Skip to content
Trang chủ » Cauersweg 10 Burgh Haamstede: Bekijk Hier de Adembenemende Foto’s van deze Prachtige Woning

Cauersweg 10 Burgh Haamstede: Bekijk Hier de Adembenemende Foto’s van deze Prachtige Woning

Zeeland....Teil 10, Burgh-Haamstede, Küstenmarathon, Omnia

cauersweg 10 burgh haamstede

Cauersweg 10 Burgh Haamstede is een historisch pand gelegen in het pittoreske dorpje Burgh Haamstede in Zeeland, Nederland. Het pand staat bekend om zijn prachtige architectuur en rijke geschiedenis.

Locatie van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
Cauersweg 10 ligt in het hart van Burgh Haamstede, vlakbij het centrum van het dorp. Het pand is omgeven door prachtige tuinen en landschap. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt.

Geschiedenis van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
De geschiedenis van Cauersweg 10 gaat terug tot de 16e eeuw. Het pand was oorspronkelijk eigendom van lokale boeren en werd later omgebouwd tot een herberg voor reizigers die op weg waren naar de haven van Burghsluis. In de 18e eeuw werd het pand gekocht door de adellijke familie Van der Lek de Clercq en werd het omgebouwd tot een statig herenhuis met prachtige tuinen en landschap.

Architectuur van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
De architectuur van Cauersweg 10 is een mix van verschillende stijlen, waaronder Renaissance, Barok en Neoclassicisme. Het pand heeft een prachtige gevel met symmetrische ramen en een indrukwekkende entree. Het interieur van het pand is even indrukwekkend, met elegante kamers en fijne details zoals antieke kroonluchters, schilderijen en meubels.

Eigendomsgeschiedenis van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
Het pand werd oorspronkelijk gebouwd als boerderij en later omgebouwd tot een herberg. In de 18e eeuw werd het pand gekocht door de adellijke familie Van der Lek de Clercq en omgebouwd tot een prachtig herenhuis met tuinen en landschap. In de 20e eeuw werd het pand verkocht aan verschillende eigenaren en werd het uiteindelijk gerestaureerd door de huidige eigenaren.

Bewonersgeschiedenis van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
Cauersweg 10 heeft door de eeuwen heen verschillende bewoners gehad, waaronder lokale boeren, reizigers en adellijke families. In de afgelopen decennia heeft het pand dienst gedaan als vakantiehuis en als locatie voor verschillende evenementen en bijeenkomsten.

Interieur van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
Het interieur van Cauersweg 10 is een mix van verschillende stijlen, waaronder Renaissance, Barok en Neoclassicisme. De elegante kamers zijn prachtig ingericht met antieke meubels, schilderijen en kroonluchters. Het pand heeft ook een bibliotheek, een grote keuken en een eetkamer voor formele diners.

Tuin en landschap rondom Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
De tuinen en het landschap rondom Cauersweg 10 zijn prachtig en bieden verschillende plekken om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Er zijn wandelpaden, vijvers, fonteinen en een tennisbaan te vinden in de tuinen.

Rol van Cauersweg 10 in de lokale gemeenschap van Burgh Haamstede
Cauersweg 10 heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap van Burgh Haamstede. Het pand diende oorspronkelijk als herberg voor reizigers en later als locatie voor verschillende evenementen en bijeenkomsten. Het wordt nog steeds gebruikt als vakantiehuis en als locatie voor conferenties en andere bijeenkomsten.

Recente ontwikkelingen en renovaties van Cauersweg 10 in Burgh Haamstede
Cauersweg 10 heeft in de afgelopen jaren verschillende renovaties ondergaan om het pand te behouden en te moderniseren. Deze renovaties omvatten onder andere nieuwe elektrische bedrading, een nieuwe keuken en badkamer en reparaties aan de dakbedekking. Het pand blijft worden onderhouden door de huidige eigenaren om de prachtige geschiedenis en architectuur van het pand te behouden.

Cauersweg 10 in Burgh Haamstede als historisch en cultureel erfgoed
Cauersweg 10 is een belangrijk historisch en cultureel erfgoed van de regio. Het pand vertelt het verhaal van de rijke geschiedenis van Burgh Haamstede en de invloed van adellijke families op de ontwikkeling van de regio. Het pand is een toeristische attractie en een belangrijk cultureel erfgoed dat wordt behouden voor toekomstige generaties.

FAQs
– Is Cauersweg 10 open voor publiek?
Nee, Cauersweg 10 is momenteel niet open voor publiek. Het pand wordt nog steeds gebruikt als vakantiehuis en als locatie voor evenementen en bijeenkomsten.

– Kan ik een rondleiding krijgen van het pand?
Momenteel worden er geen rondleidingen aangeboden van het pand. Het pand wordt nog steeds gebruikt als vakantiehuis en als locatie voor evenementen en bijeenkomsten.

– Kan ik Cauersweg 10 huren als vakantiehuis?
Ja, Cauersweg 10 kan worden gehuurd als vakantiehuis. Het pand biedt plaats aan maximaal 12 personen en heeft verschillende kamers en faciliteiten, waaronder een tennisbaan en tuinen.

– Wat is de beste tijd om Cauersweg 10 te bezoeken?
De beste tijd om Cauersweg 10 te bezoeken is in de zomermaanden, wanneer het weer aangenaam is en de tuinen en landschap rondom het pand op zijn mooist zijn.

– Zijn er restaurants in de buurt van Cauersweg 10?
Ja, er zijn verschillende restaurants en cafés in de buurt van Cauersweg 10. Het pand ligt op loopafstand van het centrum van Burgh Haamstede, waar verschillende eetgelegenheden te vinden zijn.

– Is er parkeergelegenheid in de buurt van Cauersweg 10?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van Cauersweg 10. Het pand ligt op een rustige locatie en er is voldoende ruimte om te parkeren.

Keywords searched by users: cauersweg 10 burgh haamstede

Categories: Top 86 cauersweg 10 burgh haamstede

Zeeland….Teil 10, Burgh-Haamstede, Küstenmarathon, Omnia

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic cauersweg 10 burgh haamstede

Zeeland....Teil 10, Burgh-Haamstede, Küstenmarathon, Omnia
Zeeland….Teil 10, Burgh-Haamstede, Küstenmarathon, Omnia

Article link: cauersweg 10 burgh haamstede.

Learn more about the topic cauersweg 10 burgh haamstede.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *