Skip to content
Trang chủ » Cartier Van Disselstraat 35 Breda – Ontdek nu deze geweldige locatie!

Cartier Van Disselstraat 35 Breda – Ontdek nu deze geweldige locatie!

CARTIER Clé de Cartier 35 mm

cartier van disselstraat 35 breda

Overzicht van Cartier Van Disselstraat 35 Breda

Cartier Van Disselstraat 35 in Breda is een aantrekkelijke woonplek voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele woning in een rustige buurt. Het huis ligt in de gewilde wijk Belcrum, waar je alles binnen handbereik hebt. Het huis zelf is ruim van opzet en heeft een moderne uitstraling. Het is daarom een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een huis dat aan al hun wensen voldoet.

Locatie van Cartier Van Disselstraat 35 Breda

Cartier Van Disselstraat 35 ligt dichtbij het stadscentrum van Breda, op slechts enkele minuten afstand van het NS-station Breda. Hierdoor heb je uitstekende verbindingen met de rest van de stad en de regio. In de buurt vind je tal van winkels, gezellige restaurants, cafés en andere voorzieningen die het leven in Breda zo leuk maken. De locatie is ook gunstig voor mensen die werken in een van de omliggende steden, zoals Tilburg, Rotterdam of Antwerpen.

Buurten van Cartier Van Disselstraat 35 Breda

Cartier Van Disselstraat 35 is gelegen in de wijk Belcrum, een populaire plek onder gezinnen en jonge professionals. Het is een groene en rustige buurt met veel gezellige straten en pleinen, zoals het Van Coothplein en het Stationsplein. De wijk ligt ook dichtbij het Mastbos, een natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of picknicken. Andere aantrekkelijke buurten in de omgeving zijn Bachtenaar en Westerpark.

Voorzieningen in de buurt van Cartier Van Disselstraat 35 Breda

Cartier Van Disselstraat 35 biedt aan alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven. In de buurt vind je diverse supermarkten, zoals Albert Heijn en Jumbo, evenals lokale winkels en boetieks. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen Valkeniersplein of het Brabantplein. Er zijn ook genoeg restaurants, cafés en bars in de buurt, zoals Proost Waalse Kerk, Barista Café en Bruxelles. Andere belangrijke voorzieningen in de omgeving zijn sport- en recreatiecentra, scholen en medische faciliteiten.

Woningen in de buurt van Cartier Van Disselstraat 35 Breda

In de buurt van Cartier Van Disselstraat 35 vind je een breed scala aan woningen. Er zijn veel huizen te koop in de wijk Belcrum, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. De huizen in de omgeving zijn meestal ruim en bieden genoeg kamers voor gezinnen of meerdere huisgenoten. De meeste woningen zijn ontworpen met het oog op comfort en moderniteit.

Geschiedenis van Cartier van Disselstraat 35 Breda

Cartier Van Disselstraat is vernoemd naar de Verenigde Oostindische Compagnie (VOC) kapitein Jean-Jacques van Cartier. Hij stond bekend om zijn zeeroutes en ontdekkingen in de Oost.

De wijk Belcrum is een van de oudste wijken in Breda en werd oorspronkelijk gebouwd als woongedeelte voor de medewerkers van de tinfabriek De Hollandse Kaarsenfabriek. De wijk is sindsdien uitgegroeid tot een bruisende en aantrekkelijke plek om te wonen.

Toekomstperspectieven voor Cartier Van Disselstraat 35 Breda

Cartier Van Disselstraat 35 biedt enorm veel potentieel voor de toekomst. De wijk Belcrum wordt constant verbeterd en ontwikkeld, waardoor het een aantrekkelijke plek blijft om te wonen. Er zijn ook tal van groene gebieden in de buurt die de wijk verfraaien en ervoor zorgen dat deze een aantrekkelijke plek blijft voor gezinnen. De woningen in de omgeving zijn al modern en comfortabel, maar er zijn nog steeds veel mogelijkheden voor verdere renovatie en aanpassing. Dit zorgt ervoor dat de woningen in de omgeving altijd up-to-date blijven en dat zij een goede investering zijn voor hun eigenaren.

FAQs

1. Wat maakt woonlocatie Cartier Van Disselstraat 35 zo aantrekkelijk?
Cartier Van Disselstraat 35 ligt dichtbij het stadscentrum van Breda, biedt goede verbindingen met de rest van de stad en de regio, en heeft veel voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants, cafés en medische faciliteiten. De locatie is ook gunstig voor mensen die werken in een van de omliggende steden.

2. In welke buurt ligt Cartier Van Disselstraat 35?
Het huis is gelegen in de wijk Belcrum, een populaire plek onder gezinnen en jonge professionals. Het is een groene en rustige buurt met veel gezellige straten en pleinen, zoals het Van Coothplein en het Stationsplein.

3. Welke soorten woningen zijn er in de buurt van Cartier Van Disselstraat 35?
In de buurt van Cartier Van Disselstraat 35 vind je een breed scala aan woningen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. De huizen in de omgeving zijn meestal ruim en bieden genoeg kamers voor gezinnen of meerdere huisgenoten.

4. Wat zijn de belangrijkste voorzieningen in de buurt van Cartier Van Disselstraat 35?
In de buurt vind je diverse supermarkten, lokale winkels en boetieks, restaurants, cafés, bars, sport- en recreatiecentra, scholen en medische faciliteiten.

5. Wat is de geschiedenis van Cartier Van Disselstraat 35 Breda?
De buurt Belcrum waar de straat zich in bevindt werd oorspronkelijk gebouwd als woongedeelte voor de medewerkers van de tinfabriek De Hollandse Kaarsenfabriek. De wijk is sindsdien uitgegroeid tot een bruisende en aantrekkelijke plek om te wonen.

Keywords searched by users: cartier van disselstraat 35 breda

Categories: Top 62 cartier van disselstraat 35 breda

CARTIER Clé de Cartier 35 mm

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic cartier van disselstraat 35 breda

CARTIER Clé de Cartier 35 mm
CARTIER Clé de Cartier 35 mm

Article link: cartier van disselstraat 35 breda.

Learn more about the topic cartier van disselstraat 35 breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *