Skip to content
Trang chủ » Ontdek de Prachtige Carry van Bruggenhof Culemborg – Plan nu je bezoek!

Ontdek de Prachtige Carry van Bruggenhof Culemborg – Plan nu je bezoek!

(Primeur) Ambulance 08-114 A1 Carry van Bruggenhof Culemborg

carry van bruggenhof culemborg

Carry van Bruggenhof Culemborg: Een Plek voor Ouderenzorg

1. Wie is Carry van Bruggenhof Culemborg en wat doet zij?

Carry van Bruggenhof Culemborg is een zorginstelling voor ouderen die extra ondersteuning nodig hebben in de regio Culemborg. Het is een kleinschalige woonvorm die zich inzet voor persoonlijke aandacht voor haar cliënten. De zorg van Carry van Bruggenhof is gericht op de waarde van het leven, met alle aandacht en interesse voor de unieke behoeften van de klant.

2. Waar ligt Carry van Bruggenhof Culemborg?

Carry van Bruggenhof Culemborg is gelegen aan de Karel Doormanstraat 7, 4105 VJ Culemborg. Het is gelegen in een rustige, groene omgeving van de stad Culemborg, wat bijdraagt aan een aangename leefomgeving.

3. Wat zijn de kenmerken van Carry van Bruggenhof Culemborg?

Carry van Bruggenhof Culemborg is een kleinschalige zorginstelling voor ouderen met persoonlijke begeleiding en aandacht als kernwaarden. Het pand beschikt over zes wooneenheden voor ieder zes bewoners, elk met een eigen woonkamer en keuken. Carry van Bruggenhof Culemborg biedt haar bewoners een homelike woonomgeving. De faciliteiten zijn gericht op gemak en comfort, en elke unit heeft een eigen badkamer.

4. Welke faciliteiten biedt Carry van Bruggenhof Culemborg?

Carry van Bruggenhof Culemborg biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten om aan de unieke behoeften van haar cliënten te voldoen. Enkele van deze faciliteiten omvatten:

– Persoonlijke ondersteuning door een vast team van deskundigen. Er wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld voor elke bewoner waarbij rekening gehouden wordt met de unieke behoeften, wensen en voorkeuren.
– 24 uur per dag bewaking en beveiliging van het pand.
– Een huiselijke en gezellige leefomgeving met de mogelijkheid voor sociale interactie en activiteiten, zowel binnen als buiten de instelling.
– Lokale en evenwichtige versbereide maaltijden.
– Verschillende soorten activiteiten, waaronder geestelijke en fysieke oefeningen.
– Professionele ondersteuning van een wijkverpleegkundige.
– Opties voor professionele fysiotherapie- of revalidatiebehandelingen bij diverse lokale gezondheidszorgfaciliteiten.
– Mogelijkheden voor kort verblijf bij Carry van Bruggenhof Culemborg

5. Wat zijn de openingstijden van Carry van Bruggenhof Culemborg?

Carry van Bruggenhof Culemborg is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

6. Wat zijn de kosten van Carry van Bruggenhof Culemborg?

De kosten variëren afhankelijk van de specifieke zorgbehoefte van de klant en de algemene prijzen voor ouderenzorg in Nederland. Voor meer informatie over de kosten van Carry van Bruggenhof Culemborg kunt u contact opnemen met de instelling via hun website. Daarnaast worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), of hetgeen wat hier per 1 januari 2015 voor in de plaats is gekomen namelijk Wet Langdurige Zorg (WLZ).

7. Hoe kan ik Carry van Bruggenhof Culemborg bereiken?

Carry van Bruggenhof Culemborg is telefonisch te bereiken op 0345-515 437 of per e-mail via info@carryvanbruggenhof.nl. Daarnaast is het mogelijk om de instelling te bezoeken aan de Karel Doormanstraat 7, 4105 VJ Culemborg.

8. Zijn er aanbevelingen of referenties van Carry van Bruggenhof Culemborg?

Carry van Bruggenhof heeft verschillende referenties en aanbevelingen van zowel de bewoners van de instelling als hun familie en verzorgers. De instelling heeft een hoge klanttevredenheid en een goede reputatie opgebouwd in de zorgsector.

9. Welke andere informatie moet ik weten vóór mijn bezoek aan Carry van Bruggenhof Culemborg?

– Carry van Bruggenhof Culemborg biedt zorg aan ouderen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Dit betekent dat zij alles in het werk stellen om aan de wensen en behoeften van de bewoners te voldoen. Als gevolg hiervan kan het zijn dat de instelling zich niet richt op specifieke specialisaties.
– Het is vaak mogelijk om een bezoekafspraak te maken bij Carry van Bruggenhof Culemborg om inzicht te krijgen in de faciliteiten, sfeer en zorg. Tijdens dit bezoek is er gelegenheid om vragen te stellen over de zorg die er geboden wordt.
– Carry van Bruggenhof Culemborg heeft ook een website waarin de verschillende aspecten van de instelling beschreven worden. Deze website is beschikbaar in diverse talen.

Conclusie

Carry van Bruggenhof Culemborg is een zorginstelling voor ouderen waar persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. De instelling biedt verschillende faciliteiten en diensten aan om aan de verschillende zorgbehoeften van ouderen te voldoen. De kleinschalige woonvorm is gelegen in een rustige en groene omgeving van Culemborg en biedt homelike woonomgeving en verschillende activiteiten waar de bewoners aan kunnen deelnemen.

FAQs

Q1. Wat voor soorten verzorging biedt Carry van Bruggenhof Culemborg?
A: Carry van Bruggenhof Culemborg biedt ouderenzorg aan waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De zorg die zij bieden is gericht op de unieke behoefte van haar cliënten.

Q2. Hoe kan ik Carry van Bruggenhof Culemborg bereiken?
A: Carry van Bruggenhof Culemborg is telefonisch te bereiken op 0345-515 437 of per e-mail via info@carryvanbruggenhof.nl. Daarnaast is het mogelijk om de instelling te bezoeken aan de Karel Doormanstraat 7, 4105 VJ Culemborg.

Q3. Zijn er aanbevelingen of referenties van Carry van Bruggenhof Culemborg?
A: Ja, Carry van Bruggenhof Culemborg heeft verschillende referenties en aanbevelingen van zowel de bewoners van de instelling als hun familie en verzorgers. De instelling heeft een hoge klanttevredenheid en goede reputatie opgebouwd in de zorgsector.

Q4. Hoeveel kost Carry van Bruggenhof Culemborg?
A: De kosten variëren afhankelijk van de specifieke zorgbehoefte van de klant en de algemene prijzen voor ouderenzorg in Nederland. Neem contact op met de instelling voor meer informatie hierover.

Q5. Is Carry van Bruggenhof Culemborg gericht op specifieke specialisaties?
A: Carry van Bruggenhof Culemborg biedt zorg aan ouderen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Dit betekent dat zij alles in het werk stellen om aan de wensen en behoeften van de bewoners te voldoen. Als gevolg hiervan kan het zijn dat de instelling zich niet richt op specifieke specialisaties.

Q6. Kan ik Carry van Bruggenhof Culemborg bezoeken voor een kennismakingsgesprek?
A: Ja, het is vaak mogelijk om een bezoekafspraak te maken bij Carry van Bruggenhof Culemborg om inzicht te krijgen in de faciliteiten, sfeer en zorg. Tijdens dit bezoek is er gelegenheid om vragen te stellen over de zorg die er geboden wordt.

Q7. Wat zijn de openingstijden van Carry van Bruggenhof Culemborg?
A: Carry van Bruggenhof Culemborg is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Q8. Biedt Carry van Bruggenhof Culemborg ook fysiotherapie- of revalidatiebehandelingen aan?
A: Ja, Carry van Bruggenhof Culemborg biedt de mogelijkheid voor professionele fysiotherapie- of revalidatiebehandelingen bij diverse lokale gezondheidszorgfaciliteiten.

Q9. In welke regio ligt Carry van Bruggenhof Culemborg?
A: Carry van Bruggenhof Culemborg is gelegen in de stad Culemborg, wat in de provincie Gelderland van Nederland ligt.

Q10. Wat is het e-mailadres van Carry van Bruggenhof Culemborg?
A: Het e-mailadres van Carry van Bruggenhof Culemborg is info@carryvanbruggenhof.nl.

Keywords searched by users: carry van bruggenhof culemborg

Categories: Top 31 carry van bruggenhof culemborg

(Primeur) Ambulance 08-114 A1 Carry van Bruggenhof Culemborg

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic carry van bruggenhof culemborg

(Primeur) Ambulance 08-114 A1 Carry van Bruggenhof Culemborg
(Primeur) Ambulance 08-114 A1 Carry van Bruggenhof Culemborg

Article link: carry van bruggenhof culemborg.

Learn more about the topic carry van bruggenhof culemborg.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *