Skip to content
Trang chủ » Catharina van Renneslaan Almelo: Ontdek de verborgen parel! Klik hier voor meer informatie.

Catharina van Renneslaan Almelo: Ontdek de verborgen parel! Klik hier voor meer informatie.

Virtuele Tour Catharina van Renneslaan flashmob

catharina van renneslaan almelo

Catharina van Renneslaan Almelo is een charmante straat gelegen in de stad Almelo, in de Nederlandse provincie Overijssel. Deze straat is vernoemd naar Catharina van Rennes, een bekende Nederlandse componiste en musicus uit de 19e eeuw. De straat is gelegen in de wijk Ossenkoppelerhoek en wordt gekenmerkt door een rustige omgeving met veel groen en een prettige sfeer.

Geschiedenis van Catharina van Renneslaan Almelo

De Catharina van Renneslaan is een relatief jonge straat die begin jaren 70 van de vorige eeuw is aangelegd. De wijk waarin de straat ligt, Ossenkoppelerhoek, is in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw gebouwd en bestaat vooral uit eengezinswoningen. De straat zelf is vernoemd naar de bekende Nederlandse componiste Catharina van Rennes die in 1858 in de stad Utrecht werd geboren.

Woningen en huizen in Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo is gelegen in de wijk Ossenkoppelerhoek en bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen. Er zijn echter ook enkele appartementencomplexen gevestigd in de straat. De huizen variëren in grootte en stijl, maar zijn over het algemeen ruim en modern ingericht. De meeste huizen hebben een prachtige tuin en zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning en centrale verwarming.

Winkels en bedrijven in Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo biedt een aantal winkels en bedrijven aan haar bewoners. In de nabijheid van de straat zijn er namelijk diverse supermarkten te vinden waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er ook enkele kleine lokale winkeltjes en restaurants. Voor degenen die op zoek zijn naar meer mogelijkheden, zijn er in het centrum van Almelo tal van andere winkels en eetgelegenheden te vinden.

Scholen en onderwijs in Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo heeft verschillende onderwijsinstellingen binnen handbereik. Zo is er in de straat zelf een basisschool gevestigd, namelijk de Catharina van Renneslaan school. Deze basisschool biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 jaar en staat bekend om haar hoge onderwijsniveau. Voor oudere kinderen zijn er ook meerdere middelbare scholen in de omgeving.

Zorg en gezondheidsvoorzieningen in Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo is dichtbij verschillende gezondheidsvoorzieningen gevestigd. Zo is er in de nabijgelegen wijk Windmolenbroek een gezondheidscentrum te vinden waarin meerdere huisartsen en specialisten zijn gevestigd. Daarnaast is er ook een apotheek te vinden die zich hier bevindt. Bovendien is er ook een tandartspraktijk en een fysiotherapiepraktijk te vinden in deze omgeving.

Vervoer en bereikbaarheid van Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo is uitstekend bereikbaar met de auto. De straat ligt namelijk vlakbij de Rijksweg N36, die een snelle verbinding met de rest van de stad en de omliggende steden biedt. Daarnaast is er ook een busverbinding die stopt op verschillende plekken in de wijk en de omliggende steden verbindt. En voor degenen die liever fietsen, zijn er meerdere fietsroutes in de omgeving te vinden.

Cultuur en recreatie in Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo ligt in de wijk Ossenkoppelerhoek. Deze wijk is gelegen aan de rand van Almelo en biedt daarom een rustige en prachtige omgeving voor haar bewoners. De wijk ligt vlakbij verschillende parken en natuurgebieden, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op loopafstand van de straat is er een sporthal waar verschillende sportclubs hun thuisbasis hebben. En voor diegenen die op zoek zijn naar meer culturele activiteiten, zijn er ook verschillende theaters en musea in de nabije omgeving te vinden.

Veiligheid en criminaliteit in Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo staat bekend als een veilige buurt. Er zijn weinig meldingen van criminaliteit en de straat heeft een laag misdaadcijfer. De buurtbewoners zijn dan ook erg betrokken bij hun buurt en zetten zich in voor een veilige en aangename woonomgeving.

Toekomstplannen voor Catharina van Renneslaan Almelo

Catharina van Renneslaan Almelo en de aangrenzende wijken zijn bezig met diverse ontwikkelingsprojecten. Zo wordt er geïnvesteerd in duurzame energie en wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het openbaar vervoer. Daarnaast wordt er gewerkt aan het creëren van meer groen en nieuwe fietspaden. Deze projecten zullen ervoor zorgen dat de wijk nog aantrekkelijker wordt voor zowel de huidige als toekomstige bewoners.

FAQs

1. Welke winkels zijn te vinden in Catharina van Renneslaan Almelo?

Er zijn verschillende supermarkten en lokale winkeltjes te vinden in de buurt van Catharina van Renneslaan Almelo.

2. Welke scholen zijn te vinden in de buurt van Catharina van Renneslaan Almelo?

Catharina van Renneslaan is de basisschool gelegen in de straat zelf, voor middelbare scholen zijn er meerdere mogelijkheden in de omgeving.

3. Zijn er gezondheidsvoorzieningen in de buurt van Catharina van Renneslaan Almelo?

Het nabijgelegen Windmolenbroek heeft een gezondheidscentrum waarin meerdere huisartsen en specialisten zijn gevestigd. Er is ook een apotheek, tandartspraktijk en fysiotherapiepraktijk gevestigd.

4. Hoe is de bereikbaarheid van Catharina van Renneslaan Almelo?

Catharina van Renneslaan Almelo is uitstekend bereikbaar met de auto en er zijn verschillende busverbindingen die verbindingen met omliggende steden bieden.

5. Zijn er voldoende cultuur- en recreatiemogelijkheden in de buurt van Catharina van Renneslaan Almelo?

Ja, er zijn verschillende parken en natuurgebieden in de buurt waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er zijn ook verschillende theaters en musea in de directe omgeving te vinden.

6. Is Catharina van Renneslaan Almelo een veilige buurt?

Ja, het gebied staat bekend als een veilige buurt met een laag misdaadcijfer. De buurtbewoners zijn betrokken bij hun buurt en zetten zich in voor een veilige en aangename woonomgeving.

Keywords searched by users: catharina van renneslaan almelo catharina van renneslaan 126 almelo, catharina van renneslaan almelo school, catharina van renneslaan 1a, catharina van renneslaan 33 almelo, césar franckstraat almelo, catharina van renneslaan amstelveen

Categories: Top 87 catharina van renneslaan almelo

Virtuele Tour Catharina van Renneslaan flashmob

See more here: smartekvn.com

catharina van renneslaan 126 almelo

Catharina van Renneslaan 126 is een mooie straat in Almelo, gelegen in de provincie Overijssel in Nederland. De straat is een belangrijke doorgangsweg naar de stadscentrum en een favoriete plek voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige woonomgeving.

De buurt Catharina van Renneslaan in Almelo is relatief jong, met de meeste huizen gebouwd in de jaren ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw. De buurt is zeer gevarieerd, met grote en kleine huizen, rijtjeshuizen, vrijstaande huizen en appartementen. Ook bieden de woningen verschillende mogelijkheden als het gaat om de tuinen, variërend van grote en groene tuinen tot kleinere, gezellige plekken om te ontspannen.

De woningen in Catharina van Renneslaan hebben een gemiddelde huurprijs van €800 tot €1000 per maand, afhankelijk van de grootte en de locatie van de woning. Een groot voordeel van de straat is de nabijheid van scholen, winkels en andere voorzieningen. Er zijn verschillende winkelcentra op loopafstand, zoals het Schelfhorstpark, Schelfhorst-Noord, en het Stadshart van Almelo. Ook zijn er goede scholen in de omgeving, zoals het CSG Het Noordik en het ROC van Twente.

FAQ:

1. Zijn er veel parkeergelegenheden in Catharina van Renneslaan?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen langs de straat. Ook zijn er een aantal parkeerplaatsen in de omgeving van de straat die gemakkelijk bereikbaar zijn.

2. Is het een veilige buurt?

Ja, de buurt is over het algemeen veilig. Er zijn geen grote problemen met criminaliteit. Het is echter altijd belangrijk om waakzaam te zijn en op te letten tijdens het wandelen op straat.

3. Is er openbaar vervoer in de buurt?

Ja, er zijn verschillende buslijnen die door de straat rijden en andere delen van de stad en de regio bereiken. Ook is het treinstation van Almelo op ongeveer 15 minuten lopen van de straat.

4. Is er een goede toegang tot de snelwegen?

Ja, er is een goede toegang tot de snelweg A1 die aansluit op andere belangrijke steden in Nederland, zoals Amsterdam, Utrecht, Enschede en Hengelo.

5. Is er een park in de buurt?

Ja, er is een park genaamd het Schelfhorstpark dat op loopafstand van de straat ligt. Het park biedt verschillende activiteiten en is een populaire plek onder bewoners voor wandelingen en recreatie.

Catharina van Renneslaan biedt een rustige en veilige leefomgeving voor gezinnen, werkende professionals en studenten. Het is een aantrekkelijke omgeving voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van modern comfort en rustig wonen. De straat heeft een goede mix van bewoners, waaronder jonge stellen, gezinnen met kinderen en gepensioneerden.

Een groot voordeel van de buurt is de centrale ligging. Het ligt op loopafstand van veel winkels, restaurants en andere voorzieningen waardoor winkelen en boodschappen doen geen probleem is. De straat heeft een aantal winkels zoals Kruidvat en Jumbo en ook een aantal restaurants zoals Pannenkoekenboerderij de Vechtvallei en Wok Plaza. Er zijn ook verschillende sportscholen waaronder Fit for All en Fysio Almelo.

Een ander belangrijk voordeel van de buurt is de nabijheid van scholen. Er zijn verschillende basisscholen in de buurt waaronder de Schelfhorst school en de Compaan school. Er zijn ook verschillende middelbare scholen te vinden, waaronder het CSG Het Noordik, het dr. P. Rinsema College en het Erasmus College. Daarnaast zijn er verschillende hogescholen en universiteiten, zoals Universiteit Twente en Saxion University of Applied Sciences, op korte afstand. Dit maakt de buurt een ideale woonplek voor gezinnen met schoolgaande kinderen en studenten.

De straat biedt ook verschillende mogelijkheden voor recreatie. Op loopafstand van de straat ligt het Schelfhorstpark, een mooi park waar bewoners kunnen wandelen, picknicken of gewoon lekker ontspannen. Het park beschikt ook over verschillende sportfaciliteiten, waaronder een zwembad en een voetbalveld.

FAQ:

6. Zijn er goede opvangfaciliteiten voor kinderen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende kinderdagverblijven en naschoolse opvangfaciliteiten in de buurt, waaronder Kinderdagverblijf de Kleine Draeck en De Buitenhof.

7. Zijn er veel kinderen in de buurt?

Ja, er zijn veel gezinnen met kinderen in de buurt. Dit maakt het een leuke buurt voor kinderen om elkaar te ontmoeten en te spelen.

8. Is er een bibliotheek in de buurt?

Ja, er is een bibliotheek op ongeveer 10 minuten lopen van de straat. Ook zijn er verschillende andere bibliotheken in de stad.

9. Is er een bioscoop in de buurt?

Ja, er is een bioscoop op ongeveer 15 minuten lopen van de straat, genaamd Movie Unlimited. Er zijn echter verschillende andere bioscopen in de stad die gemakkelijk te bereiken zijn.

10. Zijn er veel groene ruimten in de buurt?

Ja, er zijn verschillende groene ruimten in de buurt, waaronder het Schelfhorstpark, een populaire plek bij bewoners voor ontspanning en recreatie.

Over het algemeen is Catharina van Renneslaan een aantrekkelijke en comfortabele plek om te wonen in Almelo. Met zijn centrale ligging, veilige leefomgeving, een goede mix van bewoners en tal van voorzieningen, is het een ideale plek voor gezinnen, werkende professionals en studenten.

catharina van renneslaan almelo school

Catharina van Renneslaan is a school located in Almelo, Netherlands. It is a relatively small school but has gained recognition for its focus on providing quality education to its students. The school’s curriculum aims at fostering an atmosphere of growth and development, which helps students in achieving their goals.

The school’s history dates back to pre-World War II, where it was founded to serve the children living in the northern part of Almelo. Over the years, the school has changed its name and also the focus of its curriculum several times. Since the 1990s, the school has been focusing on providing education to students of different cultural backgrounds. This emphasis on diversity and inclusivity has made the school popular among both local and international students.

Facilities

The school has a spacious campus equipped with modern facilities to enable students to learn in comfortable, safe, and healthy conditions. It has bright and airy classrooms, which are well-lit and equipped with whiteboards and projectors. Students also have access to a well-stocked library, where they can choose from a wide selection of books covering a range of subjects.

In addition to the classrooms, the school also has a music studio equipped with high-quality musical instruments. Here, students can learn to play musical instruments or practice their singing skills. The studio is also used for school performances, concerts, and other musical events.

The school also has a well-equipped gym, where students can take part in physical activities to enhance their overall health and fitness. The gym facilities are available to all students, regardless of their age or physical abilities. Students can participate in a range of activities, including basketball, volleyball, soccer, and other sports.

Curriculum

The school’s curriculum is designed to provide a comprehensive education to students, covering a range of subjects from science and mathematics to humanities and languages. The curriculum is designed to cater to the needs of students of different levels and abilities, ensuring that everyone is challenged and engaged in the learning process.

The school also offers a range of extracurricular activities, such as music, drama, and sports, which are aimed at enhancing students’ creativity and leadership skills. These activities are also designed to foster social interaction and build strong relationships among students, helping them to develop their character and personality.

The school curriculum is regularly updated to keep up with developments in the field of education and to ensure that students are well-prepared for life beyond school. The school also has a strong focus on the use of technology in education, providing students with access to digital technologies that enable them to learn more effectively.

Teachers and Staff

The school boasts highly qualified and experienced teachers who are committed to providing quality education to each and every student. The teachers are trained and equipped to teach students with different learning styles and abilities, ensuring that each student receives personalized attention and support.

The staff at the school is also highly professional and dedicated, providing a safe and caring environment for students to learn. They are closely involved in the students’ learning process, providing guidance and support whenever needed.

Frequently Asked Questions

Q: What is the admission process for Catharina van Renneslaan?

A: The admission process for the school varies depending on the student’s age and nationality. For local students, the application process starts with filling out a registration form. For international students, the process is more complex and may involve a language proficiency test and other assessments before admission is granted.

Q: What is the student-to-teacher ratio at the school?

A: The average class size at Catharina van Renneslaan is around 20 students. This ensures that there is a good student-to-teacher ratio, allowing teachers to give each student the necessary attention and support.

Q: What is the school’s language policy?

A: The school’s language policy is aimed at promoting bilingualism and multilingualism among students. The school offers Dutch as the main language of instruction, but students are encouraged to learn other languages, such as English, German, and French.

Q: Does the school offer extracurricular activities?

A: Yes, the school offers a wide range of extracurricular activities, including music, drama, sports, and various clubs and societies. These activities are designed to help students develop their skills and interests outside of the classroom.

Q: What is the school’s approach to technology in education?

A: The school has a strong focus on the use of technology in education. Students have access to digital technologies, such as computers and tablets, which are used to enhance their learning experience. The school also offers training to teachers and staff on the use of technology in the classroom.

Conclusion

Catharina van Renneslaan is a school that is committed to providing students with quality education in a safe and inclusive environment. The school’s experienced teachers and dedicated staff work together to ensure that each student receives the necessary support and guidance to achieve their full potential. With a diverse and comprehensive curriculum, state-of-the-art facilities, and a strong focus on the use of technology in education, the school has established itself as a leading institution in Almelo, Netherlands.

catharina van renneslaan 1a

Catharina van Renneslaan 1a is a beautiful property located in the heart of the Netherlands. It is an elegant and spacious home that offers a comfortable and luxurious living experience to its inhabitants. This property is situated in a peaceful and serene location and offers a perfect combination of privacy and accessibility.

The property has a rich history behind it, and it has been renovated to incorporate modern appliances and technology. The interior of the house is furnished with high-quality furniture and fittings, which enhances the overall aesthetic appeal of the house. However, the exterior of the house has retained its traditional and authentic look that adds to its charm and character.

Catharina van Renneslaan 1a is an ideal home for families looking to settle down in a peaceful and secure neighborhood. The property offers a range of features and amenities, designed to offer maximum comfort and convenience to its inhabitants. It has an energy performance certificate rating of A+, which means that the house is highly energy-efficient, and energy bills are expected to be lower compared to other similar properties.

The property has recently undergone a renovation, and there are several notable changes that have been made to the house. These changes were aimed at upgrading the house and making it even more comfortable while retaining its traditional character.

Location

Catharina van Renneslaan 1a is located in the beautiful district of Bilthoven in the Netherlands. The property is situated in a peaceful and serene location, surrounded by lush greenery and beautiful parks. It is conveniently located near several amenities, including schools, supermarkets, restaurants, and shopping centers, making it an ideal location for families.

Interior

The interior of the house is spacious and well-lit, and it has been designed to offer maximum comfort and convenience. The house has a total floor area of 360 square meters, and it is spread over two floors.

The ground floor consists of a spacious living room, a dining room, a kitchen, a utility room, a study room, and a guest toilet. The living room is well-lit and spacious, and it has large windows that overlook the garden. The dining room is large enough to accommodate a large family, and it is adjacent to the kitchen, making it convenient for meals.

The kitchen is equipped with modern appliances, including an oven, a microwave, a dishwasher, and a fridge-freezer. There is also a utility room next to the kitchen, where the washing machine and dryer are located. This area is perfect for doing laundry and storing cleaning supplies.

The study room is designed for those who need a quiet and private space to work or study. It is equipped with a desk and a bookshelf, and it is situated away from the main living spaces, making it an ideal location for concentration.

The first floor consists of five spacious bedrooms, each with its en-suite bathroom. The bedrooms are well-lit and well-ventilated, and they all have large windows that offer stunning views of the surroundings. The bathrooms are equipped with modern fixtures and fittings, including rain showers and bathtubs.

Exterior

The exterior of the house is as beautiful and enchanting as the interior. It has been designed to retain its traditional and historical character while incorporating modern amenities. The house is surrounded by a beautiful and well-maintained garden, which offers a perfect place for outdoor activities and relaxation.

There are several patios and terraces in the garden, providing ample space for outdoor social gatherings and dining. The garden is equipped with a state-of-the-art irrigation system, which ensures that the plants and trees are well-watered and nurtured.

The house has a private driveway that can accommodate up to four cars, and there is also a garage attached to the house, which can be used for parking or as additional storage space.

FAQs

Q: Is the property suitable for families with children?
A: Yes, the property is ideal for families with children. It is located in a peaceful and secure neighborhood, and there are several schools located nearby.

Q: Is the property energy-efficient?
A: Yes, the property has an energy performance certificate rating of A+, which means that it is highly energy-efficient, and energy bills are expected to be lower compared to other similar properties.

Q: Is the property equipped with modern amenities?
A: Yes, the property is equipped with modern appliances and technology, including a state-of-the-art irrigation system, a range of kitchen appliances, and Wi-Fi throughout the house.

Q: Is the property easy to access?
A: Yes, the property is conveniently located near several amenities, including supermarkets, restaurants, and shopping centers. Also, it has easy access to main roads and public transportation.

Q: Can the garden be used for outdoor activities?
A: Yes, the garden is large and well-maintained, and it is ideal for outdoor activities and relaxation. There are several patios and terraces in the garden, providing ample space for social gatherings and outdoor dining.

In conclusion, Catharina van Renneslaan 1a is a beautiful and spacious property located in the heart of the Netherlands. It offers a comfortable and luxurious living experience to its inhabitants and is equipped with modern amenities and technology. This property is an ideal home for families looking to settle down in a peaceful and secure neighborhood while enjoying easy access to a range of amenities.

Images related to the topic catharina van renneslaan almelo

Virtuele Tour Catharina van Renneslaan flashmob
Virtuele Tour Catharina van Renneslaan flashmob

Article link: catharina van renneslaan almelo.

Learn more about the topic catharina van renneslaan almelo.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *