Skip to content
Trang chủ » Carolina MacGillavrylaan 3402 Amsterdam: Ontdek deze verborgen parel in Amsterdam!

Carolina MacGillavrylaan 3402 Amsterdam: Ontdek deze verborgen parel in Amsterdam!

2023: Amsterdam's second Red Light District (Smaller & less busy)

carolina macgillavrylaan 3402 amsterdam

Carolina MacGillavrylaan 3402 is een prachtige straat in Amsterdam, gelegen in de wijk Watergraafsmeer. Deze locatie is heel populair onder de Amsterdammers en trekt heel wat toeristen aan.

Locatie van Carolina MacGillavrylaan 3402 in Amsterdam

Carolina MacGillavrylaan 3402 is gelegen in Watergraafsmeer, een wijk in het oosten van Amsterdam. Deze locatie is heel dichtbij het Amstel Station en het Science Park Amsterdam. Bovendien ligt het vlakbij de snelweg A10 ring, die binnen enkele minuten bereikbaar is.

Geschiedenis van Carolina MacGillavrylaan 3402

Carolina MacGillavrylaan 3402 is een relatief nieuwe straat, die pas in 2006 gebouwd is. Door de jaren heen heeft deze locatie veel veranderingen en ontwikkelingen meegemaakt. Zo was er in het begin van de 20e eeuw nog geen bebouwing op deze plaats. Het gebied werd toen voornamelijk gebruikt voor landbouw.

In de jaren ’60 en ’70 veranderde dit landschap enorm. Er werden snelwegen aangelegd en er was behoefte aan nieuwe woningen en bedrijfspanden. Zo ontstond de wijk Watergraafsmeer en daarbij ook de straat Carolina MacGillavrylaan.

Architectuur en ontwerp van de gebouwen op Carolina MacGillavrylaan 3402

De gebouwen op Carolina MacGillavrylaan 3402 zijn hedendaags en stijlvol ontworpen. De architecten hebben oog gehad voor detail en hebben gezorgd voor een goede balans tussen comfort en duurzaamheid. De panden zijn vaak in lichte kleuren geschilderd en hebben grote raampartijen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. Bij het ontwerp van de gebouwen is rekening gehouden met de omgeving. Zo zijn er veel groene elementen terug te vinden en zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Voorzieningen en faciliteiten beschikbaar op Carolina MacGillavrylaan 3402

Op Carolina MacGillavrylaan 3402 zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar voor de bewoners en bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld verschillende winkels, restaurants en supermarkten te vinden. Daarnaast is er ook een sportschool, een kapper, een tandartspraktijk en een huisartsenpraktijk. Ook zijn er verschillende scholen en de Universiteit van Amsterdam is gelegen op slechts 10 minuten afstand.

Woningen en appartementen op Carolina MacGillavrylaan 3402

De woningen en appartementen op Carolina MacGillavrylaan 3402 zijn ruim en modern. De meeste panden hebben grote woonkamers en open keukens. De slaapkamers zijn vaak ook ruim opgezet en beschikken over voldoende kastruimte. Er zijn zowel huur- als koopwoningen beschikbaar op deze locatie. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte en de ligging van de woningen.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer van en naar Carolina MacGillavrylaan 3402

Carolina MacGillavrylaan 3402 is gemakkelijk bereikbaar met de auto, en er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die deze locatie aandoen. Bovendien is het ‘Amstel station’ gelegen op slechts een paar minuten afstand, dit station biedt verbindingen met heel Nederland.

Bedrijven en organisaties gevestigd op Carolina MacGillavrylaan 3402

Carolina MacGillavrylaan 3402 herbergt een aantal bedrijven en organisaties. Zo is het ‘Nationale Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium’ gevestigd op deze locatie. Daarnaast is ook de ‘Universiteit van Amsterdam’ in deze buurt gelegen. Er zijn ook verschillende kleine bedrijven en organisaties gevestigd op deze locatie.

Recreatieve activiteiten in de buurt van Carolina MacGillavrylaan 3402

Er zijn veel recreatieve activiteiten te vinden in de buurt van Carolina MacGillavrylaan 3402. Zo is het ‘Flevopark’ gelegen op slechts 20 minuten fietsafstand. In dit park kun je lekker wandelen of genieten van een picknick. Er zijn ook verschillende andere parken in de buurt, zoals het ‘Oosterpark’ en het ‘Frankendael park’.

In de buurt zijn ook verschillende sportscholen te vinden. Als je van sporten houdt, dan is dit de perfecte locatie voor jou. Er zijn zelfs diverse sportcoach bedrijven gevestigd in de omgeving van deze straat.

Buurtvoorzieningen in de omgeving van Carolina MacGillavrylaan 3402

De omgeving van Carolina MacGillavrylaan 3402 heeft veel buurtvoorzieningen. Zo zijn er verschillende supermarkten en winkels te vinden op loopafstand van deze locatie. Ook zijn er meerdere restaurants en cafés in de buurt, waaronder enkele van de meest populaire lokale restaurants van de stad.

Er zijn ook verschillende kinderdagverblijven en scholen in de buurt. Dit maakt het een ideale locatie voor gezinnen met kinderen.

FAQs

1. Wat is het beroemde monument dat in de buurt van Carolina MacGillavrylaan 3402 te vinden is?

Het meest beroemde monument in de buurt van Carolina MacGillavrylaan is het Tropenmuseum. Dit museum is gelegen op slechts 10 minuten fietsen vanaf deze locatie.

2. Zijn er veel winkels gelegen op deze locatie?

Ja, er zijn verschillende winkels te vinden op Carolina MacGillavrylaan 3402, waaronder supermarkten, drogisterijen, kappers, enzovoorts.

3. Wat zijn de aanbevolen recreatieve activiteiten in de buurt van Carolina MacGillavrylaan 3402?

Er zijn verschillende recreatieve activiteiten te vinden in de buurt van deze straat. Enkele aanbevelingen zijn een bezoek aan Flevopark, het Oosterpark of het Frankendael park. Daarnaast zijn er ook talloze sportscholen en andere recreatieve voorzieningen in de buurt.

4. Welke bedrijven en organisaties zijn gevestigd in de buurt van Carolina MacGillavrylaan 3402?

Dit gebied is bekend om haar universiteiten en andere academische instellingen. Zo is de Universiteit van Amsterdam gevestigd in deze wijk. Andere organisaties die hier gevestigd zijn, zijn onder andere het National Aerospace Laboratory en verschillende kleinere bedrijven en winkels.

5. Is Carolina MacGillavrylaan 3402 geschikt voor gezinnen?

Ja, deze straat biedt veel voorzieningen voor gezinnen, waaronder verschillende scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen. Bovendien zijn er ook veel recreatieve activiteiten en winkels in de buurt.

Keywords searched by users: carolina macgillavrylaan 3402 amsterdam

Categories: Top 99 carolina macgillavrylaan 3402 amsterdam

2023: Amsterdam’s second Red Light District (Smaller & less busy)

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic carolina macgillavrylaan 3402 amsterdam

2023: Amsterdam's second Red Light District (Smaller & less busy)
2023: Amsterdam’s second Red Light District (Smaller & less busy)

Article link: carolina macgillavrylaan 3402 amsterdam.

Learn more about the topic carolina macgillavrylaan 3402 amsterdam.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *