Skip to content
Trang chủ » Castorstraat 21 5047 RC Tilburg: Waarom deze locatie u zal verrassen (klik hier!)

Castorstraat 21 5047 RC Tilburg: Waarom deze locatie u zal verrassen (klik hier!)

Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat

castorstraat 21 5047 rc tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is een rustige straat gelegen in de wijk Heikant-West in Tilburg. Het adres bevindt zich in een rustige buurt en is een populaire locatie om te wonen en werken.

Adresgegevens van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is een adres in Nederland en is gelegen in de provincie Noord-Brabant en het stedelijke gebied van Tilburg. De postcode van dit adres is 5047 RC.

Beschrijving van de locatie van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg bevindt zich in de wijk Heikant-West in Tilburg. Het is een rustige en aantrekkelijke buurt die zeer geschikt is voor gezinnen en jonge professionals. De straat is omgeven door groen en parken en ligt op loopafstand van het prachtige Groene Woud-gebied.

Geschiedenis van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

De wijk Heikant-West waarin Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is gelegen, werd ontwikkeld in de jaren zestig en zeventig. Het was een tijd waarin er behoefte was aan nieuwe en betaalbare woningen. In deze jaren werden veel nieuwbouwwoningen gebouwd en ontstond de wijk zoals deze vandaag de dag nog steeds bestaat.

Indeling en grootte van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is een royale hoekwoning met een oppervlakte van 159 vierkante meter. Het heeft een ruime woonkamer met open keuken, vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een tuin met een ruim terras.

Functie van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is een woonhuis waarin mensen kunnen wonen. Het is een erg populaire locatie om te wonen, aangezien het in een rustige buurt ligt en toch goed bereikbaar is. Het huis kan worden gehuurd, maar is ook te koop voor een relatief schappelijke prijs.

Voorzieningen in de buurt van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

De buurt waar Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is gelegen biedt veel voorzieningen voor de bewoners. Er zijn supermarkten, scholen en sportverenigingen. Daarnaast is er een winkelcentrum in de buurt waar men terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook zijn er verschillende speeltuinen en parken in de buurt waar kinderen kunnen spelen.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer bij Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is goed bereikbaar via de snelweg en de omliggende straten. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Er zijn verschillende buslijnen die vlakbij de woning stoppen en het treinstation van Tilburg is goed bereikbaar. Vanaf het treinstation zijn er verbindingen naar verschillende steden, waaronder Breda en Eindhoven.

Woningen en panden in de directe omgeving van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

De directe omgeving van Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg bestaat uit soortgelijke woningen en huizen. Het is een rustige buurt waarin voornamelijk gezinnen en jonge professionals wonen. Er zijn echter ook winkels, bedrijven en horecagelegenheden in de buurt.

Prijs van huur- en koopwoningen in Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg

Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg is te huur voor 1.250 euro per maand. De vraagprijs voor de koopwoning bedraagt 309.000 euro. Dit is een relatief schappelijke prijs voor een woning van deze grootte op deze locatie.

FAQs

Wat is Max ICT?

Max ICT is een online winkel die gespecialiseerd is in computerhardware en -accessoires. Zij bieden een breed scala aan producten zoals laptops, desktopcomputers, printers, monitoren en software.

Is Max ICT betrouwbaar?

Max ICT heeft een goede reputatie en wordt algemeen beschouwd als betrouwbaar. Zij hebben een ruim assortiment en bieden hun producten aan tegen concurrerende prijzen. Bovendien zijn er positieve reviews te vinden op sites als Trustpilot en Radar.

Is Max ICT opgelicht?

Hoewel er af en toe klachten zijn van ontevreden klanten, wordt Max ICT in het algemeen niet beschouwd als een oplichter. Het is belangrijk om goed te kijken naar het product dat je wilt kopen en ervoor te zorgen dat je een betrouwbare verkoper hebt gevonden.

Wat is Coolblue?

Coolblue is een webshop die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder elektronica, huishoudelijke artikelen, tuinmeubelen en sportartikelen. Coolblue staat bekend om hun uitstekende klantenservice en snelle levering.

Is Coolblue betrouwbaar?

Coolblue wordt over het algemeen als betrouwbaar beschouwd. Zij hebben een goede reputatie opgebouwd vanwege hun snelle levering en uitstekende klantenservice. Coolblue heeft ook een uitstekende reputatie op sites als Trustpilot en Tweakers.

Wat zijn Tweakers?

Tweakers is een website die zich richt op technologie, gadgets en elektronica. Het is een forum waarop gebruikers recensies en ervaringen kunnen delen over verschillende producten en merken.

Is Tweakers betrouwbaar?

Tweakers heeft een goede reputatie en wordt beschouwd als betrouwbaar. Gebruikers kunnen zowel positieve als negatieve recensies delen, waardoor de website een goede bron van informatie is voor mensen die op zoek zijn naar ervaringen met verschillende producten.

Wat is Max ICT Trustpilot?

Max ICT Trustpilot is een website waarop klanten hun ervaringen kunnen delen met Max ICT. Dit kan vaak nuttig zijn voor mensen die overwegen iets te kopen bij deze webshop.

Is Max ICT Trustpilot betrouwbaar?

Trustpilot is een bekende en betrouwbare review-website. Reviews op Trustpilot geven over het algemeen een betrouwbare indruk van de ervaringen van klanten met verschillende bedrijven en webshops, waaronder Max ICT.

Wat is Max ICT Radar?

Radar is een programma op televisie dat zich richt op consumentenzaken. Max ICT is in ieder geval een keer besproken in een uitzending van Radar. Het is belangrijk om te onthouden dat één uitzending niet per definitie betekent dat Max ICT een slechte reputatie heeft.

Is Max ICT Radar betrouwbaar?

Radar is een programma dat zich richt op consumentenzaken en bedrijven. De uitzending waarin Max ICT besproken werd, geeft echter slechts één kant van het verhaal en het is belangrijk om ook andere bronnen te raadplegen voordat je besluit om iets te kopen bij deze webshop.

Wat is Max ICT Koopjescorner?

Max ICT Koopjescorner is een sectie op de website van Max ICT waarop voordelige producten worden aangeboden. Dit kunnen zowel nieuwe als gebruikte producten zijn.

Is Max ICT Koopjescorner betrouwbaar?

Max ICT is in het algemeen betrouwbaar en de producten in de Koopjescorner zijn zorgvuldig gecontroleerd voordat ze worden aangeboden. Het is echter wel belangrijk om goed te kijken naar de conditie van het product voordat je besluit om iets te kopen.

Wat is CreditClickCastorstraat 21, 5047 RC Tilburg?

CreditClick is een financieel platform waarop mensen geld kunnen lenen voor bijvoorbeeld de aankoop van een woning of een auto. Het is niet direct gerelateerd aan Castorstraat 21, 5047 RC Tilburg.

Is CreditClick betrouwbaar?

CreditClick wordt over het algemeen als betrouwbaar beschouwd. Zij houden zich aan de wettelijke regels en bieden hun leningen aan tegen concurrerende prijzen. Het is altijd belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden voordat je een lening afsluit.

Keywords searched by users: castorstraat 21 5047 rc tilburg max ict, max ict opgelicht, coolblue, tweakers, max ict trustpilot, max ict radar, max ict koopjescorner, creditclick

Categories: Top 61 castorstraat 21 5047 rc tilburg

Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat

See more here: smartekvn.com

max ict

Max ICT is a Dutch company that specializes in providing hardware and software solutions for businesses and individuals. The company has been in operation for over fifteen years, and it has become one of the most respected and trusted providers of ICT solutions in the country. Max ICT offers a wide range of products and services, including computers, laptops, tablets, printers, scanners, accessories, office supplies, and software solutions. In this article, we will discuss Max ICT in detail and provide answers to frequently asked questions about the company.

Max ICT Products and Services

Max ICT offers a wide range of products and services to meet the needs of businesses and individuals. Some of the products that the company offers include:

1. Computers and Laptops – The company offers a wide range of computers and laptops from leading brands such as HP, Dell, Lenovo, and ASUS.

2. Tablets – Max ICT offers tablets from leading brands such as Apple and Samsung.

3. Printers and Scanners – The company offers a wide range of printers and scanners from leading brands such as HP, Canon, and Epson.

4. Accessories – Max ICT offers a wide range of computer accessories such as keyboards, mice, webcams, and headsets.

5. Office Supplies – The company offers a wide range of office supplies, including paper, pens, staplers, and much more.

6. Software Solutions – Max ICT offers various software solutions for small and large businesses, including antivirus software, accounting software, and Microsoft Office.

Max ICT also offers various services such as installation, repair, and maintenance of hardware and software. The company has an experienced team of technicians who are trained to provide high-quality services to clients.

Why Choose Max ICT?

There are several reasons why businesses and individuals choose Max ICT as their preferred ICT solutions provider. Some of these reasons include:

1. Competitive Pricing – Max ICT offers competitive prices for its products and services, making it an affordable option for businesses and individuals.

2. Wide Range of Products and Services – The company offers a wide range of products and services, making it a one-stop-shop for all ICT needs.

3. Quality Assurance – Max ICT only offers high-quality products and services from leading brands, ensuring that clients get the best value for their money.

4. Experienced Technicians – The company has an experienced team of technicians who are trained to provide high-quality services to clients.

5. Reliable Customer Support – Max ICT offers reliable customer support to clients, ensuring that their ICT issues are resolved quickly and efficiently.

FAQs

1. How long has Max ICT been in business?

Max ICT has been in business for over fifteen years.

2. What products and services does Max ICT offer?

Max ICT offers a wide range of products and services, including computers, laptops, tablets, printers, scanners, accessories, office supplies, and software solutions.

3. What brands does Max ICT offer?

Max ICT offers products from leading brands such as HP, Dell, Lenovo, ASUS, Apple, Samsung, Canon, Epson, and many more.

4. Does Max ICT offer installation and maintenance services?

Yes, Max ICT offers installation, repair, and maintenance services for its products and services.

5. What is the customer support like at Max ICT?

Max ICT offers reliable customer support to clients, ensuring that their ICT issues are resolved quickly and efficiently.

6. Is Max ICT affordable?

Yes, Max ICT offers competitive prices for its products and services, making it an affordable option for businesses and individuals.

Conclusion

Max ICT is a leading provider of ICT solutions in the Netherlands. The company offers a wide range of products and services, including computers, laptops, tablets, printers, scanners, accessories, office supplies, and software solutions. Max ICT has been in business for over fifteen years and has earned a reputation for offering high-quality products and services at competitive prices. The company has an experienced team of technicians who are trained to provide high-quality services to clients. Max ICT also offers reliable customer support to clients, ensuring that their ICT issues are resolved quickly and efficiently. If you are looking for a reliable and trusted ICT solutions provider in the Netherlands, Max ICT is an excellent choice.

max ict opgelicht

Max ICT is a well-known Dutch company that specializes in the sale of computer hardware and software. The company has been in operation since 2003 and has grown to become one of the largest computer hardware and software providers in the Netherlands. However, in recent years, there have been reports of Max ICT Opgelicht (Max ICT Scammed) in the Netherlands. This article will explore the allegations, the response of the company, and include a FAQs section at the end.

Allegations of Scamming

Max ICT has been accused of scamming its customers in several ways. One of the most common allegations against the company is that it advertises products that it does not have in stock. Customers have reported placing orders for products listed on the website, only to be informed days later that the item is out of stock and cannot be delivered.

Another common allegation is that the company delays shipments and delivery of products beyond the promised date. Some customers have reported placing orders months in advance, only to be told that the item is still not available.

Additionally, there have been reports of customers receiving damaged or malfunctioning products. In some cases, the company has refused to accept returns or offer refunds for damaged products.

Finally, customers have accused the company of falsely advertising products as being new when they are actually refurbished or used. In some cases, the refurbished products have had defects that were not disclosed to the customer.

Response of the Company

Max ICT has responded to the allegations of scamming by stating that it takes customer complaints seriously and that it is committed to resolving any issues that customers may have. In a statement on its website, the company acknowledges that it has had some problems fulfilling orders due to supply chain issues caused by the COVID-19 pandemic.

The company has also stated that it is working to improve its customer service and has introduced a new system for tracking orders and providing updates on delivery times. Additionally, the company has set up a dedicated customer service team to handle complaints and resolve issues that customers may have.

To address issues with refurbished products, Max ICT has stated that it offers a 12-month warranty on all products, including refurbished items. The company has also stated that it ensures that all refurbished products are properly tested and inspected before they are sold.

Finally, Max ICT has stated that it is committed to meeting all of its legal obligations regarding refunds and returns. The company has stated that it will comply with all consumer protection laws and will work to resolve any disputes in a fair and timely manner.

FAQs

Q: Is Max ICT a legitimate company?

A: Yes, Max ICT is a legitimate company that has been in operation since 2003. The company has a large customer base in the Netherlands and specializes in the sale of computer hardware and software.

Q: What are the allegations against Max ICT?

A: Max ICT has been accused of scamming its customers in several ways, including advertising products that are out of stock, delaying shipments of products, delivering damaged or malfunctioning products, and falsely advertising products as being new when they are actually refurbished or used.

Q: How has Max ICT responded to the allegations?

A: Max ICT has stated that it takes customer complaints seriously and is committed to resolving any issues that customers may have. The company has introduced a new system for tracking orders and providing updates on delivery times, set up a dedicated customer service team, and offers a 12-month warranty on all products.

Q: What should I do if I have a complaint about Max ICT?

A: If you have a complaint about Max ICT, you should contact the company’s customer service team. The team will work to resolve any issues that you may have and ensure that you are satisfied with your purchase.

Q: Are there any consumer protection laws that apply to purchases from Max ICT?

A: Yes, there are consumer protection laws that apply to purchases from Max ICT. These laws are designed to protect consumers from fraudulent or unfair business practices and ensure that consumers are treated fairly in all transactions. If you have concerns about your purchase from Max ICT, you should review these laws and contact the relevant consumer protection agencies or organizations for guidance.

Conclusion

Max ICT is a well-known Dutch company that has been accused of scamming its customers in several ways, including advertising products that are out of stock, delaying shipments of products, delivering damaged or malfunctioning products, and falsely advertising products as being new when they are refurbished or used.

The company has responded to these allegations by stating that it takes customer complaints seriously and is committed to resolving any issues that customers may have. The company has introduced a new system for tracking orders, set up a dedicated customer service team, and offers a 12-month warranty on all products.

If you have concerns about a purchase from Max ICT, it is important to contact the company’s customer service team and review consumer protection laws that may apply. By doing so, you can ensure that your rights as a consumer are protected, and that any issues with your purchase are resolved to your satisfaction.

coolblue

Coolblue is een van de grootste e-commercebedrijven van Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1999 als studentenonderneming en groeide uit tot een bedrijf dat nu meer dan 3.000 mensen in dienst heeft. Het bedrijf is bekend om zijn persoonlijke benadering van klanten en snelle verzending, wat het tot een populaire keuze maakt voor online shoppers in Nederland.

Coolblue richt zich op de verkoop van elektronische producten, waaronder laptops, smartphones, televisies, huishoudelijke apparaten en gamingaccessoires. Wat Coolblue onderscheidt van andere e-commercebedrijven is de nadruk op de klantervaring. Klantenservice is de kern van alles wat Coolblue doet – het bedrijf heeft zelfs meer dan 500 klantenservicemedewerkers in dienst.

Het bedrijf heeft ook een uitstekende reputatie op het gebied van snelle verzending. Vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst, wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Soms betekent dit dat het product binnen een paar uur na de bestelling al bij de klant is.

Coolblue heeft ook een fysieke aanwezigheid met meer dan 12 winkels verspreid over Nederland en België. Deze winkels zijn bedoeld om klanten de mogelijkheid te bieden om de producten in persoon te bekijken en aan te raken voordat ze beslissingen nemen over de aankoop.

Een van de belangrijkste troeven van Coolblue is de persoonlijke benadering van klanten. Het bedrijf streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen, en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant de best mogelijke ervaring heeft. Klanten kunnen bijvoorbeeld ervoor kiezen om de producten zelf op te halen bij een van de winkels, waar ze persoonlijk worden begroet door medewerkers die hun bestelling al hebben klaargezet.

Coolblue gaat verder dan alleen het verkopen van producten aan klanten. Het bedrijf streeft ernaar om een community van fans en ambassadeurs te creëren. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een blog waar het regelmatig artikelen plaatst over de nieuwste technologie, productrecensies en lifestyle tips. Het bedrijf heeft ook een actieve aanwezigheid op sociale media, waar het communiceert met klanten en fans en hen de mogelijkheid biedt om feedback en suggesties te geven.

Tot slot is het vermeldenswaardig dat Coolblue een bedrijf is dat zich richt op duurzaam ondernemen. Het bedrijf is zich bewust van de impact die het heeft op het milieu en streeft ernaar om deze impact te verminderen. Coolblue heeft zich bijvoorbeeld gecommitteerd aan het verminderen van zijn CO2-uitstoot en het zoveel mogelijk recyclen van producten en verpakkingen.

Hoe kan ik contact opnemen met Coolblue?

Coolblue heeft een aantal manieren waarop klanten contact kunnen opnemen met de klantenservice. De meest gebruikelijke manier is via de website en het contactformulier. Klanten kunnen ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen. Daarnaast heeft Coolblue een actieve aanwezigheid op sociale media, waar klanten feedback en suggesties kunnen geven en vragen kunnen stellen.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Coolblue streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. In de meeste gevallen wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden als deze voor 23.59 uur is geplaatst. Als de bestelling niet op voorraad is, kan het iets langer duren voordat deze wordt verzonden. In dat geval neemt Coolblue contact op met de klant om de verwachte levertijd te bespreken.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant een e-mail met een trackingnummer. Dit trackingnummer kan worden gebruikt om de bestelling op de website van de bezorgdienst te volgen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, klanten hebben het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling het product te retourneren. De klant moet de retourzending aanmelden via de website van Coolblue en het product terugsturen in de originele verpakking. Nadat het product is ontvangen en goedgekeurd, zal het aankoopbedrag worden terugbetaald.

Biedt Coolblue garantie op producten?

Ja, op alle producten die Coolblue verkoopt geldt de wettelijke garantie van twee jaar. Daarnaast biedt Coolblue op bepaalde producten ook een extra garantie aan. Deze garantie kan worden aangekocht tijdens het bestelproces.

Kan ik mijn bestelling ophalen bij een Coolblue-winkel?

Ja, klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestelling op te halen bij een van de Coolblue-winkels. Tijdens het bestelproces kan de klant een Coolblue-winkel selecteren als afhaalpunt. Zodra de bestelling klaar is, ontvangt de klant een e-mail om deze op te halen.

Conclusie

Coolblue is een van de meest populaire e-commercebedrijven in Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich van andere e-commercebedrijven door zijn persoonlijke benadering van klanten en snelle verzending. Het bedrijf heeft ook een sterke fysieke aanwezigheid met meer dan 12 winkels in Nederland en België. Coolblue streeft ernaar om duurzaam te ondernemen en heeft een actieve aanwezigheid op sociale media. Als klanten vragen hebben of problemen ondervinden met hun bestelling, kunnen ze contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen, waaronder de website, telefoon en e-mail. Coolblue biedt uitstekende garantievoorwaarden en klanten hebben het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van hun bestelling te retourneren.

Images related to the topic castorstraat 21 5047 rc tilburg

Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat
Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat

Article link: castorstraat 21 5047 rc tilburg.

Learn more about the topic castorstraat 21 5047 rc tilburg.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *