Skip to content
Trang chủ » Cartier Van Disselstraat Breda: Ontdek De Betoverende Buurt Met Betaalbare Huizen!

Cartier Van Disselstraat Breda: Ontdek De Betoverende Buurt Met Betaalbare Huizen!

Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda

cartier van disselstraat breda

Cartier Van Disselstraat Breda: Een Prachtige Plek om te Wonen

Cartier Van Disselstraat Breda is een levendige buurt in het hart van de stad. De buurt staat bekend om zijn mooie architectuur, culturele en historische bezienswaardigheden, en bruisende gemeenschap. Deze buurt is ideaal gelegen in de buurt van uitstekende scholen, winkels en restaurants, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen.

Ligging en Buurtbeschrijving van Cartier Van Disselstraat Breda

Cartier Van Disselstraat ligt in het stadsdeel Brabantpark in Breda. Het straatje ligt tussen de Beukenlaan en de Dillenburgstraat. De buurt is een gemengde buurt met zowel jonge gezinnen als studenten die in de buurt van de hogescholen en de universiteit van Breda willen wonen. De buurt heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer en ligt dichtbij de hoofdingang van het Amphia Ziekenhuis.

Geschiedenis van Cartier Van Disselstraat Breda

De straat is genoemd naar de Bredase burgemeester Antonie van Dissel. Hij was burgemeester van 1886 tot 1922 en heeft veel gedaan voor de ontwikkeling van de stad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de buurt behoorlijk beschadigd geraakt. Na de oorlog werd begonnen met de wederopbouw van de buurt en werden er veel nieuwe woningen gebouwd.

Woontypes en Wonen in Cartier Van Disselstraat Breda

De huizen in Cartier Van Disselstraat Breda variëren van oudere, karakteristieke woningen tot moderne eengezinswoningen. Er zijn ook enkele appartementen in de buurt die ideaal zijn voor studenten en jonge professionals. De meeste woningen in de buurt zijn geschikt voor kleine tot middelgrote huishoudens.

De huizenprijzen variëren in de buurt en hangen af van de grootte, bouwjaar en de staat van de huizen. In het algemeen zijn de prijzen van de huizen in de buurt gemiddeld voor de stad Breda. Maar onroerend goed in Cartier Van Disselstraat 3 Breda en Cartier Van Disselstraat 15 Breda is geliefd bij huizenkopers en hebben daarom een hogere prijs. Er wordt momenteel ook veel gesproken over verkocht Cartier Van Disselstraat huizen.

Bekende Plekken in Cartier Van Disselstraat Breda

Een van de bekendste plekken in Cartier Van Disselstraat Breda is het Amphia Ziekenhuis. Dit ziekenhuis staat bekend als een van de beste ziekenhuizen in de regio. Daarnaast ligt het prachtige stadspark van Breda in de buurt, het Brabantpark. Dit park heeft veel mooie wandelpaden, een speeltuin en sportfaciliteiten.

Bereikbaarheid in Cartier Van Disselstraat Breda

De buurt is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes in de buurt en het Breda Centraal Station is op loopafstand. Met de auto is de buurt ook goed bereikbaar, hoewel parkeren soms een uitdaging kan zijn.

Winkelen in Cartier Van Disselstraat Breda

In de buurt zijn er enkele kleine winkels en supermarkten te vinden. Voor grotere winkel- en horecagelegenheden kunnen de bewoners van Cartier Van Disselstraat Breda terecht in de binnenstad van Breda, waar talloze winkels en restaurants te vinden zijn.

Uitgaansleven in Cartier Van Disselstraat Breda

De buurt is niet bekend om zijn uitgaansgelegenheden, maar er zijn enkele leuke cafés en restaurants te vinden. Voor een groter aanbod van bars en clubs kunnen de bewoners uitwijken naar de binnenstad van Breda, op loopafstand van de buurt.

Scholen in Cartier Van Disselstraat Breda

Er zijn meerdere scholen in de buurt, waaronder een basisschool en een middelbare school. De buurt is ook erg populair onder studenten vanwege de nabijheid van de hogescholen en de universiteit van Breda.

Bedrijven en Werkgelegenheid in Cartier Van Disselstraat Breda

Vanwege de centrale ligging van de buurt, zijn er veel bedrijven gevestigd in de buurt. Cartier Van Disselstraat 15 Breda en Cartier Van Disselstraat 3 Breda zijn de straten met de meeste bedrijvigheid. Hier vind je diverse ondernemingen en winkels. Er zijn ook veel werkgevers gevestigd in de binnenstad van Breda, die op loopafstand van de buurt ligt.

Toekomstige Plannen voor Cartier Van Disselstraat Breda

Er zijn momenteel geen grote plannen voor de toekomst van Cartier Van Disselstraat Breda. De buurt zal waarschijnlijk blijven groeien en zich ontwikkelen, omdat het een populaire buurt is met een goede mix van oude en nieuwe architectuur, en een levendige gemeenschap.

FAQs

Wat zijn de huizenprijzen in Cartier Van Disselstraat Breda?
De huizenprijzen in Cartier Van Disselstraat Breda variëren en hangen af van de grootte, bouwjaar en de staat van de huizen. In het algemeen zijn de prijzen van de huizen in de buurt gemiddeld voor de stad Breda. Wel is onroerend goed in Cartier Van Disselstraat 3 Breda en Cartier Van Disselstraat 15 Breda populairder en daardoor ook duurder. Verkocht Cartier Van Disselstraat huizen zijn momenteel ook veel besproken.

Zijn er scholen in Cartier Van Disselstraat Breda?
Ja, er zijn meerdere scholen in de buurt, waaronder een basisschool en een middelbare school. De buurt is ook erg populair onder studenten vanwege de nabijheid van de hogescholen en de universiteit van Breda.

Wat zijn de bekende plekken in Cartier Van Disselstraat Breda?
Een van de bekendste plekken in Cartier Van Disselstraat Breda is het Amphia Ziekenhuis. Dit ziekenhuis staat bekend als een van de beste ziekenhuizen in de regio. Daarnaast ligt het prachtige stadspark van Breda in de buurt, het Brabantpark.

Is er werkgelegenheid in Cartier Van Disselstraat Breda?
Ja, vanwege de centrale ligging van de buurt zijn er veel bedrijven gevestigd in de buurt. Cartier Van Disselstraat 15 Breda en Cartier Van Disselstraat 3 Breda zijn de straten met de meeste bedrijvigheid. Hier vind je diverse ondernemingen en winkels. Er zijn ook veel werkgevers gevestigd in de binnenstad van Breda, die op loopafstand van de buurt ligt.

Zijn er toekomstige plannen voor Cartier Van Disselstraat Breda?
Er zijn momenteel geen grote plannen voor de toekomst van Cartier Van Disselstraat Breda. De buurt zal waarschijnlijk blijven groeien en zich ontwikkelen, omdat het een populaire buurt is met een goede mix van oude en nieuwe architectuur, en een levendige gemeenschap.

Keywords searched by users: cartier van disselstraat breda cartier van disselstraat 15 breda, cartier van disselstraat 3 breda, verkocht cartier van disselstraat

Categories: Top 72 cartier van disselstraat breda

Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda

See more here: smartekvn.com

cartier van disselstraat 15 breda

De Cartier van Disselstraat 15 is een prachtig pand met historische waarde in het hart van Breda. Het gebouw staat bekend als het voormalige kantoor van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM). Vandaag de dag is het pand in handen van de gemeente Breda en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Geschiedenis

Het gebouw werd in 1915 ontworpen door de architecten J.P.F. van Rossem en G.A. van der Steur, in opdracht van de Nederlandsche Handel-Maatschappij. De NHM was destijds één van de grootste handelsbedrijven van Nederland, en had verschillende kantoren in het land. Het kantoor in Breda was één van de belangrijkste vestigingen.

In 1917 werd het gebouw opgeleverd, en sindsdien heeft het een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Breda. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw gebruikt als hoofdkwartier van de Duitse bezetter. Na de oorlog werd het pand weer in gebruik genomen door de NHM, tot deze in 1964 fuseerde met de Twentsche Bank. Vervolgens werd het pand gebruikt als bankkantoor en later als kantoorruimte voor verschillende bedrijven.

In 2004 kocht de gemeente Breda het pand aan, en sindsdien worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er een speciale ruimte voor exposities en evenementen, en worden er regelmatig vergaderingen en bijeenkomsten georganiseerd.

Architectuur

Het pand aan de Cartier van Disselstraat 15 is een prachtig voorbeeld van de Amsterdamse School-architectuur. Dit type architectuur kenmerkt zich door een expressief gebruik van baksteen, met decoratieve versieringen en asymmetrische vormen. Het gebouw heeft een imposante uitstraling, met een centrale toren en twee lagere zijvleugels.

Het interieur van het pand is al net zo indrukwekkend als de buitenkant. De ruime hal heeft een mooie marmeren vloer en hoge plafonds met decoratieve details. In de vergaderzaal zijn nog steeds enkele originele details te vinden, zoals het plafond en de glas-in-loodramen.

Activiteiten

Vandaag de dag wordt het pand aan de Cartier van Disselstraat 15 gebruikt voor diverse activiteiten. Zo is er een expositieruimte waar regelmatig kunstwerken en foto’s tentoongesteld worden. Ook wordt de ruimte gebruikt voor andere evenementen, zoals lezingen en workshops.

Daarnaast is het pand ook beschikbaar als vergader- en conferentieruimte. Omdat het gebouw zo’n bijzondere uitstraling heeft, is het een populaire locatie voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een unieke plek om bijeenkomsten te organiseren. Het gebouw beschikt over verschillende vergaderzalen, van kleine ruimtes voor een besloten meeting tot grote zalen voor presentaties en lezingen.

FAQ’s

1. Kan ik het pand bezoeken?

Ja, het pand aan de Cartier van Disselstraat 15 is te bezoeken tijdens speciale evenementen en exposities.

2. Hoe kan ik een vergaderruimte reserveren?

Dat kan via de website van de gemeente Breda. Het is mogelijk om online een aanvraag te doen voor een vergaderruimte in het pand.

3. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderruimte?

De prijzen voor het huren van een vergaderruimte verschillen, afhankelijk van de grootte van de ruimte en het type evenement. Op de website van de gemeente Breda zijn de tarieven te vinden.

4. Is het pand rolstoeltoegankelijk?

Ja, het pand is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig en de ruimtes zijn ruim opgezet.

5. Kan ik parkeren bij het pand?

Er is beperkte parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te komen of om te parkeren in een nabijgelegen parkeergarage.

Conclusie

Het pand aan de Cartier van Disselstraat 15 is een waardevol stukje geschiedenis in het centrum van Breda. Het gebouw heeft een prachtige uitstraling en biedt verschillende mogelijkheden voor evenementen en bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie of gewoon een keer een kijkje wilt nemen in dit mooie pand, het is zeker de moeite waard om het eens te bezoeken.

cartier van disselstraat 3 breda

Cartier Van Disselstraat 3 Breda: een prachtige woning in een rustige buurt

Breda heeft veel mooie buurten die ideaal zijn om te wonen. Een van deze buurten is Van Disselstraat 3, met een prachtig huis genaamd Cartier. Dit huis is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar luxe en comfort. Het is een ruime woning die veel potentie heeft voor elk gezin.

Ligging en buurt

Een van de voordelen van deze woning is de locatie. Het is gelegen in een rustige buurt, perfect om te ontspannen na een drukke dag werken. Het huis is omgeven door verschillende parken, wat het perfect maakt voor mensen die van de natuur houden. Het centrum van Breda ligt op slechts enkele minuten afstand met de auto. Er zijn ook verschillende scholen, winkels en restaurants in de buurt.

Interieur

Cartier heeft een modern interieur dat de ingetogen luxe van de woning benadrukt. Het huis is zeer ruim en bevat twee verdiepingen. De begane grond heeft een ruime woonkamer met grote ramen die de ruimte op natuurlijke wijze verlichten. Er is een open haard die het perfecte middelpunt van de kamer vormt. De woonkamer gaat naadloos over in de eetkamer en de keuken. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en is voorzien van een eiland. Hierdoor is er voldoende ruimte om te koken en te socialiseren tijdens het koken.

Er is ook een studeerkamer op de begane grond die kan worden gebruikt als kantoorruimte of als extra slaapkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een eigen badkamer en een walk-in closet. Er is ook een badkamer op de eerste verdieping waar alle slaapkamers toegang toe hebben.

Exterieur

Het exterieur van Cartier is net zo fascinerend als het interieur. De woning heeft een grote tuin die perfect is voor buitenactiviteiten. Er is een groot terras om te genieten van de zon en er is voldoende ruimte voor een trampoline of een speeltoestel voor kinderen. Er is ook een dubbele garage met voldoende ruimte om twee auto’s te parkeren.

FAQs:

1. Wat is de grootte van de woning?

De woning heeft een oppervlakte van 238 vierkante meter.

2. Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft vier ruime slaapkamers.

3. Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, er is een dubbele garage die plaats biedt aan twee auto’s.

4. Is er buitenruimte?

Ja, er is een grote tuin en een ruim terras.

5. Is de keuken volledig uitgerust?

Ja, de keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en een kookeiland.

6. Is er een open haard?

Ja, er is een open haard in de woonkamer.

7. Hoe ver is het naar het centrum van Breda?

Het centrum van Breda ligt op slechts enkele minuten afstand met de auto.

8. Is de buurt rustig?

Ja, de buurt is rustig en omgeven door verschillende parken.

Conclusie

Cartier Van Disselstraat 3 Breda is een prachtige woning die alle luxe en comfort biedt die u nodig heeft. Het interieur is modern en ruim, met genoeg ruimte om te socialiseren en te ontspannen. Het exterieur heeft een grote tuin en een terras, perfect voor buitenactiviteiten en barbecues. De woning is ook gelegen in een rustige buurt, maar ligt toch op korte afstand van het stadscentrum van Breda en verschillende voorzieningen.

Of u nu een jong gezin heeft dat op zoek is naar uw eerste huis of een oudere gezin dat op zoek is naar een nieuwe woning, Cartier Van Disselstraat 3 Breda heeft alles wat u nodig heeft. Het is een prachtige woning waar u kunt ontspannen en genieten van het leven met uw gezin.

verkocht cartier van disselstraat

Verkocht Cartier van Disselstraat – Een Prachtig Stukje Architectuur

Een elegant hoogbouwproject in Amsterdam is onlangs verkocht aan een vastgoedbedrijf. Het project, genaamd Cartier van Disselstraat, is ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Het is een pronkstuk van architectonische verfijning en straalt een unieke afwerking uit.

Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de IJ-boulevard in Amsterdam en heeft een totale vloeroppervlakte van meer dan 10.000 m2. Het hoogtepunt van het project is de galerij die om het gebouw loopt en is ontworpen om een ​​gevoel van ruimte te creëren. Er zijn ook veel kenmerken die het gebouw uniek maken, zoals bioscoopzalen, winkels en kantoren. Bovendien zijn de gevels gemaakt van een speciaal ontworpen glazuur dat frisheid uitstraalt.

Het gebouw is ontworpen om aan alle eisen van moderne woningbouw te voldoen. Er zijn een groot aantal appartementen beschikbaar, variërend van een- tot vierkamerappartementen en een aantal penthouses. Elke unit is op hoog niveau afgewerkt met high-end materiaalafwerking en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Elk appartement biedt een panoramisch uitzicht op Amsterdam, wat het perfect maakt voor liefhebbers van een fantastisch uitzicht.

Het project is gebouwd in het hart van Amsterdam en is een van de meest opwindende hoogbouwprojecten die het gebied heeft gezien. Het heeft een spectaculaire gevel en een aantal indrukwekkende functies.

Een project van dit kaliber is een bewijs van de stad Amsterdam en zijn innovatieve geest in de vastgoedsector. Het is ook een teken van de voortdurende groei van de sector.

Het project is verkocht aan een vastgoedbedrijf dat een grote interesse in het project heeft getoond. Het is een van de grootste transacties ooit in de Amsterdamse vastgoedsector en wordt beschouwd als bewijs van de robuuste en vitale vastgoedmarkt. Dit is een belangrijke zaak, omdat het bewijst dat het onroerend goed in Amsterdam verder zal blijven stijgen.

Een spectaculaire gevel

De spectaculaire gevel van het project is een van de belangrijkste verkoopargumenten. Het is gemaakt van een speciaal ontworpen glazuur, wat het gebouw een frisse en eigentijdse uitstraling geeft. Het glazuur is ook zeer duurzaam, wat betekent dat het gebouw zijn prachtige uitstraling zal behouden, zelfs na verloop van tijd.

De galerij

Een andere prominente functie van het gebouw is de galerij die het gebouw omgeeft. De galerij is bedoeld om een ​​gevoel van ruimte en vrijheid te creëren voor de bewoners van het gebouw. Het biedt bovendien een onvergetelijk uitzicht op Amsterdam, waardoor de galerij een van de beste plekken is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Winkels en kantoren

Het gebouw is ontworpen met winkels en kantoren op de begane grond. Dit betekent dat er altijd iets te doen is in dit deel van de stad en dat bedrijven de kans hebben om zich te vestigen in een zeer gewilde buurt. Het is ook een kans voor bedrijven om zich te vestigen in een hoogwaardig gebouw dat zijn eigenaresse volledig verdient.

Appartementen

De belangrijkste reden waarom mensen naar dit project zullen komen, zijn de appartementen. Er zijn meer dan 80 appartementen in het gebouw, variërend van een- tot vierkamerappartementen en penthouses. Elk appartement is ontworpen met een hoogwaardige afwerking en uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Elk appartement biedt uitzicht op Amsterdam. Dit is een belangrijke factor bij de marketing van het project. Veel mensen zijn op zoek naar huizen met uitzicht op de stad en wordt hiermee in de behoefte voorzien. De appartementen zijn ook zeer ruim, wat een voordeel is in een stad waar de ruimte schaars is.

Het Verkoopproces

Het verkopen van een vastgoedproject van deze omvang is geen gemakkelijke taak. Het proces vereist deskundigheid en ervaring om de verkoop soepel te laten verlopen.

Het eerste dat moet worden gedaan, is het vaststellen van de prijs van het project. Dit houdt rekening met alle variabelen en factoren die betrokken zijn bij de constructie en afwerking van het project. Het is ook nodig om de markt te bestuderen om te weten welke prijs het beste past bij het project.

Het volgende belangrijke aspect van het verkoopproces is het marketingproces. Een uitgebreid marketingplan is vereist om te laten zien wat het project te bieden heeft, en tot welk soort mensen het project zich richt. Het marketingplan moet alles bevatten, van de website tot marketingmateriaal zoals brochures.

Er is ook een groot team van vastgoeddeskundigen nodig om het project te verkopen. Dit is nodig omdat potentiële kopers op zoek zijn naar experts die hen kunnen informeren over het project en hen kunnen helpen beslissen of het geschikt is voor hen. Het team moet goed geïnformeerd zijn over alle aspecten van het project en in staat zijn om potentiële kopers te voorzien van de juiste informatie.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Wat is Cartier van Disselstraat?

Cartier van Disselstraat is een hoogbouwproject in Amsterdam, ontworpen door De Zwarte Hond. Het gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van meer dan 10.000 m2 en biedt een panoramisch uitzicht op Amsterdam.

Wie heeft Cartier van Disselstraat gekocht?

Het project is verkocht aan een vastgoedbedrijf dat een grote interesse in het project heeft getoond.

Wat zijn de kenmerken van Cartier van Disselstraat?

Het project heeft een spectaculaire gevel en een galerij die om het gebouw loopt. Er zijn ook veel winkels en kantoren op de begane grond. Er zijn meer dan 80 appartementen beschikbaar, variërend van een- tot vierkamerappartementen en penthouses.

Wanneer werd Cartier van Disselstraat verkocht?

Het project werd onlangs verkocht aan het vastgoedbedrijf.

Hoeveel appartementen zijn er beschikbaar in Cartier van Disselstraat?

Er zijn meer dan 80 appartementen beschikbaar in het gebouw.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een appartement in Cartier van Disselstraat?

Elk appartement biedt uitzicht op Amsterdam en is ontworpen met een hoogwaardige afwerking en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Bovendien biedt het gebouw alle voordelen van het wonen in het hart van Amsterdam.

In conclusie is Cartier van Disselstraat een buitengewoon project dat ongetwijfeld de Amsterdamse vastgoedmarkt zal versterken. Het gebouw is ontworpen om aan alle eisen van moderne woningbouw te voldoen en biedt een panoramisch uitzicht op Amsterdam. Met zijn spectaculaire gevel, galerij, winkels, kantoren en penthouses, is dit unieke hoogbouwproject zeker een bezoekje waard.

Images related to the topic cartier van disselstraat breda

Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda
Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda

Article link: cartier van disselstraat breda.

Learn more about the topic cartier van disselstraat breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *