Skip to content
Trang chủ » Carry van Bruggenstraat Smilde: Ontdek deze verborgen parel in het noorden van Nederland – Klik hier voor meer informatie

Carry van Bruggenstraat Smilde: Ontdek deze verborgen parel in het noorden van Nederland – Klik hier voor meer informatie

Koopwoning: Carry van Bruggenstraat 30, Smilde

carry van bruggenstraat smilde

Carry van Bruggenstraat is een woonwijk in Smilde, een dorp gelegen in de gemeente Midden-Drenthe in de provincie Drenthe, Nederland. De wijk is vernoemd naar de Nederlandse schrijfster Carry van Bruggen, die werd geboren in Smilde.

De geschiedenis van Smilde gaat terug tot in de middeleeuwen, toen het een klein dorp was met slechts enkele honderden inwoners. In de 19e eeuw groeide Smilde uit tot een belangrijk centrum voor veenwinning en turfproductie, wat zorgde voor een aanzienlijke groei van de bevolking. Aan het begin van de 20e eeuw begon de agrarische sector steeds belangrijker te worden, terwijl de veenwinning en turfproductie langzaam afnamen. Sindsdien is Smilde een dorp van gemengde economie, met landbouw, veeteelt en toerisme als belangrijkste pijlers.

Carry van Bruggenstraat werd opgericht in de jaren 60 van de 20e eeuw als een moderne woonwijk met voornamelijk eengezinswoningen. Het was destijds een van de grootste projecten van de gemeente Midden-Drenthe om het woonaanbod in Smilde uit te breiden en te moderniseren. Sindsdien is Carry van Bruggenstraat uitgegroeid tot een levendige gemeenschap met bewoners van diverse achtergronden en nationaliteiten.

De locatie van Carry van Bruggenstraat in Smilde is zeer gunstig gelegen. Het ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Smilde, waar je allerlei winkels, restaurants en andere voorzieningen kunt vinden. Ook is het niet ver van de belangrijkste snelwegen in de omgeving, zoals de A28 en de A32. Dit maakt de wijk een uitstekende plek voor mensen die werken in de stad Assen of elders in de regio.

De accommodatie en faciliteiten in Carry van Bruggenstraat zijn modern en goed onderhouden. De meeste woningen zijn eengezinswoningen met drie of vier slaapkamers en hebben vaak een eigen tuin. Voor mensen die op zoek zijn naar iets kleiners, zijn er ook appartementen beschikbaar. Er zijn tal van voorzieningen in de buurt van Carry van Bruggenstraat, met talloze winkels, restaurants en supermarkten op loopafstand. Er zijn ook sportfaciliteiten in de buurt, waaronder voetbalvelden en hockeyvelden.

De wijkvoorzieningen en sociale activiteiten in de buurt van Carry van Bruggenstraat zijn uitstekend. Er is een buurthuis waar regelmatig evenementen en activiteiten worden georganiseerd. Dit is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten op te bouwen. Er zijn ook enkele parken en speeltuinen in de buurt van Carry van Bruggenstraat, waar kinderen veilig kunnen spelen en plezier hebben.

Huisprijzen en vastgoedontwikkeling in de omgeving van Carry van Bruggenstraat in Smilde zijn over het algemeen redelijk. De prijzen van huizen in Smilde liggen iets onder het landelijk gemiddelde, maar zijn in de afgelopen jaren gestegen als gevolg van de groeiende vraag naar woningen in de regio. Er zijn verschillende vastgoedontwikkelaars actief in de omgeving, die nieuwe woningen en appartementen bouwen om aan de vraag te voldoen.

Het openbaar vervoer in Carry van Bruggenstraat en de nabijgelegen gebieden is goed. Er zijn verschillende buslijnen die regelmatig door de wijk rijden en naar omliggende dorpen en steden gaan. Ook is er een treinstation in het nabijgelegen Assen, waar vandaan je kunt reizen naar andere steden in Nederland.

Veiligheids- en misdaadstatistieken voor Carry van Bruggenstraat en Smilde zijn relatief laag. Smilde is over het algemeen een rustige en veilige gemeenschap met weinig criminaliteit. Er zijn echter af en toe kleine incidenten gemeld, zoals inbraak en diefstal. Als je je bewust bent van je omgeving en voorzorgsmaatregelen neemt, hoef je je echter geen zorgen te maken over je veiligheid in Smilde.

Toekomstige ontwikkelingsplannen voor Carry van Bruggenstraat en Smilde zijn gericht op verdere verbetering van de infrastructuur en het uitbreiden van voorzieningen en diensten in de gemeenschap. Er zijn plannen om nieuwe appartementen en eengezinswoningen te bouwen om aan de groeiende vraag naar woningen te voldoen. Ook wordt er gewerkt aan het verbeteren van de wegen en openbare ruimtes in de buurt van Carry van Bruggenstraat.

FAQs

1) Wat is Carry van Bruggenstraat?

Carry van Bruggenstraat is een woonwijk in het dorp Smilde in de Nederlandse provincie Drenthe. Het is vernoemd naar de Nederlandse schrijfster Carry van Bruggen, die werd geboren in Smilde.

2) Wat is de geschiedenis van Smilde?

Smilde gaat terug tot in de middeleeuwen, toen het een klein dorp was met slechts enkele honderden inwoners. In de 19e eeuw groeide Smilde uit tot een belangrijk centrum voor veenwinning en turfproductie, wat zorgde voor een aanzienlijke groei van de bevolking.

3) Wat is de locatie van Carry van Bruggenstraat in Smilde?

Carry van Bruggenstraat is gunstig gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van Smilde en niet ver van belangrijke snelwegen zoals de A28 en de A32.

4) Welke accommodaties zijn er beschikbaar in Carry van Bruggenstraat?

Er zijn voornamelijk eengezinswoningen beschikbaar, maar er zijn ook appartementen beschikbaar voor mensen die iets kleiners zoeken.

5) Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Carry van Bruggenstraat?

Er zijn tal van winkels, restaurants en supermarkten op loopafstand van Carry van Bruggenstraat. Er zijn ook sportfaciliteiten in de buurt, waaronder voetbalvelden en hockeyvelden.

6) Wat zijn de huisprijzen in de omgeving van Carry van Bruggenstraat?

De huisprijzen in Smilde liggen iets onder het landelijk gemiddelde, maar zijn in de afgelopen jaren gestegen als gevolg van de groeiende vraag naar woningen in de regio.

7) Welk openbaar vervoer is beschikbaar in Carry van Bruggenstraat en de nabijgelegen gebieden?

Er zijn verschillende buslijnen die regelmatig door de wijk rijden en er is een treinstation in het nabijgelegen Assen, vanwaar je kunt reizen naar andere steden in Nederland.

8) Is Carry van Bruggenstraat een veilige plek?

Smilde is over het algemeen een rustige en veilige gemeenschap met weinig criminaliteit. Er zijn echter af en toe kleine incidenten gemeld, zoals inbraak en diefstal.

9) Wat zijn de toekomstige ontwikkelingsplannen voor Carry van Bruggenstraat en Smilde?

Er zijn plannen om nieuwe appartementen en eengezinswoningen te bouwen om aan de groeiende vraag naar woningen te voldoen. Ook wordt er gewerkt aan het verbeteren van de wegen en openbare ruimtes in de buurt van Carry van Bruggenstraat.

Keywords searched by users: carry van bruggenstraat smilde

Categories: Top 90 carry van bruggenstraat smilde

Koopwoning: Carry van Bruggenstraat 30, Smilde

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic carry van bruggenstraat smilde

Koopwoning: Carry van Bruggenstraat 30, Smilde
Koopwoning: Carry van Bruggenstraat 30, Smilde

Article link: carry van bruggenstraat smilde.

Learn more about the topic carry van bruggenstraat smilde.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *