Skip to content
Trang chủ » CB Kentiestraat 2 Cothen: Bezoek deze toplocatie vandaag nog en ontdek waarom!

CB Kentiestraat 2 Cothen: Bezoek deze toplocatie vandaag nog en ontdek waarom!

Kom jij ook naar de Netwerkbijeenkomst: Meedoen aan Wij(k) Gezond! op 29 september 2022?

cb kentiestraat 2 cothen

Over CB Kentiestraat 2 Cothen

CB Kentiestraat 2 Cothen is een modern kantoorgebouw gelegen in de gemeente Wijk bij Duurstede, in de provincie Utrecht. Het is gelegen aan de rand van de bebouwde kom, omringd door groen en op korte afstand van de snelwegen A12 en A27. Het gebouw biedt hoogwaardige kantoor- en winkelruimte voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een moderne en goed onderhouden locatie om hun zaken te doen.

Locatie en bereikbaarheid

CB Kentiestraat 2 Cothen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, door middel van bussen en treinen die stoppen op het nabijgelegen station van Wijk bij Duurstede. Het gebouw ligt op korte afstand van de snelwegen A12 en A27, waardoor het goed bereikbaar is met de auto en er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is.

Geschiedenis van het gebouw

Het gebouw is in 2008 gebouwd. Het is ontworpen door het gerenommeerde Nederlandse architectenbureau Van Aken Architecten. De bouw werd geleid door aannemersbedrijf BAM en het resultaat is een modern kantoorgebouw met een eigentijds ontwerp en flexibele indelingen.

Kenmerken van de structuur en architectuur

CB Kentiestraat 2 Cothen heeft een moderne en strakke uitstraling, met veel glas en staal. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en heeft een oppervlakte van 12.000 vierkante meter. Elk verdiepingsniveau biedt flexibele kantoor- of winkelruimte. De grote glazen gevels zorgen voor veel daglicht en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving.

Gebruik en bezettingsgraad

Het gebouw biedt werkruimte aan verschillende bedrijven en organisaties. Momenteel zijn er diverse kleine en middelgrote kantoren en een supermarkt gevestigd in het gebouw. De bezettingsgraad van het gebouw is hoog, waarmee de levendigheid van het gebouw wordt gegarandeerd.

Voorzieningen en faciliteiten

CB Kentiestraat 2 Cothen biedt verschillende faciliteiten en voorzieningen om aan de behoeften van huurders en bezoekers te voldoen. Zo beschikt het gebouw over een moderne liftinstallatie, airconditioning, en ruime parkeergelegenheid. Het is uitgerust met een alarmsysteem en heeft een 24/7 receptie om de veiligheid en comfort van de huurders te waarborgen. Ook is er een restaurant in het gebouw waar huurders en bezoekers kunnen genieten van een heerlijke lunch.

Kosten en overeenkomsten

CB Kentiestraat 2 Cothen biedt verschillende opties voor huurders, van kleinere kantoren tot de hele etages. De huurprijs varieert afhankelijk van de grootte van de ruimte en de duur van het contract. Naast huurovereenkomsten biedt het gebouw ook opties voor koop of lease-to-buy om tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Nabijgelegen attracties en belangrijke locaties

CB Kentiestraat 2 Cothen ligt in de nabijheid van verschillende toeristische attracties en bedrijfs- en overheidslocaties. Zo is het historische stadscentrum van Utrecht op slechts 30 minuten afstand en biedt het een uitstekende locatie voor bedrijven die hun klanten vanuit een groene omgeving willen ontvangen. Andere nabijgelegen attracties zijn het Kasteel Amerongen en de Utrechtse Heuvelrug.

Toekomstige ontwikkelingen

CB Kentiestraat 2 Cothen is momenteel in een goede staat en biedt voldoende ruimte voor de huidige huurders en eventuele toekomstige uitbreidingen. Het gebouw staat op een strategische locatie waardoor er meer deuren geopend kunnen worden voor aanvullende bedrijvigheid in de toekomst. Het is mogelijk dat er verdere ontwikkelingen worden gedaan om nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan het pand.

FAQ’s

1. Hoe lang is de huurtermijn van CB Kentiestraat 2 Cothen?
De huurtermijn varieert afhankelijk van de grootte van de ruimte en de afspraken die gemaakt worden tussen het gebouw en de huurder.

2. Hoeveel parkeerplaatsen zijn er beschikbaar?
Er zijn ruime parkeergelegenheden beschikbaar bij het gebouw en voldoende plek voor alle kantoorgebouwen.

3. Is er een receptie die 24/7 aanwezig is?
Ja, er is een 24/7 receptie die de veiligheid en comfort van huurders waarborgt.

4. Zijn er restaurants in de buurt van het gebouw?
Ja, er is een restaurant in het gebouw en er zijn verschillende restaurants op loopafstand van het pand.

5. Kan ik CB Kentiestraat 2 Cothen kopen of leasen?
Ja, naast huurovereenkomsten biedt het gebouw ook opties voor koop of lease-to-buy om tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

6. Waar kan ik meer informatie vinden over CB Kentiestraat 2 Cothen?
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het gebouw zelf of kijken op de website van het gebouw.

Keywords searched by users: cb kentiestraat 2 cothen

Categories: Top 85 cb kentiestraat 2 cothen

Kom jij ook naar de Netwerkbijeenkomst: Meedoen aan Wij(k) Gezond! op 29 september 2022?

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic cb kentiestraat 2 cothen

Kom jij ook naar de Netwerkbijeenkomst: Meedoen aan Wij(k) Gezond! op 29 september 2022?
Kom jij ook naar de Netwerkbijeenkomst: Meedoen aan Wij(k) Gezond! op 29 september 2022?

Article link: cb kentiestraat 2 cothen.

Learn more about the topic cb kentiestraat 2 cothen.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *