Skip to content
Trang chủ » Catharina van Renneslaan Amstelveen: Een verborgen juweeltje! Ontdek deze fascinerende buurt nu!

Catharina van Renneslaan Amstelveen: Een verborgen juweeltje! Ontdek deze fascinerende buurt nu!

VLIEG Makelaars: Catharina van Renneslaan 51, AMSTELVEEN

catharina van renneslaan amstelveen

Gelegen in de buurt van het oude dorp van Amstelveen, biedt Catharina van Renneslaan een rustige en gezinsvriendelijke omgeving. De straat is vernoemd naar de beroemde Nederlandse componist en cantor Catharina van Rennes (1858-1940). Haar werk werd later in de geschiedenis enorm gewaardeerd en daarom werd een straat naar haar vernoemd.

Catharina van Renneslaan in Amstelveen is een woonstraat waar huurwoningen, inclusief appartementen en eengezinswoningen, beschikbaar zijn. De huurprijs van woningen op deze straat varieert afhankelijk van de grootte en de locatie van het pand. Er zijn verschillende architectonische bouwstijlen, zoals nieuwbouw en renovaties uit de 20e eeuw, die deze buurt uniek maken. Hieronder staan alle aspecten over deze straat uitgelegd.

Locatie en geschiedenis van Catharina van Renneslaan in Amstelveen

Catharina van Renneslaan in Amstelveen is gelegen in de oostelijke buurt van het oude dorp van Amstelveen, niet ver van het Stadshart. Amstelveen is gunstig gelegen op enkele kilometers van Amsterdam. Deze locatie geeft toegang tot grote steden en andere nabijgelegen gebieden.

Amstelveen is een historische stad die door de jaren heen veel is gegroeid. De stad heeft een reputatie voor zijn mooie architectuur en rustige, groene omgeving. Amstelveen heeft verschillende locaties waar mensen kunnen ontspannen en wandelen, zoals het Amsterdamse Bos en de Poel.

Woningen en huurprijzen op Catharina van Renneslaan

Catharina van Renneslaan is een familievriendelijke buurt die woonruimte biedt variërend van kleine tot grote woningen. De huurprijzen van deze huizen variëren sterk, afhankelijk van de grootte, locatie en staat van onderhoud van de huizen.

Op nummer 51 is het bijvoorbeeld mogelijk om een eengezinswoning met drie slaapkamers te huren, terwijl op nummer 8 er een groot en luxe appartement met meerdere verdiepingen beschikbaar is.

De gemiddelde huurprijs voor een woning op Catharina van Renneslaan ligt tussen de €1.200 en €2.500 per maand. Dit is afhankelijk van het type woning en de grootte van het huis. Bovendien kan het voldoen aan de wens van centrale en comfortabele locatie de huurprijs beïnvloeden.

Architectuur en bouwstijl op Catharina van Renneslaan

Catharina van Renneslaan is een straat met een breed scala aan architectonische bouwstijlen die de geschiedenis van Amstelveen weerspiegelen. Deze buurt beschikt over eengezinswoningen, luxe appartementen en renovaties.

De architectuur op Catharina van Renneslaan varieert van nieuwbouw tot renovatie uit de 20e eeuw en alles daartussenin. Sommige woningen zijn voorzien van traditionele Nederlandse gevels en karakteristieke luiken, terwijl andere woningen ontworpen zijn met strakke lijnen en moderne aspecten.

Infrastructuur en openbaar vervoer in de buurt van Catharina van Renneslaan

Catharina van Renneslaan is gelegen op een centrale locatie in Amstelveen, wat betekent dat de buurt goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De buurt heeft directe toegang tot de snelweg, waardoor het gemakkelijk is om naar de omliggende steden te gaan.

Er zijn verschillende bus- en tramhaltes op loopafstand van Catharina van Renneslaan, waardoor het gemakkelijk is om naar Amsterdam of andere delen van Amstelveen te reizen. Het Amstelveen busstation ligt op 10 minuten lopen van de straat, waar meerdere bussen stoppen om mensen naar hun bestemming te brengen.

Scholen en voorzieningen in de buurt van Catharina van Renneslaan

Catharina van Renneslaan is gelegen in een zeer gezinsvriendelijke buurt die veel voorzieningen biedt voor kinderen, waaronder verschillende scholen. Er zijn een aantal scholen in de buurt, waaronder basisscholen, middelbare scholen en een internationale school, waardoor het een populaire locatie is voor gezinnen met kinderen.

Er zijn ook verschillende voorzieningen in de buurt, waaronder winkels, sportcentra, musea en parken. Het Stadshart ligt op loopafstand, wat betekent dat bewoners eenvoudig toegang hebben tot een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés.

Winkels en horeca op en rondom Catharina van Renneslaan

Catharina van Renneslaan ligt in de buurt van het Stadshart in Amstelveen, wat betekent dat er gemakkelijk toegang is tot winkels en horeca voorzieningen in de buurt. Het Stadshart biedt een grote verscheidenheid aan winkels, van exclusieve boetieks tot bekende merken. Daarnaast zijn er ook veel restaurants en cafés in de buurt, waardoor er voor elk wat wils is.

Op de eigen straat zijn er enkele winkels en eetgelegenheden te vinden. Zo is er een supermarkt en een ijswinkel en enkele cafés waar men kan ontspannen met vrienden of familie.

Groen en recreatiemogelijkheden in de buurt van Catharina van Renneslaan

Amstelveen is een groene stad waar mensen graag wandelen en buiten zijn. Er zijn verschillende parken en groene gebieden in de buurt van de straat, zoals het Amsterdamse Bos en De Poel.

Ook biedt de buurt recreatie-activiteiten zoals zwemmen, wandelen, fietsen, enzovoorts. Er zijn verschillende plaatsen die op loopafstand bereikbaar zijn, waardoor bewoners gemakkelijk een dagje uit kunnen organiseren.

Veiligheid op Catharina van Renneslaan en in de omgeving

Catharina van Renneslaan is een veilige en rustige buurt zonder noemenswaardige problemen. In de afgelopen jaren hebben er geen ernstige incidenten plaatsgevonden in de buurt.

De omgeving van Amstelveen is over het algemeen ook erg veilig, met weinig tot geen criminaliteit. Mensen voelen zich comfortabel en veilig in deze buurt.

Gemeenschapsgevoel en buurtactiviteiten op Catharina van Renneslaan

Catharina van Renneslaan is een gezinsvriendelijke en levendige buurt waar bewoners een hechte gemeenschap vormen. Er zijn verschillende buurtactiviteiten op de straat en in de directe omgeving, waaronder straatfeesten, gezamenlijke activiteiten en een buurt-app om mensen met elkaar in contact te laten komen.

Er heerst een gevoel van saamhorigheid binnen de buurt, waardoor bewoners vaak met elkaar in contact komen en samen dingen ondernemen.

Veranderingen in de buurt van Catharina van Renneslaan door de jaren heen

Amstelveen heeft de afgelopen jaren veel veranderingen ondergaan. De stad is de afgelopen jaren enorm gegroeid en er zijn veel nieuwe wijken en gebouwen bijgekomen.

Catharina van Renneslaan heeft de afgelopen jaren ook wat verandering doorgemaakt. Er zijn verschillende renovaties op de straat uitgevoerd en de buurt is uitgebreid met een nieuwe wijk aan de overkant van de straat. Dit heeft de buurt een vernieuwde uitstraling gegeven en de leefbaarheid versterkt.

FAQs

Wat zijn de huurprijzen voor een woning in Catharina van Renneslaan?

De huurprijzen variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van het pand. Gemiddeld kosten de huurwoningen tussen de €1.200 en €2.500 per maand.

Zijn er scholen in de buurt van Catharina van Renneslaan?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, waaronder basisscholen, middelbare scholen en een internationale school.

Zijn er openbaar vervoermogelijkheden in de buurt van Catharina van Renneslaan?

Ja, er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt van Catharina van Renneslaan, waardoor het gemakkelijk is om naar Amsterdam of andere delen van Amstelveen te reizen.

Is Catharina van Renneslaan een veilige buurt?

Ja, Catharina van Renneslaan is een veilige en rustige buurt zonder noemenswaardige problemen.

Zijn er groene gebieden in de buurt van Catharina van Renneslaan?

Ja, er zijn verschillende groene gebieden in de buurt van Catharina van Renneslaan, waaronder het Amsterdamse Bos en De Poel.

Conclusie

Catharina van Renneslaan in Amstelveen is een must-see-strat voor mensen die op zoek zijn naar een woning in een gezinsvriendelijke buurt. Het biedt een rustige omgeving met verschillende voorzieningen, waaronder winkels, scholen, parken en recreatie-activiteiten. Deze buurt heeft een diversiteit aan woningen in verschillende bouwstijlen, variërend van nieuwbouw tot renovaties uit de 20e eeuw. Het is een veilige en levendige buurt, waar bewoners zich comfortabel en thuis voelen.

Keywords searched by users: catharina van renneslaan amstelveen catharina van renneslaan 51 amstelveen, catharina van renneslaan 8, hilversum

Categories: Top 79 catharina van renneslaan amstelveen

VLIEG Makelaars: Catharina van Renneslaan 51, AMSTELVEEN

See more here: smartekvn.com

catharina van renneslaan 51 amstelveen

Catharina van Renneslaan 51 Amstelveen is een prachtige locatie in Nederland die veel te bieden heeft aan iedereen die er woont. Gelegen in de vriendelijke buurt van Amstelveen, ligt dit pand heel dicht bij alle voorzieningen en faciliteiten die je nodig hebt om comfortabel te leven. Het is een perfecte locatie voor gezinnen, individuen en zakelijke personen om hun thuis te maken. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van Catharina van Renneslaan 51 Amstelveen en u de belangrijke feiten en details geven die u moet weten voordat u besluit om deze locatie als uw volgende woonplaats te kiezen.

Ligging en omgeving

Catharina van Renneslaan 51 Amstelveen ligt in de welvarende buurt van Elsrijk en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Het pand is gelegen nabij belangrijke snelwegen zoals de A9 en A10. Bovendien zijn er verschillende openbaar vervoersmogelijkheden zoals trams en bussen die het gebied bedienen. De locatie heeft een goede verbinding met Amsterdam en andere steden in de regio.

De buurt van Elsrijk is zeer in trek bij mensen vanwege de rustige en groene omgeving. De woning ligt op loopafstand van het Amsterdamse Bos en verschillende parken. Het is een perfect gebied voor mensen die van fietsen en wandelen houden.

De woning zelf

Catharina van Renneslaan 51 Amstelveen is een ruime woning van 188 vierkante meter met vier slaapkamers en een buitenruimte. Het is een vrijstaande woning, waardoor er voldoende ruimte is voor privacy en rust. De woning is goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling. Elke kamer is zeer ruim en heeft grote ramen waardoor er genoeg natuurlijk licht binnenkomt.

De indeling van de woning is als volgt:

– Begane grond: entree, hal met een apart toilet, woonkamer en een open keuken en toegang tot de buitenruimte.

– Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer met bad en douche.

– Tweede verdieping: een ruime zolderkamer en een aparte wasruimte.

De buitenruimte is zeer ruim en heeft een fraai uitzicht op de groene omgeving van de buurt. Het biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten zoals barbecueën en tuinieren. De voortuin is ook groot genoeg om een auto te parkeren.

Voorzieningen en faciliteiten

Catharina van Renneslaan 51 Amstelveen is gunstig gelegen nabij vele voorzieningen en faciliteiten. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is ‘Bankrashof Shopping Center’ op slechts 3 minuten rijden van de woning. Hier vindt u vele winkels, supermarkten en restaurants.

Amstelveen heeft ook verschillende scholen, van basisonderwijs tot universitaire studies. Er zijn verschillende scholen in de omgeving, zoals de International School of Amsterdam (ISA) en de Amsterdam University College (AUC). Amstelveen beschikt ook over een verscheidenheid aan sportfaciliteiten zoals fitnesscentra, zwembaden en sportclubs.

FAQ

1. Wat zijn de huur- of koopprijzen van de woning?

De huur- of koopprijzen hangen af van de huidige marktomstandigheden en kunnen variëren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkoper of verhuurder.

2. Is het gebied veilig?

Ja, het gebied is veilig en er zijn geen rapporten van zware criminaliteit. Amstelveen is over het algemeen een veilige stad om te wonen.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de voortuin van de woning.

4. Zijn er winkels en restaurants in de buurt?

Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants op korte afstand van de woning. Het winkelcentrum Bankrashof ligt op 3 minuten rijden van de woning. Er zijn ook verschillende restaurants in de buurt.

5. Welke scholen zijn er in de buurt?

Er zijn verschillende scholen in de buurt, van basisonderwijs tot universitair niveau, zoals de International School of Amsterdam (ISA) en het Amsterdam University College (AUC).

6. Is het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar?

Ja, er zijn verschillende tram- en buslijnen die de buurt bedienen. Er zijn ook verschillende treinstations in de omgeving, zoals station Schiphol en Amsterdam Zuid.

In conclusie biedt Catharina van Renneslaan 51 Amstelveen veel voordelen als woonplaats. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen en faciliteiten willen zijn. De ruime woning biedt voldoende privacy en rust en heeft eersteklas faciliteiten. Er zijn genoeg scholen en sportfaciliteiten in de omgeving en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. Het is een perfecte keuze voor gezinnen, individuen en zakelijke personen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige woonomgeving.

catharina van renneslaan 8, hilversum

Catharina van Renneslaan 8, Hilversum – Een prachtige woonruimte

De Catharina van Renneslaan 8 in Hilversum is een prachtige woonruimte waar veel mensen van dromen. Deze woning ligt in een rustige en groene woonwijk nabij het centrum van Hilversum. De woning heeft een oppervlakte van 159 m² en heeft 3 slaapkamers. Het huis is een hoekwoning en heeft daardoor meer privacy ten opzichte van de naastgelegen woningen.

De woonkamer is ruim en licht dankzij de grote raampartijen. De open haard zorgt voor een gezellige sfeer en maakt het huis extra knus. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien zoals een groot gasfornuis, een oven en een vaatwasser.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De slaapkamers zijn ruim en licht. De badkamer heeft een grote douche en een ligbad en is modern ingericht.

Op de bovenste verdieping is er nog een ruime zolder die gebruikt kan worden als extra slaapkamer of als opslagruimte. De zolder heeft een dakraam en biedt veel lichtinval.

Het huis heeft ook een garage. Deze is ideaal voor het opbergen van fietsen en opbergspullen. Parkeren kan op de oprit voor de garage.

De tuin is groot en mooi aangelegd. Er zijn meerdere terrassen waar je kunt genieten van de zon. De tuin biedt veel privacy door de hoge begroeiing.

De locatie van het huis is ideaal. De woning ligt in een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij het centrum van Hilversum. Het centrum is op loopafstand en hier zijn leuke winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De woning is ook dicht bij de snelweg A27 gelegen. Dit maakt het makkelijk om naar andere delen van Nederland te reizen.

FAQs:

Wat zijn de afmetingen van de woning?

De woning heeft een oppervlakte van 159 m².

Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft 3 slaapkamers.

Is er een garage aanwezig?

Ja, de woning heeft een garage. Parkeren kan ook op de oprit.

Hoe is de ligging van het huis?

Het huis ligt in een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij het centrum van Hilversum.

Is het huis goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand.

Kan ik makkelijk naar andere delen van Nederland reizen vanaf deze locatie?

Ja, de snelweg A27 is dichtbij gelegen waardoor je makkelijk naar andere delen van Nederland kunt reizen.

Wat kan ik doen in de omgeving van de woning?

Het centrum van Hilversum is op loopafstand en hier zijn leuke winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Er zijn ook diverse parken en natuurgebieden in de omgeving waar je kunt wandelen en fietsen.

Waarom zou ik deze woning moeten kopen?

Deze woning is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij het centrum van Hilversum wil wonen. De woning is modern en van alle gemakken voorzien. De woonkamer is licht en ruim en de tuin biedt veel privacy. Bovendien is het huis goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is het makkelijk om naar andere delen van Nederland te reizen vanaf deze locatie. Kortom, een prachtige woonruimte waar je comfortabel en rustig kunt wonen.

Images related to the topic catharina van renneslaan amstelveen

VLIEG Makelaars: Catharina van Renneslaan 51, AMSTELVEEN
VLIEG Makelaars: Catharina van Renneslaan 51, AMSTELVEEN

Article link: catharina van renneslaan amstelveen.

Learn more about the topic catharina van renneslaan amstelveen.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *