Skip to content
Trang chủ » Casual Kappers ‘s-Graveland: Jouw Haar, Onze Passie. Maak Nu Een Afspraak!

Casual Kappers ‘s-Graveland: Jouw Haar, Onze Passie. Maak Nu Een Afspraak!

Review TOÀN BỘ Sản Phẩm Tóc Của Mình | Tổng Hợp GROOMING VIỆT 2021

casual kappers s graveland

Casual Kappers s Graveland is een hedendaagse kapsalon gevestigd in het Noord-Hollandse dorp ‘s Graveland. Deze salon is zeer geliefd onder de lokale bevolking omdat het een unieke sfeer en uitstekende haarbehandelingen biedt. In dit artikel zullen we alle details geven over Casual Kappers s Graveland, inclusief locatie, team, behandelingen en tarieven.

Overzicht van Casual Kappers

Casual Kappers s Graveland is een moderne en stijlvolle kapsalon die zich richt op het leveren van hoogwaardige haarbehandelingen en -diensten aan haar klanten. Het salon is een combinatie van trendy cutting-edge styling met een ongedwongen en gezellige sfeer. De salon is ingericht met een mix van moderne en industriële stijlen om een ​​uitstekende ambiance te creëren.

Locatie en contactgegevens

Casual Kappers s Graveland is gevestigd aan de Leeuwenlaan 14 in ‘s Graveland. Het is een gemakkelijk bereikbare locatie, op slechts een paar minuten loopafstand van het treinstation ‘s Graveland-Zuid. U kunt echter ook gemakkelijk parkeren in de buurt van de salon.

Als u vragen heeft over de locatie of diensten van de salon, kunt u contact met hen opnemen via telefoonnummer 035-531 67 67. Daarnaast heeft de salon een goed onderhouden en up-to-date website die u kunt bezoeken voor meer informatie of het boeken van een afspraak.

Stijl en behandelingen

Casual Kappers s Graveland staat bekend om hun cutting-edge styling en trendy haarbehandelingen. Van eenvoudige knipbeurten tot ingewikkelde kleuring en styling, de kappers van de salon zijn goed opgeleid om aan de specifieke wensen van elke klant te voldoen.

Naast basisdiensten zoals haar knippen en stylen, biedt de salon ook speciale behandelingen zoals hairextensions, kleuren en krullen. Of u nu een voortreffelijk gekapte bob, een opvallende, trendy high-style cut of een unieke kleurbehandeling wilt, het team van professionele kappers bij Casual Kappers s Graveland staat altijd klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Kapper team en vakmanschap

Een van de beste dingen over Casual Kappers s Graveland is het vakmanschap van het team. De kappers van de salon hebben jarenlange ervaring in de kappersbranche en zijn getraind om hun klanten de best mogelijke haarbehandelingen te bieden.

Bovendien zijn de kappers zeer bekwaam in het adviseren van klanten over hun kapsels en het aanpassen van de beste behandelingen aan de specifieke wensen van elke klant. Of u nu een trendy, opvallende stijl wilt in overeenstemming met de laatste modetrends of gewoon een klassieke, eenvoudige stijl nodig hebt, het team van Casual Kappers s Graveland staat klaar om de best mogelijke behandelingen te bieden.

Tarieven en aanbiedingen

De tarieven van Casual Kappers s Graveland zijn redelijk en betaalbaar. U kunt de salon bezoeken voor een eenvoudige knipbeurt tegen een aantrekkelijke prijs, terwijl de prijzen voor meer geavanceerde haarbehandelingen afhankelijk zijn van het type behandeling en de duur van de afspraak.

De salon biedt ook speciale aanbiedingen, zoals kortingen op bepaalde behandelingen, met name tijdens speciale evenementen of vakanties. U kunt ook profiteren van een loyaliteitsprogramma bij Casual Kappers s Graveland waarmee u punten kunt verdienen die u vervolgens kunt inwisselen voor kortingen op toekomstige behandelingen.

Online boeken en annuleren

Een van de meest handige aspecten van Casual Kappers s Graveland is het gemak om online afspraken te boeken en te annuleren. Op de website van de salon kunt u gemakkelijk een afspraak maken en kiezen welke behandeling u wilt ondergaan. U hoeft alleen uw persoonlijke gegevens in te voeren en de datum en tijd te selecteren die u het beste uitkomt. Bovendien kunt u ook afspraken annuleren of verzetten via dezelfde website.

Reviews en klanttevredenheid

Casual Kappers s Graveland heeft een uitstekende reputatie en is zeer geliefd bij de lokale bevolking. Veel klanten zijn dol op de unieke ambiance en de hoogwaardige haarbehandelingen die worden aangeboden door de salon.

Tevreden klanten zijn ook bereid om hun positieve ervaringen te delen via recensies op Google en andere sociaal-mediaplatforms. U kunt deze recensies bekijken om een ​​beter beeld te krijgen van wat de klanten denken over de salon en de kwaliteit van hun diensten.

FAQs

1. Is het noodzakelijk om een afspraak te maken bij Casual Kappers s Graveland?

Ja. Het is belangrijk om vooraf een afspraak te maken bij de salon, zodat u zeker bent van een kapper die beschikbaar is om u te helpen. U kunt gemakkelijk boeken via de website of telefonisch contact opnemen met de salon.

2. Welke behandelingen biedt Casual Kappers s Graveland?

De salon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder haar knippen, styling, kleuren, krullen en hairextensions.

3. Wat is de prijsklasse van Casual Kappers s Graveland?

De salon hanteert betaalbare tarieven, hoewel de prijzen afhankelijk zijn van het type behandeling en de duur van de afspraak.

4. Kan ik mijn afspraak annuleren?

Ja. U kunt uw afspraak annuleren via de website of door telefonisch contact op te nemen met de salon. Er geldt echter wel een annuleringsvoorwaarde.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een zeer aanbevolen kapsalon in ‘s Graveland, dan is Casual Kappers s Graveland de perfecte keuze. Met hun unieke ambiance, professionele team van kappers en hoogwaardige haarbehandelingen, biedt deze salon de beste diensten om aan de specifieke wensen van elke klant te voldoen. Bezoek de website of neem contact op met de salon om een ​​afspraak te maken en geniet van een onvergetelijke stijlvolle salonervaring.

Keywords searched by users: casual kappers s graveland

Categories: Top 15 casual kappers s graveland

Review TOÀN BỘ Sản Phẩm Tóc Của Mình | Tổng Hợp GROOMING VIỆT 2021

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic casual kappers s graveland

Review TOÀN BỘ Sản Phẩm Tóc Của Mình | Tổng Hợp GROOMING VIỆT 2021
Review TOÀN BỘ Sản Phẩm Tóc Của Mình | Tổng Hợp GROOMING VIỆT 2021

Article link: casual kappers s graveland.

Learn more about the topic casual kappers s graveland.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *