Het pand ligt naast de A12, een belangrijke verkeersader die Amsterdam met de Duitse grens verbindt. Dit maakt het pand gemakkelijk bereikbaar voor vrachtwagens die goederen komen afleveren en ophalen.

Kenmerken

Architectuur van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Het ontwerp van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede is opvallend door de combinatie van moderne en klassieke elementen. Het pand heeft een klassieke uitstraling met een centrale hal en een trap die naar boven leidt, die doet denken aan de trappenhuizen van aristocratische huizen uit de 19e eeuw. Het moderne element komt vooral tot uiting in de grote glazen gevels en de strakke lijnen van het ontwerp.

Interieur van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Het interieur van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede is vooral praktisch en doelgericht ingericht. Het pand beschikt over een grote logistieke ruimte waarin producten opgeslagen en verzonden worden. Het interieur is functioneel en efficiënt, om ervoor te zorgen dat alle processen zo soepel mogelijk verlopen.

Omgeving van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede ligt aan de noordoostelijke rand van Ede, in de wijk De Peppelensteeg. De wijk is een rustige woonwijk met veel groen en parken. Het pand ligt naast de A12, wat ervoor zorgt dat het goed bereikbaar is voor vrachtwagens. In de directe omgeving van Celsiusstraat 37 zijn vooral andere bedrijfspanden en kantoren te vinden.

Toekomst

Nieuwe ontwikkelingen voor Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Er zijn momenteel geen plannen om Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede te renoveren of om te bouwen tot een ander type pand. Het pand is nog steeds in gebruik als opslag- en distributiecentrum voor A.S. Watson e-fulfilment B.V.

Duurzaamheidsplannen voor Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

A.S. Watson e-fulfilment B.V. heeft als doel om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en om ook op andere manieren duurzamer te worden. Zo wordt er gekeken naar mogelijkheden om het pand energiezuiniger te maken en om afvalstromen beter te beheren en te recyclen.

Veranderende gemeenschap rondom Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede

Door de snelle groei van e-commerce, is de vraag naar opslag- en distributiecentra in Nederland toegenomen. Ook voor Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede betekent dit dat er waarschijnlijk in de toekomst meer bedrijven zich in de omgeving zullen vestigen. Dit kan gevolgen hebben voor de verkeersdrukte en de bedrijvigheid in de omgeving.

FAQs

Wat is het adres van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede?

Het adres van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede is zoals de naam al aangeeft, Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede.

Wie is de huidige eigenaar van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede?

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede is momenteel eigendom van A.S. Watson e-fulfilment B.V., een dochteronderneming van het Hong Kongse conglomeraat CK Hutchison Holdings.

Wat is de geschiedenis van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede?

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede werd in de jaren 80 gebouwd als kantoorpand voor het bedrijf Verenigde Nederlandse Assurantiebedrijven. In de jaren 90 werd het pand omgebouwd tot logistieke ruimte voor Etos, een dochteronderneming van Ahold.

Wat zijn de duurzaamheidsplannen voor Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede?

A.S. Watson e-fulfilment B.V. heeft als doel om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en om ook op andere manieren duurzamer te worden. Zo wordt er gekeken naar mogelijkheden om het pand energiezuiniger te maken en om afvalstromen beter te beheren en te recyclen.

Hoe ziet de omgeving van Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede eruit?

Celsiusstraat 37, 6716 BZ Ede ligt aan de noordoostelijke rand van Ede, in de wijk De Peppelensteeg. In de directe omgeving van Celsiusstraat 37 zijn vooral andere bedrijfspanden en kantoren te vinden.

Keywords searched by users: celsiusstraat 37 6716 bz ede celsiusstraat 37 ede, as watson ede adres, as watson celsiusstraat ede, a.s. watson e-fulfilment b.v. ede

Categories: Top 94 celsiusstraat 37 6716 bz ede

[ Giá Tốt ] Edox Les Bemonts 83015-37R – NIR Lịch Lãm | LH 0829.445.666

See more here: smartekvn.com

celsiusstraat 37 ede

Celsiusstraat 37, een moderne en ruime luxe woning gelegen in Ede, is een van de meest aantrekkelijke huizen voor liefhebbers van stijlvolle architectuur en fijne afwerking. Het huis is ideaal voor mensen die graag een ruime, luchtige en goed verlichte woning willen hebben met alle moderne voorzieningen. De woning is van alle gemakken voorzien en biedt comfort en luxe aan de bewoners.

De locatie van Celsiusstraat 37 is een van de grootste voordelen van deze woning. Het huis is gelegen in een rustige straat in de wijk Rietkampen in Ede. Het is slechts een paar minuten rijden van verschillende openbare voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkelcentra en gezondheidscentra. De omgeving is ook ideaal voor mensen die graag wandelen of fietsen. Er zijn verschillende fiets- en wandelpaden in de buurt die de bewoners kunnen gebruiken om de omgeving te verkennen.

De woning heeft een modern ontwerp met fijne afwerking. Het huis heeft vijf ruime slaapkamers, twee badkamers, een grote woonkamer, een eetkamer en een aparte keuken. De woning is goed verlicht en biedt veel natuurlijke lichtinval. Alle kamers zijn ingericht met stijlvol en trendy meubilair en accessoires. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en de badkamers zijn van de hoogste kwaliteit. Het huis heeft ook een mooie tuin waar de bewoners kunnen genieten van de buitenlucht.

Het huis heeft ook enkele technologische functies die van groot gemak zijn voor de bewoners. Het heeft een intelligente thermostaat die de temperatuur automatisch aanpast aan de voorkeur van de bewoners. Dit helpt de energierekening te verlagen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. Het huis heeft ook een beveiligingssysteem dat de bewoners een gemoedsrust biedt wanneer ze binnen of buiten het huis zijn.

De omgeving van Celsiusstraat 37 biedt verschillende recreatiemogelijkheden aan de bewoners. Er zijn verschillende parken en groene gebieden in de buurt, evenals sportfaciliteiten zoals sportcentra, zwembaden en fitnesscentra. Er is ook een golfbaan in de buurt voor liefhebbers van de sport.

FAQs

1. Is het huis geschikt voor een groot gezin?
Ja, het huis heeft vijf slaapkamers en is geschikt voor een groot gezin.

2. Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het huis?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van het huis.

3. Zijn er supermarkten en winkelcentra in de buurt van het huis?
Ja, er zijn verschillende supermarkten en winkelcentra in de buurt van het huis.

4. Is de locatie van het huis geschikt voor mensen die graag wandelen en fietsen?
Ja, er zijn verschillende fiets- en wandelpaden in de buurt die geschikt zijn voor mensen die graag wandelen en fietsen.

5. Is er een beveiligingssysteem in het huis?
Ja, het huis heeft een beveiligingssysteem dat de bewoners een gemoedsrust biedt.

6. Is het huis voorzien van moderne apparatuur?
Ja, de keuken is uitgerust met moderne apparatuur en de badkamers zijn van de hoogste kwaliteit.

7. Is er een tuin bij het huis waar de bewoners van kunnen genieten?
Ja, het huis heeft een mooie tuin waar de bewoners van kunnen genieten.

8. Zijn er recreatiemogelijkheden in de buurt van het huis?
Ja, er zijn verschillende parken, groene gebieden en sportfaciliteiten in de buurt van het huis.

9. Is het huis goed verlicht?
Ja, het huis is goed verlicht en biedt veel natuurlijke lichtinval.

10. Is het huis geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan moderne en stijlvolle architectuur?
Ja, het huis heeft een modern ontwerp met fijne afwerking en is geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan moderne en stijlvolle architectuur.

Kortom, Celsiusstraat 37 is een van de meest aantrekkelijke huizen in Ede vanwege de moderne architectuur, stijlvolle afwerking en luxe voorzieningen. De locatie is ook gunstig omdat het dicht bij verschillende openbare voorzieningen en recreatiemogelijkheden ligt. Het huis is geschikt voor een groot gezin en biedt comfort en gemak aan de bewoners. Het hebben van een intelligente thermostaat en een beveiligingssysteem zijn enkele van de extra functies die het huis nog aantrekkelijker maken. Dus als u op zoek bent naar een ruime en moderne woning in Ede, dan is Celsiusstraat 37 zeker de moeite waard om te overwegen.

as watson ede adres

Als je op zoek bent naar een merk dat jouw beauty en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan, dan is A.S. Watson een bedrijf waar je op kan rekenen. Het bedrijf verkoopt een breed scala aan producten in verschillende categorieën, waaronder gezondheid, beauty, persoonlijke verzorging en medicijnen. A.S. Watson heeft ook verschillende vestigingen wereldwijd. In dit artikel zullen we ons echter richten op A.S. Watson Ede adres in Nederlands en wat het bedrijf te bieden heeft.

Laten we eerst eens kijken naar waar A.S. Watson zich bevindt in Ede, Nederland. Het bedrijf is gevestigd aan de Max Planckstraat 48 in Ede. Deze locatie maakt het makkelijk voor de klanten om het bedrijf te bezoeken en te winkelen in de verschillende categorieën van het bedrijf.

Het bedrijf heeft effectief in de loop van de jaren bewezen dat het een betrouwbare winkel is die prioriteit geeft aan de gezondheid en welzijn van klanten. Er zijn verschillende interessante functies van A.S. Watson, die ons in staat stellen om vertrouwen te hebben in de kwaliteit van hun producten en diensten. Hieronder hebben we enkele van de kenmerken uiteengezet die A.S. Watson in Nederland zo populair hebben gemaakt.

Assortiment van producten

Het assortiment van A.S. Watson is enorm. Van medicijnen tot schoonheidsproducten, alles is verkrijgbaar in de winkel. Het bedrijf heeft zichzelf gepositioneerd als de one-stop-shop voor al onze gezondheids- en welzijnsbehoeften. Hierdoor hoeven klanten niet meer naar verschillende winkels te gaan voor verschillende producten. Dit bespaart zowel tijd als geld. Hieronder volgen enkele van de productcategorieën die A.S. Watson heeft:

– Persoonlijke verzorging: Van deodoranten tot tandpasta’s en van scheermesjes tot douchegels, A.S. Watson heeft het allemaal.

– Beautyproducten: Make-up, huidverzorging en haarverzorgingsproducten, alles onder één dak.

– Medicijnen: Voor pijnstillers, vitaminen en alle andere medicijnen kunnen we naar de A.S. Watson gaan.

– Gezondheidsartikelen: A.S. Watson heeft een uitgebreide collectie van medische hulpmiddelen tegen verkoudheid, griep en andere ziekten.

Goed opgeleid personeel

A.S. Watson heeft een beleid van constante training en ontwikkeling van het winkelpersoneel. Het bedrijf begrijpt de waarde van klantenservice en daarom wordt het personeel getraind om elke klant met zorg en respect te behandelen. Het personeel is goed geïnformeerd over de producten in de winkel en kunnen klanten advies geven.

Voordelige prijzen

De prijzen in A.S. Watson zijn redelijk en betaalbaar voor alle klanten. Het bedrijf heeft de prijs van haar producten afgestemd op de economische realiteit van de massa. Hierdoor zijn producten in de winkel voor iedereen gemakkelijk te bereiken.

Klantenkaarten

Het bedrijf heeft ook klantenkaarten die klanten kunnen aanvragen. Dit zorgt ervoor dat klanten voortdurend profiteren van verschillende kortingen en aanbiedingen. De klantenkaart biedt ook leden een kans om punten te verzamelen voor aankopen die later weer ingewisseld kunnen worden voor andere kortingen.

Productkwaliteit

A.S. Watson heeft bewezen dat het een bedrijf is dat hoogwaardige producten levert. De kwaliteit van de producten is ongeëvenaard, en de klanten hebben de afgelopen jaren niets anders dan lof over hun producten gegeven. Veel klanten laten positieve recensies achter op de website van A.S. Watson.

FAQ’s over A.S. Watson Ede adres in Nederlands

1. Wat zijn de openingstijden van A.S. Watson Ede?

De openingstijden van A.S. Watson Ede zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

2. Waar kan ik meer informatie vinden over A.S. Watson Ede?

Je kunt online meer informatie vinden op de website van A.S. Watson, of door een bezoek te brengen aan de winkel.

3. Is er een online winkel van A.S. Watson?

Ja, A.S. Watson heeft een online winkel waar je producten kunt bestellen en deze thuis kunt laten bezorgen.

4. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze retourneren. Wees er echter zeker van dat je dit binnen de retourtijd doet, die is vermeld op de website.

5. Kan ik bij A.S. Watson terecht voor gezondheidsadvies?

Ja, het personeel van A.S. Watson is goed opgeleid en kan klanten advies geven over gezondheidsproblemen. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de adviezen alleen kunnen dienen als een gids en dat het altijd beter is om een gekwalificeerde medische professional te raadplegen.

Conclusie

A.S. Watson Ede adres in Nederlands is een must-visit locatie voor wie op zoek is naar beauty- en gezondheidsproducten. Het bedrijf heeft veel te bieden en heeft zich in de loop van de jaren bewezen als een betrouwbare plek om te winkelen. Van het assortiment tot goed opgeleid personeel, A.S. Watson heeft alles wat een klant nodig zou kunnen hebben. Het bedrijf heeft vele prijzen gewonnen voor uitstekende klantenservice. Het is belangrijk om echter rekening te houden met het feit dat gezondheidsadviezen slechts als gidsen dienen en dat altijd een gekwalificeerde medische professional moet worden geraadpleegd voor advies over gezondheidsproblemen.

Images related to the topic celsiusstraat 37 6716 bz ede

[ Giá Tốt ] Edox Les Bemonts 83015-37R - NIR Lịch Lãm | LH 0829.445.666
[ Giá Tốt ] Edox Les Bemonts 83015-37R – NIR Lịch Lãm | LH 0829.445.666

Article link: celsiusstraat 37 6716 bz ede.

Learn more about the topic celsiusstraat 37 6716 bz ede.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *