Skip to content
Trang chủ » Castorstraat 17 5047 RC Tilburg: Ontdek deze geweldige locatie en vind uw droomhuis!

Castorstraat 17 5047 RC Tilburg: Ontdek deze geweldige locatie en vind uw droomhuis!

Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat

castorstraat 17 5047 rc tilburg

Adresgegevens van Castorstraat 17 5047 RC Tilburg

Castorstraat 17 is een prachtig huis gelegen in de wijk Het Zand in Tilburg. De straat is vernoemd naar het sterrenbeeld Castor en samen met zijn buurstraat, Polluxstraat, genoemd naar de tweelingbroer van Castor, vormt het een rustige en gezellige buurt. Het huis heeft een postcode van 5047 RC en is gelegen in een rustige buurt, waar je kan genieten van rust en privacy.

De Woning op Castorstraat 17

Castorstraat 17 is een comfortabel huis, gebouwd in 1967 en heeft een woonoppervlakte van 126 vierkante meter. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, een keuken en een badkamer. Het huis heeft een zolderverdieping, welke toegankelijk is via een vlizotrap. De woning heeft een ruime tuin die op het zuiden ligt. Hierdoor is er altijd een plek om te zitten en te genieten van het zonnetje.

Het huis is volledig gerenoveerd en is voorzien van dubbele beglazing, een moderne keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Er is ook een inpandige berging waar je fietsen en andere spullen kunt opslaan. Het huis is instapklaar en er hoeft niets gedaan te worden na de koop.

De Omgeving van Castorstraat 17

De buurt waar Castorstraat 17 in Tilburg ligt, is een rustige omgeving die vooral bestemd is voor gezinnen en ouderen. Het Zand is een wijk in het zuiden van Tilburg en heeft veel groenvoorzieningen en parken. Het Zand is gunstig gelegen omdat de belangrijke uitvalswegen, A58 en A65, in de buurt zijn en het station van Tilburg op fietsafstand ligt. Hierdoor is het gemakkelijk om naar andere steden te reizen en ook gemakkelijk om in Tilburg zelf te bewegen.

De buurt zelf heeft verschillende voorzieningen zoals supermarkten, scholen, een sportcentrum, en winkels. Het winkelcentrum Westermarkt ligt op loopafstand van Castorstraat 17, waar je verschillende winkels kunt vinden zoals de Kruidvat, Albert Heijn, en Action.

Voorzieningen in de Buurt van Castorstraat 17

Castorstraat 17 heeft verschillende voorzieningen op een korte afstand zoals supermarkten, scholen, en winkels. Het winkelcentrum Westermarkt ligt op loopafstand en biedt verschillende winkels zoals Kruidvat en Albert Heijn. Het Pater van der Elzenplein is een ander winkelcentrum dat op korte afstand ligt en waar je verschillende winkels kunt vinden zoals de Hema en Bruna.

Er zijn verschillende scholen in de buurt van Castorstraat 17. Basisschool De Vijf Hoeven ligt op loopafstand van de woning. Er zijn ook andere basisscholen op korte afstand zoals De Bloemaert en De Blaak. Voor middelbare scholen moet je reizen, maar de scholen zijn goed te bereiken vanaf Castorstraat 17. Het wandelpark Tilburg ligt ook in de buurt en is een geweldige plek om te wandelen, joggen en fietsen.

Bereikbaarheid van Castorstraat 17

Castorstraat 17 is goed bereikbaar. De belangrijkste uitvalswegen zoals de A65 en A58 liggen in de buurt van de woning. Hierdoor is het gemakkelijk om naar andere steden te reizen en ook gemakkelijk om in Tilburg zelf te bewegen. Het station van Tilburg ligt op fietsafstand, waardoor het Gemakkelijk is om met de trein te reizen. Er zijn ook verschillende buslijnen in de omgeving die de wijk Het Zand met andere delen van Tilburg verbindt.

Tips voor Woningzoekenden in Tilburg

Ben je op zoek naar een woning in Tilburg en heb je Castorstraat 17 bezichtigd, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten:

1) Onderzoek de buurt: voordat je een woning koopt, is het belangrijk om te onderzoeken of de buurt bij jou past. Kijk naar de voorzieningen, de bereikbaarheid en de sfeer van de buurt. Dit kan helpen om te beslissen of de woning geschikt voor jou is.

2) Maak een lijst met wensen: maak voordat je op zoek gaat naar een woning, een lijst met wensen. Dit kan helpen om te bepalen welke woning bij jou past. Denk aan de grootte van de woning, het aantal kamers, de prijs en de buurt.

3) Schakel een makelaar in: het kan helpen om een makelaar in te schakelen wanneer je op zoek bent naar een woning. Een makelaar kan je helpen bij het vinden van de juiste woning en het regelen van de koop.

4) Laat de woning inspecteren: voordat je een woning koopt, is het belangrijk om de woning te laten inspecteren. Hierdoor weet je of er gebreken zijn en of je eventueel moet investeren in renovaties of reparaties.

Conclusie

Castorstraat 17 is een prachtige woning gelegen in een rustige wijk in Tilburg. De woning is volledig gerenoveerd en beschikt over moderne voorzieningen. De buurt is rustig en heeft verschillende voorzieningen op korte afstand zoals supermarkten, scholen en winkels. De woning is goed bereikbaar door de nabijheid van verschillende uitvalswegen en het station van Tilburg. Voor woningzoekenden in Tilburg is het belangrijk om de buurt goed te onderzoeken, een lijst met wensen te maken en eventueel een makelaar in te schakelen. Door deze stappen te volgen, kun je een woning vinden die bij jou past.

FAQs

1) Is Castorstraat 17 beschikbaar voor bezichtiging?
Ja, de woning is beschikbaar voor bezichtiging en je kan een afspraak maken met de makelaar.

2) Is er een tuin bij Castorstraat 17?
Ja, de woning heeft een ruime tuin die op het zuiden ligt.

3) Zijn er scholen in de buurt van Castorstraat 17?
Ja, er zijn verschillende scholen en basisscholen op korte afstand van de woning.

4) Zijn er supermarkten in de buurt van Castorstraat 17?
Ja, er zijn verschillende supermarkten op korte afstand van de woning, zoals Albert Heijn en Jumbo.

5) Is Castorstraat 17 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, er zijn verschillende buslijnen in de buurt die de wijk Het Zand verbinden met andere delen van Tilburg en het station van Tilburg ligt op fietsafstand.

6) Komen er nog extra kosten bij na de aankoop van Castorstraat 17?
Dit is afhankelijk van de financieringsvorm en het is verstandig om dit goed te onderzoeken en te bespreken met de makelaar en/of financieel adviseur.

7) Kan je een korting krijgen op de koop van Castorstraat 17?
Dit is afhankelijk van de onderhandelingen tussen de koper en verkoper. Er zijn op dit moment geen actieve kortingscodes voor Castorstraat 17.

8) Hoe is de reputatie van Max ICT?
Max ICT is een webshop voor computers, laptops en randapparatuur. Er zijn verschillende meningen over Max ICT, maar op de website Trustpilot hebben ze een score van 4.2/5 sterren. Het is ook belangrijk om andere websites te raadplegen zoals Tweakers en Coolblue, voor alternatieve meningen.

9) Heb ik iets te vrezen bij Max ICT opgelicht?
Er zijn verschillende meningen over Max ICT. Het is belangrijk om de bestellingen en retourvoorwaarden goed te lezen en bij onduidelijkheden contact op te nemen met de klantenservice.

10) Is Max ICT betrouwbaar?
Max ICT heeft verschillende meningen, maar op de website Trustpilot hebben ze een score van 4.2/5 sterren. Het is ook belangrijk om andere websites te raadplegen zoals Tweakers en Coolblue, voor alternatieve meningen.

Keywords searched by users: castorstraat 17 5047 rc tilburg max ict, max ict opgelicht, max ict trustpilot, coolblue, tweakers, max ict radar, max ict koopjescorner, max ict kortingscode

Categories: Top 48 castorstraat 17 5047 rc tilburg

Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat

See more here: smartekvn.com

max ict

Max ICT is a leading technology company that provides a wide range of IT solutions and services. Based in the Netherlands, the company has been at the forefront of the IT industry for more than 20 years. Max ICT’s extensive product range covers everything from computer hardware to software and services.

Max ICT specializes in providing end-to-end IT solutions for businesses of all sizes. Whether you are looking for hardware or software solutions, or need help with setting up and managing your IT infrastructure, Max ICT has the expertise and knowledge to support your needs.

In this article, we will take a closer look at Max ICT and the various products and services they offer.

Products and Services Offered by Max ICT

Max ICT offers a vast range of IT products and services. Some of the key products and services they offer include:

1. Computer Hardware

Max ICT offers a wide range of computer hardware products, including desktops, laptops, tablets, monitors, printers, and peripherals. They have partnerships with leading global hardware brands like HP, Lenovo, Dell, and Asus.

2. Software

Max ICT provides various software solutions to help businesses streamline their operations. They offer operating systems, productivity software, security software, and creative software among others. Their partnerships with Microsoft, Adobe, and Oracle allow them to provide customers with the latest software solutions.

3. Servers

Max ICT offers different servers depending on the needs of their clients. They have partnership with leading server brands like HP and Dell, and also offer custom-built servers.

4. Networking Devices

Max ICT offers a variety of networking devices, including switches, routers, and firewalls, to ensure smooth networking operations for businesses.

5. Storage Solutions

Max ICT provides different storage solutions ranging from simple external hard drives to more complex Storage Area Networks (SAN) solutions.

6. Cloud Solutions

Max ICT provides cloud solutions to enable businesses to store, access, and share their data securely from anywhere. They offer services like cloud storage, Infrastructure as a Service (IaaS), and Software as a Service (SaaS).

7. IT Services

Max ICT offers a complete range of IT services, including installation, maintenance, and support for all the products they offer. They also provide consultancy services to help clients choose the best solutions for their business needs.

8. Office Supplies

In addition to IT products, Max ICT also offers a wide range of office supplies, such as paper, pens, and printers.

Why Choose Max ICT?

Max ICT has established itself as a leading IT solutions provider in the Netherlands for several reasons. Here are some of the reasons why you should choose Max ICT for your IT needs:

1. Extensive Product Range

Max ICT has a vast range of products and services, which makes them a one-stop-shop for all your IT needs. Whether you need hardware, software, or services, Max ICT has it all.

2. Competitive Prices

Max ICT offers competitive prices for all their products and services, which makes them affordable for businesses of all sizes. They offer discounts on bulk orders and have regular promotions to help customers save more.

3. High-Quality Products

Max ICT partners with leading global brands to provide high-quality products to their clients. Their extensive product range includes products from reputable brands like HP, Dell, Lenovo, and Microsoft, among others.

4. Expertise and Knowledge

Max ICT’s team of experts has extensive knowledge and experience in the IT industry. They are always up-to-date with the latest technologies and trends, which enables them to provide the best solutions for their clients.

5. Customer Support

Max ICT offers excellent customer support, including installation, maintenance, and support for all the products they offer. Their team of experts is always available to help customers with any queries or issues they may have.

FAQs about Max ICT

1. What industries does Max ICT serve?

Max ICT offers IT solutions to businesses across all industries. They have experience working with clients in different sectors, including healthcare, finance, retail, and manufacturing.

2. How do I order products from Max ICT?

You can order products from Max ICT through their website, by phone, or by visiting their physical store. They offer delivery services to customers in the Netherlands, Belgium, and Germany.

3. Does Max ICT offer installation services?

Yes, Max ICT provides installation services for all their products. Their experts will ensure that the installation process is smooth, and the products are set up correctly.

4. Is there a warranty on Max ICT products?

Yes, all products sold by Max ICT come with a manufacturer’s warranty. They also offer additional support services to help customers with any issues they may face.

5. Can I buy products from Max ICT without a business account?

Yes, you can purchase products from Max ICT without a business account. However, having a business account allows you to access more benefits, including discounts on bulk orders.

Conclusion

Max ICT offers a wide range of IT products and services to businesses of all sizes. Their extensive product range, competitive prices, high-quality products, expertise and knowledge, and excellent customer support make them the preferred choice for businesses looking for IT solutions. Whether you need computer hardware, software, networking solutions or cloud services, Max ICT has the expertise and experience to support your needs.

max ict opgelicht

Max ICT is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat al geruime tijd een sterke aanwezigheid heeft als leverancier van innovatieve oplossingen voor informatie en communicatietechnologie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, variërend van netwerkoplossingen en cloudoplossingen tot hardware- en softwareproducten en mobiele apparaten. Het bedrijf heeft echter de laatste tijd enige opschudding veroorzaakt bij klanten en de media, omdat sommige klanten beweren dat ze opgelicht zijn door het bedrijf.

Wat is Max ICT opgelicht?

Max ICT-oplichting is een term die wordt gebruikt om de beweringen van klanten te beschrijven dat ze door Max ICT zijn bedrogen of opgelicht. Klanten beweren dat het bedrijf hen producten heeft verkocht die niet van goede kwaliteit waren, niet zoals beschreven waren of helemaal niet zijn geleverd. Sommige klanten melden ook dat ze van het bedrijf een ander product hebben ontvangen dan wat ze hadden besteld, of dat het product dat ze ontvingen defect was of niet goed werkte. Dit heeft geleid tot frustratie en ontevredenheid bij klanten en tot verlies van vertrouwen in Max ICT als bedrijf.

Waarom zijn klanten ontevreden over Max ICT?

Klanten zijn ontevreden over Max ICT omdat ze vinden dat het bedrijf niet de hoogste standaard van klantenservice biedt. Sommige klanten melden dat ze van het bedrijf geen reactie hebben ontvangen op hun verzoeken om assistentie, of dat ze geen reactie hebben ontvangen van hun support ticket. Dit heeft geleid tot klachten dat het bedrijf niet responsief is en dat klanten niet de hulp krijgen die ze nodig hebben bij het oplossen van problemen met hun producten.

Er zijn ook klachten over de kwaliteit van de producten die door Max ICT zijn geleverd. Sommige klanten rapporteren dat hun producten van lage kwaliteit zijn of dat deze niet werken zoals wordt vermeld in de beschrijving. Dit leidt tot terugbelverzoeken, retouren en klachten die erop wijzen dat het bedrijf niet de juiste producten levert.

Andere klanten hebben betalingen gedaan aan Max ICT zonder dat ze daarvoor konden worden opgelicht. Als gevolg hiervan hebben klanten van het bedrijf verloren omdat ze producten hebben betaald die nooit zijn geleverd. Dit heeft ook geleid tot klachten over slechte klantenservice en het gebrek aan responsiviteit van Max ICT.

Wat doet Max ICT om de problemen op te lossen?

Max ICT heeft aangegeven dat het serieus met de zorgen van klanten omgaat. Om te laten zien dat het bedrijf wil werken aan het verbeteren van de service en producten, heeft het bedrijf verschillende maatregelen genomen. Eerst en vooral heeft Max ICT een klachtenprocedure ontwikkeld waar klanten terecht kunnen wanneer ze problemen hebben met hun producten of diensten. Het bedrijf heeft beloofd de klachten snel en zorgvuldig te verwerken en zal proberen de problemen op te lossen en de klant tevreden te stellen.

Verder heeft Max ICT ook maatregelen genomen om de kwaliteit van de producten die het levert te verbeteren. Het bedrijf heeft meer aandacht besteed aan het selecteren van producten en zorgt ervoor dat klanten producten van hoge kwaliteit krijgen. Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het de feedback van klanten serieus zal nemen en deze zal gebruiken om zijn producten en diensten te verbeteren.

Om klanten meer gemoedsrust te bieden, heeft Max ICT ook aangegeven dat het aanvullende diensten zal aanbieden, zoals uitgebreide garanties en aangepaste oplossingen die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van klanten. Het bedrijf behoudt zich ook het recht voor om extra meetregelen te nemen om de bedrijfsvoering te verbeteren, zoals een betere klantendienst.

FAQs

Q: Wat kan ik doen als ik ben bedrogen door Max ICT?

A: Als je denkt dat je bent bedrogen door Max ICT, moet je onmiddellijk aangifte doen bij de politie.

Q: Kan ik een terugbetaling krijgen voor een product dat ik heb gekocht bij Max ICT?

A: Als het product dat je hebt gekocht bij Max ICT niet goed werkt of van lage kwaliteit is, kun je overwegen om een terugbetaling te vragen. Neem contact op met de klantenservice van Max ICT om te zien of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Q: Hoe kan ik klachten indienen over mijn aankopen bij Max ICT?

A: Om een klacht in te dienen bij Max ICT over aankopen moet je de stappen volgen die op hun website staan beschreven.

Q: Welke maatregelen heeft Max ICT getroffen om de kwaliteit van de producten en de klantenservice te verbeteren?

A: Max ICT heeft verschillende initiatieven genomen om de kwaliteit van de producten en de klantenservice te verbeteren. Het bedrijf heeft een klachtenprocedure ontwikkeld, meer aandacht besteed aan productkwaliteit en belooft aangepaste oplossingen en garanties te bieden.

Q: Is Max ICT nog steeds betrouwbaar om te kopen van?

A: Hoewel Max ICT klachten heeft ontvangen van klanten, heeft het bedrijf maatregelen genomen om de problemen aan te pakken en zijn klanten tevreden te stellen. Het blijft een betrouwbare leverancier voor IT-oplossingen in Nederland.

max ict trustpilot

Max ICT is een toonaangevende leverancier van ICT-hardware en software in Nederland. Het bedrijf levert aan particulieren en zakelijke klanten over de hele wereld. Max ICT onderscheidt zich door zijn uitstekende klantenservice en snelle levertijden. Maar hoe betrouwbaar is deze leverancier eigenlijk? Om deze vraag te beantwoorden, hebben we een kijkje genomen op Trustpilot, een website die consumenten helpt betrouwbare bedrijven te vinden en deze beoordeelt op basis van de ervaringen van andere klanten.

Max ICT review

Op Trustpilot heeft Max ICT een gemiddelde score van 4,7 sterren uit 5. Dit is een zeer goede score, vooral als je bedenkt dat het bedrijf duizenden beoordelingen heeft ontvangen. De meeste beoordelingen zijn zeer positief en geven aan dat Max ICT een betrouwbare leverancier is met goede prijzen en uitstekende klantenservice.

Positieve beoordelingen

Veel klanten prijzen Max ICT om zijn snelle levertijden en uitstekende klantenservice. Bestellingen worden vaak dezelfde dag nog verzonden en klanten worden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van hun bestelling. Bovendien is de klantenservice deskundig en vriendelijk, en worden vragen en klachten snel en adequaat afgehandeld.

Eén van de klanten schrijft bijvoorbeeld: “Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Goede en snelle support bij vragen en/of problemen. Aanbevolen!”

Een ander zegt: “Al meerdere keren producten besteld bij Max ICT, altijd netjes op tijd geleverd en bij vragen wordt je goed geholpen.”

Negatieve beoordelingen

Natuurlijk zijn er ook enkele negatieve beoordelingen te vinden op Trustpilot. De meeste klachten hebben betrekking op vertragingen in de levering, problemen met de bezorging en defecte producten. Hoewel deze klachten zeker serieus moeten worden genomen, zijn ze relatief zeldzaam en lijken ze meer uitzondering dan regel te zijn.

Eén van de klanten schrijft bijvoorbeeld: “Het product was niet op voorraad, waardoor het later werd geleverd dan ik had verwacht. Het bedrijf heeft me echter op de hoogte gehouden en de communicatie was verder goed.”

Een ander zegt: “Ik heb een defect product ontvangen, maar dit werd snel opgelost door de klantenservice. Ik kreeg een nieuw product toegestuurd en hoefde het oude niet eens terug te sturen.”

FAQs

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Max ICT op Trustpilot.

1. Wat is Max ICT?

Max ICT is een leverancier van ICT-hardware en software in Nederland. Het levert aan particulieren en zakelijke klanten over de hele wereld.

2. Hoe betrouwbaar is Max ICT?

Max ICT heeft een gemiddelde score van 4,7 sterren uit 5 op Trustpilot, wat een zeer goede score is. De meeste beoordelingen zijn zeer positief en geven aan dat Max ICT een betrouwbare leverancier is met goede prijzen en uitstekende klantenservice.

3. Wat zijn de pluspunten van Max ICT?

Max ICT biedt snelle levertijden en uitstekende klantenservice. Bestellingen worden vaak dezelfde dag nog verzonden en klanten worden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van hun bestelling.

4. Wat zijn de minpunten van Max ICT?

Sommige klanten hebben geklaagd over vertragingen in de levering, problemen met de bezorging en defecte producten. Deze klachten lijken echter relatief zeldzaam te zijn.

5. Hoe kan ik contact opnemen met Max ICT?

Je kunt Max ICT bereiken via e-mail, telefoon en live chat. Het bedrijf heeft ook een fysieke winkel in Doetinchem.

Conclusie

Op basis van de beoordelingen op Trustpilot lijkt Max ICT een betrouwbare leverancier van ICT-hardware en software te zijn. Het bedrijf onderscheidt zich met snelle levertijden en uitstekende klantenservice. Hoewel er enkele klachten zijn over vertragingen in de levering en defecte producten, lijken deze klachten relatief zeldzaam te zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van ICT-producten, dan is Max ICT zeker het overwegen waard.

In de tijden van COVID-19 kan het zijn dat de levertijden langer zijn dan normaal. Het bedrijf raadt aan de actuele informatie daarover op de website te raadplegen.

Images related to the topic castorstraat 17 5047 rc tilburg

Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat
Ertstrein ri Tilburg passeert Moerstraat

Article link: castorstraat 17 5047 rc tilburg.

Learn more about the topic castorstraat 17 5047 rc tilburg.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *