Skip to content
Trang chủ » Cees Laseurlaan Den Haag: Ontdek de Prachtige Woonwijk!

Cees Laseurlaan Den Haag: Ontdek de Prachtige Woonwijk!

Te koop: Cees Laseurlaan 89 in 's-Gravenhage

cees laseurlaan den haag

Cees Laseurlaan Den Haag: Een rustige en veilige buurt in het hart van de stad.

Algemeen over Cees Laseurlaan

Cees Laseurlaan is een rustige en veilige buurt gelegen in het hart van Den Haag. De straat is vernoemd naar de bekende tuinarchitect, Cees Laseur. De buurt wordt gekenmerkt door de vele groene parken, ruime opgezette woningen, en diverse voorzieningen. Cees Laseurlaan ligt op slechts enkele minuten afstand van het bruisende centrum van de stad en biedt een ideale locatie voor gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een rustige leefomgeving zonder concessies te doen aan alle voorzieningen van de stad.

De geschiedenis van Cees Laseurlaan

De geschiedenis van Cees Laseurlaan gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, toen de buurt werd ontwikkeld als woonwijk voor de welgestelde burgers van Den Haag. De straat zelf werd aangelegd in 1915 en vernoemd naar Cees Laseur, de bekende tuinarchitect die verantwoordelijk was voor de aanleg van vele van de groene parken rondom Den Haag.

De buurt heeft in de loop der jaren vele veranderingen ondergaan, maar heeft altijd zijn rustieke karakter weten te behouden. Vandaag de dag is Cees Laseurlaan een van de meest gewilde adressen in Den Haag geworden, dankzij de unieke combinatie van rust en stadse levendigheid.

Woningen en gebouwen aan Cees Laseurlaan

Cees Laseurlaan is een woonwijk, en er zijn verschillende soorten woningen te vinden. Zo zijn er rijtjeshuizen, appartementen en vrijstaande huizen te vinden. De meeste woningen langs de Cees Laseurlaan zijn tussen de vijftig en honderd jaar oud, maar veel van deze woningen zijn in de afgelopen jaren gerenoveerd en gemoderniseerd. De huizen aan de Cees Laseurlaan zijn omgeven door grote, groene tuinen en ruime oprijlanen, waardoor het een ideale buurt is voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Winkels en voorzieningen aan Cees Laseurlaan

Cees Laseurlaan is een erg rustige woonbuurt, maar er zijn wel enkele voorzieningen te vinden. Zo zijn er verschillende winkels, restaurants, en supermarkten te vinden in de nabije omgeving. Voor een uitgebreider aanbod van winkels en voorzieningen kun je terecht in het centrum van Den Haag, dat op slechts enkele minuten afstand ligt.

Bereikbaarheid van Cees Laseurlaan

Cees Laseurlaan ligt centraal in Den Haag, waardoor het goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De wijk ligt op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A12, die Den Haag verbindt met grote steden als Utrecht en Amsterdam. De wijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, want er zijn verschillende tram- en bushaltes in de buurt. Zo heb je een directe verbinding naar het centraal station van Den Haag.

Openbaar vervoer naar Cees Laseurlaan

Cees Laseurlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zijn er verschillende tram- en bushaltes in de buurt, waardoor het centrum van Den Haag gemakkelijk te bereiken is. De tramlijnen 15 en 16 stoppen op slechts enkele minuten lopen van Cees Laseurlaan, waardoor je binnen enkele minuten in het hart van de stad bent. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die stoppen in de nabije omgeving.

Parkeren bij Cees Laseurlaan

Parkeren in de buurt van Cees Laseurlaan is gemakkelijk. Er zijn verschillende parkeerplekken beschikbaar langs de straat, maar ook in nabijgelegen parkeergarages. Parkeren op straat is over het algemeen betaald parkeren, maar er zijn enkele plekken waar je gratis kunt parkeren.

Faciliteiten in de omgeving van Cees Laseurlaan

Er zijn verschillende faciliteiten te vinden in de buurt van Cees Laseurlaan. Zo zijn er verschillende parken en groene gebieden te vinden, waaronder het Zuiderpark en het Haagse Bos. Deze parken bieden een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Daarnaast zijn er verschillende sport- en recreatievoorzieningen in de buurt, waaronder een golfbaan, tennisbanen en een sportschool.

Toekomstplannen voor Cees Laseurlaan

Er zijn geen grootschalige toekomstplannen bekend voor Cees Laseurlaan. Wel zijn er enkele initiatieven om de wijk groener en duurzamer te maken. Zo worden er nieuwe bomen geplant en wordt er gekeken naar manieren om de energiezuinigheid van de huizen in de wijk te verbeteren.

FAQs

Wat zijn de beschikbare type woningen op Cees Laseurlaan?

Er zijn verschillende soorten woningen te vinden op Cees Laseurlaan, waaronder rijtjeshuizen, appartementen en vrijstaande huizen.

Hoe oud zijn de huizen op Cees Laseurlaan?

De meeste huizen op Cees Laseurlaan zijn tussen de vijftig en honderd jaar oud.

Zijn er winkels en voorzieningen beschikbaar op Cees Laseurlaan?

Ja, er zijn enkele winkels, restaurants, en supermarkten te vinden in de buurt van Cees Laseurlaan.

Is Cees Laseurlaan goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Cees Laseurlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende tram- en bushaltes in de buurt.

Hoe zit het met parkeren op Cees Laseurlaan?

Parkeren op Cees Laseurlaan is over het algemeen betaald parkeren, maar er zijn enkele plekken waar je gratis kunt parkeren.

Zijn er faciliteiten te vinden in de buurt van Cees Laseurlaan?

Ja, er zijn verschillende parken, sport- en recreatievoorzieningen te vinden in de buurt van Cees Laseurlaan.

Zijn er toekomstplannen voor Cees Laseurlaan?

Er zijn geen grootschalige toekomstplannen bekend voor Cees Laseurlaan.

Keywords searched by users: cees laseurlaan den haag cees laseurlaan 103, cees laseurlaan 199, cees laseurlaan 217, cees laseurlaan 1095, cees laseurlaan 223 den haag, cees laseurlaan 1067, cees laseurlaan 1171, cees laseurlaan 1041

Categories: Top 96 cees laseurlaan den haag

Te koop: Cees Laseurlaan 89 in ‘s-Gravenhage

See more here: smartekvn.com

cees laseurlaan 103

Cees Laseurlaan 103 is een woonplaats in de prachtige omgeving van de ‘Vogelwijk’ in Den Haag, Nederland. De wijk is geliefd vanwege zijn groene en rustige omgeving en is daarnaast een van de meest gewilde woonoorden in de stad. Het Cees Laseurlaan 103 is een woning die zich bevindt in dit mooie gebied, met een oppervlakte van ongeveer 163m². In dit artikel nemen we een kijkje bij deze woning, met inbegrip van een aantal veelgestelde vragen over dit soort onroerend goed.

Beschrijving

Het Cees Laseurlaan 103 is gelegen op de tweede en derde verdieping van een klassiek herenhuis in de Vogelwijk. Het interieur is smaakvol afgewerkt en beschikt over een selectie van mooie materialen. De woonkamer is verbonden met een L-vormige keuken, wat een open sfeer creëert en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Grote ramen zorgen voor een prachtig daglicht en bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving van De Vogelwijk. De woonkamer is ruim en biedt ook toegang tot de privétuin, die op het zuiden is gelegen en is voorzien van een groot terras.

De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer zich op de bovenste verdieping bevindt, samen met een aparte badkamer. De andere twee slaapkamers bevinden zich op dezelfde verdieping als de woonkamer en delen de tweede bathroom met douche/bad. Verder is er een aparte wasruimte en een extra opbergruimte, welke ideaal is voor fietsen of outdoor-uitrusting.

De woonplaats is goed onderhouden en beschikt over een aantal kenmerkende elementen, zoals hoge plafonds, parketvloeren en ingebouwde kasten. Er is ook een mogelijkheid om de inrichting over te nemen, in overleg met de verhuurder.

Ligging

Cees Laseurlaan 103 is gelegen in een van de meest aantrekkelijke woonwijken van Den Haag – ‘De Vogelwijk’. De wijk staat bekend om zijn groene en rustige omgeving, ideaal om te genieten van de buitenlucht en prachtige natuur. Bovendien is het slechts een paar minuten van de beroemde ‘Scheveningse Bosjes’ en het strand van Scheveningen. Er zijn ook tal van voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten, restaurants en sportfaciliteiten – alles is op loopafstand.

Den Haag staat ook bekend als de ‘Internationale Stad van Vrede en Recht’ en heeft een centrale ligging in Nederland. De stad is een thuis voor verschillende internationale organisaties, zoals het Internationaal Strafhof, het Vredespaleis, de Organisatie voor het verbod op chemische wapens en het Internationaal Gerechtshof. Bovendien zijn er veel musea en culturele evenementen in de stad, evenals het beroemde Binnenhof, dat het epicentrum van de Nederlandse politiek is.

FAQs

1. Wat is de huurprijs van Cees Laseurlaan 103?

De huurprijs van Cees Laseurlaan 103 fluctueert en is afhankelijk van factoren zoals seizoen en vraag. Het is mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurder of om via een woningwebsite op zoek te gaan naar actuele prijzen.

2. Heeft de woonplaats parkeergelegenheid?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de straat. Het is echter belangrijk om te weten dat er een vergunning nodig is om te parkeren in de Vogelwijk, welke kan worden aangevraagd bij de gemeente Den Haag.

3. Zijn huisdieren toegestaan?

Dit is afhankelijk van de verhuurder en de voorwaarden van het contract. Het is belangrijk om dit bij aanvang van de huurovereenkomst te bespreken met de verhuurder.

4. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt?

Ja, er zijn verschillende tram- en buslijnen in de buurt van Cees Laseurlaan 103, die zorgen voor een uitstekende verbinding met andere delen van Den Haag en daarbuiten.

5. Wat is de oppervlakte van de woonplaats?

Cees Laseurlaan 103 heeft een oppervlakte van ongeveer 163m².

Conclusie

Cees Laseurlaan 103 is een schitterend woonplaats gelegen in de prachtige omgeving van De Vogelwijk in Den Haag. Met zijn smaakvolle interieur en regenachtige locatie, is het een perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlyvol en comfortabel huis. Of u nu een gezin bent op zoek naar een ruime woning of een professional op zoek naar een rustige en groene omgeving, Cees Laseurlaan 103 is een uitstekende keuze. Voor meer informatie over de huurprijs en andere details over deze woning, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder of op zoek gaan naar op maat gemaakte huizen pagina op het internet. Zorg ervoor dat u alle belangrijke details bespreekt en ervoor zorgt dat u een overeenkomst sluit die tegemoet zal komen aan uw behoeften.

cees laseurlaan 199

Cees Laseurlaan 199 is a street in Amsterdam, Netherlands that is located in the Buitenveldert area. It is a residential street that is mostly occupied by families with children. The street is named after the Dutch actor Cees Laseur.

The street is located in the south of Amsterdam and is easily accessible by public transportation. The closest metro station is Van Boshuizenstraat, which is only a few minutes away from the street. There are also several bus lines that run through the area.

The houses on Cees Laseurlaan 199 are mainly single-family homes that were built in the 1960s and 1970s. They are spacious and well-lit, with many of them having gardens and outdoor spaces. The street is peaceful and quiet, making it an ideal location for families and individuals who are looking for a serene environment.

Cees Laseurlaan 199 is located in the Buitenveldert neighborhood, which is known for its greenery and park spaces. The Amsterdamse Bos, which is a large park in Amsterdam, is located nearby. The park offers various activities, such as cycling, hiking, and picnicking. Additionally, there are several smaller parks in the area, such as Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark, which offer recreational spaces for families.

The Buitenveldert area also has several educational institutions, such as the Vrije Universiteit Amsterdam and the Amsterdam International Community School. These educational institutions attract a diverse population of students and professors, adding to the international and cultural diversity of the area.

The area around Cees Laseurlaan 199 also has several shopping and dining options. The Gelderlandplein shopping center is located nearby and has several high-end stores and restaurants. There are also several cafés and restaurants in the area that offer different cuisines, ranging from Italian to Japanese.

FAQs

Q: Who is Cees Laseur?
A: Cees Laseur was a Dutch actor who was born in 1899 and died in 1960. He was known for his roles in various theater productions and films.

Q: What is the Buitenveldert area known for?
A: The Buitenveldert area is known for its greenery and park spaces, educational institutions, shopping and dining options, and international and cultural diversity.

Q: What kind of houses are on Cees Laseurlaan 199?
A: The houses on Cees Laseurlaan 199 are mainly single-family homes that were built in the 1960s and 1970s.

Q: Is the area around Cees Laseurlaan 199 peaceful and quiet?
A: Yes, the area around Cees Laseurlaan 199 is peaceful and quiet, making it an ideal location for families and individuals who are looking for a serene environment.

Q: What kind of recreational activities are available in the Buitenveldert area?
A: The Amsterdamse Bos, which is a large park in Amsterdam, is located nearby and offers various activities, such as cycling, hiking, and picnicking. Additionally, there are several smaller parks in the area, such as Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark, which offer recreational spaces for families.

Q: Are there any educational institutions in the Buitenveldert area?
A: Yes, there are several educational institutions in the Buitenveldert area, such as the Vrije Universiteit Amsterdam and the Amsterdam International Community School.

Q: What kind of shopping and dining options are available in the Buitenveldert area?
A: The Gelderlandplein shopping center is located nearby and has several high-end stores and restaurants. Additionally, there are several cafés and restaurants in the area that offer different cuisines, ranging from Italian to Japanese.

In conclusion, Cees Laseurlaan 199 is a peaceful and quiet residential street located in the Buitenveldert area of Amsterdam. The area is known for its greenery and park spaces, educational institutions, shopping and dining options, and international and cultural diversity. The houses on the street are mainly single-family homes that were built in the 1960s and 1970s. The area is easily accessible by public transportation, making it a convenient location for families and individuals who are looking for a serene environment.

Images related to the topic cees laseurlaan den haag

Te koop: Cees Laseurlaan 89 in 's-Gravenhage
Te koop: Cees Laseurlaan 89 in ‘s-Gravenhage

Article link: cees laseurlaan den haag.

Learn more about the topic cees laseurlaan den haag.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *