Skip to content
Trang chủ » Cees van der Horst Breda: De expert in interieurontwerp – Ontdek zijn geheimen!

Cees van der Horst Breda: De expert in interieurontwerp – Ontdek zijn geheimen!

Bunker Rondleiding Cees van der Horst - Breda Vuurwerk

cees van der horst breda

Cees van der Horst Breda: Een Ondernemer met Een Oog voor Kansen en Succes

Het ondernemingsavontuur van Cees van der Horst begon al op jonge leeftijd. Als kind bezocht hij met zijn ouders vaak markten en braderieën, waar hij al snel begon met het inkopen en verkopen van tweedehands spullen. Het was het begin van een lange carrière als ondernemer, waarin hij diverse bedrijven heeft opgezet en geleid.

Cees van der Horst’s Bedrijven en Activiteiten

De lijst van bedrijven die Cees van der Horst heeft opgezet en geleid is indrukwekkend. Zo was hij mede-oprichter van de winkelketen Marskramer, die later werd verkocht aan Blokker Holding. Daarnaast heeft hij ook diverse vastgoedbedrijven opgezet, onder andere in samenwerking met de Duitse vastgoedinvesteerder Harald Link. Van der Horst heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van het Radboud Institute for Molecular Life Sciences in Nijmegen en was mede-oprichter van de Stichting Breda voor Suriname, die zich richt op ontwikkelingssamenwerking in Suriname.

Zeven Redenen waarom Cees van der Horst Succesvol is

Wat is het geheim achter het succes van Cees van der Horst? Hieronder zeven redenen:

1. Oog voor kansen: Cees van der Horst heeft altijd een neus gehad voor het herkennen van kansen in de markt. Hij is in staat om snel te schakelen en nieuwe ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven.

2. Zakelijk inzicht: Van der Horst heeft niet alleen oog voor kansen, maar ook een scherp zakelijk inzicht. Hij weet hoe hij zijn bedrijven moet leiden en heeft een goed gevoel voor wat werkt en wat niet.

3. Netwerk: Cees van der Horst heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, zowel in Nederland als daarbuiten. Hierdoor is hij in staat om snel te schakelen en gebruik te maken van de juiste contacten.

4. Durf: Van der Horst is niet bang om risico’s te nemen en te investeren in nieuwe projecten. Hij gelooft in zijn ideeën en is bereid om daarvoor te vechten.

5. Hard werken: Het succes van Cees van der Horst is ook te danken aan zijn harde werken. Hij gaat altijd voor het beste resultaat en stelt hoge eisen aan zichzelf en zijn medewerkers.

6. Innovatief: Cees van der Horst is altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Hij houdt de markt nauwlettend in de gaten en is altijd bezig met het verbeteren van zijn bedrijven.

7. Passie: Ten slotte is de passie van Cees van der Horst voor ondernemen een belangrijke drijfveer achter zijn succes. Hij houdt van het spel en is bereid om daarvoor alles te geven.

Cees van der Horst’s Invloed op de Bredase Gemeenschap

Cees van der Horst is niet alleen een succesvolle ondernemer, maar ook een betrokken burger van Breda. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor diverse goede doelen en maatschappelijke projecten in de stad. Zo was hij onder andere voorzitter van de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Breda en heeft hij meegewerkt aan de oprichting van het NAC Museum in Breda.

Daarnaast heeft Cees van der Horst ook een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het winkelcentrum De Barones in Breda. Dit winkelcentrum, dat in de jaren negentig werd gebouwd, was destijds een belangrijke impuls voor de lokale economie. Van der Horst was één van de initiatiefnemers en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het project.

Cees van der Horst’s Visie op de Toekomst

Hoe ziet Cees van der Horst de toekomst? Als het aan hem ligt, blijft hij actief als ondernemer en blijft hij zich inzetten voor maatschappelijke projecten en goede doelen. Hij gelooft in de kracht van het ondernemen en is ervan overtuigd dat Nederland zich kan ontwikkelen tot een innovatieve en duurzame economie.

Cees van der Horst’s Filantropische Activiteiten en Goede Doelen

Cees van der Horst heeft zich door de jaren heen ingezet voor diverse goede doelen en maatschappelijke projecten. Zo heeft hij zich onder andere ingezet voor de ontwikkelingssamenwerking in Suriname en heeft hij het NAC Museum in Breda mede mogelijk gemaakt. Daarnaast is hij actief betrokken bij de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Breda en zet hij zich in voor lokale initiatieven zoals het Hospice Breda.

FAQs

Wie is Cees van der Horst Breda?

Cees van der Horst is een Nederlandse ondernemer met een lange carrière in het bedrijfsleven. Hij is mede-oprichter van de winkelketen Marskramer, heeft diverse vastgoedbedrijven opgezet en geleid en is betrokken bij diverse maatschappelijke projecten en goede doelen.

Wat zijn de redenen achter het succes van Cees van der Horst?

Cees van der Horst heeft onder andere oog voor kansen, een scherp zakelijk inzicht, een groot netwerk, durf, een harde werkersmentaliteit, een innovatieve instelling en een sterke passie voor ondernemen.

Wat is de visie van Cees van der Horst op de toekomst?

Cees van der Horst gelooft in de kracht van het ondernemen en zet zich in voor een innovatieve en duurzame economie in Nederland. Hij wil actief blijven als ondernemer en maatschappelijke projecten blijven ondersteunen.

Wat zijn de filantropische activiteiten van Cees van der Horst?

Cees van der Horst heeft zich door de jaren heen ingezet voor diverse goede doelen en maatschappelijke projecten, waaronder de ontwikkelingssamenwerking in Suriname, het NAC Museum in Breda en het Hospice Breda. Hij is betrokken bij de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Breda en steunt diverse lokale initiatieven.

Keywords searched by users: cees van der horst breda

Categories: Top 71 cees van der horst breda

Bunker Rondleiding Cees van der Horst – Breda Vuurwerk

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic cees van der horst breda

Bunker Rondleiding Cees van der Horst - Breda Vuurwerk
Bunker Rondleiding Cees van der Horst – Breda Vuurwerk

Article link: cees van der horst breda.

Learn more about the topic cees van der horst breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *