Skip to content
Trang chủ » Carry van Bruggenstraat Apeldoorn: Ontdek de geschiedenis van deze opmerkelijke straat en haar beroemde bewoner [Klik Hier]

Carry van Bruggenstraat Apeldoorn: Ontdek de geschiedenis van deze opmerkelijke straat en haar beroemde bewoner [Klik Hier]

Carry van Bruggenstraat 14, Apeldoorn  GOOS Makelaardij Apeldoorn

carry van bruggenstraat apeldoorn

Carry van Bruggenstraat, gelegen in Apeldoorn, is een rustige en gezellige straat met vele voorzieningen en faciliteiten. De straat heeft een rijke geschiedenis en biedt vele woonmogelijkheden. In dit artikel bieden we u meer informatie over Carry van Bruggenstraat, zodat u kunt beslissen of deze straat bij u past.

De geschiedenis van Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Carry van Bruggenstraat is vernoemd naar de Joodse schrijfster Carry van Bruggen, die in 1881 in Smilde werd geboren en in 1932 in Laren overleed. Ze was de jongste van drie schrijvende zussen, naast de bekendere schrijfsters Elsa en Hilda van Suylenburg. In 1910 debuteerde ze met de roman Het huisje aan de sloot, waarmee ze meteen naam maakte in de Nederlandse literatuur.

Carry van Bruggen was een bijzondere vrouw, die haar tijd ver vooruit was. Ze was een van de eerste vrouwelijke intellectuelen in Nederland en haar werk wordt nog altijd gezien als vernieuwend en avant-gardistisch. In 1921 bekeerde ze zich tot het jodendom en verhuisde ze naar Jeruzalem, waar ze in 1930 een zelfgekozen einde aan haar leven maakte.

De locatie en het straatbeeld van Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Carry van Bruggenstraat is gelegen in de wijk Kerschoten in Apeldoorn. De straat ligt tussen de Laan van Spitsbergen en de Jachtlaan en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het straatbeeld van Carry van Bruggenstraat is rustig en groen, met veel bomen en planten in de voortuinen.

De voorzieningen en faciliteiten van Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Carry van Bruggenstraat biedt vele voorzieningen en faciliteiten aan haar bewoners. Zo zijn er diverse supermarkten op loopafstand, evenals een bakkerij, drogisterij, enkele kledingwinkels, een kapper en een bloemenwinkel. Ook zijn er diverse eetgelegenheden in de buurt, zoals een Chinees restaurant en een pizzeria.

Voor sportievelingen biedt de wijk tal van mogelijkheden. Zo zijn er diverse sportverenigingen in de buurt, zoals een voetbalclub, een hockey- en een tennisvereniging. Ook zijn er enkele sportscholen en fitnesscentra in de nabije omgeving te vinden.

De woonmogelijkheden in Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Carry van Bruggenstraat telt diverse woonmogelijkheden. Zo zijn er enkele appartementencomplexen te vinden aan de straat, maar ook eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De huizen zijn over het algemeen ruim opgezet en hebben grote tuinen. De huurprijzen variëren van € 600 voor een klein appartement tot € 1500 voor een grote eengezinswoning.

Buurtinitiatieven en evenementen in Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

De gemeenschap van Carry van Bruggenstraat is hecht en er worden regelmatig buurtinitiatieven en evenementen georganiseerd. Zo zijn er regelmatig straatfeesten en buurtbarbecues, waarbij de bewoners gezellig bij elkaar komen. Ook worden er jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals een spelletjesmiddag voor kinderen en een wandeltocht voor volwassenen.

De gemeenschap en buurtbewoners van Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

De gemeenschap van Carry van Bruggenstraat kenmerkt zich door haar vriendelijke en behulpzame buurtbewoners. Het is een diverse gemeenschap, met bewoners van alle leeftijden en achtergronden. De sfeer in de straat is ontspannen en er heerst een gevoel van saamhorigheid.

De bereikbaarheid en verkeerssituatie van Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Carry van Bruggenstraat is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn er diverse buslijnen die door de wijk rijden en is het treinstation van Apeldoorn op fietsafstand gelegen. De verkeerssituatie in de straat is over het algemeen rustig, al kan het in de ochtend- en avondspits druk zijn.

Recreatieve activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Apeldoorn biedt vele mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Zo zijn er diverse parken en natuurgebieden in de buurt, zoals Park Berg en Bos en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook zijn er diverse musea en culturele instellingen te bezoeken, zoals Paleis Het Loo en CODA Museum.

Toekomstige ontwikkelingen en plannen voor Carry van Bruggenstraat in Apeldoorn

Er zijn momenteel geen grootschalige ontwikkelingen of plannen voor Carry van Bruggenstraat en haar omgeving. Wel wordt er gewerkt aan het verduurzamen van de wijk en het realiseren van meer groenvoorzieningen.

FAQs

Is Carry van Bruggenstraat een veilige straat om te wonen?

Ja, Carry van Bruggenstraat is over het algemeen een veilige en rustige straat om te wonen. Er is weinig criminaliteit en de buurtbewoners zijn behulpzaam en vriendelijk.

Zijn er veel winkels en voorzieningen in de buurt?

Ja, Carry van Bruggenstraat ligt nabij diverse winkels en voorzieningen, zoals supermarkten en eetgelegenheden. Ook zijn er diverse sportverenigingen in de buurt en zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving te vinden.

Hoe zit het met de woonmogelijkheden in Carry van Bruggenstraat?

Er zijn diverse woonmogelijkheden in Carry van Bruggenstraat, variërend van appartementen tot eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De huurprijzen variëren van € 600 tot € 1500.

Zijn er leuke activiteiten te doen in Carry van Bruggenstraat?

Ja, er worden regelmatig buurtinitiatieven en evenementen georganiseerd in Carry van Bruggenstraat. Zo zijn er regelmatig straatfeesten en buurtbarbecues, evenals diverse activiteiten voor jong en oud.

Keywords searched by users: carry van bruggenstraat apeldoorn

Categories: Top 44 carry van bruggenstraat apeldoorn

Carry van Bruggenstraat 14, Apeldoorn GOOS Makelaardij Apeldoorn

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic carry van bruggenstraat apeldoorn

Carry van Bruggenstraat 14, Apeldoorn  GOOS Makelaardij Apeldoorn
Carry van Bruggenstraat 14, Apeldoorn GOOS Makelaardij Apeldoorn

Article link: carry van bruggenstraat apeldoorn.

Learn more about the topic carry van bruggenstraat apeldoorn.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *