Skip to content
Trang chủ » Cateringweg 1 1118 AM Schiphol: Ontdek de perfecte catering locatie op de luchthaven! Klik nu voor meer informatie.

Cateringweg 1 1118 AM Schiphol: Ontdek de perfecte catering locatie op de luchthaven! Klik nu voor meer informatie.

Amsterdam Airport Arrivals, Schiphol Airport Meeting Point

cateringweg 1 1118 am schiphol

Cateringweg 1 1118 am Schiphol in Nederland is een indrukwekkende locatie voor evenementen en cateringdiensten. De faciliteiten zijn uitstekend en de locatie is ideaal gelegen voor zowel lokale als internationale gasten. De diensten worden geleverd door KCS Schiphol, een van de meest gerenommeerde cateringbedrijven ter wereld.

Inventarisatie van de locatie

KCS Schiphol is gelegen op Cateringweg 1 op Schiphol Airport. De locatie heeft een aantal belangrijke kenmerken die het ideaal maken voor evenementen. Er zijn verschillende opslagruimtes die kunnen worden gebruikt voor het opslaan van voedsel en benodigdheden. Er zijn ook keukenfaciliteiten die volledig zijn uitgerust met professionele keukenapparatuur. De locatie heeft ook voldoende zitgelegenheid voor gasten.

Menu-selectie

KCS Schiphol biedt een uitgebreide selectie van ontbijt-, lunch- en diner-opties. Er zijn menukeuzes beschikbaar voor verschillende diëten, waaronder vegetarisch, kosher en halal. Er zijn ook verschillende soorten drankjes en hapjes, waaronder alcoholische dranken en frisdranken.

Prijzen en contracten

De kostenberekening voor evenementen op KCS Schiphol wordt per persoon gedaan. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van het evenement en de gekozen menu-opties. Voor evenementen op KCS Schiphol gelden contractuele verplichtingen. Deze contracten bevatten informatie over de diensten, het menu en de kosten. Gasten moeten zorgvuldig onderzoek doen voordat ze een contract ondertekenen.

Logistieke plannen

Er zijn verschillende logistieke plannen beschikbaar voor evenementen op KCS Schiphol. Er zijn bijvoorbeeld plannen voor levering en opstelling van het evenement, bediening en service, en variabele plannen voor afwijkingen. Gasten moeten deze plannen zorgvuldig lezen en begrijpen voordat ze een evenement boeken.

Voorbeelden van evenementen

KCS Schiphol is geschikt voor verschillende soorten evenementen. Bedrijfsfeesten, huwelijksvieringen, conferenties en seminars zijn slechts enkele van de evenementen die op deze locatie kunnen worden gehouden. Gasten kunnen contact opnemen met KCS Schiphol om hun evenement op deze locatie te boeken.

Klanttevredenheid en evaluatie

Feedback van klanten is belangrijk voor KCS Schiphol. Door het ontvangen van feedback van klanten kan KCS Schiphol hun diensten verbeteren en de klanttevredenheid verhogen. Klanten kunnen hun feedback sturen naar KCS Schiphol via e-mail of telefoon. KCS Schiphol houdt ook regelmatig enquêtes onder hun klanten om feedback te krijgen over hun diensten.

Aanpassingen op basis van feedback

KCS Schiphol past hun diensten aan op basis van feedback van klanten. Dit betekent dat de diensten en faciliteiten van KCS Schiphol voortdurend worden verbeterd en geüpgraded. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze de best mogelijke diensten krijgen wanneer ze hun evenement bij KCS Schiphol boeken.

Maatregelen om klanttevredenheid te verhogen

KCS Schiphol neemt verschillende maatregelen om klanttevredenheid te verhogen. Dit omvat het aanbieden van hoogwaardige diensten, het bieden van concurrerende prijzen en het aanpassen van hun diensten op basis van feedback van klanten. Gasten kunnen erop vertrouwen dat ze een geweldige ervaring zullen hebben wanneer ze hun evenement op KCS Schiphol boeken.

KCS Schiphol, cateringweg 1 schiphol, havenmeesterweg 1 schiphol, klm catering services, timing kcs, kcs ipb-regeling en directeur kcscateringweg 1 1118 am schiphol zijn alle belangrijke aspecten van deze cateringlocatie. Gelegen op Schiphol Airport, biedt KCS Schiphol uitstekende faciliteiten en diensten voor evenementen. Gasten kunnen erop vertrouwen dat ze hoogwaardige en concurrerende cateringdiensten krijgen wanneer ze hun evenement op KCS Schiphol boeken.

Keywords searched by users: cateringweg 1 1118 am schiphol kcs schiphol, cateringweg 1 schiphol, havenmeesterweg 1 schiphol, klm catering services, timing kcs, kcs ipb-regeling, directeur kcs

Categories: Top 20 cateringweg 1 1118 am schiphol

Amsterdam Airport Arrivals, Schiphol Airport Meeting Point

See more here: smartekvn.com

kcs schiphol

KCS Schiphol is een van de belangrijkste logistieke centra voor afhandeling van luchtvracht op Amsterdam Airport Schiphol. KCS, wat staat voor KLM Cargo Schiphol, is een dochteronderneming van de luchtvaartmaatschappij KLM en fungeert als haar vrachtafhandelingspartner. Het bedrijf werd opgericht in 1950 en heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en verbeterd om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar luchtvrachtvervoer.

KCS Schiphol biedt verschillende diensten aan, variërend van vrachtbehandeling en opslag tot logistieke planning en douane-afhandeling. Het bedrijf beschikt over uitgebreide faciliteiten en geavanceerde technologieën om snelle en efficiënte afhandeling van luchtvracht te garanderen. Deze diensten worden aangeboden aan Klanten van KLM Cargo, maar ook aan andere luchtvaartmaatschappijen die hun vracht via Schiphol vervoeren.

Het bedrijf heeft een team van goed opgeleide en ervaren professionals die ervoor zorgen dat de vracht veilig en binnen de gestelde termijnen wordt afgehandeld. Het KCS-team werkt nauw samen met de klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen en zo de beste oplossingen te bieden voor hun luchtvrachtvervoer. Het bedrijf legt de nadruk op persoonlijke service en doet er alles aan om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.

Naast het bieden van logistieke diensten heeft KCS Schiphol ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven opgezet om de ecologische voetafdruk te verminderen en zo een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van elektrische vrachtwagens en zonnepanelen om de energiebehoefte van het bedrijf te verminderen. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in het verminderen van afval en het maximaliseren van recycling.

FAQs:

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over KCS Schiphol:

Wat zijn de werktijden van KCS Schiphol?

KCS Schiphol biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week service aan haar klanten.

Welke soorten vracht kunnen worden afgehandeld door KCS Schiphol?

KCS Schiphol kan verschillende soorten vracht afhandelen, waaronder algemene vracht, gevaarlijke stoffen, dieren, bloemen, medische goederen en express zendingen.

Is het mogelijk om de vracht op te slaan bij KCS Schiphol?

Ja, KCS Schiphol biedt opslagfaciliteiten voor verschillende soorten vracht. Het bedrijf beschikt over een moderne opslagruimte die voldoet aan alle veiligheids- en beveiligingsnormen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van KCS Schiphol voor luchtvrachtvervoer?

KCS Schiphol biedt snelle en betrouwbare service aan haar klanten. Het bedrijf beschikt over uitgebreide faciliteiten en geavanceerde technologieën om snelle en efficiënte afhandeling van luchtvracht te garanderen. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in duurzaamheid en doet er alles aan om de ecologische voetafdruk te verminderen.

Hoe kan ik contact opnemen met KCS Schiphol?

U kunt contact opnemen met KCS Schiphol via telefoon, e-mail of het online contactformulier op hun website.

Kan KCS Schiphol mij helpen met douane-afhandeling?

Ja, KCS Schiphol biedt douaneafhandelingsservices aan haar klanten. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die op de hoogte zijn van de laatste douaneregels en -voorschriften en die ervoor zorgen dat uw vracht snel en efficiënt wordt afgehandeld.

KCS Schiphol is daarom een ​​belangrijk onderdeel van Amsterdam Airport Schiphol. Het bedrijf biedt niet alleen logistieke oplossingen voor luchtvracht, maar heeft ook geïnvesteerd in duurzaamheid om een ​​positieve impact te hebben op de samenleving. Met een focus op persoonlijke service en klanttevredenheid, blijft KCS Schiphol een belangrijke speler in de luchtvrachtindustrie.

cateringweg 1 schiphol

Cateringweg 1 Schiphol is een bedrijventerrein gelegen nabij de luchthaven Schiphol in Nederland. Dit gebied is een belangrijk knooppunt voor logistieke activiteiten en bedrijfsactiviteiten. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van meer dan 150 hectare en is de thuisbasis van een groot aantal bedrijven die zich richten op verschillende activiteiten, variërend van opslag en distributie tot productie en kantoorruimte.

Het is een druk gebied waarin vele kleine en grote bedrijven samenwerken om hun activiteiten uit te voeren. De bedrijven in Cateringweg 1 Schiphol zijn goed georganiseerd en werken samen om ervoor te zorgen dat de activiteiten soepel draaien en dat producten en diensten op tijd en met hoge kwaliteit worden geleverd.

Het belang van Cateringweg 1 Schiphol

Cateringweg 1 Schiphol ligt op een zeer strategische locatie, dicht bij de luchthaven Schiphol. Dit geeft de bedrijven in het gebied een aanzienlijk concurrentievoordeel, omdat ze gemakkelijk toegang hebben tot internationale markten en klanten. De luchthaven Schiphol is een van de grootste en drukste luchthavens van Europa en biedt dagelijkse verbindingen met vele steden over de hele wereld, waardoor het een belangrijk knooppunt is voor internationale handel.

Het gebied biedt ook gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen in Nederland, waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen worden bevoorraad en hun producten kunnen distribueren. Daarnaast is er in de omgeving een groot aanbod aan hotels en andere accommodaties beschikbaar, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot de bedrijven in Cateringweg 1 Schiphol.

Bedrijven in Cateringweg 1 Schiphol

Er zijn vele soorten bedrijven die zich in Cateringweg 1 Schiphol bevinden. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in het opslaan en distribueren van goederen, terwijl anderen zich richten op productie en fabricage. Er zijn ook kantoorruimtes en professionele dienstverleners die gevestigd zijn in de buurt.

Een aantal grote bedrijven die zich in Cateringweg 1 Schiphol bevinden zijn:

– Kuehne+Nagel: Dit bedrijf is een van ‘s werelds grootste logistieke dienstverleners en heeft een groot magazijn en distributiecentrum op het terrein.
– LG Electronics: LG Electronics is een internationaal bedrijf dat zich richt op de productie van elektronische apparaten. Ze hebben een groot kantoor in Cateringweg 1 Schiphol.
– Swissport: Swissport is een internationale luchtvaartdienstverlener die zich richt op luchtvracht. Ze hebben een groot magazijn op het terrein waar ze luchtvracht behandelen.
– TNT Express: TNT Express is een internationaal koeriersbedrijf dat zich toelegt op het leveren van pakketten en documenten over de hele wereld. Ze hebben een groot distributiecentrum in Cateringweg 1 Schiphol.
– DB Schenker: DB Schenker is een internationale logistieke dienstverlener die zich richt op het leveren van goederen over de hele wereld. Ze hebben een groot magazijn en distributiecentrum in Cateringweg 1 Schiphol.

Overige bedrijven die in Cateringweg 1 Schiphol gevestigd zijn, zijn onder meer productiebedrijven, leveranciers van bouwmaterialen, transportbedrijven en alles daartussenin.

FAQs

Q: Is Cateringweg 1 Schiphol alleen bestemd voor bedrijven?
A: Ja, Cateringweg 1 Schiphol is een bedrijventerrein en er zijn geen woningen of andere gebouwen voor particulieren.

Q: Hoe kan ik de bedrijven op Cateringweg 1 Schiphol bereiken?
A: Cateringweg 1 Schiphol ligt op een gemakkelijk bereikbare locatie nabij de luchthaven Schiphol. U kunt er met de auto, openbaar vervoer of taxi naartoe.

Q: Is er parkeergelegenheid beschikbaar op Cateringweg 1 Schiphol?
A: Ja, de meeste bedrijven hebben voldoende parkeergelegenheid voor hun bezoekers en werknemers.

Q: Zijn er hotels in de buurt van Cateringweg 1 Schiphol?
A: Ja, er zijn verschillende hotels en accommodaties op loopafstand of op een korte afstand met de auto of taxi.

Q: Kan ik rondleidingen boeken bij de bedrijven in Cateringweg 1 Schiphol?
A: Dit verschilt per bedrijf. Sommige bedrijven bieden rondleidingen aan, terwijl andere dit niet doen. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf waarin u geïnteresseerd bent om te vragen naar de mogelijkheden.

Q: Zijn er restaurants op Cateringweg 1 Schiphol?
A: Nee, er zijn geen restaurants of cafés in het gebied. Echter, er zijn verschillende eetgelegenheden bij de luchthaven Schiphol en in de nabije omgeving.

Q: Kan ik een kantoorruimte huren op Cateringweg 1 Schiphol?
A: Ja, er zijn verschillende bedrijfsruimten beschikbaar voor verhuur op Cateringweg 1 Schiphol. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de bedrijven die in het gebied gevestigd zijn om de mogelijkheden te bespreken.

Q: Zijn er beveiligingsmaatregelen op Cateringweg 1 Schiphol?
A: Ja, de meeste bedrijven hebben beveiligingsmaatregelen en toegangsbeperkingen om de veiligheid van personeel en goederen te waarborgen.

havenmeesterweg 1 schiphol

Gelegen aan de Havenmeesterweg 1, vlak bij de luchthaven Schiphol, vindt u een modern, multi-tenant kantoorgebouw van topklasse. Het gebouw is ontworpen om de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven te huisvesten en biedt een scala aan faciliteiten om aan elke zakelijke behoefte te voldoen.

Het gebouw is eigendom van SADC (Schiphol Area Development Company) en biedt momenteel 11.500 vierkante meter kantoorruimte verdeeld over zeven verdiepingen. Het gebouw is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en maakt gebruik van groene technologieën zoals zonnepanelen en een warmte-koudeopslagsysteem om energie te besparen.

Het gebouw ligt op slechts een paar minuten rijden van de luchthaven Schiphol en is gemakkelijk bereikbaar via de A4 snelweg. Het is ook goed verbonden met het openbaar vervoersysteem, met een eigen bushalte voor de deur en een treinstation op korte loopafstand.

Faciliteiten

Het gebouw biedt een scala aan faciliteiten om tegemoet te komen aan elke zakelijke behoefte. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er vergaderruimtes beschikbaar die kunnen worden geboekt op basis van uurlijkse of dagelijkse tarieven.

Er is ook een business center, waar huurders gebruik kunnen maken van kantoorapparatuur zoals printers en kopieerapparaten. Het gebouw biedt ook een fitnessruimte, zodat huurders tijdens de werkdag kunnen trainen en zich kunnen opladen.

Een ander kenmerk van Havenmeesterweg 1 is de aanwezigheid van een restaurant op de begane grond. Het restaurant biedt dagelijks een verscheidenheid aan verse gerechten en is de ideale plek om een ​​zakenlunch te houden. Er is ook een bar op de bovenste verdieping, waar huurders kunnen ontspannen en genieten van een drankje na het werk.

Het gebouw beschikt over uitgebreide beveiligingsmaatregelen, inclusief een beveiligingsteam dat 24 uur per dag aanwezig is. Er is ook een parkeergarage op locatie voor huurders en hun gasten.

Kantoorruimte

Het gebouw biedt een verscheidenheid aan kantoorruimtes, variërend van kleine kantoorruimtes voor individuele gebruikers tot grotere ruimtes die geschikt zijn voor teams van 10 tot 20 personen. Het gebouw is volledig uitgerust met geavanceerde technologieën en biedt internet-, telefoon-, voicemail- en videoconferentiefaciliteiten.

De kantoren zijn ontworpen om open en licht te zijn, met glazen wanden die een gevoel van ruimte creëren en natuurlijk licht binnenlaten. Huurders hebben ook toegang tot een gemeenschappelijke lounge op de bovenste verdieping, waar ze kunnen netwerken met andere huurders en genieten van het prachtige uitzicht op Schiphol.

FAQs

Q: Wat is de vloeroppervlakte van Havenmeesterweg 1?

A: Havenmeesterweg 1 biedt momenteel 11.500 vierkante meter kantoorruimte verdeeld over zeven verdiepingen.

Q: Is het gebouw duurzaam?

A: Ja, het gebouw is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en maakt gebruik van groene technologieën zoals zonnepanelen en een warmte-koudeopslagsysteem om energie te besparen.

Q: Is er een restaurant op locatie?

A: Ja, er is een restaurant op de begane grond van het gebouw dat dagelijks een verscheidenheid aan verse gerechten biedt.

Q: Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

A: Ja, er is een parkeergarage op locatie voor huurders en hun gasten.

Q: Is er een fitnessruimte beschikbaar?

A: Ja, het gebouw beschikt over een fitnessruimte waar huurders tijdens de werkdag kunnen trainen en zich kunnen opladen.

Q: Is er een business center?

A: Ja, er is een business center waar huurders gebruik kunnen maken van kantoorapparatuur zoals printers en kopieerapparaten.

Q: Hoe is de toegang tot het gebouw?

A: Het gebouw ligt op slechts een paar minuten rijden van de luchthaven Schiphol en is gemakkelijk bereikbaar via de A4 snelweg. Het is ook goed verbonden met het openbaar vervoersysteem, met een eigen bushalte voor de deur en een treinstation op korte loopafstand.

Q: Is er beveiliging op locatie?

A: Ja, het gebouw beschikt over uitgebreide beveiligingsmaatregelen, inclusief een beveiligingsteam dat 24 uur per dag aanwezig is.

Images related to the topic cateringweg 1 1118 am schiphol

Amsterdam Airport Arrivals, Schiphol Airport Meeting Point
Amsterdam Airport Arrivals, Schiphol Airport Meeting Point

Article link: cateringweg 1 1118 am schiphol.

Learn more about the topic cateringweg 1 1118 am schiphol.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *