Skip to content
Trang chủ » Caro van Eycklaan Zutphen – Ontdek de verborgen juweeltjes van deze prachtige straat!

Caro van Eycklaan Zutphen – Ontdek de verborgen juweeltjes van deze prachtige straat!

Te koop: Caro van Eycklaan 26, Zutphen

caro van eycklaan zutphen

Caro van Eycklaan is een van de meest populaire en gewilde straten in Zutphen. De rustige ligging in een bosrijke omgeving en de prachtige architectuur en stijl van de huizen in de straat zijn enkele van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Caro van Eycklaan. In dit artikel kijken we naar de geschiedenis van de straat en de naamgever, de architectuur en stijl van de huizen, woningprijzen en de vastgoedmarkt, bezienswaardigheden en attracties rondom de straat, voorzieningen en faciliteiten in de buurt, gezelligheid en gemeenschap in de Caro van Eycklaan, toekomstplannen en ontwikkelingen van de straat.

Ligging van de Caro van Eycklaan in Zutphen

De Caro van Eycklaan is gelegen in het hart van Zutphen, in de wijk Leesten-Oost. De straat begint vanaf de Dreef en strekt zich uit tot aan de kruising met de Weerdslag en de Hobbemakade. De wijk Leesten-Oost staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, omringd door bossen, parken en meren. Het is een ideale locatie voor mensen die willen genieten van de rust en stilte van de natuur, maar toch de voordelen van een stad willen hebben.

Geschiedenis van de straat en de naamgever

De Caro van Eycklaan is vernoemd naar Caro van Eyck, een bekende schrijfster uit Zutphen. Ze werd geboren in 1907 en groeide op in een welgestelde familie. Van Eyck studeerde kunstgeschiedenis en schreef verschillende boeken over de geschiedenis van kunst en architectuur. Ze woonde in de jaren ’50 en ’60 in Zutphen en was een actieve deelnemer aan het culturele leven van de stad. Bij haar dood in 1979 liet ze een groot deel van haar vermogen na aan goede doelen.

De Caro van Eycklaan is een relatief nieuwe straat in Zutphen, gebouwd in de jaren ’80 en ’90. De huizen in de straat zijn ontworpen door verschillende architecten en hebben elk hun eigen unieke stijl en uitstraling.

Architectuur en stijl van de huizen in de straat

De huizen in de Caro van Eycklaan zijn allemaal vrijstaand en hebben een moderne en eigentijdse stijl. De architectuur van de huizen is geïnspireerd door de Bauhaus stijl en kenmerkt zich door strakke lijnen, grote ramen en veel lichtinval. De huizen hebben veel privacy en zijn omgeven door groen en volwassen bomen.

Woningprijzen en vastgoedmarkt in de Caro van Eycklaan

De huizen in de Caro van Eycklaan behoren tot de meest gewilde huizen in Zutphen en daarbuiten. De huizen hebben een hoge prijsklasse en variëren in prijs van € 500.000 tot meer dan € 1.000.000. Er zijn soms woningen op de markt beschikbaar omdat deze huizen niet vaak op de markt zijn vanwege de populariteit van de straat. Dankzij de hoogwaardige locatie, rustige omgeving en hoge kwaliteit van de huizen blijft de vraag naar woningen in deze straat hoog.

Bezienswaardigheden en attracties rondom de straat

De Caro van Eycklaan ligt op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en activiteiten. Een aantal van de meest populaire attracties zijn:

– Het historische centrum van Zutphen met zijn middeleeuwse straatjes en mooie gebouwen, zoals de Sint Walburgiskerk en het stadhuis.
– De IJssel, een van de mooiste rivieren van Nederland, waar u kunt varen, fietsen, wandelen en genieten van het prachtige uitzicht over de rivier.
– Het Warnsveldse Bos, een groot natuurgebied waar u kunt wandelen, fietsen, paardrijden en genieten van de natuur.
– Het Museum Henriette Polak, een museum dat gespecialiseerd is in moderne kunst en toegepaste kunst.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van de straat

De Caro van Eycklaan is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de omliggende straten. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts enkele minuten lopen van de straat en er is een treinstation in de buurt. In de omgeving zijn verschillende winkels, supermarkten, restaurants en cafés te vinden. Een aantal van de populairste voorzieningen zijn:

– Albert Heijn, een grote supermarkt op 5 minuten afstand met de fiets
– Marskramer, een winkel waar u terecht kunt voor huishoudelijke artikelen en cadeaus
– Bakkerij Bartels, een bakkerij met verse broodjes en gebakjes
– Grand Café Pierrot, een gezellig restaurant met een terras met uitzicht op het water.

Gezelligheid en community in de Caro van Eycklaan

De Caro van Eycklaan heeft een hechte gemeenschap, waarbij bewoners elkaar kennen en elkaar helpen. De straat is rustig en veilig, en er is een gevoel van verbondenheid tussen de bewoners. Er worden regelmatig sociale evenementen georganiseerd, zoals buurtbarbecues en straatfeesten, waarbij bewoners samen komen en elkaar beter leren kennen.

Toekomstplannen en ontwikkelingen van de Caro van Eycklaan

De toekomst van de Caro van Eycklaan ziet er veelbelovend uit. De vraag naar woningen in deze straat blijft hoog, wat betekent dat de huizen in waarde blijven stijgen. Er zijn plannen om het gebied rond de straat verder te ontwikkelen, met meer groen en leuke voorzieningen voor bewoners.

FAQs

Waar kan ik Caro van Eycklaan 45 vinden in Zutphen?

Caro van Eycklaan 45 Zutphen bevindt zich in de wijk Leesten-Oost in Zutphen, in de buurt van de kruising met de Weerdslag en de Hobbemakade.

Wat is Funda Zutphen Warnsveld?

Funda Zutphen Warnsveld is een online platform voor vastgoed in Zutphen en Warnsveld. Hier kun je zoeken naar beschikbare huizen en appartementen in deze gebieden.

Wat is Marspoortstraat Zutphen?

Marspoortstraat is een straat in het centrum van Zutphen, bekend om zijn middeleeuwse architectuur en zijn vele restaurants en cafés.

Wat is Marspoortstraat 8 Zutphen?

Marspoortstraat 8 Zutphen is een van de historische gebouwen in de Marspoortstraat. Het gebouw is gebouwd in de 16e eeuw en heeft een rijke geschiedenis.

Wat is Funda Zutphen – appartementen?

Funda Zutphen – appartementen is een online platform voor vastgoed in Zutphen waar u kunt zoeken naar beschikbare appartementen in de stad.

Wat is Caro van Eycklaan 11 Zutphen?

Caro van Eycklaan 11 Zutphen is een van de huizen in de Caro van Eycklaan, gebouwd in een eigentijdse stijl en omringd door volwassen bomen.

Hoe is het om te wonen in Zutphen?

Wonen in Zutphen is rustig en ontspannen, terwijl de stad toch alle voorzieningen en faciliteiten biedt die u nodig heeft. Het is een ideale locatie voor mensen die van natuur, cultuur en geschiedenis houden.

Keywords searched by users: caro van eycklaan zutphen caro van eycklaan 45 zutphen, funda zutphen warnsveld, marspoortstraat zutphen, marspoortstraat 8 zutphen, funda zutphen – appartementen, caro van eycklaan 11 zutphen, wonen in zutphen, dornachstraat zutphen

Categories: Top 41 caro van eycklaan zutphen

Te koop: Caro van Eycklaan 26, Zutphen

See more here: smartekvn.com

caro van eycklaan 45 zutphen

Caro van Eycklaan 45 is een bekende wijk in Zutphen die populair is om vele redenen. Het is een rustige buurt, omgeven door groen en biedt tal van voorzieningen die het leven beter maken. Er zijn vele huizen beschikbaar in deze buurt en er zijn ook tal van andere interessante aspecten die deze buurt aantrekkelijk maken. In dit artikel bekijken we alle dingen die u moet weten voordat u overweegt om naar Caro van Eycklaan 45 te verhuizen.

Locatie

De Caro van Eycklaan 45 is gelegen in Zutphen, een historisch stadje in de provincie Gelderland. Zutphen zelf heeft ongeveer 50.000 inwoners en een rijk historisch erfgoed. Het centrum van Zutphen ligt op slechts 10 minuten fietsen, en u bent ook snel op het treinstation of bij de diverse uitvalswegen die de stad rijk is. Dit maakt de locatie van Caro van Eycklaan 45 ideaal voor mensen die graag op een rustige plek wonen, maar toch alles in de buurt willen hebben.

De Wijk

De wijk waarin Caro van Eycklaan 45 zich bevindt is een groene wijk, omgeven door bomen en parken. Er zijn tal van speeltuinen en parkjes voor kinderen om te spelen, en het is een veilige buurt voor gezinnen. Er zijn enkele winkels en restaurants in de buurt, samen met diverse sportfaciliteiten, zoals fitnesscentra en tennisbanen. Er is ook een basisschool in de wijk voor de jonge kinderen.

Huizen

De huizen in Caro van Eycklaan 45 zijn betaalbaar en gevarieerd. Er zijn huizen voor gezinnen, maar ook appartementen voor alleenstaanden en stellen. De huizen zelf zijn groot en comfortabel, met grote tuinen en terrassen. Veel van de huizen hebben ook een garage, en er zijn voldoende parkeerplaatsen op de straat. De architectuur van de huizen is modern, maar er zijn ook tal van karakteristieke huizen te vinden.

Levensstijl

De levensstijl in Caro van Eycklaan 45 is rustig en ontspannen. Er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, fietsen en hardlopen in de buurt, en er is veel ruimte om buiten te zijn. Er zijn diverse sportclubs in de buurt, zoals een golfclub en een zwembad. Er zijn ook diverse festivals en evenementen die plaatsvinden in Zutphen, zoals het jaarlijkse stadsfeest.

FAQs

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Caro van Eycklaan 45 en de omliggende buurt.

Q: Hoe ver is het naar het centrum van Zutphen?
A: Het centrum van Zutphen ligt op slechts 10 minuten fietsen.

Q: Zijn er winkels en restaurants in de buurt?
A: Ja, er zijn enkele winkels en restaurants in de buurt van Caro van Eycklaan 45.

Q: Is er een basisschool in de buurt?
A: Ja, er is een basisschool in de buurt van Caro van Eycklaan 45.

Q: Is de buurt veilig?
A: Ja, de buurt is veilig en kindvriendelijk.

Q: Zijn er sportfaciliteiten in de buurt?
A: Ja, er zijn diverse sportfaciliteiten in de buurt van Caro van Eycklaan 45, zoals fitnesscentra en tennisbanen.

Q: Zijn er festivals en evenementen in Zutphen?
A: Ja, er zijn diverse festivals en evenementen die plaatsvinden in Zutphen, zoals het jaarlijkse stadsfeest.

Q: Zijn de huizen betaalbaar?
A: Ja, de huizen in Caro van Eycklaan 45 zijn betaalbaar en er is een grote variatie van huizen beschikbaar.

Q: Is er voldoende parkeergelegenheid?
A: Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op de straat.

Conclusie

Caro van Eycklaan 45 is een uitstekende buurt in Zutphen die vele voordelen biedt. De locatie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen, maar toch alles in de buurt hebben. De huizen zijn groot en comfortabel, en er is voldoende parkeergelegenheid. De wijk zelf is groen en veilig, met tal van voorzieningen voor gezinnen. Kortom, als u op zoek bent naar een plek om te wonen in Zutphen, dan is Caro van Eycklaan 45 zeker het overwegen waard.

funda zutphen warnsveld

Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een vastgoedplatform dat zich richt op de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform is onderdeel van Funda, het grootste vastgoedplatform van Nederland. Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands biedt een breed scala aan woningen en bedrijfsonroerend goed aan, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s, kantoren, winkels en industriële gebouwen.

Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands

Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een betrouwbaar platform voor het vinden van je nieuwe woning of bedrijfsonroerend goed in de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform heeft een uitgebreid aanbod van woningen en bedrijfsonroerend goed, van starterswoningen tot luxe villa’s en van kleine kantoren tot grote industriële panden. Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te gebruiken voor zowel verkopers als zoekers.

Als je op zoek bent naar een woning of bedrijfsonroerend goed in de regio Zutphen en Warnsveld, dan is Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands een goede plek om te beginnen. Het platform biedt een gemakkelijke manier om de beschikbare objecten te bekijken, en het is gemakkelijk om contact op te nemen met verkopers om een bezichtiging te regelen.

Funda

Funda is het grootste vastgoedplatform van Nederland en biedt een breed scala aan woningen en bedrijfsonroerend goed aan. Het platform heeft meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector en is nu uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende vastgoedplatforms van Nederland. Funda heeft een gebruikersvriendelijke interface en biedt een breed scala aan tools voor zowel kopers als verkopers om het proces van het kopen en verkopen van onroerend goed te vergemakkelijken.

Funda lanceerde zijn website in 2001 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het faciliteren van de vastgoedmarkt in Nederland. Het platform heeft meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand en heeft meer dan 300.000 woningen en bedrijfspanden te koop en te huur. Funda heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android.

Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een van de regionale platforms van Funda en biedt een breed scala aan woningen en bedrijfspanden aan in de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform maakt gebruik van dezelfde gebruikersvriendelijke interface en tools als Funda, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor kopers en verkopers.

FAQs

Wat is Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands?

Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een vastgoedplatform dat zich richt op de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform biedt een breed scala aan woningen en bedrijfsonroerend goed aan, van starterswoningen tot luxe villa’s en van kleine kantoren tot grote industriële panden.

Is Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands betrouwbaar?

Ja, Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een betrouwbaar vastgoedplatform voor het vinden van een nieuwe woning of bedrijfsonroerend goed in de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform heeft een uitgebreid aanbod van woningen en bedrijfspanden en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface.

Hoe kan ik een woning vinden op Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands?

Je kunt een woning vinden op Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands door te zoeken naar beschikbare objecten in de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform biedt een breed scala aan zoekfilters om het zoeken naar een woning te vergemakkelijken. Je kunt ook contact opnemen met verkopers om een bezichtiging te regelen.

Wat is het verschil tussen Funda en Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands?

Funda is het grootste vastgoedplatform van Nederland en biedt een breed scala aan woningen en bedrijfspanden aan in heel Nederland. Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een regionaal platform dat zich richt op de regio Zutphen en Warnsveld. Beide platforms maken gebruik van dezelfde gebruikersvriendelijke interface en tools.

Conclusie

Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands is een betrouwbaar vastgoedplatform voor het vinden van een nieuwe woning of bedrijfsonroerend goed in de regio Zutphen en Warnsveld. Het platform biedt een uitgebreid aanbod van woningen en bedrijfspanden en is gemakkelijk te gebruiken voor zowel verkopers als zoekers. Als je op zoek bent naar een woning of bedrijfspand in de regio Zutphen en Warnsveld, dan is Funda Zutphen Warnsveld in Nederlands een goede plek om te beginnen.

Images related to the topic caro van eycklaan zutphen

Te koop: Caro van Eycklaan 26, Zutphen
Te koop: Caro van Eycklaan 26, Zutphen

Article link: caro van eycklaan zutphen.

Learn more about the topic caro van eycklaan zutphen.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *