Skip to content
Trang chủ » Cars Jeans Stadion Haags Kwartier 55 Den Haag: Beleef een onvergetelijke voetbalervaring!

Cars Jeans Stadion Haags Kwartier 55 Den Haag: Beleef een onvergetelijke voetbalervaring!

Cars Jeans Stadion (Kyocera Stadion) - ADO Den Haag - The World Stadium Tour

cars jeans stadion haags kwartier 55 den haag

Het Cars Jeans Stadion in Den Haag, voorheen bekend als het oude stadion van ADO Den Haag, bevindt zich aan het Haags Kwartier 55. Het is sinds 28 juli 2007 geopend en is de thuishaven van voetbalclub ADO Den Haag. Het stadion heeft een capaciteit van 15.000 toeschouwers en is gebouwd op de locatie van het oude stadion van ADO Den Haag. In dit artikel zullen we de geschiedenis, faciliteiten, evenementen, locatie, bereikbaarheid, parkeren en toekomstplannen voor het stadion bespreken.

Geschiedenis van het stadion
Het Cars Jeans Stadion is gebouwd op de locatie van het oude stadion van ADO Den Haag. Dit oude stadion werd geopend in 1925 en had oorspronkelijk een capaciteit van 9.000 toeschouwers. Na verschillende renovaties en uitbreidingen in de jaren ’60, ’70 en ’90, kon het stadion uiteindelijk 12.000 toeschouwers herbergen. In 2007 werd het oude stadion afgebroken en werd het nieuwe Cars Jeans Stadion gebouwd, dat plaats biedt aan 15.000 toeschouwers.

Faciliteiten in het stadion
Het Cars Jeans Stadion beschikt over verschillende faciliteiten, zoals VIP-boxen, business seats, een fanshop, en diverse horecagelegenheden. Het stadion heeft ook faciliteiten voor mindervaliden, waaronder rolstoelplaatsen en toiletten. Daarnaast heeft het stadion een groot LED-scherm waarop live scores en andere informatie worden vertoond tijdens wedstrijden.

Evenementen in het stadion
Naast voetbalwedstrijden worden er ook andere evenementen gehouden in het Cars Jeans Stadion, zoals concerten en festivals. Zo traden onder andere Marco Borsato, Anouk en The Chemical Brothers op in het stadion. Het stadion wordt ook regelmatig gebruikt voor bedrijfs- en privé-evenementen, zoals congressen en feesten.

Locatie van het stadion
Het Cars Jeans Stadion bevindt zich aan het Haags Kwartier 55, in het zuidwesten van Den Haag. Het stadion ligt in de wijk Zuiderpark en is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets.

Bereikbaarheid van het stadion
Het Cars Jeans Stadion is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er verschillende parkeerplaatsen rond het stadion. Ook zijn er verschillende OV-lijnen die naar het stadion leiden, waaronder tramlijn 9 en verschillende buslijnen. Voor fietsers is er ook voldoende ruimte om hun fiets te parkeren.

Parkeren bij het stadion
Er zijn verschillende parkeerplaatsen rondom het Cars Jeans Stadion waar bezoekers hun auto kunnen parkeren. Het stadion beschikt over een eigen parkeerterrein, maar dit is alleen toegankelijk voor VIP-gasten en mensen met een parkeerkaart. Andere bezoekers kunnen terecht op de parkeerplaatsen rond het stadion, zoals de parkeerplaatsen aan de Uithoflaan en de Melis Stokelaan.

Toekomstplannen voor het stadion
Het Cars Jeans Stadion is nog relatief nieuw en er zijn op dit moment geen plannen om het stadion te renoveren of uit te breiden. Wel heeft de gemeente Den Haag plannen om het gebied rond het stadion verder te ontwikkelen, waaronder het bouwen van nieuwe woningen en het verbeteren van de infrastructuur. Dit zou de bereikbaarheid van het stadion verder moeten verbeteren en meer bezoekers naar het gebied moeten trekken.

FAQs

1. Wat was de naam van het oude stadion van ADO Den Haag?
Het oude stadion van ADO Den Haag had geen officiële naam, het werd alleen aangeduid als ‘het stadion van ADO Den Haag’.

2. Wat is de naam van het Cars Jeans Stadion voorheen?
Het Cars Jeans Stadion heette voorheen het ADO Den Haag stadion.

3. Welke voetbalclubs spelen hun thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion?
Het Cars Jeans Stadion is de thuishaven van voetbalclub ADO Den Haag.

4. Wat is de capaciteit van het Cars Jeans Stadion?
Het Cars Jeans Stadion heeft een capaciteit van 15.000 toeschouwers.

5. Wat voor evenementen worden er gehouden in het Cars Jeans Stadion?
Naast voetbalwedstrijden worden er ook concerten, festivals en bedrijfs- en privé-evenementen gehouden in het Cars Jeans Stadion.

6. Waar bevindt het Cars Jeans Stadion zich?
Het Cars Jeans Stadion bevindt zich aan het Haags Kwartier 55, in het zuidwesten van Den Haag.

7. Hoe kan ik het Cars Jeans Stadion bereiken?
Het Cars Jeans Stadion is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er verschillende parkeerplaatsen rond het stadion. Ook zijn er verschillende OV-lijnen die naar het stadion leiden, waaronder tramlijn 9 en verschillende buslijnen. Voor fietsers is er ook voldoende ruimte om hun fiets te parkeren.

Keywords searched by users: cars jeans stadion haags kwartier 55 den haag naam oude stadion ado den haag, cars jeans marke, den haag – fc, ado den haag stadion uitvak, oude ado stadion, bingoal stadion, ado den haag stadion naam, ado den haag stadion adres

Categories: Top 67 cars jeans stadion haags kwartier 55 den haag

Cars Jeans Stadion (Kyocera Stadion) – ADO Den Haag – The World Stadium Tour

See more here: smartekvn.com

naam oude stadion ado den haag

Het oude stadion van ADO Den Haag, ook wel bekend als het Zuiderpark Stadion, was de thuisbasis van de club van 1925 tot 2007. Het stadion was gelegen in het Zuiderpark in Den Haag en had een capaciteit van ongeveer 12.000 toeschouwers. Het was een icoon voor het Nederlandse voetbal en gastheer van vele legendarische wedstrijden en spelers.

Geschiedenis

Het Zuiderpark Stadion werd in 1925 geopend en werd gebouwd om plaats te bieden aan het groeiende aantal voetbalfans in Den Haag. Het stadion was oorspronkelijk eigendom van ADO, maar werd later overgenomen door de gemeente en per 2007 verkocht aan projectontwikkelaar Volker Wessels.

Het stadion werd gebruikt door ADO Den Haag tot het nieuwe Cars Jeans Stadion in 2007 werd geopend. Het carnaval van 2008 was het laatste grote evenement dat werd gehouden in het oude stadion.

Het Zuiderpark Stadion was echter niet alleen maar een voetbalstadion – het was ook de locatie van vele andere evenementen, waaronder concerten van artiesten als The Who, The Rolling Stones en U2, evenals bokswedstrijden, motorsport evenementen en circusshows.

Het stadion was in de loop der jaren door vele renovaties en uitbreidingen gegaan, maar in 2007 werd besloten om het te sluiten vanwege het gebrek aan moderne faciliteiten en de noodzaak om het in overeenstemming te brengen met de veiligheidsvoorschriften van de UEFA.

Legendarische wedstrijden

Het Zuiderpark Stadion was de locatie van vele legendarische wedstrijden, maar er zijn een paar die eruit springen als de meest memorabele.

Een van de meest iconische wedstrijden vond plaats op 2 december 1973, toen ADO Den Haag speelde tegen Ajax. ADO had een record van 19 thuiswedstrijden die onverslagen waren, maar niemand had verwacht dat ze de kampioenen van Nederland zouden kunnen verslaan. Desondanks won ADO Den Haag met 3-2 en verpestte zo de ongeslagen reeks van Ajax.

Een andere legendarische wedstrijd die is gespeeld in het Zuiderpark Stadion was de Europese Cupwedstrijd tussen ADO Den Haag en Celtic op 18 september 1968. ADO had net de Eredivisie gewonnen en was klaar om Europa te veroveren. De wedstrijd was echter behoorlijk eenzijdig en Celtic won met 0-2.

Spelers

Het Zuiderpark Stadion was de thuisbasis van vele beroemde voetbalspelers in de loop der jaren, waaronder Aad Mansveld, Lex Schoenmaker en Martin Jol.

Aad Mansveld was een verdediger die meer dan 500 wedstrijden speelde voor ADO Den Haag en ook 14 keer voor het Nederlands elftal speelde. Hij wordt beschouwd als een van de grootste spelers in de geschiedenis van ADO.

Lex Schoenmaker was een aanvaller en middenvelder die ongeveer 400 wedstrijden speelde voor ADO Den Haag en in totaal 21 keer scoorde voor het Nederlands elftal.

Martin Jol was een speler en later ook een coach voor ADO. Hij speelde ongeveer 100 wedstrijden voor de club en was later ook coach van het team.

FAQs

Q: Waarom werd het oude stadion van ADO Den Haag gesloten?
A: Het stadion werd gesloten vanwege het ontbreken van moderne faciliteiten en de noodzaak om het in overeenstemming te brengen met de veiligheidsvoorschriften van de UEFA.

Q: Wat is de capaciteit van het oude stadion van ADO Den Haag?
A: Het stadion had een capaciteit van ongeveer 12.000 toeschouwers.

Q: Waar was het oude stadion van ADO Den Haag gevestigd?
A: Het stadion was gelegen in het Zuiderpark in Den Haag.

Q: Wie waren enkele van de legendarische spelers van ADO Den Haag die in het oude stadion hebben gespeeld?
A: Enkele van de legendarische spelers van ADO Den Haag die in het oude stadion hebben gespeeld zijn Aad Mansveld, Lex Schoenmaker en Martin Jol.

Q: Welke evenementen werden naast voetbal gehouden in het oude stadion van ADO Den Haag?
A: Het stadion was de locatie van vele andere evenementen, waaronder concerten, bokswedstrijden, motorsport evenementen en circusshows.

Het oude stadion van ADO Den Haag was een essentieel onderdeel van de geschiedenis van het Nederlandse voetbal. Het was de thuisbasis van vele legendarische wedstrijden en spelers en was jarenlang een iconische plek in de stad Den Haag. Hoewel het stadion nu niet langer in gebruik is, zal het altijd in de harten blijven van de voetbalfans die het hebben bezocht en de spelers die er hebben gespeeld.

cars jeans marke

Cars Jeans is a Dutch fashion brand that has been in existence since 1982. The brand has grown over the years and has become a household name in the Netherlands. Cars Jeans has achieved success due to their commitment to providing quality fashion pieces at affordable prices. The brand has spread its wings beyond the Netherlands and has become a global brand. Over the years, the brand has established itself as a denim brand by providing fashionable denim wear.

Their range of denim wear is stylish and classic, making it easy for everyone to find something that fits into their style. They have an impeccable range of jeans that come in different styles, fits, sizes, and colors to cater to different preferences of their clients. The brand has made it easy for customers to shop by providing an online shopping platform where customers can shop from the comfort of their homes.

Cars Jeans has a range of clothing for both males and females, catering to all age groups. They have a clothing range that comprises denim wear, hoodies, sweatshirts, polo shirts, shorts, dresses, and t-shirts. The brand offers trendy and stylish clothes that can be worn on casual occasions or even dressed up for special events. Aside from clothing, the brand also has a range of accessories that includes bags, hats, and socks.

The brand has a reputation for producing high-quality fashion pieces that are durable and affordable. Over the years, their reputation has grown significantly in the Netherlands and other parts of the world, leading to numerous awards and recognition for their excellence in the fashion industry. Cars Jeans has managed to maintain their high standards by adhering to ethical practices when it comes to sourcing materials and manufacturing their clothes.

Cars Jeans is more than just a fashion brand; they represent a lifestyle. The brand aims to provide clothes that customers can wear with confidence. They are versatile, fashionable, and provide an effortless classic look. The brand has captured the personalities of their customers and delivers clothing that fits their lifestyle.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. What is the Cars Jeans brand all about?

Cars Jeans is a Dutch fashion brand that offers a range of clothing that is versatile and fashionable. The brand has a reputation for producing high-quality fashion pieces that are durable and affordable. They have spread their wings beyond the Netherlands and have become a global brand.

2. What kind of clothes does Cars Jeans offer?

Cars Jeans offers a range of clothing for both males and females, catering to all age groups. They have a range of denim wear, hoodies, sweatshirts, polo shirts, shorts, dresses, and t-shirts. Cars Jeans also has a range of accessories that includes bags, hats, and socks.

3. What is the fashion philosophy of Cars Jeans?

Cars Jeans aims to provide clothes that customers can wear with confidence. They are versatile, fashionable, and provide an effortless classic look. The brand has captured the personalities of their customers and delivers clothing that fits their lifestyle.

4. Where can I buy Cars Jeans in the Netherlands?

You can purchase Cars Jeans from their official website or from any leading e-commerce platform. They also have physical stores located in different parts of the Netherlands.

5. What is the price range for Cars Jeans clothes?

Cars Jeans offers affordable prices for their range of clothes. Prices for their jeans start from €39.95 and t-shirts start from €14.95.

6. Do Cars Jeans have clothes for all body types?

Cars Jeans offers clothes that cater to different body types. They have a range of sizes, from extra-small to extra-large, making it easy for everyone to find something that fits into their style.

7. What kind of denim wear does Cars Jeans offer?

Cars Jeans offers a range of denim wear that comes in different styles, fits, sizes, and colors to cater to different preferences of their clients. Their range of denim wear is stylish and classic, making it easy for everyone to find something that fits into their style.

8. Are Cars Jeans clothes durable?

Cars Jeans has a reputation for producing high-quality fashion pieces that are durable and affordable. They have managed to maintain their high standards by adhering to ethical practices when it comes to sourcing materials and manufacturing their clothes.

9. Do Cars Jeans offer online shopping?

Yes, Cars Jeans offers online shopping. Customers can shop from the comfort of their homes by visiting their official website or leading e-commerce platforms.

10. Can I return my purchase if I am not satisfied?

Yes, Cars Jeans offers a return policy for purchases made online or in-store. Customers can return their purchases within 14 days of delivery or purchase, provided the clothes are unworn and have original labels intact.

den haag – fc

Den Haag FC, also known as ADO Den Haag, is a professional football club based in the city of Den Haag, Netherlands. The club was founded on February 1, 1905, and has been an integral part of Dutch football for over a century. Den Haag FC has had a tumultuous past, with many highs and lows throughout its history. In this article, we will take an in-depth look at the history of Den Haag FC and what makes this club so special.

History of Den Haag FC
Den Haag FC was founded in 1905, but it wasn’t until 1914 that the club entered professional football. Initially, the club played in the lower leagues, but in 1942, Den Haag FC was promoted to the highest level of Dutch professional football.

The club’s golden era came in the 1970s when they won their first major trophy, the KNVB Cup, in 1975. The team was led by a formidable striker named Dick Advocaat, who would later go on to become the club’s manager in the 1980s. In 1976, Den Haag FC finished second in the Eredivisie, which remains the club’s highest-ever finish in Dutch football.

Throughout the 1980s and 1990s, Den Haag FC struggled to maintain its place in the Eredivisie and spent much of this period in the second division. However, in the early 2000s, the club experienced a resurgence and enjoyed a number of successful seasons in the Eredivisie.

In recent years, Den Haag FC has struggled to maintain its top-flight status and has been involved in a number of relegation battles. Despite this, the club remains a beloved institution in the city of Den Haag and has a passionate fan base that supports the team through thick and thin.

Den Haag FC Stadium
Den Haag FC plays its home matches at the Cars Jeans Stadion, which is located in the Zuiderpark area of Den Haag. The stadium was originally known as the ADO Stadion and was built in 2007 as a replacement for the club’s old ground, the Zuiderpark Stadion.

The Cars Jeans Stadion has a capacity of 15,000 and features modern facilities for both fans and players. In addition, the stadium has a retractable roof that can be closed for inclement weather, making it one of the most advanced football venues in the Netherlands.

Den Haag FC Rivals
Den Haag FC has a number of rivals in Dutch football, both on and off the pitch. The club’s main rival is Feyenoord Rotterdam, with whom they play a highly charged derby known as the Rijnmond Derby. The rivalry between Den Haag FC and Feyenoord dates back to the 1960s and is one of the most intense in Dutch football.

In addition to Feyenoord, Den Haag FC also has a fierce rivalry with Ajax Amsterdam, with whom they play the Haagse Ajax Rivalry. The rivalry between Den Haag FC and Ajax is based on regional and political differences, with Den Haag representing the more conservative side of Dutch politics, while Ajax is seen as more progressive.

Den Haag FC Supporters
Den Haag FC has a passionate and dedicated fan base that supports the team both home and away. The club’s supporters are known as the Storks, which is a reference to the bird that symbolizes Den Haag. The Storks are famous for their vocal support of the team and their colorful displays at matches.

The Storks have a number of fan groups, including Midden-Noord, which is the largest and most vocal of the groups. Midden-Noord is located behind the goal at the Cars Jeans Stadion and is known for its creative displays and chants.

FAQs
Q: When was Den Haag FC founded?
A: Den Haag FC was founded on February 1, 1905.

Q: What is Den Haag FC’s home stadium?
A: Den Haag FC plays its home matches at the Cars Jeans Stadion, which is located in the Zuiderpark area of Den Haag.

Q: Who are Den Haag FC’s main rivals?
A: Den Haag FC has two main rivals in Dutch football: Feyenoord Rotterdam and Ajax Amsterdam.

Q: What are Den Haag FC’s supporters called?
A: Den Haag FC’s supporters are known as the Storks.

Q: What is Den Haag FC’s greatest achievement?
A: Den Haag FC’s greatest achievement was winning the KNVB Cup in 1975.

Conclusion
Den Haag FC is a football club with a rich and storied history. Despite its ups and downs over the years, the club has remained a vital part of Dutch football and a beloved institution in the city of Den Haag. With its passionate fan base, impressive stadium, and fierce rivalries, Den Haag FC is a team that evokes strong emotions in football fans across the Netherlands and beyond.

Images related to the topic cars jeans stadion haags kwartier 55 den haag

Cars Jeans Stadion (Kyocera Stadion) - ADO Den Haag - The World Stadium Tour
Cars Jeans Stadion (Kyocera Stadion) – ADO Den Haag – The World Stadium Tour

Article link: cars jeans stadion haags kwartier 55 den haag.

Learn more about the topic cars jeans stadion haags kwartier 55 den haag.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *