Skip to content
Trang chủ » Ceintuurbaan 15 8022 AW Zwolle – Ontdek de beste tips & trucs voor een geslaagd bezoek! Klik hier voor meer informatie.

Ceintuurbaan 15 8022 AW Zwolle – Ontdek de beste tips & trucs voor een geslaagd bezoek! Klik hier voor meer informatie.

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval Ceintuurbaan Zwolle - ©StefanVerkerk.nl

ceintuurbaan 15 8022 aw zwolle

Ceintuurbaan 15 in Zwolle is een modern kantoorgebouw gelegen aan Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle. Het bevindt zich in een mooie en groene omgeving in de stad en biedt een aantal voordelen voor huurders, waaronder uitstekende voorzieningen en faciliteiten. Het gebouw is onlangs gerenoveerd en biedt een moderne en energiezuinige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in Zwolle.

Locatie en omgeving

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw bevindt zich in de wijk Oosterenk, aan de rand van Zwolle. Het ligt op een gunstige locatie tussen de Ceintuurbaan en de Popovstraat en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt ook dicht bij de oude Philips-fabriek, die nu wordt gebruikt als kantoorruimte.

Het pand ligt op slechts een paar minuten rijden van de A28, die Zwolle verbindt met steden als Utrecht, Groningen en Amsterdam. Bovendien is het kantoor slechts een paar minuten lopen van een bushalte, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Geschiedenis van Ceintuurbaan 15

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw heeft een rijke geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 80 als een kantoor voor een drukkerij. Later werd het gebouw overgenomen door een ander bedrijf en gebruikt als kantoorruimte voor verschillende bedrijven.

In de afgelopen jaren is het gebouw gerenoveerd en gemoderniseerd. Er is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid, met als resultaat een moderne, eco-efficiënte en ecologische oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in Zwolle.

Architectuur en ontwerp

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw heeft een modern en eigentijds ontwerp. Het gebouw is onlangs gerenoveerd en biedt een professionele uitstraling voor bedrijven die kantoorruimte zoeken in Zwolle.

Het ontwerp van het gebouw is gericht op het bieden van een aangename werkomgeving voor huurders. De kantoorruimtes zijn ruim opgezet en er is veel natuurlijk licht. Bovendien beschikt het gebouw over uitstekende voorzieningen en faciliteiten, waaronder wifi, airconditioning en kantoorapparatuur.

Huurders en bedrijven

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw heeft een aantal gerespecteerde huurders en bedrijven die kantoorruimte huren. Het biedt kantoorruimte aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder technologie, marketing, advocatuur en notariaat.

Het gebouw biedt een ideale werkomgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne kantoorruimte die duurzaam en energiezuinig is. Met uitstekende faciliteiten en voorzieningen is het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw een populaire keuze onder bedrijven die kantoorruimte zoeken in Zwolle.

Faciliteiten en voorzieningen

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw biedt een aantal uitstekende faciliteiten en voorzieningen aan huurders. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerplaats en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Andere faciliteiten zijn onder meer:

– Wifi
– Kantoormeubilair
– Airconditioning
– Vergaderruimtes
– Gedeelde keuken- en eetruimtes
– Beveiliging
– Schoonmaakdiensten

Duurzaamheid en energiezuinigheid

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw is ontworpen met duurzaamheid en energiezuinigheid in gedachten. Het gebouw gebruikt energie-efficiënte verlichting en apparatuur om het energieverbruik te verminderen. Er zijn ook zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het gebouw om te voorzien in een deel van de benodigde energie.

De renovatie van het gebouw heeft ook bijgedragen aan de energiezuinigheid van het gebouw. De isolatie van het gebouw is verbeterd en er zijn nieuwe ramen geïnstalleerd om te voorkomen dat warmte verloren gaat. Dit alles draagt bij aan de duurzaamheid en het energieverbruik van het gebouw.

Parkeergelegenheid en vervoer

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw heeft zijn eigen parkeerplaats. Er zijn ook voldoende openbare parkeerplaatsen in de buurt beschikbaar voor huurders en bezoekers. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken met de auto, met de A28 op slechts enkele minuten rijden.

Het gebouw is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op slechts enkele minuten lopen van het gebouw, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Toekomstige ontwikkelingen

Er zijn momenteel geen plannen voor verdere ontwikkeling van het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw. Het gebouw is onlangs gerenoveerd en biedt uitstekende faciliteiten en voorzieningen voor huurders.

Financiële aspecten en investeringen

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw is een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in Zwolle. De huurprijzen variëren afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte en de duur van de huurovereenkomst. Potentiële huurders kunnen contact opnemen met de verhuurder voor prijzen en beschikbaarheid.

FAQs

Wat is de locatie van Ceintuurbaan 15?

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw bevindt zich aan Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle, Nederland.

Wat is de omgeving van Ceintuurbaan 15?

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw bevindt zich in de wijk Oosterenk, aan de rand van Zwolle. Het gebouw ligt dicht bij de oude Philips-fabriek en biedt gemakkelijke toegang tot de A28.

Wat is de geschiedenis van Ceintuurbaan 15?

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 80 als een kantoor voor een drukkerij. In de loop der jaren werd het gebouw overgenomen door verschillende bedrijven en gebruikt als kantoorruimte.

Welke huurders en bedrijven gebruiken Ceintuurbaan 15?

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw biedt kantoorruimte aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder technologie, marketing, advocatuur en notariaat.

Wat zijn de faciliteiten en voorzieningen van Ceintuurbaan 15?

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw biedt een aantal uitstekende faciliteiten en voorzieningen, waaronder wifi, kantoormeubilair, airconditioning, vergaderruimtes, gedeelde keuken- en eetruimtes, beveiliging en schoonmaakdiensten.

Is Ceintuurbaan 15 energiezuinig?

Ja, het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw is ontworpen met duurzaamheid en energiezuinigheid in gedachten. Het gebouw gebruikt energie-efficiënte verlichting en apparatuur om het energieverbruik te verminderen en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het gebouw om in een deel van de benodigde energie te voorzien.

Hoe is de parkeergelegenheid bij Ceintuurbaan 15?

Het Ceintuurbaan 15-kantoorgebouw heeft zijn eigen parkeerplaats. Er zijn ook voldoende openbare parkeerplaatsen in de buurt beschikbaar voor huurders en bezoekers.

Keywords searched by users: ceintuurbaan 15 8022 aw zwolle ceintuurbaan 15, zwolle, ceintuurbaan 16 zwolle, ceintuurbaan 15 zwolle route, oude philips fabriek zwolle, funda business zwolle, popovstraat 86 8013 rk zwolle, lege winkelpanden zwolle, ceintuurbaan zwolle

Categories: Top 32 ceintuurbaan 15 8022 aw zwolle

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval Ceintuurbaan Zwolle – ©StefanVerkerk.nl

See more here: smartekvn.com

ceintuurbaan 15, zwolle

Ceintuurbaan 15 in Zwolle is een interessant gebouw dat de aandacht trekt van zowel bewoners als bezoekers van de stad. Het is gelegen aan de Ceintuurbaan, een populaire winkelstraat waar veel mensen komen om te winkelen, te dineren of gewoon te wandelen. Het gebouw herbergt verschillende bedrijven en organisaties, waardoor er een gevarieerde mix van activiteiten is. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis, de huidige functies en het belang van Ceintuurbaan 15 voor de stad Zwolle.

Geschiedenis

Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd in het begin van de jaren zestig en diende als een bankgebouw. Destijds was het een van de grootste en modernste bankgebouwen van Zwolle. Het werd ontworpen door de bekende architecten J.B. Kloos en H. de Vries, die destijds ook verantwoordelijk waren voor de bouw van andere belangrijke gebouwen in de stad. Het gebouw heeft een karakteristieke uitstraling met zijn grote ramen en betonnen gevels.

In het begin van de jaren negentig werd het gebouw gekocht door de gemeente Zwolle en omgebouwd tot een kantorencomplex. In die tijd had de gemeente behoefte aan extra kantoorruimte vanwege de groei van de stad en de daarbij horende vraag naar meer ambtenaren. De gemeente verhuurde de kantoren aan verschillende bedrijven en organisaties, die tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn in het gebouw.

Huidige functies

Vandaag de dag is Ceintuurbaan 15 het thuis van verschillende bedrijven en organisaties. Het grootste deel van het gebouw is eigendom van de gemeente Zwolle en wordt nog steeds gebruikt als kantorencomplex. Het huisvest verschillende afdelingen van de gemeente, zoals de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor vergunningen, belastingen en ruimtelijke ordening.

Een ander deel van het gebouw is in handen van verschillende commerciële bedrijven, zoals een notariskantoor, een uitzendbureau en enkele consultancykantoren. Dit zorgt voor een gevarieerde mix van activiteiten en functies in het gebouw en draagt bij aan de levendigheid van de Ceintuurbaan.

Naast de kantoren is er ook een restaurant gevestigd op de begane grond van het gebouw. Het restaurant is vooral populair bij mensen die werken in de kantoren in het gebouw, maar trekt ook regelmatig gasten van buitenaf. Het heeft een ruim terras aan de voorzijde van het gebouw, dat uitkijkt op de Ceintuurbaan, en biedt een gevarieerd menu van internationale gerechten.

Belang voor de stad Zwolle

Ceintuurbaan 15 heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de stad Zwolle. De bouw van het oorspronkelijke bankgebouw in de jaren zestig was een voorbeeld van de naoorlogse wederopbouw en de groeiende ambitie van de stad om zichzelf te moderniseren. Het gebouw zette de toon voor andere moderne gebouwen in de stad, die in de jaren zestig en zeventig werden gebouwd.

In de jaren negentig, toen de gemeente het gebouw kocht, was Ceintuurbaan 15 een belangrijk middel om in te spelen op de groei van de stad. Het bood extra kantoorruimte voor ambtenaren en andere werknemers, die anders elders in de stad zouden moeten werken. Dit had een positief effect op de economie van de stad en versterkte ook de positie van Zwolle als een belangrijk centrum voor culturele en economische activiteiten.

Vandaag de dag is Ceintuurbaan 15 nog steeds een belangrijk onderdeel van het culturele en economische leven van Zwolle. Het is een plek waar mensen werken, winkelen en dineren, wat bijdraagt aan de levendigheid van de stad. Het gebouw is goed gelegen aan de Ceintuurbaan, een belangrijke winkelstraat die veel bezoekers trekt, en draagt bij aan het aantrekkelijke winkelaanbod van de stad.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van het restaurant in Ceintuurbaan 15?

Het restaurant in Ceintuurbaan 15 is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 11.30 uur tot 22.00 uur. Op zondag is het restaurant gesloten.

Zijn er parkeergelegenheden in de buurt van Ceintuurbaan 15?

Er zijn verschillende parkeergelegenheden beschikbaar in de buurt van Ceintuurbaan 15. Er is een parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw, waar bezoekers tegen betaling kunnen parkeren. Ook zijn er verschillende parkeerplaatsen langs de Ceintuurbaan beschikbaar, waar bezoekers tegen betaling kunnen parkeren.

Wat is de geschiedenis van Ceintuurbaan 15?

Ceintuurbaan 15 was oorspronkelijk een bankgebouw, dat in de jaren zestig werd gebouwd. In de jaren negentig werd het gebouw gekocht door de gemeente Zwolle en omgebouwd tot een kantorencomplex. Vandaag de dag zijn er verschillende bedrijven en organisaties gevestigd in het gebouw, waaronder de gemeente Zwolle en verschillende commerciële bedrijven.

Wat is er te doen in Ceintuurbaan 15?

Ceintuurbaan 15 is voornamelijk een kantorencomplex, maar er is ook een restaurant gevestigd op de begane grond van het gebouw. Het restaurant trekt zowel gasten van buitenaf als werknemers van de kantoren in het gebouw. Daarnaast is het gebouw gelegen aan de Ceintuurbaan, een belangrijke winkelstraat in Zwolle, waar veel mensen komen om te winkelen of te dineren.

Hoe draagt Ceintuurbaan 15 bij aan de economie van Zwolle?

Ceintuurbaan 15 is een belangrijk onderdeel van de economie van Zwolle. Het biedt extra kantoorruimte voor ambtenaren en werknemers, die anders elders in de stad zouden moeten werken. Daarnaast zijn er ook verschillende commerciële bedrijven gevestigd in het gebouw, wat bijdraagt aan de economische activiteit in de stad. Het restaurant op de begane grond trekt ook regelmatig bezoekers van buitenaf, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de stad als bestemming voor toeristen en dagjesmensen.

ceintuurbaan 16 zwolle

Ceintuurbaan 16 in Zwolle is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van kunst en cultuur. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis en heeft vele transformaties ondergaan om te worden wat het nu is. Dit gebouw is inmiddels een culturele hotspot in Zwolle en trekt bezoekers van alle leeftijden aan.

Geschiedenis

Het pand Ceintuurbaan 16 werd oorspronkelijk gebouwd als stomerij in 1925 en heeft in de loop der jaren vele veranderingen ondergaan. Na de sluiting van de stomerij, werd het pand gekocht door een groep kunstenaars die er een atelier van maakten. Later werd het gebouw omgebouwd tot een hotel en nog later tot een studentenhuisvesting.

In 2014 werd het pand opnieuw gekocht en kreeg het zijn huidige bestemming als multifunctioneel gebouw voor kunst en cultuur. Het gebouw onderging een grote renovatie en werd opnieuw ingericht om plaats te bieden aan diverse evenementen en activiteiten.

Faciliteiten

Het huidige gebouw beschikt over diverse faciliteiten zoals een theater, een galerie, danszalen, oefenruimtes en een café. Het café is geopend tijdens evenementen en biedt bezoekers een gezellige plek om bij te praten en te genieten van een hapje en drankje.

Het theater is het hart van het gebouw en biedt plaats aan 178 bezoekers. Het theater is ontworpen om een intieme sfeer te creëren waardoor bezoekers dichter bij de artiesten zitten en de voorstellingen beter kunnen beleven.

Er zijn ook diverse oefenruimtes en danszalen waar amateurkunstenaars en professionele artiesten kunnen oefenen voor optredens en voorstellingen, zoals dans, theater en muziek. Deze ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technologieën en apparatuur om de beste ervaring te bieden.

De galerie biedt een platform voor lokale kunstenaars om hun werk te presenteren en tentoon te stellen. Het is een geweldige plek om te genieten van kunst in een ontspannen sfeer.

Evenementen

Het gebouw heeft een drukke evenementenkalender en biedt regelmatig een breed scala aan voorstellingen en evenementen zoals theaterproducties, dansvoorstellingen, concerten, tentoonstellingen en festivals. Het gebouw organiseert ook workshops en lessen, zoals danslessen, theaterlessen en muzieklessen voor de lokale gemeenschap.

Het theater biedt ook de mogelijkheid om deze ruimte te huren voor privé-evenementen zoals feesten, bruiloften en vergaderingen.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. Wat zijn de openingstijden van het gebouw?

Het gebouw is geopend tijdens evenementen of op afspraak. Bekijk de kalender op de website om te zien welke evenementen er gepland staan.

2. Hoe kan ik tickets kopen voor een evenement?

Tickets kunnen online gekocht worden via de website van het gebouw of ter plaatse bij het café tijdens een evenement.

3. Kan ik het gebouw huren voor privé-evenementen?

Ja, het is mogelijk om het theater te huren voor privé-evenementen zoals feesten en vergaderingen. Neem contact op met het gebouw voor meer informatie over huurtarieven en beschikbaarheid.

4. Is er parkeergelegenheid in de buurt van het gebouw?

Ja, er is parkeergelegenheid in de buurt van het gebouw en er zijn diverse parkeergarages op loopafstand.

5. Is het gebouw rolstoeltoegankelijk?

Ja, het gebouw is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een lift en een aangepast toilet.

6. Wat voor soort evenementen organiseert het gebouw?

Het gebouw organiseert een breed scala aan evenementen zoals theaterproducties, dansvoorstellingen, concerten, tentoonstellingen en festivals.

Conclusie

Ceintuurbaan 16 in Zwolle is een prachtig multifunctioneel gebouw voor kunst en cultuur en heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de culturele scene van de stad. Met een scala aan faciliteiten zoals een theater, galerie, danszalen, oefenruimtes en café, biedt het gebouw bezoekers van alle leeftijden een unieke ervaring. Door de geschiedenis van het gebouw en de vele transformaties die het heeft ondergaan, heeft Ceintuurbaan 16 inmiddels een belangrijke plek ingenomen in het culturele erfgoed van de stad.

Images related to the topic ceintuurbaan 15 8022 aw zwolle

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval Ceintuurbaan Zwolle - ©StefanVerkerk.nl
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval Ceintuurbaan Zwolle – ©StefanVerkerk.nl

Article link: ceintuurbaan 15 8022 aw zwolle.

Learn more about the topic ceintuurbaan 15 8022 aw zwolle.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *