Skip to content
Trang chủ » Carry van Bruggenweg 70 Assen: Ontdek deze prachtige locatie nu!

Carry van Bruggenweg 70 Assen: Ontdek deze prachtige locatie nu!

Cận cảnh| Khăn mặt khách sạn Olympia Towel (34x70cm)

carry van bruggenweg 70 assen

Carry van Bruggenweg 70 Assen: Alles wat u moet weten

Carry van Bruggenweg 70 in Assen is een opvallend adres in de stad. Het is een rustige woonwijk, weg van de drukte van het centrum van de stad. De locatie, die dicht bij verschillende voorzieningen en openbaar vervoer ligt, maakt het een populaire buurt om in te wonen. Hier is uw complete handleiding voor Carry van Bruggenweg 70 Assen.

De locatie van Carry van Bruggenweg 70 Assen

Carry van Bruggenweg 70 is gelegen in een rustige woonwijk in het oosten van Assen. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf wie iets verder van het centrum af wil wonen, maar toch dicht bij alle voorzieningen wil blijven. Op loopafstand van Carry van Bruggenweg 70 vindt u verschillende winkels, scholen, parken, sportclubs en het openbaar vervoer.

Als u vanaf Carry van Bruggenweg 70 naar de stad wilt gaan, kunt u een bus nemen die stopt bij verschillende haltes in de buurt of kunt u de fietspaden gebruiken. Het stadscentrum is op slechts 10 minuten fietsen. U kunt ook de auto nemen en bent er dan binnen enkele minuten.

De geschiedenis van Carry van Bruggenweg 70 Assen

Deze wijk is in de jaren 90 gebouwd. Het is een gevarieerde buurt van huizen in verschillende stijlen, maten en prijsklassen. De wijk is ontworpen met ruime groenstroken die zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Dankzij de authentieke architectuur, met typische jaren 90 elementen, voelt de buurt erg gezellig aan.

De woning op Carry van Bruggenweg 70 Assen

Carry van Bruggenweg 70 Assen biedt verschillende soorten woningen. In de buurt vindt u vrijstaande huizen, gezinswoningen, huizen met een prachtige tuin, boven- en benedenwoningen, appartementen en luxe villa’s. Carry van Bruggenweg 70 is een buurt die voor iedereen wat te bieden heeft.

De meeste woningen zijn eerder gerenoveerd en bezitten alle goede plooien die de moderne tijd te bieden heeft. De woningen zijn ruim en de buurt is kindvriendelijk. Het biedt een geweldige omgeving om op te groeien of te wonen voor mensen die met pensioen zijn.

De buurten rondom Carry van Bruggenweg 70 Assen

Verschillende buurten rondom Carry van Bruggenweg 70 Assen zijn Calendula Buurt, Oosterveld-Wyldebeak, en de Lonerstraatkwartier. Aan de westzijde van het stadscentrum van Assen, ten noorden van de Vaart en grenzend aan de Pagnevaart. Deze wijken omvatten onder andere een basisschool, een supermarkt en diverse detailhandels en dienstverlenende bedrijven.

De buurt is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een woon- en leefomgeving die veilig en kindvriendelijk is. Het is een rustige buurt, dicht bij het centrum van de stad. Rustige straten en een park in de buurt maken het een ideale locatie voor gezinnen die behoefte hebben aan een rustigere omgeving.

De voorzieningen in de buurt van Carry van Bruggenweg 70 Assen

Een van de beste aspecten aan het leven in deze buurt is de nabije toegang tot een breed scala aan voorzieningen. Er zijn verschillende scholen, supermarkten en sportclubs in de buurt. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is de Nobellaan waar u voedsel, kleding en andere benodigdheden kunt kopen. Ook zijn er bioscopen en andere entertainmentlocaties in de stad.

Het openbaar vervoer rondom Carry van Bruggenweg 70 Assen

De buurt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is een praktische en betaalbare optie waarmee u snel en gemakkelijk kunt reizen. Er zijn verschillende buslijnen rond Carry van Bruggenweg 70 die de stad doorkruisen en u verbinden met andere steden in de regio. Er zijn verschillende plekken om uw auto te parkeren als u met de auto naar de stad wilt rijden.

De verkeerssituatie op Carry van Bruggenweg 70 Assen

De Carry van Bruggenweg is een rustige straat in een woonwijk. Er is weinig verkeer op de weg en het is gemakkelijk om door de straten te navigeren. De wijk is ontworpen met veel groenstroken en parkeerplaatsen, zodat er genoeg ruimte is voor auto’s.

De veiligheid op Carry van Bruggenweg 70 Assen

Bewoners van Carry van Bruggenweg 70 waarderen de veilige omgeving waarin ze wonen. Het is een rustige buurt waar u zich veilig voelt om u zich op elke moment van de dag of nacht te verplaatsen. Het is een veilige wijk met een lage criminaliteit.

De prijsontwikkelingen van huizen op Carry van Bruggenweg 70 Assen

De Carry van Bruggenweg 70 is een van de duurdere straten in Assen. Toch vindt u hier huizen in verschillende prijsklassen die aansluiten bij verschillende budgetten. De prijzen voor huizen in de buurt zijn de afgelopen jaren gestaag gestegen. De huizen in deze buurt behouden hun waarde en zijn een goede investering.

De toekomst van Carry van Bruggenweg 70 Assen

De toekomst van Carry van Bruggenweg 70 ziet er rooskleurig uit. Het is een prachtige woonwijk en er is voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling. Gezien de gunstige locatie en de uitstekende verbindingen met de stad en andere delen van Nederland, is het verwacht dat de vraag naar woningen in Assen zal blijven toenemen. Dit houdt in dat huizen op deze locatie minder snel in waarde zullen dalen dan op sommige andere locaties.

Veelgestelde vragen over Carry van Bruggenweg 70 Assen

Q: Wat zijn de populairste buurten rond Carry van Bruggenweg 70 Assen?
A: De populairste buurten in de buurt van Carry van Bruggenweg 70 Assen zijn Calendula Buurt, Oosterveld-Wyldebeak, Lonerstraatkwartier en de Nobellaan.

Q: Zijn er scholen in de buurt van Carry van Bruggenweg 70 Assen?
A: Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Carry van Bruggenweg 70 Assen. Er zijn basisscholen en middelbare scholen.

Q: Is Carry van Bruggenweg 70 Assen een veilige buurt?
A: Ja, Carry van Bruggenweg 70 is een veilige buurt met lage criminaliteitscijfers.

Q: Hoe zijn de openbaarvervoersvoorzieningen in Carry van Bruggenweg 70 Assen?
A: Er zijn verschillende buslijnen rond Carry van Bruggenweg 70 die de stad doorkruisen en u verbinden met andere steden in de regio. Het openbaar vervoer is een praktische en betaalbare optie waarmee u snel en gemakkelijk kunt reizen.

Q: Is Carry van Bruggenweg 70 Assen een goede investering?
A: Ja, Carry van Bruggenweg 70 Assen is een goede investering. De huizen in deze buurt behouden hun waarde en zijn een goede investering, gezien de gunstige locatie en de uitstekende verbindingen met de stad en andere delen van Nederland.

Q: Zijn er winkels en supermarkten in de buurt van Carry van Bruggenweg 70 Assen?
A: Ja, er zijn verschillende winkels, supermarkten en sportclubs in de buurt van Carry van Bruggenweg 70 Assen. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is de Nobellaan waar u voedsel, kleding en andere benodigdheden kunt kopen.

Q: Is er ruimte om te parkeren op Carry van Bruggenweg 70 Assen?
A: Ja, de wijk is ontworpen met veel groenstroken en parkeerplaatsen, zodat er genoeg ruimte is voor auto’s.

Keywords searched by users: carry van bruggenweg 70 assen portugallaan 7, assen, dr nassaulaan 20, assen, funda assen witterstraat, pelikaanstraat 21 assen, vaart noordzijde 6 assen, oude-hoofdvaartsweg 25 assen, funda hoofdvaartsweg, assen, funda houtlaan, assen

Categories: Top 65 carry van bruggenweg 70 assen

Cận cảnh| Khăn mặt khách sạn Olympia Towel (34x70cm)

See more here: smartekvn.com

portugallaan 7, assen

Portugallaan 7, Assen, is een prachtig pand in het hart van het centrum van deze historische stad in Nederland. Het pand bevindt zich in een prachtig oud gebouw met een rijke geschiedenis en biedt eigentijds comfort en moderne faciliteiten. Verschillende bedrijven en organisaties zijn gevestigd op deze locatie, en het pand biedt een breed scala aan mogelijkheden voor commerciële en creatieve activiteiten.

Het gebouw en de omgeving

Portugallaan 7, Assen, bevindt zich in een van de meest historische delen van de stad. Het pand heeft een unieke charme en uitstraling die veel mensen aantrekt. Het gebouw dateert uit de 18e eeuw en heeft een rijke geschiedenis achter zich. Het is volledig gerenoveerd en gerestaureerd om te voldoen aan de eisen van modern comfort en veiligheid. Het gebouw heeft verschillende verdiepingen en biedt kantoren, vergaderzalen en andere ruimtes voor bedrijven en organisaties.

De omgeving van Portugallaan 7, Assen, is ook erg mooi en interessant. De stad Assen staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur. Het heeft een aantal prachtige parken en pleinen, evenals historische gebouwen en musea. Er is ook een bruisend uitgaansleven en verschillende winkels en restaurants in de buurt. Voor mensen die op zoek zijn naar meer avontuurlijke activiteiten, zijn er verschillende sport- en recreatiemogelijkheden in de nabijheid.

De faciliteiten

Portugallaan 7, Assen, biedt verschillende faciliteiten en voorzieningen voor bedrijven en organisaties. Er zijn verschillende kantoren te huur, zowel voor kleine als grote bedrijven. Deze kantoren zijn volledig uitgerust en voorzien van moderne faciliteiten, inclusief internet- en telefoonverbindingen. Er zijn ook vergaderruimtes en conferentiezalen te huur, die geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen en bijeenkomsten. Deze ruimtes zijn voorzien van audio- en videofaciliteiten en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.

Het gebouw beschikt ook over een aantal gemeenschappelijke ruimtes die door alle huurders kunnen worden gebruikt. Deze ruimtes zijn onder andere een lounge, een keuken en een eetgedeelte. Ze zijn ontworpen om een aangename en ontspannen sfeer te bieden waar huurders kunnen netwerken en samenwerken. Er is ook een receptie ruimte aanwezig die 7 dagen per week bemand is.

Het pand heeft een eigen parkeerplaats voor huurders en bezoekers, evenals een fietsenstalling. Dit zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot het gebouw.

FAQ

1. Wat zijn de beschikbare kantoren die te huur zijn?

Er zijn verschillende kantoren te huur in Portugallaan 7, Assen, variërend van kleine ruimtes voor individuele professionals tot grote ruimtes voor bedrijven met meerdere medewerkers. De exacte beschikbaarheid hangt af van de huidige huurders.

2. Wat zijn de huurkosten?

De huurkosten hangen af van de grootte en de ligging van het kantoor. Neem contact op met de verhuurder om meer informatie te krijgen over de huurprijzen en beschikbaarheid.

3. Welke faciliteiten zijn er beschikbaar voor huurders?

Portugallaan 7, Assen, beschikt over verschillende faciliteiten en voorzieningen voor huurders. Dit omvat volledig uitgeruste kantoren, vergaderruimtes, conferentiezalen en verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Er is ook parkeergelegenheid en een fietsenstalling bij het gebouw.

4. Kan ik het gebouw bezoeken voordat ik besluit te huren?

Ja, het is mogelijk om een bezoek te brengen aan Portugallaan 7, Assen, voordat u beslist om een kantoor te huren. Dit geeft u de kans om de faciliteiten te bekijken en eventuele vragen te stellen aan de verhuurder.

5. Is het mogelijk om het kantoor aan te passen aan mijn behoeften?

Ja, het is mogelijk om het kantoor aan te passen aan uw specifieke behoeften. Neem contact op met de verhuurder om te bespreken welke aanpassingen mogelijk zijn.

6. Is er een contract nodig om een kantoor te huren?

Ja, er is een huurcontract nodig om een kantoor te huren bij Portugallaan 7, Assen. Dit contract bevat de huurvoorwaarden en -kosten, evenals andere relevante informatie.

7. Hoe lang is het huurcontract?

De lengte van het huurcontract hangt af van de afspraken tussen de huurder en de verhuurder. Dit kan variëren van een maandelijks contract tot een langere termijn.

8. Kan ik een vergaderruimte reserveren zonder een kantoor te huren?

Ja, het is mogelijk om een vergaderruimte te reserveren zonder een kantoor te huren. Neem contact op met de verhuurder om beschikbaarheid en prijzen te bespreken.

9. Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van faciliteiten?

Sommige faciliteiten, zoals vergaderruimtes en conferentiezalen, hebben extra kosten die in rekening worden gebracht bovenop de huurprijs. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie.

10. Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

De betalingsvoorwaarden hangen af van de afspraken tussen de huurder en de verhuurder. Dit kan variëren van maandelijkse betalingen tot andere betalingsregelingen. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie.

Portugallaan 7, Assen, is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en moderne werkruimte in het hart van de stad. Het biedt verschillende faciliteiten en voorzieningen voor bedrijven en organisaties, evenals een unieke charme en uitstraling die het onderscheidt van andere locaties. Neem contact op met de verhuurder om meer informatie te krijgen over beschikbaarheid, huurprijzen en andere details.

dr nassaulaan 20, assen

Dr Nassaulaan 20, Assen is located in the beautiful city of Assen in the Netherlands. It is a fabulous residential area that has become very popular among professionals and families. The street is named after the famous Dutch royal family – the Nassaus. The area is surrounded by greenery and has all the amenities one would expect from a modern city. It is a perfect location for those who want to live in a quiet and peaceful environment but still want to be close to the city center.

About Dr Nassaulaan 20, Assen

Dr Nassaulaan 20 is a beautiful house located in the heart of Assen. The house has a spacious living area, a fully equipped kitchen, two bedrooms, and a lovely garden. The house is well furnished and has all the amenities that one would need to feel comfortable and at home. The garden is perfect for those who enjoy spending time outdoors and is a great place for children to play.

The house has a basement that can be used as a storage room or a work area. The house also has a garage and a driveway that can accommodate multiple vehicles. The property is well maintained, and the garden is regularly tended to and kept in excellent condition.

The area around Dr Nassaulaan 20, Assen, is very green and peaceful. The street is lined with trees, and there are several parks nearby, making it a great place for nature lovers. The house is conveniently located close to the city center, making it easy for residents to access all the necessary amenities, including supermarkets, restaurants, and shops.

Frequently Asked Questions

Q. How much does it cost to buy a house on Dr Nassaulaan 20, Assen?

A. The price of a house on Dr Nassaulaan 20, Assen, varies depending on the size of the property and the location. Typically, a two-bedroom house in this area can cost anywhere from €250,000 to €350,000.

Q. Is Dr Nassaulaan 20, Assen, a good place to live?

A. Yes, Dr Nassaulaan 20, Assen, is an excellent place to live. The area is peaceful, green, and quiet, making it perfect for families and professionals. The location is convenient, with easy access to the city center and all the necessary amenities.

Q. Is it easy to find public transportation near Dr Nassaulaan 20, Assen?

A. Yes, it is effortless to find public transportation near Dr Nassaulaan 20, Assen. There are several bus stops and train stations in the area, making it easy for residents to commute to and from work or school.

Q. What are the nearby amenities?

A. Dr Nassaulaan 20, Assen, is located close to several amenities, including supermarkets, restaurants, cafes, and shops. There are also several parks nearby, perfect for nature lovers and those who enjoy outdoor activities.

Q. Is the area around Dr Nassaulaan 20, Assen, safe?

A. Yes, the area around Dr Nassaulaan 20, Assen, is very safe. The neighborhood is quiet and peaceful, and there is little to no crime in the area.

Q. Are there any good schools in the area?

A. Yes, there are several good schools in the area, including primary schools and high schools. The schools in the area have an excellent reputation and are well-equipped to provide a good education to students.

Q. What is the weather like in Assen?

A. The weather in Assen is typical of the Dutch climate, with mild temperatures and relatively high levels of rainfall throughout the year. Summers are typically warm, with occasional heatwaves, while winters can be cold and wet.

Q. How far is Dr Nassaulaan 20, Assen, from the city center?

A. Dr Nassaulaan 20, Assen, is located approximately 3 kilometers from the city center, making it easy for residents to access all the necessary amenities.

Q. What are the taxes like in the area?

A. The taxes in the area vary depending on the size and value of the property. Typically, property taxes in the Netherlands range from 0.05% to 0.6% of the property value.

Conclusion

Dr Nassaulaan 20, Assen, is a beautiful residential area that offers residents the perfect combination of peace, tranquility, and convenience. The area is surrounded by greenery and is located close to all the necessary amenities, making it a great place to live for families and professionals. The house itself is comfortable and well-furnished, with a lovely garden and all the necessary amenities. The area is safe and quiet, making it ideal for those who want to live in a calm and peaceful environment.

Images related to the topic carry van bruggenweg 70 assen

Cận cảnh| Khăn mặt khách sạn Olympia Towel (34x70cm)
Cận cảnh| Khăn mặt khách sạn Olympia Towel (34x70cm)

Article link: carry van bruggenweg 70 assen.

Learn more about the topic carry van bruggenweg 70 assen.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *