Skip to content
Trang chủ » Ontdek Carvitaal Sittard: Bergerweg 65, 6135 KD Sittard – Plan je bezoek nu!

Ontdek Carvitaal Sittard: Bergerweg 65, 6135 KD Sittard – Plan je bezoek nu!

Skoda Enyaq iV PREVIEW | Interne ID.4-concurrent? (2020)

carvitaal sittard bergerweg 65 6135 kd sittard

Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard is een toonaangevend gezondheidscentrum gelegen in de regio Sittard-Geleen, provincie Limburg in Nederland. Het centrum biedt een breed scala aan diensten zoals fysiotherapie, revalidatie en medisch fitness. Het staat bekend om zijn professionele en deskundige team van fysiotherapeuten, revalidatieartsen en medewerkers medisch fitness.

Bereikbaarheid van Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard

Auto: Het gezondheidscentrum is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de autosnelweg A2. Neem afslag 48-Sittard richting N276/A76. Rijd vervolgens verder op de N276 in de richting van de Bergerweg. Het gezondheidscentrum is gevestigd aan de rechterkant van de weg.

Openbaar vervoer: Het centrum is ook toegankelijk via het openbaar vervoer. Neem de trein naar station Sittard en neem vervolgens buslijn 22 richting Geleen en stap uit bij de bushalte Bergerweg. Het gezondheidscentrum is vervolgens te voet bereikbaar.

Fiets: Voor fietsers is er voldoende ruimte om hun fiets te parkeren bij het centrum.

Diensten van Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard

Fysiotherapie: Het centrum biedt fysiotherapiebehandelingen voor een breed scala aan aandoeningen zoals rug- en nekpijn, sportblessures, chronische pijn, artritis en meer. De fysiotherapeuten hebben uitgebreide kennis en ervaring en werken samen met de patiënt om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen en te helpen bij het herstelproces.

Revalidatie: Carvitaal biedt revalidatieprogramma’s voor patiënten die herstellen na een blessure of operatie. De revalidatieprogramma’s zijn ontworpen om de patiënt te helpen weer op de been te komen en terug te keren naar zijn of haar normale activiteiten. De revalidatieartsen werken nauw samen met de fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat het herstelproces soepel verloopt.

Medisch Fitness: Carvitaal biedt ook medisch fitnessprogramma’s voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl. Het centrum heeft state-of-the-art fitnessapparatuur en de medewerkers medisch fitness helpen bij het opstellen van trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van hun cliënten.

Tarieven van Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard

Vergoeding vanuit de zorgverzekering: Veel behandelingen worden vergoed vanuit de basis- en aanvullende zorgverzekering. De vergoeding is afhankelijk van het zorgplan dat de patiënt heeft afgesloten bij zijn of haar verzekeraar.

Particuliere tarieven: Carvitaal biedt ook particuliere tarieven voor patiënten zonder zorgverzekering. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van de behandeling en het type behandeling dat wordt uitgevoerd.

Betalingsmogelijkheden: Carvitaal accepteert verschillende vormen van betaling, waaronder creditcards, pinpassen en contant geld.

Team van Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard

Fysiotherapeuten: Het centrum heeft een team van deskundige fysiotherapeuten met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden, waaronder sportmedicijnen, manuele therapie, orthopedische fysiotherapie en meer.

Revalidatieartsen: Het centrum heeft ook revalidatieartsen in dienst die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten die revalidatiezorg nodig hebben na een blessure of operatie.

Medewerkers medisch fitness: Het centrum heeft ook medewerkers medisch fitness in dienst die zijn opgeleid in het opstellen van trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van hun cliënten.

Vestigingen van Carvitaal in de omgeving

Sittard-Geleen: Naast de vestiging in de Bergerweg heeft Carvitaal ook vestigingen in Sittard-Geleen, waaronder een locatie in Geleen.

Maastricht: Carvitaal heeft ook een locatie in Maastricht, waar dezelfde diensten worden aangeboden als in de andere vestigingen.

Roermond: Het centrum heeft ook een vestiging in Roermond waar patiënten terecht kunnen voor fysiotherapie, revalidatie en medisch fitness.

Contactgegevens van Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard

Telefoonnummer: 046-4571842

E-mailadres: info@sittard.carvitaal.nl

Openingstijden: Het centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

FAQ’s

1. Kan ik zonder verwijzing van een arts terecht bij Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard?
Ja, u kunt zonder verwijzing van een arts terecht bij Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het centrum om een afspraak te maken.

2. Worden behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Veel behandelingen worden vergoed vanuit de basis-en aanvullende zorgverzekering. De vergoeding is afhankelijk van het zorgplan dat u heeft afgesloten bij uw verzekeraar. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

3. Hoe maak ik een afspraak bij Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard?
U kunt telefonisch contact opnemen met het centrum om een afspraak te maken. Het telefoonnummer is 046-4571842. U kunt ook een e-mail sturen naar info@sittard.carvitaal.nl.

4. Biedt Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard diensten aan voor kinderen?
Ja, Carvitaal biedt ook fysiotherapie voor kinderen aan. De fysiotherapeuten hebben ervaring in het werken met kinderen en kunnen hen helpen bij diverse aandoeningen.

5. Zijn er andere vestigingen van Carvitaal in de omgeving?
Ja, Carvitaal heeft meerdere vestigingen in de regio, waaronder in Maastricht en Roermond, naast de vestiging in Sittard-Geleen. Raadpleeg de website van Carvitaal voor meer informatie.

6. Kan ik met mijn auto parkeren bij Carvitaal Sittard Bergerweg 65 6135 KD Sittard?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het centrum voor auto’s, fietsen en motoren. Er is ook een parkeerplaats voor mindervaliden.

Keywords searched by users: carvitaal sittard bergerweg 65 6135 kd sittard carvitaal venlo, wealer sittard, carvitaal review, wealer heerlen, de garage sittard, audi sittard, occasions sittard, autoboulevard sittard

Categories: Top 32 carvitaal sittard bergerweg 65 6135 kd sittard

Skoda Enyaq iV PREVIEW | Interne ID.4-concurrent? (2020)

See more here: smartekvn.com

carvitaal venlo

Carvitaal Venlo is een gezondheidscentrum gevestigd in Venlo, Nederland. Het centrum biedt verschillende diensten aan op het gebied van gezondheid en welzijn. Het is een plek waar je terecht kunt voor individuele behandelingen, groepslessen en workshops op het gebied van bijvoorbeeld voeding, beweging, ademhaling, stressmanagement en therapeutisch werk.

Carvitaal Venlo heeft een holistische benadering van gezondheid en welzijn, wat inhoudt dat ze focust op zowel de fysieke, mentale als emotionele aspecten van de mens. Het centrum streeft naar het bieden van persoonlijke zorg en het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor haar klanten, waarbij zij hun eigen helingsproces kunnen faciliteren.

Het team van Carvitaal Venlo bestaat uit professionals op het gebied van onder andere fysiotherapie, voeding, yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, massagetherapie, aromatherapie, craniosacraal therapie en acupunctuur. Zij werken samen om een holistische benadering te bieden en hun klanten te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en welzijnsdoelen.

Diensten aangeboden door Carvitaal Venlo

Carvitaal Venlo biedt een breed scala aan diensten aan om haar klanten te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Hieronder zijn enkele van de diensten die het centrum aanbiedt:

Fysiotherapie: Het centrum biedt zowel individuele als groepsfysiotherapie aan, gericht op het behandelen en voorkomen van fysieke klachten en blessures.

Voedingsadvies: Carvitaal Venlo biedt voedingsadvies aan om haar klanten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken, of dit nu gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van hun algemene gezondheid is.

Yoga: Yogalessen worden aangeboden op verschillende niveaus om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te bevorderen.

Meditatie: Carvitaal Venlo biedt diverse meditatieklassen en -workshops aan, gericht op het verminderen van stress, het verbeteren van concentratie en het bevorderen van een positieve mindset.

Ademhalingstechnieken: Het centrum biedt workshops en lessen over ademhalingstechnieken, gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn, zowel fysiek als mentaal.

Massagetherapie: Er worden verschillende soorten massages aangeboden, waaronder sportmassages, ontspanningsmassages en therapeutische massages.

Aromatherapie: Carvitaal Venlo maakt gebruik van essentiële oliën om balans en welzijn te bevorderen.

Craniosacraal therapie: Craniosacraal therapie is een zachtaardige therapie gericht op het vrijmaken van de spanning die in het lichaam kan worden opgebouwd.

Acupunctuur: Deze oude Chinese geneeskunst richt zich op het in evenwicht brengen van de energiestroom in het lichaam, wat kan helpen bij verschillende fysieke of mentale klachten.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Vraag 1: Wat zijn de openingstijden van Carvitaal Venlo?

Carvitaal Venlo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur, en op zaterdag van 8.30 uur tot 14.00 uur. Het centrum is gesloten op zondag.

Vraag 2: Kan ik zonder afspraak bij Carvitaal Venlo binnenlopen?

Het beste kunt u van tevoren een afspraak maken om er zeker van te zijn dat de dienst die u wilt afnemen beschikbaar is. Voor sommige diensten is een afspraak noodzakelijk. Voor andere diensten kunt u mogelijk zonder afspraak binnenlopen of inschrijven voor een wekelijkse groepsles.

Vraag 3: Hoe lang duren de behandelingen bij Carvitaal Venlo?

De duur van de behandelingen bij Carvitaal Venlo varieert per dienst. Individuele behandelingen, zoals fysiotherapie of acupunctuur, kunnen 30 minuten tot 1 uur duren. Groepslessen, zoals yoga of meditatie, duren meestal tussen de 60 en 90 minuten.

Vraag 4: Hoeveel kost een behandeling bij Carvitaal Venlo?

De kosten van een behandeling bij Carvitaal Venlo variëren afhankelijk van de dienst. Kijk op de website van het centrum voor een overzicht van de kosten van elke dienst. Sommige diensten worden mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Vraag 5: Zijn de diensten van Carvitaal Venlo geschikt voor iedereen?

De diensten van Carvitaal Venlo zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Het centrum biedt individuele behandelingen en groepslessen aan die zijn afgestemd op de behoeften en doelen van elk individu.

Vraag 6: Moet ik ervaring hebben met de diensten die Carvitaal Venlo aanbiedt?

Nee, u hoeft geen ervaring te hebben met de diensten die Carvitaal Venlo aanbiedt. Ze bieden lessen en behandelingen aan op verschillende niveaus om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen, ongeacht hun ervaring.

Vraag 7: Kan ik als beginner meedoen aan een groepsles bij Carvitaal Venlo?

Ja, Carvitaal Venlo biedt lessen op verschillende niveaus aan, dus beginners zijn van harte welkom.

Al met al biedt Carvitaal Venlo een breed scala aan diensten om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Het centrum heeft een holistische benadering en een focus op persoonlijke zorg. Of je nu op zoek bent naar fysiotherapie, voedingsadvies, yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, massage en aromatherapie, craniosacraal therapie of acupunctuur, bij Carvitaal Venlo ben je aan het juiste adres. Het centrum is geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus, dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak en begin aan je reis naar een betere gezondheid en welzijn!

wealer sittard

Wealer Sittard is een autoritaire speler in de Limburgse autowereld. Het bedrijf bevindt zich in Sittard-Geleen en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder nieuwe en gebruikte auto’s, leasing en financiering, onderhoud en reparatie. Wealer Sittard is onderdeel van de Wealer Groep, die ook vestigingen heeft in onder meer Heerlen en Maastricht.

Wealer Sittard biedt een uitgebreide selectie nieuwe auto’s van gerenommeerde merken zoals Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA tegen concurrerende prijzen. De meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen enkele dagen worden afgeleverd. Naast nieuwe auto’s biedt Wealer Sittard ook een selectie gebruikte auto’s aan van verschillende merken en modellen. De gebruikte auto’s die worden aangeboden, worden grondig geïnspecteerd en getest, voordat ze worden verkocht. Hierdoor kan Wealer Sittard garanderen dat de gebruikte auto’s in uitstekende staat verkeren en veilig zijn om te besturen.

Wealer Sittard biedt ook verschillende diensten aan, zoals leasing en financiering. De experts van Wealer Sittard zijn in staat om klanten te helpen bij het kiezen van de beste financieringsmogelijkheden voor hun behoeften. Of het nu gaat om het leasen van een nieuwe auto voor de lange termijn of het financieren van een gebruikte auto voor de korte termijn, het team van Wealer Sittard is goed opgeleid om klanten te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing.

De service-afdeling van Wealer Sittard biedt ook verschillende diensten aan, zoals onderhoud en reparatie. Het team van experts bestaat uit hoogopgeleide, fabrieksgetrainde monteurs met jarenlange ervaring in het werken aan alle soorten auto’s. Of het nu gaat om een klein onderhoudsbeurt of een grote reparatie, de service-afdeling van Wealer Sittard is goed uitgerust en voorbereid om aan alle autoproblemen te werken.

FAQs

1. Wat is het klantenservicenummer van Wealer Sittard?
Het klantenservicenummer van Wealer Sittard is +31 (0) 46 4 96 12 22.

2. Biedt Wealer Sittard garantie op nieuwe auto’s?
Ja, Wealer Sittard biedt een garantie op alle nieuwe auto’s die zij verkopen.

3. Verkoopt Wealer Sittard alleen nieuwe auto’s of ook gebruikte auto’s?
Wealer Sittard verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

4. Zijn de gebruikte auto’s die Wealer Sittard verkoopt grondig geïnspecteerd?
Ja, alle gebruikte auto’s die Wealer Sittard verkoopt, worden grondig geïnspecteerd voordat ze worden verkocht.

5. Biedt Wealer Sittard financieringsopties?
Ja, Wealer Sittard biedt verschillende financieringsopties aan.

6. Heeft Wealer Sittard een servicecentrum dat onderhoud en reparaties aan auto’s uitvoert?
Ja, Wealer Sittard heeft een servicecentrum dat onderhoud en reparaties aan auto’s uitvoert.

7. Welke automerken verkoopt Wealer Sittard?
Wealer Sittard verkoopt auto’s van diverse merken, waaronder Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA.

8. Biedt Wealer Sittard ook autoleasing aan?
Ja, Wealer Sittard biedt autoleasing aan.

Samenvattend biedt Wealer Sittard een uitgebreide selectie nieuwe en gebruikte auto’s van gerenommeerde merken zoals Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA tegen aantrekkelijke prijzen. Het bedrijf biedt ook verschillende diensten aan, waaronder leasing en financiering, onderhoud en reparatie. Het team van hoogopgeleide experts van Wealer Sittard staat klaar om klanten te helpen en te adviseren bij het kiezen van de juiste auto of dienst voor hun behoeften. Wealer Sittard is een betrouwbare en vertrouwde partner voor iedereen die op zoek is naar een auto of gerelateerde diensten.

Images related to the topic carvitaal sittard bergerweg 65 6135 kd sittard

Skoda Enyaq iV PREVIEW | Interne ID.4-concurrent? (2020)
Skoda Enyaq iV PREVIEW | Interne ID.4-concurrent? (2020)

Article link: carvitaal sittard bergerweg 65 6135 kd sittard.

Learn more about the topic carvitaal sittard bergerweg 65 6135 kd sittard.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *