Skip to content
Trang chủ » Cederlaan Nederhorst den Berg – De perfecte plek om te wonen – Ontdek meer!

Cederlaan Nederhorst den Berg – De perfecte plek om te wonen – Ontdek meer!

Amaris locatie Horstwaarde in Nederhorst Den Berg

cederlaan nederhorst den berg

Cederlaan Nederhorst den Berg: Een rustige woonomgeving in een groene omgeving

Als je op zoek bent naar een rustige en groene woonomgeving, dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de Cederlaan in Nederhorst den Berg. Deze woonwijk is gelegen aan de westkant van het dorp en wordt omringd door veel groen en water. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Cederlaan, van de ligging en omgeving tot aan de bewoners en demografie.

Ligging en omgeving

De Cederlaan is gelegen aan de rand van Nederhorst den Berg, een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Wijdemeren in de provincie Noord-Holland. Het is een rustige woonomgeving die omringd wordt door veel groen en water. Aan de zuidkant van de wijk ligt de rivier de Vecht, terwijl aan de noordkant het natuur- en recreatiegebied de Ankeveense Plassen ligt. Dit biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van de natuur en tal van buitenactiviteiten.

Architectuur en bebouwing

De Cederlaan is gebouwd in de jaren 70 en staat bekend om zijn karakteristieke bouwstijl. De huizen zijn gebouwd in de typische jaren 70-stijl, met een plat dak en veel ramen zodat er veel licht binnenkomt. De wijk is ruim opgezet met veel groen en speelvoorzieningen voor kinderen. Er zijn voornamelijk eengezinswoningen te vinden in de woonwijk, maar er zijn ook een aantal appartementencomplexen te vinden.

Woningaantal en -types

De Cederlaan beschikt over een divers aanbod van woningen, van eengezinswoningen tot aan appartementen. Er zijn ongeveer 150 woningen gelegen in de woonwijk. De meeste woningen hebben een ruime tuin, iets wat de bewoners van de wijk erg waarderen. Er zijn voornamelijk eengezinswoningen te vinden in de wijk. Deze woningen hebben over het algemeen een oppervlakte van zo’n 100-150 vierkante meter en beschikken over 3-4 slaapkamers.

Bereikbaarheid en verkeer

De Cederlaan is goed bereikbaar met de auto. Het is gelegen nabij de N201, de provinciale weg die Amsterdam verbindt met Utrecht. Ook de A2 en A27 zijn binnen 15 minuten te bereiken. Het openbaar vervoer is minder goed ontwikkeld in Nederhorst den Berg. Er zijn enkele busverbindingen naar de omliggende dorpen, maar er is geen treinstation in de buurt. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Hilversum en Weesp.

Winkels en voorzieningen

Hoewel de Cederlaan een rustige woonwijk is, zijn er wel tal van winkels en voorzieningen te vinden op loop- of fietsafstand. Zo zijn er diverse supermarkten, bakkers en slagers te vinden in het centrum van Nederhorst den Berg. Ook zijn er enkele restaurants en cafés te vinden in het dorp. Voor een groter winkelaanbod kun je terecht in omliggende steden als Hilversum en Amsterdam.

Scholen en onderwijsinstellingen

Nederhorst den Berg beschikt over twee basisscholen, de Ds. C. Keerschool en de Regenboogschool. Beide scholen zijn gelegen op loopafstand van de Cederlaan. Voor het voortgezet onderwijs moeten leerlingen uitwijken naar omliggende steden als Hilversum en Amsterdam.

Recreatie en natuur

De Cederlaan is gelegen aan de rand van het natuur- en recreatiegebied de Ankeveense Plassen. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor wandelen, fietsen en watersporten. Ook de Vecht biedt tal van mogelijkheden voor watersporters. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen te vinden in de wijk zelf.

Buurtinitiatieven en activiteiten

De bewoners van de Cederlaan zijn erg betrokken bij de wijk en organiseren regelmatig activiteiten en evenementen. Zo is er jaarlijks een buurtfeest en worden er diverse sportieve activiteiten georganiseerd. Ook is er een actieve buurtvereniging die zich inzet voor de belangen van de bewoners.

Bewoners en demografie

De Cederlaan is een rustige woonwijk die voornamelijk bewoond wordt door gezinnen en ouderen. Het is een hechte gemeenschap waar buurtbewoners elkaar goed kennen en elkaar helpen waar nodig. De wijk staat bekend om zijn groene en kindvriendelijke karakter.

Toekomstplannen en ontwikkelingen

Er zijn op dit moment geen concrete plannen voor verdere ontwikkelingen in de Cederlaan. Wel wordt er door de gemeente Wijdemeren gewerkt aan een plan om het centrum van Nederhorst den Berg verder te ontwikkelen.

Overmeerseweg 74, Nederhorst den Berg, Funda Nederhorst den Berg verkochtCederlaan Nederhorst den Berg

Op Funda is te zien dat er in de Cederlaan recentelijk enkele woningen zijn verkocht. Een mooi voorbeeld hiervan is Overmeerseweg 74, Nederhorst den Berg, de volledig gerenoveerde woning werd verkocht via Funda Nederhorst den Berg. De woning is gelegen aan een rustige straat en beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe keuken. De tuin is mooi aangelegd en biedt veel privacy. De vraagprijs van deze woning lag rond de €800.000.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde oppervlakte van een woning in de Cederlaan in Nederhorst den Berg?
De meeste woningen in de Cederlaan hebben een oppervlakte van zo’n 100-150 vierkante meter.

2. Zijn er speelvoorzieningen te vinden in de Cederlaan?
Ja, er zijn diverse speeltuinen te vinden in de wijk zelf.

3. Zijn er scholen in de buurt van de Cederlaan?
Ja, Nederhorst den Berg beschikt over twee basisscholen die beide op loopafstand van de Cederlaan zijn gelegen.

4. Hoe is de bereikbaarheid van de Cederlaan per auto?
De Cederlaan is goed bereikbaar met de auto. Het is gelegen nabij de N201, de provinciale weg die Amsterdam verbindt met Utrecht. Ook de A2 en A27 zijn binnen 15 minuten te bereiken.

5. Wat is de gemiddelde prijs van een woning in de Cederlaan in Nederhorst den Berg?
De prijzen van woningen in de Cederlaan variëren sterk en zijn mede afhankelijk van de grootte van de woning en de staat van onderhoud. Een recent verkochte woning in de Cederlaan had een vraagprijs van rond de €800.000.

Keywords searched by users: cederlaan nederhorst den berg overmeerseweg 74, nederhorst den berg, funda nederhorst den berg verkocht

Categories: Top 25 cederlaan nederhorst den berg

Amaris locatie Horstwaarde in Nederhorst Den Berg

See more here: smartekvn.com

overmeerseweg 74, nederhorst den berg

Overmeerseweg 74 is a beautiful property located in Nederhorst den Berg, a small town located in the province of North Holland. This spacious and modern home is situated on a large plot of land, surrounded by stunning natural scenery, and offers everything one could need for a comfortable and luxurious lifestyle.

At Overmeerseweg 74, you will enjoy the perfect blend of modern and traditional styles, with a spacious living area that seamlessly integrates with the outdoors. The house features an open-plan layout with high ceilings, large windows, and plenty of natural light that floods the space, creating a warm and inviting atmosphere.

As you enter the home, you’ll be greeted by a spacious hallway that leads to a stunning living room with large windows that provide a breathtaking view of the surrounding landscape. The living area is tastefully decorated with warm and contemporary furnishings that complement the home’s clean lines and modern design.

The living room seamlessly integrates with the dining area, which is perfect for entertaining guests or hosting dinner parties. With a large table that can comfortably seat ten people, you’ll have plenty of space to enjoy delicious meals with your loved ones.

The kitchen is located off the dining area and is fully equipped with modern appliances, including an oven, gas hob, dishwasher, and fridge freezer. The kitchen is also equipped with a breakfast bar, which is perfect for enjoying quick and convenient meals.

The house has four bedrooms, including a spacious master bedroom with a large en-suite bathroom and walk-in closet. The remaining three bedrooms are also generously sized and come with built-in wardrobes. The house also has two additional bathrooms, ensuring that there is plenty of space for everyone.

The outdoor space at Overmeerseweg 74 is just as impressive as the interior. The house sits on a large plot of land surrounded by beautiful natural scenery, with ample space for outdoor entertaining and relaxation. The house has a large patio area that is perfect for enjoying al fresco dining, with a barbecue and seating area.

The garden is beautifully landscaped and features a range of mature trees and plants, creating a peaceful and serene environment. The garden also has a large swimming pool, providing the perfect space to cool off during the hot summer months.

In terms of location, Overmeerseweg 74 is situated in a quiet and secluded area of Nederhorst den Berg. The town boasts a range of amenities, including shops, restaurants, and cafes, as well as excellent transport links to nearby cities.

FAQs

Q: What is the size of the plot of land at Overmeerseweg 74?

A: The property is situated on a large plot of land that measures approximately 3,100 square meters.

Q: How many bedrooms does the house have?

A: The house has four bedrooms, including a spacious master bedroom with a large en-suite bathroom and walk-in closet.

Q: Does the house come fully furnished?

A: No, the house does not come fully furnished. However, the current owners are open to negotiating the sale of some items of furniture.

Q: Is there a swimming pool at the property?

A: Yes, the property has a large swimming pool, providing the perfect space to cool off during the hot summer months.

Q: Is there parking available at the property?

A: Yes, there is ample parking available at the property, with a large driveway that can accommodate multiple vehicles.

Q: Is the property located close to amenities?

A: Yes, the property is located in the town of Nederhorst den Berg, which boasts a range of amenities, including shops, restaurants, and cafes.

Q: Are there good transport links to nearby cities?

A: Yes, there are excellent transport links to nearby cities, including Amsterdam and Utrecht. The property is located a short distance from the A1 motorway, which provides easy access to these cities.

Q: Is the property located in a quiet area?

A: Yes, the property is situated in a quiet and secluded area of Nederhorst den Berg, offering peace and tranquility away from the hustle and bustle of city life.

Q: Does the property have a large garden?

A: Yes, the property has a large, beautifully landscaped garden that features a range of mature trees and plants, creating a peaceful and serene environment.

Q: Is the property suitable for families?

A: Yes, the property is ideal for families, with four generously sized bedrooms and plenty of space for outdoor entertaining and relaxation.

funda nederhorst den berg verkocht

Funda Nederhorst den Berg Verkocht – The Dutch Real Estate Market

Funda, the Netherlands’ leading real estate website, recently announced the sale of a mansion in Nederhorst den Berg, a small town situated in the province of North Holland. The mansion was listed on Funda for €7.3 million and boasts of stunning interiors and luxurious features. This sale has once again proven the strength and stability of the Dutch real estate market.

The Dutch real estate market is known for its stability, transparent policies, and long-term potential. It has attracted the attention of investors from across the globe, who are looking for a safe haven to invest their money. In this article, we’ll take a closer look at the Dutch real estate market and understand why it’s a safe and profitable investment opportunity.

Market Trends

The Dutch real estate market has been performing well since the economic recession of 2008, and the trend has continued even during the COVID-19 pandemic. According to the Dutch Central Bureau of Statistics (CBS), the number of homes sold in the Netherlands increased by 1.7% in the first quarter of 2021, compared to last year. The average selling price of a house has also increased by 11.5% in the same period.

The rise in demand for residential properties in the Netherlands can be attributed to several factors, including low-interest rates, increasing population, and the rise of the sharing economy. The country is known for its progressive policies, which make it an ideal destination for many young professionals who are looking for a better quality of life.

Buying and Selling Property

The process of buying and selling property in the Netherlands is straightforward, and there are several steps to be followed. The first step is to find a reputable real estate agent who can help you with the entire process. The agent will help you find suitable properties, arrange viewings, and assist in negotiations.

Once you have found a suitable property, you will need to make an offer. The offer is usually made in writing, and it states the price you’re willing to pay, any conditions you would like the seller to meet, and the date of transfer. If your offer is accepted, you will sign a provisional purchase agreement, which is subject to certain conditions, such as mortgage approval and building inspections.

After you have signed the provisional purchase agreement, you will need to arrange financing. You can either arrange financing through your bank or a mortgage broker. Once your mortgage has been approved, you will sign the final purchase agreement, pay the deposit, and arrange for the transfer of ownership.

Selling property follows the same process but in reverse. You will need to list your property for sale, arrange viewings, receive offers, and accept the best one. Once you have accepted an offer, you will sign a provisional purchase agreement and meet the conditions stated in the agreement before signing the final purchase agreement.

FAQs

Q. What is the commission for a real estate agent in the Netherlands?

A. The commission for a real estate agent is usually around 1% to 2% of the purchase price, depending on the location and type of property.

Q. What are the closing costs associated with buying a property in the Netherlands?

A. The closing costs associated with buying a property in the Netherlands include transfer tax (2% of the purchase price), notary fees (around 1% of the purchase price), and mortgage fees (around €2,500-€3,000).

Q. Can foreigners buy property in the Netherlands?

A. Yes, foreigners can buy property in the Netherlands, but they may need to obtain a permit if they are not living in the country.

Q. What is the average mortgage interest rate in the Netherlands?

A. The average mortgage interest rate in the Netherlands is around 1.5% to 2%.

Q. Are there any restrictions on renting out a property in the Netherlands?

A. Yes, there are restrictions on renting out a property in the Netherlands. Property owners need to comply with several laws and regulations to rent out their property legally.

Conclusion

The Dutch real estate market offers a safe and profitable investment opportunity for both domestic and international investors. The market is known for its stability, transparency, and long-term potential. With the rise in demand for residential properties and a stable economic climate, the Dutch real estate market is an attractive investment destination. If you’re considering investing in the Dutch real estate market, it’s essential to work with a reputable real estate agent who can guide you through the entire process and secure the best possible deal for you.

Images related to the topic cederlaan nederhorst den berg

Amaris locatie Horstwaarde in Nederhorst Den Berg
Amaris locatie Horstwaarde in Nederhorst Den Berg

Article link: cederlaan nederhorst den berg.

Learn more about the topic cederlaan nederhorst den berg.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *