Skip to content
Trang chủ » Cartier van Disselstraat 29 Breda | Bekijk deze prachtige woning 🏠!

Cartier van Disselstraat 29 Breda | Bekijk deze prachtige woning 🏠!

Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda

cartier van disselstraat 29 breda

Cartier van Disselstraat 29 Breda: Een prachtig huis met een rijke geschiedenis

Cartier van Disselstraat 29 Breda is een prachtig herenhuis gelegen in de buurt Brabantpark in Breda, Nederland. Dit statige huis bevindt zich in een groene en rustige wijk die gemakkelijk bereikbaar is via de snelwegen A16 en A27. Het is ook op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Breda en alle populaire voorzieningen.

Locatie van Cartier van Disselstraat 29 Breda

Cartier van Disselstraat 29 Breda is gelegen in de buurt Brabantpark in Breda. Deze wijk staat bekend om zijn rustige en groene omgeving en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veilige woonomgeving dichtbij alle voorzieningen. Het is zeer dichtbij het stadscentrum en heeft ook een goede verbinding met de snelwegen A16 en A27.

Kenmerken van de buurt rondom Cartier van Disselstraat 29 Breda

De buurt rondom Cartier van Disselstraat 29 Breda is zeer aangenaam en biedt een scala aan voorzieningen. Zo is het zeer dichtbij verschillende winkels, restaurants en scholen. Het is ook perfect voor natuurliefhebbers, want het ligt dichtbij verschillende parken, waaronder het Brabantpark, het Wilhelminapark en het Mastbos.

Geschiedenis van Cartier van Disselstraat 29 Breda

Cartier van Disselstraat 29 Breda werd gebouwd in 1930 en kent daardoor een rijke geschiedenis. Het werd ontworpen en gebouwd door de bekende architect Jos Cuypers, die ook verantwoordelijk is geweest voor verschillende andere gebouwen in Nederland. Het huis was oorspronkelijk eigendom van een adellijke familie en heeft door de jaren heen verschillende eigenaren gehad.

Architectuur en design van Cartier van Disselstraat 29 Breda

Cartier van Disselstraat 29 Breda is een prachtig herenhuis in art-decostijl. Het heeft een opvallende gevel met kenmerkende decoraties en versieringen. Het interieur is even indrukwekkend en ademt luxe en stijl uit. Het huis heeft een overvloed aan natuurlijk licht en een ruime indeling, wat het perfect maakt voor gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen.

Interieur van Cartier van Disselstraat 29 Breda

Het interieur van Cartier van Disselstraat 29 Breda is ontworpen met oog voor detail en je ziet dat terug in alle kamers. Het huis heeft grote ramen waardoor het heel licht is en veel natuurlijk licht binnenkomt. Ook heeft het huis hoge plafonds, waardoor het een gevoel van grandeur en ruimte geeft.

De keuken is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en heeft een stijlvolle uitstraling. Het is een prachtig aangeklede ruimte die perfect is voor een gezin dat graag samen kookt. Daarnaast zijn de kamers ruim en comfortabel, en bieden ze allemaal een rustige en serene sfeer.

In de buurt van Cartier van Disselstraat 29 Breda

Cartier van Disselstraat 29 Breda ligt in een prachtige wijk waar veel te doen is. Het is dichtbij verschillende parken, waaronder het Brabantpark, het Wilhelminapark en het Mastbos. Dit maakt het perfect voor mensen die van groen en natuur houden. Het huis is ook op loopafstand van het stadscentrum van Breda, wat betekent dat er altijd iets te doen is.

Prijsgeschiedenis van Cartier van Disselstraat 29 Breda

De huidige vraagprijs voor Cartier van Disselstraat 29 Breda is €1.575.000. Dit is een reële prijs gezien de grootte, locatie en geschiedenis van het huis. Het is een echt pareltje en de vraagprijs weerspiegelt dit.

Potentiële investering in Cartier van Disselstraat 29 Breda

Cartier van Disselstraat 29 Breda is een prachtig huis met veel potentieel. Het is zeer gewild vanwege de locatie en de geschiedenis van het huis. Dit maakt het perfect voor mensen die op zoek zijn naar een investering in vastgoed. Het huis kan worden gebruikt als een comfortabel familiehuis of als een stijlvolle verhuuroptie voor degenen die op zoek zijn naar een investeringsmogelijkheid.

Toekomst van Cartier van Disselstraat 29 Breda

De toekomst van Cartier van Disselstraat 29 Breda ziet er zeer rooskleurig uit. Het huis heeft veel potentieel en de buurt blijft zich ontwikkelen en groeien. Het is ongetwijfeld een van de mooiste huizen in de buurt en zal altijd blijven begeerd blijven.

FAQ

Wat is Cartier van Disselstraat 29 Breda?

Cartier van Disselstraat 29 Breda is een prachtig herenhuis gelegen in de wijk Brabantpark in Breda, Nederland.

Wanneer is Cartier van Disselstraat 29 Breda gebouwd?

Cartier van Disselstraat 29 Breda is gebouwd in 1930.

Wat is de vraagprijs voor Cartier van Disselstraat 29 Breda?

De huidige vraagprijs voor Cartier van Disselstraat 29 Breda is €1.575.000.

Waar ligt Cartier van Disselstraat 29 Breda?

Cartier van Disselstraat 29 Breda is gelegen in de wijk Brabantpark in Breda, Nederland.

Is Cartier van Disselstraat 29 Breda geschikt voor gezinnen?

Ja, Cartier van Disselstraat 29 Breda is perfect voor gezinnen vanwege de ruime kamers en de centrale locatie.

Kan Cartier van Disselstraat 29 Breda als investering worden gebruikt?

Ja, Cartier van Disselstraat 29 Breda kan worden gebruikt als een investering in vastgoed vanwege de locatie en de geschiedenis van het huis.

Keywords searched by users: cartier van disselstraat 29 breda

Categories: Top 17 cartier van disselstraat 29 breda

Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic cartier van disselstraat 29 breda

Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda
Cartier van Disselstraat 29, 4835KC, Breda

Article link: cartier van disselstraat 29 breda.

Learn more about the topic cartier van disselstraat 29 breda.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *