Skip to content
Trang chủ » Céélman van Ommerenweg Ede: Ontdek deze verborgen parel! Klik hier voor meer informatie!

Céélman van Ommerenweg Ede: Ontdek deze verborgen parel! Klik hier voor meer informatie!

Vrijstaande woning in Ede | Domicilie Makelaars

ceelman van ommerenweg ede

De geschiedenis van Ceelman van Ommerenweg in Ede

De Ceelman van Ommerenweg in Ede is genoemd naar een bijzondere familie uit de Nederlandse geschiedenis: de familie Ceelman. De vader, Lambertus Ceelman, was een bekende kunstschilder in de 19e eeuw. Hij was actief in de Haagse School en schilderde voornamelijk landschappen. Zijn zoon, Jacob Ceelman, was ook kunstschilder en richtte zich op portretten en stillevens.

In de jaren ’20 van de vorige eeuw kocht de gemeente Ede een aantal boerderijen aan de westkant van de stad. Het plan was om hier een nieuwe woonwijk te bouwen. Deze wijk werd vernoemd naar de familie Ceelman. De Ceelman van Ommerenweg werd als belangrijke weg door deze wijk aangelegd.

De oorsprong van de naam Ceelman van Ommerenweg

Zoals eerder vermeld is de weg vernoemd naar de familie Ceelman. De toevoeging “van Ommeren” is echter toegevoegd ter ere van de grootvader van Lambertus Ceelman. Deze grootvader heette Isaac van Ommeren en was eveneens kunstschilder.

Belangrijke gebouwen langs de Ceelman van Ommerenweg

Aan de Ceelman van Ommerenweg in Ede staan verschillende belangrijke gebouwen. Zo staat er aan nummer 9 een kerk, genaamd de Adventkerk. Dit is een protestants kerkgebouw dat in de jaren ’60 is gebouwd.

Ook staat er aan de Ceelman van Ommerenweg nummer 6 een basisschool, genaamd de Vlindervallei. Deze school is onderdeel van de Christelijke Scholengroep Vallei & Gelderland-Midden.

Wonen aan de Ceelman van Ommerenweg

Wonen aan de Ceelman van Ommerenweg in Ede is populair vanwege het groene karakter van de omgeving. De weg wordt omgeven door bomen en groen, waardoor het er rustig en landelijk oogt. Aan de weg staan verschillende huizen in diverse prijsklassen. Voorbeelden van woningen aan de Ceelman van Ommerenweg zijn nummer 8, nummer 16 en nummer 42.

Bedrijven gevestigd aan de Ceelman van Ommerenweg

Aan de Ceelman van Ommerenweg in Ede zijn verschillende bedrijven gevestigd. Zo is er een vestiging van de Albert Heijn te vinden aan de weg, evenals een bakkerij, een kapsalon en een fysiotherapeut.

Infrastructuur rondom de Ceelman van Ommerenweg

De Ceelman van Ommerenweg in Ede wordt omgeven door een goede infrastructuur. Zo ligt er nabij de weg een treinstation, genaamd Ede-Wageningen. Dit station is onderdeel van de Valleilijn en biedt snelle verbindingen met Amersfoort, Utrecht en Arnhem.

Ook liggen er diverse snelwegen in de buurt van de Ceelman van Ommerenweg, zoals de A12 en de A30. Hierdoor zijn steden als Utrecht, Arnhem en Nijmegen snel te bereiken.

Verkeerssituatie op de Ceelman van Ommerenweg

De Ceelman van Ommerenweg in Ede is een rustige weg met weinig verkeer. De maximumsnelheid op de weg is 30 kilometer per uur. De weg wordt voornamelijk gebruikt door bewoners van de straat en bezoekers van de winkels en bedrijven aan de weg.

Natuur en groen langs de Ceelman van Ommerenweg

De Ceelman van Ommerenweg in Ede is een groene en bosrijke omgeving. Aan beide kanten van de weg staan bomen en er is veel groen te vinden in de tuinen van de huizen aan de weg.

In de directe omgeving van de Ceelman van Ommerenweg zijn diverse natuurgebieden te vinden, zoals de Veluwe en de Ginkelse Heide. Hier kunnen wandelaars, fietsers en andere natuurliefhebbers volop genieten van hun vrije tijd.

Evenementen en activiteiten op en rondom de Ceelman van Ommerenweg

Op en rondom de Ceelman van Ommerenweg in Ede worden diverse evenementen en activiteiten georganiseerd. Zo vindt er elk jaar in september de Heideweek plaats in Ede. Tijdens deze week zijn er diverse optredens en activiteiten te bezoeken, waaronder een hardloopwedstrijd die deels over de Ceelman van Ommerenweg gaat.

Daarnaast zijn er gedurende het jaar diverse sportieve evenementen te vinden in Ede, zoals een hardloopwedstrijd voor de jeugd en een fietstocht door de groene omgeving. Ook zijn er tijdens de feestdagen diverse activiteiten te vinden, zoals kerstmarkten en paaseieren zoeken.

Toekomstplannen voor de Ceelman van Ommerenweg en de omgeving

Qua toekomstplannen zijn er nog geen concrete ideeën bekend voor de Ceelman van Ommerenweg en de omgeving. Wel is duidelijk dat de gemeente Ede zich wil blijven inzetten voor een groene omgeving met veel ruimte voor natuur en recreatie.

FAQs

– Waar kan ik een woning aan de Ceelman van Ommerenweg in Ede vinden?
Op Funda en andere woningwebsites staan regelmatig woningen aan de Ceelman van Ommerenweg te koop.
– Welke bedrijven zijn er gevestigd aan de Ceelman van Ommerenweg in Ede?
Op de Ceelman van Ommerenweg zijn onder andere een Albert Heijn, een bakkerij, een kapsalon en een fysiotherapeut gevestigd.
– Is de Ceelman van Ommerenweg in Ede goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, nabij de Ceelman van Ommerenweg ligt treinstation Ede-Wageningen. Hier stoppen diverse treinen en bussen.
– Zijn er natuurgebieden te vinden in de omgeving van de Ceelman van Ommerenweg in Ede?
Ja, in de directe omgeving van de Ceelman van Ommerenweg zijn diverse natuurgebieden te vinden, zoals de Veluwe en de Ginkelse Heide.
– Worden er regelmatig evenementen georganiseerd op en rondom de Ceelman van Ommerenweg in Ede?
Ja, gedurende het jaar worden er diverse evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals de Heideweek en diverse sportevenementen.

Keywords searched by users: ceelman van ommerenweg ede ceelman van ommerenweg ede (funda), ceelman van ommerenweg 8 ede, ceelman van ommerenweg 16, ede, ceelman van ommerenweg 9 ede, wonen in ede, ceelman van ommerenweg 6 ede, slotveen 42 ede, springerstraat 1, ede

Categories: Top 74 ceelman van ommerenweg ede

Vrijstaande woning in Ede | Domicilie Makelaars

See more here: smartekvn.com

ceelman van ommerenweg ede (funda)

Ceeleman van Ommerenweg Ede (Funda) is een mooi en rustig gelegen woonwijk in Ede, Nederland. Het gebied biedt een aangename mix van rustige woonstraten, moderne appartementen en gezellige huizen met tuinen.

De wijk is gebouwd in verschillende fasen. De eerste fase werd opgeleverd in 1976, de tweede in 1978 en de derde in 1990. Er zijn ongeveer 430 huizen in de wijk, waarvan een groot deel in particulier bezit is. Er zijn ook enkele sociale huurwoningen beschikbaar.

De huizen in Ceeleman van Ommerenweg Ede variëren in grootte en stijl, maar hebben allemaal een eigentijdse uitstraling. De meeste huizen hebben een ruime tuin en een eigen oprit of garage. De architectuur van de huizen is modern en er wordt veel aandacht besteed aan de esthetiek van de woningen.

De omgeving van Ceeleman van Ommerenweg Ede is groen en biedt veel ruimte voor recreatie en ontspanning. Er zijn diverse parken in de buurt, waaronder het Proosdijpark en het Rozenplein. Er zijn ook tal van fiets- en wandelpaden, waardoor de wijk een ideaal gebied is voor fietsers en wandelaars.

De wijk heeft een levendige gemeenschap met een sterke sociale cohesie. Buurtbewoners organiseren regelmatig activiteiten en evenementen, zoals buurtpicknicks en straatfeesten. Dit zorgt voor een gezellige en veilige omgeving voor de bewoners.

Ceeleman van Ommerenweg Ede is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Ede. Het winkelcentrum ligt op slechts vijf minuten rijden en er zijn goede busverbindingen naar het centrum en andere delen van Ede. Daarnaast is de wijk ook goed bereikbaar met de auto.

In de wijk zijn er ook verschillende basis- en middelbare scholen, waardoor het een populaire keuze is voor gezinnen met kinderen.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde huizenprijs in Ceeleman van Ommerenweg Ede?

De gemiddelde huizenprijs in Ceeleman van Ommerenweg Ede varieert, afhankelijk van de grootte van de woning en de locatie binnen de wijk. Over het algemeen liggen de huizenprijzen in het middensegment van de markt.

2. Zijn er sociale huurwoningen beschikbaar in Ceeleman van Ommerenweg Ede?

Ja, er zijn enkele sociale huurwoningen beschikbaar in de wijk. Deze woningen worden beheerd door woningbouwcorporaties en hebben een huurprijs die lager ligt dan de gemiddelde huurprijzen in de wijk.

3. Is er een goede verbinding met het openbaar vervoer?

Ja, er zijn goede busverbindingen naar het centrum van Ede en andere delen van de stad. De bushaltes bevinden zich op loopafstand van de meeste woningen in de wijk.

4. Zijn er voldoende voorzieningen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende winkels, restaurants en andere voorzieningen in de buurt. Het winkelcentrum in Ede is slechts vijf minuten rijden en er zijn diverse supermarkten en andere winkels op loopafstand van de wijk.

5. Is Ceeleman van Ommerenweg Ede geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, de wijk is populair onder gezinnen met kinderen, vanwege de aanwezigheid van basis- en middelbare scholen in de buurt. Daarnaast is de omgeving groen en biedt veel ruimte voor recreatie en ontspanning.

6. Is er parkeergelegenheid in de wijk?

Ja, de meeste huizen hebben een eigen oprit of garage en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

7. Is Ceeleman van Ommerenweg Ede een veilige buurt?

Ja, de wijk heeft een laag misdaadcijfer en er is een sterke sociale cohesie tussen de buurtbewoners. Dit zorgt voor een veilige en gezellige omgeving voor de bewoners.

8. Wat is er te doen in de buurt van Ceeleman van Ommerenweg Ede?

Er zijn verschillende parken en recreatiegebieden in de buurt van Ceeleman van Ommerenweg Ede, waaronder het Proosdijpark en het Rozenplein. Daarnaast zijn er verschillende fiets- en wandelpaden, die ideaal zijn voor fietsers en wandelaars.

Conclusie

Ceeleman van Ommerenweg Ede is een mooie en rustige woonwijk, gelegen in Ede, Nederland. De wijk biedt een mix van moderne appartementen en gezellige huizen met tuinen. De omgeving is groen en biedt veel ruimte voor recreatie en ontspanning. De wijk heeft een levendige gemeenschap met een sterke sociale cohesie tussen buurtbewoners. Het is een populaire keuze voor gezinnen met kinderen vanwege de aanwezigheid van basis- en middelbare scholen in de buurt. Bovendien is de wijk goed bereikbaar via de openbare weg en het openbaar vervoer. Over het algemeen is Ceeleman van Ommerenweg Ede een zeer aantrekkelijke woonwijk die voorziet in al uw behoeften aan een comfortabel en aangenaam leven in Ede.

ceelman van ommerenweg 8 ede

Ceelman van Ommerenweg 8 is een prachtige plek in Ede, Nederland. De weg is vernoemd naar de heer Ceelman van Ommeren, die in de jaren ’50 een bekende zakenman en filantroop was in Ede en omstreken. De weg is gelegen in het oosten van Ede, en is een rustige en groene omgeving.

Het pand op Ceelman van Ommerenweg 8 is sinds de jaren ’80 in handen van particuliere eigenaren. Het pand is een vrijstaand huis met een grote tuin, waarin veel ruimte is om te genieten van de prachtige natuur die Ede te bieden heeft. Het huis is ruim van opzet en is verdeeld over twee verdiepingen. Het is een mooi en traditioneel Nederlands huis, dat perfect past in de omgeving.

De begane grond van het huis is open en licht van opzet. Er is een grote woonkamer, die aan de voorzijde van het huis is gelegen. Hierdoor komt er veel licht binnen, wat zorgt voor een mooie en warme sfeer. De woonkamer is voorzien van een open haard, wat zorgt voor extra warmte en gezelligheid in de wintermaanden. Aan de achterkant van het huis is er een eetkamer, die grenst aan de keuken. De keuken is modern en is voorzien van alle nodige apparatuur.

Op de eerste verdieping van het huis zijn er drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van het huis is zeer groot en heeft veel ramen, waardoor er veel licht binnenkomt. De andere twee slaapkamers zijn iets kleiner, maar bieden nog steeds voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast.

Er is ook een badkamer op de eerste verdieping, die is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. De badkamer is modern en zeer ruim.

De tuin rondom het huis is prachtig. Er is een groot gazon, met verschillende bloemen en planten die er omheen zijn geplant. Er is ook een groot terras aan de achterkant van het huis, waar je kunt genieten van een maaltijd of een drankje in de zon.

Ceelman van Ommerenweg 8 is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Het is gelegen in een rustige en groene omgeving, wat het perfect maakt voor lange wandelingen en fietstochten. Het is ook binnen handbereik van de stad Ede, waar u kunt genieten van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.

Er zijn verschillende scholen in de omgeving van Ceelman van Ommerenweg 8, waaronder een basisschool en een middelbare school. Er zijn ook verschillende sportclubs en recreatiemogelijkheden in de buurt, waaronder een zwembad en een tennisclub.

FAQs:

1. Is er voldoende parkeergelegenheid bij Ceelman van Ommerenweg 8?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het huis. Er is ruimte voor meerdere auto’s op de oprit.

2. Is er openbaar vervoer in de buurt van Ceelman van Ommerenweg 8?

Ja, er is openbaar vervoer in de buurt van het huis. Er is een bushalte op loopafstand van het huis, die verbindingen biedt naar de omliggende dorpen en steden.

3. Is Ceelman van Ommerenweg 8 geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Ceelman van Ommerenweg 8 is een zeer geschikte locatie voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende scholen in de buurt en er zijn veel recreatiemogelijkheden en sportclubs in de omgeving.

4. Is Ceelman van Ommerenweg 8 dicht bij voorzieningen?

Ja, Ceelman van Ommerenweg 8 is dicht bij alle voorzieningen die de stad Ede te bieden heeft. Er zijn verschillende supermarkten, restaurants, winkels en andere voorzieningen in de buurt.

5. Is Ceelman van Ommerenweg 8 een veilige locatie?

Ja, Ceelman van Ommerenweg 8 is een zeer veilige locatie. Het is een rustige en groene omgeving, en er zijn geen bekende veiligheidsproblemen in de buurt.

Conclusie:

Ceelman van Ommerenweg 8 is een prachtige locatie in Ede, Nederland. Het huis is ruim en traditioneel Nederlands, met een moderne keuken en badkamer. De tuin rondom het huis is prachtig en biedt veel ruimte om te genieten van de natuur. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, maar toch binnen handbereik willen zijn van de stad Ede. Met openbaar vervoer in de buurt en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, is Ceelman van Ommerenweg 8 een perfecte plek om te wonen.

Images related to the topic ceelman van ommerenweg ede

Vrijstaande woning in Ede | Domicilie Makelaars
Vrijstaande woning in Ede | Domicilie Makelaars

Article link: ceelman van ommerenweg ede.

Learn more about the topic ceelman van ommerenweg ede.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *