Skip to content
Trang chủ » Celsiusstraat 2-6 Berkel en Rodenrijs: Ontdek deze prachtige locatie!

Celsiusstraat 2-6 Berkel en Rodenrijs: Ontdek deze prachtige locatie!

Verkocht - Herenstraat 6a - Berkel en Rodenrijs - immobilia.nl

celsiusstraat 2-6 berkel en rodenrijs

Celsiusstraat 2-6: Een veelbelovende woonomgeving in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs, een dorp in de provincie Zuid-Holland, is de thuisbasis van velen die op zoek zijn naar rust en stilte, maar toch ook nabijheid van grote steden zoals Rotterdam en Den Haag. Wonen in dit gebied is niet alleen vredig en kalm, maar ook betaalbaar. Een van de veelbelovende woonomgevingen in Berkel en Rodenrijs is Celsiusstraat 2-6.

Woningen op Celsiusstraat 2-6

Celsiusstraat 2-6 bestaat uit verschillende typen woningen, waaronder eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De huizen zijn stijlvol ontworpen en hebben moderne voorzieningen en faciliteiten. De woningen hebben ruime slaapkamers, badkamers en een keuken uitgerust met geavanceerde apparaten. De eengezinswoningen zijn 130 m² tot 140 m² groot en bieden genoeg ruimte voor gezinnen en stellen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn 128 m² tot 159 m² groot, terwijl de vrijstaande woningen een oppervlakte van 131 m² tot 161 m² hebben. Het ontwerp van de woningen staat garant voor comfort, gemak en luxe, en bewoners kunnen genieten van een aangenaam leven in een premium omgeving.

Verschillende type woningen

De eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 130 m² tot 140 m² en bieden vele mogelijkheden. Het zijn perfecte huizen voor gezinnen met kinderen of koppels die op zoek zijn naar een huis met meerdere kamers. De kamers zijn ruim en zorgen voor voldoende licht en frisse lucht. De woningen hebben een moderne keuken, een badkamer met douche en bad, en een riante achtertuin.

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een grotere oppervlakte variërend van 128 m² tot 159 m² en zijn voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. De woningen beschikken ook over een garage en een veranda. De huizen zijn gebouwd in een moderne stijl en bieden bewoners comfort en gemak.

De vrijstaande woningen hebben een oppervlakte van 131 m² tot 161 m² en zijn ontworpen om de bewoners een perfect leven te bieden. De woningen zijn voorzien van vier of vijf kamers en twee badkamers, met een grote opbergruimte en een garage. De huizen hebben ook een tuin, waar bewoners kunnen genieten van de zon en de verse lucht.

Woonomgeving van Celsiusstraat 2-6

Celsiusstraat 2-6 ligt in een groene omgeving en biedt bewoners veel rust en stilte. De buurt is kindvriendelijk en heeft een paar speeltuinen waar kinderen veilig kunnen spelen. De woningen zijn gelegen in de buurt van diverse parken, zoals het Annie M.G. Schmidt Park, het Kastelenplantsoen en het Groene Hart Park. Het gebied is ook dichtbij verschillende bosrijke gebieden, zoals het Bergschenhoekbos en het Rottemeren-gebied, waar bewoners kunnen wandelen, fietsen, joggen en andere outdoor activiteiten kunnen ondernemen.

Bereikbaarheid van Celsiusstraat 2-6

Celsiusstraat 2-6 is uitstekend bereikbaar via de snelweg A13. De woningen liggen op slechts 15 minuten rijden afstand van Rotterdam en Den Haag. Daarnaast is er een goede verbinding via het openbaar vervoer naar deze steden, met treinstations in Berkel en Rodenrijs en het nabijgelegen Bleiswijk. De wijk is ook goed verbonden met de regio en andere steden via diverse buslijnen van en naar verschillende bestemmingen.

Voorzieningen in de buurt

Celsiusstraat 2-6 ligt dichtbij diverse winkelcentra waar bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben. Zo ligt Winkelcentrum Westpolder op slechts 10 minuten rijden van de woningen, met een breed scala aan winkels, waaronder supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels. Daarnaast ligt Winkelcentrum Het Gouden Hart op ongeveer 5 minuten rijden van Celsiusstraat 2-6, met verschillende winkels en restaurants.

Toekomstplannen voor de wijk Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs ondergaat momenteel diverse renovaties en verbeteringen, waardoor het gebied nog aantrekkelijker wordt om te wonen. Er zijn plannen om de wegen te upgraden en te verbeteren, waardoor de doorstroom van verkeer in het gebied wordt verbeterd. Ook zijn er plannen voor het bouwen van meer scholen, sportfaciliteiten en groenstrook en parken. Daarnaast zijn er plannen voor een betere en snellere verbinding van het openbaar vervoer tussen Berkel en Rodenrijs en omliggende steden, wat de mobiliteit van bewoners verhoogt.

DPD Berkel en Rodenrijs

DPD is een internationale pakketdienst waarvan het distributiecentrum is gevestigd aan de Celsiusstraat 2-6 in Berkel en Rodenrijs. DPD levert elke dag pakketten aan huis in de regio, en biedt uitgebreide verzendopties binnen Nederland en de rest van Europa. Het distributiecentrum aan de Celsiusstraat 2-6 is goed bereikbaar en bevindt zich in de buurt van de snelweg, waardoor het voor klanten eenvoudig is om hun pakket af te halen of te laten bezorgen.

FAQs

1. Wat is de grootte van de woningen op Celsiusstraat 2-6?

De woningen op Celsiusstraat 2-6 variëren in grootte. De eengezinswoningen zijn tussen de 130 m² en 140 m² groot, de twee-onder-een-kapwoningen zijn tussen de 128 m² en 159 m² groot en de vrijstaande woningen zijn tussen de 131 m² en 161 m² groot.

2. Wat zijn de voorzieningen in de buurt?

De buurt van Celsiusstraat 2-6 ligt dichtbij verschillende winkelcentra, waaronder Winkelcentrum Westpolder en Winkelcentrum Het Gouden Hart. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen in de buurt en diverse parken, bossen en groene gebieden voor outdoor activiteiten.

3. Hoe is de bereikbaarheid van Celsiusstraat 2-6?

Celsiusstraat 2-6 ligt in een goed bereikbare buurt met goede verbindingen via de snelweg A13 en het openbaar vervoer. Treinstations en diverse buslijnen verbinden de wijk met omliggende steden en de regio.

4. Waar bevindt DPD zich op Celsiusstraat 2-6?

Het distributiecentrum van DPD bevindt zich op de Celsiusstraat 2-6 in Berkel en Rodenrijs, en is goed bereikbaar vanaf de snelweg en omliggende steden. Klanten kunnen hun pakketten gemakkelijk afhalen of laten bezorgen.

Keywords searched by users: celsiusstraat 2-6 berkel en rodenrijs dpd berkel en rodenrijs

Categories: Top 70 celsiusstraat 2-6 berkel en rodenrijs

Verkocht – Herenstraat 6a – Berkel en Rodenrijs – immobilia.nl

See more here: smartekvn.com

dpd berkel en rodenrijs

DPD Berkel en Rodenrijs is een toonaangevend internationaal koeriersbedrijf dat zich toelegt op het leveren van pakketten en zendingen. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in de koerierssector in Nederland en Europa. In dit artikel zullen we ingaan op de achtergrond van DPD Berkel en Rodenrijs, de services die het bedrijf aanbiedt, de tarieven en eventuele beperkingen. We zullen ook een FAQ-sectie toevoegen aan het einde van het artikel om eventuele vragen van lezers te beantwoorden.

Achtergrond

DPD Berkel en Rodenrijs opende haar deuren in 1989 en was toen bekend als “Jetpak”. Het bedrijf had zich toen al gevestigd als een snelgroeiend koeriersbedrijf dat lokale en internationale zendingen bezorgde. In 2000 boden ze ook logistieke oplossingen aan en introduceerden ze een nieuw merk genaamd “DPD Netherlands”.

Tegenwoordig richt DPD Berkel en Rodenrijs zich op zowel lokale als internationale zendingen. Met meer dan 5000 medewerkers, een omzet van 1,5 miljard euro en een verzendvolume van meer dan 4,8 miljoen pakketten per dag, hebben ze een enorm bereik.

Services

DPD Berkel en Rodenrijs biedt een breed scala aan services aan, waaronder Express Service, Classic Service en Economy Service. Express Service is de snelste service en de pakketten worden binnen 24 uur bezorgd in Europa en binnen 48 uur wereldwijd. Classic Service is de standaardservice en de bezorgtijd is afhankelijk van het bestemmingsland. Economy Service is de voordeligste optie, maar de bezorgtijd is relatief lang.

In aanvulling op de drie belangrijkste services die door DPD worden aangeboden, bieden ze ook aanvullende diensten. Deze omvatten bijvoorbeeld kennis van douaneformaliteiten voor internationale leveringen en verzekeringen voor de verzonden goederen.

Tarieven

DPD Berkel en Rodenrijs biedt scherpe tarieven voor pakketten die via hun services worden verzonden. De tarieven zijn afhankelijk van het gewicht, de afmetingen, de bestemming en de snelheid van de service. Het is mogelijk om middels de website het verzendtarief te berekenen door het invoeren van deze factoren.

Beperkingen

DPD Berkel en Rodenrijs heeft beperkingen waaraan de verzonden pakketten en de goederen in moeten voldoen. Er gelden beperkingen op het soort goederen dat kan worden verzonden, zoals gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn er beperkingen op het gewicht en de afmetingen van pakketten. Voor internationale zendingen zijn er ook douaneformaliteiten waaraan moet worden voldaan.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen (FAQs) over DPD Berkel en Rodenrijs:

Vraag 1: Welke soorten goederen mogen er via DPD Berkel en Rodenrijs worden verzonden?

Antwoord: Enkele van de beperkingen zijn gevaarlijke stoffen, levende dieren, bederfelijke waren, wapens, bont en antiek.

Vraag 2: Hoe worden de verzendkosten berekend?

Antwoord: De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, de afmetingen, de bestemming en de snelheid van de service. Dit kan via middels de website worden berekend.

Vraag 3: Moet ik douanepapieren invullen voor internationale zendingen?

Antwoord: Ja, voor internationale zendingen zijn douanepapieren vereist.

Vraag 4: Hoe lang duurt het voordat een pakket wordt geleverd?

Antwoord: Dit is afhankelijk van de service die is gekozen en de bestemmingslocatie.

Vraag 5: Kan ik mijn pakket traceren?

Antwoord: Ja, bij DPD Berkel en Rodenrijs is het mogelijk om uw pakket te traceren via een online tracking systeem.

DPD Berkel en Rodenrijs is een betrouwbare en toonaangevende koeriersdienstverlener in Nederland en Europa. Het biedt een breed scala aan services aan, variërend in snelheid en kosten. Het traceren van verzonden goederen is mogelijk door middel van formulieren die worden verstuurd vanuit de website van DPD. DPD Berkel en Rodenrijs heeft wel beperkingen op het soort goederen dat mag worden verzonden en qua afmetingen en gewicht. We hopen dat dit artikel nuttig was en eventuele vragen over DPD Berkel en Rodenrijs heeft beantwoord.

Images related to the topic celsiusstraat 2-6 berkel en rodenrijs

Verkocht - Herenstraat 6a - Berkel en Rodenrijs - immobilia.nl
Verkocht – Herenstraat 6a – Berkel en Rodenrijs – immobilia.nl

Article link: celsiusstraat 2-6 berkel en rodenrijs.

Learn more about the topic celsiusstraat 2-6 berkel en rodenrijs.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *