Skip to content
Trang chủ » Cees Buddingh Hof Hoorn: Ontdek de Groene Oase van Hoorn!

Cees Buddingh Hof Hoorn: Ontdek de Groene Oase van Hoorn!

Te koop, Cees Buddingh'hof 1 te Hoorn via MooiHuys Makelaardij

cees buddingh hof hoorn

Cees Buddingh ‘hof Hoorn is een wooncomplex in Hoorn, vernoemd naar de bekende Nederlandse dichter en schrijver Cees Buddingh. Het complex bestaat uit 75 appartementen verdeeld over drie gebouwen, met een gemeenschappelijke binnenplaats en tuin. Het ontwerp van het complex is bedacht door architect Friso Woudstra in opdracht van woningcorporatie Intermaris.

Het ontwerp en de bouw van Cees Buddingh ‘hof Hoorn

Het ontwerp van Cees Buddingh ‘hof Hoorn is gebaseerd op een optimale benutting van de beschikbare ruimte, waarbij er veel aandacht is voor de leefbaarheid en duurzaamheid van het complex. Het complex bestaat uit drie gebouwen, waarvan twee gebouwen vier verdiepingen hebben en één gebouw vijf verdiepingen hoog is. Er zijn verschillende typen appartementen beschikbaar, van studio’s tot driekamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van 40 tot 70 vierkante meter.

Tijdens de bouw van het complex is veel aandacht besteed aan duurzame oplossingen. Zo zijn de woningen voorzien van energiezuinige installaties en wordt er gebruikgemaakt van groene daken en zonnepanelen. Ook is er veel aandacht besteed aan de leefbaarheid in het complex, met een gemeenschappelijke binnenplaats en tuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen organiseren.

Wonen in Cees Buddingh ‘hof Hoorn: het dagelijks leven van de bewoners

Cees Buddingh ‘hof Hoorn is een populair complex om in te wonen, met een gevarieerde mix van bewoners waaronder studenten, starters en ouderen. Doordat er verschillende typen appartementen beschikbaar zijn, is er voor ieder wat wils. De meeste bewoners zijn erg tevreden over het complex en voelen zich thuis in hun appartement.

Het dagelijks leven in het complex kenmerkt zich door een gevoel van saamhorigheid en gemeenschapszin. Bewoners organiseren regelmatig activiteiten zoals een barbecue, spelletjesavond of filmavond, waardoor er een gezellige sfeer hangt in het complex. Ook is er een WhatsApp-groep waar bewoners elkaar kunnen bereiken bij vragen of problemen.

Daarnaast zijn er enkele voorzieningen aanwezig in het complex, zoals een fietsenstalling en een wasruimte. Bewoners kunnen hier gebruik van maken om hun fiets of wasgoed op te bergen. Ook is er een huismeester aanwezig die zorgdraagt voor de algemene ruimtes en het onderhoud van het complex.

Gemeenschapsleven en activiteiten in Cees Buddingh ‘hof Hoorn

Het gemeenschapsleven in Cees Buddingh ‘hof Hoorn is erg levendig. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar bewoners aan kunnen deelnemen. Hierbij valt te denken aan een gezamenlijke maaltijd, een bingoavond of een sportactiviteit. Ook is er een tuincommissie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin.

Daarnaast zijn er enkele voorzieningen aanwezig in het complex die bijdragen aan het gemeenschapsleven. Zo is er een ontmoetingsruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en een praatje kunnen maken. Ook is er een biljarttafel aanwezig waar bewoners gebruik van kunnen maken.

Toekomstplannen en ontwikkelingen in Cees Buddingh ‘hof Hoorn

Er zijn momenteel geen concrete plannen voor verdere ontwikkeling van Cees Buddingh ‘hof Hoorn. Wel worden er regelmatig kleine verbeteringen doorgevoerd om het complex nog leefbaarder te maken voor de bewoners. Zo worden er bijvoorbeeld nieuwe planten geplaatst in de gemeenschappelijke tuin of worden er nieuwe speeltoestellen geïnstalleerd voor de kinderen.

Daarnaast wordt er door de huismeester en tuincommissie gezorgd voor het onderhoud van het complex, zodat de kwaliteit van de woningen gewaarborgd blijft.

De betekenis van Cees Buddingh ‘hof Hoorn voor de stad en de buurt

Cees Buddingh ‘hof Hoorn heeft een positieve bijdrage geleverd aan de stad en de buurt. Het complex biedt betaalbare woningen voor een diverse groep bewoners, van studenten tot ouderen. Ook draagt het complex bij aan de leefbaarheid van de buurt, door het creëren van een gemeenschapsgevoel en het organiseren van activiteiten.

Daarnaast is het ontwerp van het complex innovatief en duurzaam, wat bijdraagt aan een betere toekomst voor ons milieu. Het complex toont aan dat het mogelijk is om op een slimme en efficiënte manier gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de woningen.

FAQs

Wat zijn de verschillende typen appartementen beschikbaar in Cees Buddingh ‘hof Hoorn?

Er zijn verschillende typen appartementen beschikbaar, van studio’s tot driekamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van 40 tot 70 vierkante meter.

Wat is de huurprijs van een appartement in Cees Buddingh ‘hof Hoorn?

De huurprijs van een appartement in Cees Buddingh ‘hof Hoorn is afhankelijk van het type appartement en de grootte. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Intermaris.

Welke voorzieningen zijn er aanwezig in Cees Buddingh ‘hof Hoorn?

Er zijn enkele voorzieningen aanwezig in het complex, zoals een fietsenstalling en een wasruimte. Ook is er een huismeester aanwezig die zorgdraagt voor de algemene ruimtes en het onderhoud van het complex.

Welke activiteiten worden er georganiseerd in Cees Buddingh ‘hof Hoorn?

Bewoners organiseren regelmatig activiteiten zoals een barbecue, spelletjesavond of filmavond, waardoor er een gezellige sfeer hangt in het complex. Ook is er een tuincommissie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin.

Wat is de betekenis van Cees Buddingh ‘hof Hoorn voor de stad en de buurt?

Cees Buddingh ‘hof Hoorn heeft een positieve bijdrage geleverd aan de stad en de buurt. Het complex biedt betaalbare woningen voor een diverse groep bewoners en draagt bij aan de leefbaarheid van de buurt, door het creëren van een gemeenschapsgevoel en het organiseren van activiteiten. Daarnaast is het ontwerp van het complex innovatief en duurzaam, wat bijdraagt aan een betere toekomst voor ons milieu.

Keywords searched by users: cees buddingh hof hoorn cees buddingh’hof 1 hoorn, cees buddingh’hof 13 hoorn, cees buddingh’hof 21 hoorn, funda cees buddingh hof hoorn, cees buddingh hof 75 hoorn, peperstraat hoorn, westerdijk 34 hoorn, funda hoorn

Categories: Top 98 cees buddingh hof hoorn

Te koop, Cees Buddingh’hof 1 te Hoorn via MooiHuys Makelaardij

See more here: smartekvn.com

cees buddingh’hof 1 hoorn

Cees Buddingh’hof 1 is a housing complex located in the beautiful city of Hoorn, Netherlands. This contemporary housing complex was designed by the renowned Dutch architecture firm, Mecanoo. The complex is situated in a prime location in the city with easy access to public transportation, shopping centers, parks, and other amenities.

The building complex consists of 85 rental apartments, each with a unique design and layout. The apartments range from one to three bedrooms, and every unit is available with a balcony or a roof terrace. The complex is designed to cater to all the modern needs of its residents, making it the perfect place to live for young professionals, families, and seniors alike.

The complex includes a spacious underground parking lot, making it easy for residents to park their cars in a safe and secure location. There is also a private storage area allocated to each apartment, providing ample space for residents to store their belongings.

The architectural design of the complex is modern and sleek, with clean lines and a neutral color palette. The use of high-quality materials, such as large glass windows, stainless steel railings, and natural stone accents, adds to the luxurious feel of the complex. The spacious courtyards and green spaces add a touch of nature to the urban setting, creating a harmonic relationship between the complex and the environment.

The complex is equipped with the latest smart home technology, making it easy for residents to control their homes remotely. The lighting, heating, and security systems can all be controlled through a smartphone app, ensuring a comfortable and safe living experience. The complex also boasts a fast internet connection and a cable television network, providing residents with unlimited entertainment options.

The complex’s location is one of its biggest selling points. The complex is located in the heart of Hoorn, a beautiful city in the northwest of the Netherlands. The city has a rich history that dates back to the 14th century, with numerous museums and historical landmarks that attract tourists from all over the world. The city is also home to a bustling shopping district, with plenty of high street stores and boutique shops.

Hoorn is an excellent place to live for those who appreciate city life but also enjoy nature. The city is surrounded by lush green fields, and there are many parks and nature reserves within the city limits. The city also has a stunning harbor, which is home to many boats and yachts, creating a maritime atmosphere.

FAQs:

Q: What is the cost of renting an apartment in Cees Buddingh’hof 1?

A: The rental prices vary depending on the size and type of the apartment. One-bedroom apartments start at €999 per month, two-bedroom apartments start at €1255 per month, and three-bedroom apartments start at €1622 per month.

Q: Is the complex pet-friendly?

A: Yes, pets are allowed in the complex, but there are some restrictions on the number and size of pets. Residents should consult the management team for more information about the pet policy.

Q: Is the complex accessible to people with mobility issues?

A: Yes, the complex is accessible to people with mobility issues. The building is equipped with elevators that provide easy access to all floors, and the parking lot has designated spaces for disabled residents.

Q: Are the apartments furnished?

A: No, the apartments are not furnished. However, the complex management team can provide a list of furniture rental companies that residents can use if they wish to furnish their apartments.

Q: Is there a gym or fitness center in the complex?

A: No, there is no gym or fitness center in the complex. However, there are several fitness centers located within a short distance of the complex.

Q: What is the lease duration for the apartments?

A: The minimum lease duration is six months, and the maximum lease duration is two years. After the initial lease period, residents can renew their leases on a yearly basis.

Q: Is there 24-hour security in the complex?

A: Yes, there is 24-hour security in the complex. The complex has a secure entrance, and there are surveillance cameras installed in the common areas.

In conclusion, Cees Buddingh’hof 1 is an excellent option for those who seek a modern, luxurious, and comfortable living experience in Hoorn. The complex’s prime location, sleek design, smart home technology, and easy access to amenities are just some of the things that make it an attractive option for young professionals, families, and seniors.

cees buddingh’hof 13 hoorn

Cees Buddingh’hof 13 in Hoorn, Nederland is a beautiful residential area that offers a tranquil and serene living experience for those who are looking to reside in a peaceful environment. This housing facility presents a range of remarkable features and a cozy atmosphere that leave residents feeling right at home.

Location

Located in the bustling city of Hoorn, this housing complex is equipped with modern amenities and facilities designed with residents’ comfort in mind. Cees Buddingh’hof 13 is situated in a serene and scenic environment that is ideal for families and individuals who desire a peaceful living experience. The property is strategically located to offer residents excellent access to major social amenities, including schools, hospitals, shopping centers, and recreational facilities.

The Design of Cees Buddingh’hof 13

Cee Buddingh’hof 13 is an affordable housing complex that was built with the well-being of residents in mind. Every feature in this housing complex is designed to cater to residents’ needs and interests. The housing facility houses several one-bedroom, two-bedroom, and three-bedroom apartments, all equipped with modern fixtures and finishes that add to the ambiance of the complex. The apartments’ modern design element adds to the community’s appeal and speaks to the contemporary lifestyle needs of residents. Each unit is fitted with a large living room, comfortable bedrooms, and a well-equipped kitchen that residents can use to cook their meals.

Cees Buddingh’hof 13 Facilities

The facility has a vast array of amenities that make it stand out. The housing complex hosts a mix of community facilities that residents can all access to improve their lifestyle. They include:

Parking lot: The complex has a spacious parking area that is large enough to hold several cars. This is especially important during the winter months when the car park is liable to be covered with snow, as it allows residents to park their vehicles without worry, knowing they are safeguarded from the elements.

Playground: Cees Buddingh’hof 13 is perfect for families with young children. The playground represents an ideal gathering place for the children and provides parents with a chance to bond with their neighbors.

Laundry Facility: In case residents don’t have personal laundry appliances, Cees Buddingh’hof 13 has a well-equipped common laundry room that comes in handy. Residents can access the laundry room, ensuring they can launder their clothes without leaving the facility.

Outdoor Space: The property boasts a large outdoor area that is ideal for hosting events such as barbecues, parties, or other gatherings. The manicured lawn and mature trees add to the property’s appeal, creating a beautiful and relaxed environment that residents will love.

Fitness Center: The complex additionally has a well-equipped gymnasium that features modern cardio equipment and weights. It provides residents with the opportunity to work out and stay healthy without going to a membership gym.

Security

The facility has a robust security system that ensures residents’ safety and security. There is a handyman/concierge available on-site 24/7 to attend to residents’ requests, in addition to maintaining the property. This means that urgent repairs can be handled promptly, which limits the inconvenience caused. The property also has electronic access control to ensure that only authorized entrants can access the premises. This system also ensures that residents’ cars are guarded against any theft or break-ins.

FAQs

Q. What are the apartment sizes?

Cees Buddingh’hof 13 housing complex offers a range of apartment sizes to cater to a diverse range of needs. The facility has one-bedroom apartments, two-bedroom apartments, and three-bedroom apartments. Each apartment is fitted with modern fixtures and finishes, and its size range from 50 square meters for a single person to 100 square meters for families.

Q. What is the facility’s pet policy?

The facility is pet-friendly and welcomes pets. However, residents must comply with the facility’s pet policy. Each resident is allowed a maximum of two pets, with the total combined weight of 25kg. The management also requires that any dogs are kept on a leash when being walked in the communal areas. It is vital to note that the facility management reserves the right to invalidate any pet policy for violation.

Q. Are there any outdoor spaces available?

Yes, Cees Buddingh’hof 13 has vast outdoor spaces that residents can all use. The garden areas feature meticulously maintained lawns punctuated with mature trees. These outdoor spaces provide residents with exclusive space to relax, enjoy, and connect with nature.

Q. Is there a minimum lease period?

Yes, there is a minimum lease period. The standard lease term is one year, with clauses that allow renewal for an additional year. However, residents can negotiate specific lease terms that serve their needs and requirements.

Q. How do I apply for an apartment?

The application process is simple and can be completed online or in-person. Interested persons must visit the Cees Buddingh’hof 13 website and search for the available apartments. Once they have identified an apartment that fits their needs, they can then submit an online inquiry or schedule a tour.

Conclusion

Cees Buddingh’hof 13 is a premium residential housing complex located in the serene city of Hoorn in the Netherlands. Designed with residents in mind, the facility offers residents access to modern amenities and stylish apartments that enhance their lifestyle. It is pet-friendly, boasts amazing outdoor spaces, and is equipped with a range of community facilities. Apply to reside today, and experience the comfort and luxury that Cees Buddingh’hof 13 has to offer!

Images related to the topic cees buddingh hof hoorn

Te koop, Cees Buddingh'hof 1 te Hoorn via MooiHuys Makelaardij
Te koop, Cees Buddingh’hof 1 te Hoorn via MooiHuys Makelaardij

Article link: cees buddingh hof hoorn.

Learn more about the topic cees buddingh hof hoorn.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *