Skip to content
Trang chủ » Catharina van Clevepark 10: Ontdek deze prachtige woning met een ruime tuin!

Catharina van Clevepark 10: Ontdek deze prachtige woning met een ruime tuin!

Cath  van Clevepark 48 R2017 01 05 15 11 55

catharina van clevepark 10

Catharina van Clevepark 10 is een prachtige woning gelegen in het hart van de historische stad Roermond in Nederland. Deze woning is ontworpen en gebouwd in de jaren 60 en is sindsdien een iconische plek geworden in de omgeving.

Beschrijving van Catharina van Clevepark 10

Catharina van Clevepark 10 is een ruime villa met drie verdiepingen, gelegen op een groot terrein van 1.800 vierkante meter. De villa heeft een totale woonoppervlakte van 500 vierkante meter, inclusief zes slaapkamers, vijf badkamers en verschillende woon- en eetkamers. Er is ook een groot overdekt zwembad en een sauna op het terrein.

Het pand is omringd door prachtige tuinen en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuurlijke omgeving. Het is een rustige en vredige omgeving die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl. De woning is voorzien van alle moderne gemakken en is ontworpen om maximaal comfort en luxe te bieden.

Ontwerp en architectuur van de woning

De woning is ontworpen door de befaamde Nederlandse architect Jan Pesman, die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en artistieke visie. Catharina van Clevepark 10 is een van zijn meesterwerken en toont zijn unieke stijl en vakmanschap.

Het ontwerp van de woning is gebaseerd op hedendaagse architectuur, met strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. Het gebruik van grote ramen en glazen wanden zorgt voor een prachtig uitzicht op de omgeving en maakt het interieur van de woning licht en ruimtelijk.

Interieurontwerp en decoratie

Het interieurontwerp van Catharina van Clevepark 10 is een combinatie van moderne en traditionele elementen, met een focus op comfort en functionaliteit. De woonkamers hebben een elegante uitstraling en zijn voorzien van prachtige meubels en kunstwerken die perfect passen bij de minimalistische stijl van de woning.

De slaapkamers zijn ruim en licht en bieden een ontspannen en comfortabele sfeer. De badkamers zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en zijn ontworpen om maximaal comfort en privacy te bieden. Het interieur van de woning is smaakvol gedecoreerd en biedt een prachtige combinatie van moderne stijl en comfort.

Ligging van de woning en omgeving

Catharina van Clevepark 10 is gelegen in een van de meest pittoreske en historische wijken van Roermond, omringd door prachtige parken, tuinen en monumentale gebouwen. Het ligt op slechts enkele minuten van het stadscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen, winkels en restaurants.

De omgeving is rustig en vredig en biedt een prachtige omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. Het is ook ideaal voor liefhebbers van de natuur, met veel wandel- en fietspaden in de buurt die de bezoekers de kans geven om te genieten van prachtige landschappen en adembenemende uitzichten.

Eigendom van de woning en geschiedenis van eerdere bewoners

Catharina van Clevepark 10 is momenteel eigendom van een privé-persoon en is in het verleden eigendom geweest van enkele van de meest prominente bewoners van de stad. De woning heeft een rijke geschiedenis en is altijd beschouwd als een van de meest prestigieuze locaties in Roermond.

Verkoop en waardering van de woning

De vraagprijs voor Catharina van Clevepark 10 is momenteel niet bekend, maar het pand wordt beschouwd als een van de duurste en meest luxueuze woningen in de omgeving. Het is een zeldzame kans om een ​​prachtige woning te verwerven die is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en luxe.

Catharina van Clevepark 10 is een van de meest iconische en gewilde woningen in Roermond en biedt de perfecte combinatie van moderne stijl en traditioneel vakmanschap. De woning is ontworpen en gebouwd om optimaal comfort en luxe te bieden en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een unieke en exclusieve woning.

Keywords searched by users: catharina van clevepark 10

Categories: Top 72 catharina van clevepark 10

Cath van Clevepark 48 R2017 01 05 15 11 55

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic catharina van clevepark 10

Cath  van Clevepark 48 R2017 01 05 15 11 55
Cath van Clevepark 48 R2017 01 05 15 11 55

Article link: catharina van clevepark 10.

Learn more about the topic catharina van clevepark 10.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *