Skip to content
Trang chủ » Carnissesingel 51 3083 JA Rotterdam: Ontdek de Charme van Dit Prachtige Adres!

Carnissesingel 51 3083 JA Rotterdam: Ontdek de Charme van Dit Prachtige Adres!

Zuiderterras 32, 3083 BW Rotterdam

carnissesingel 51 3083 ja rotterdam

Carnissesingel 51, 3083 JA Rotterdam is een pand dat zich bevindt in de woonwijk Carnisse, in het zuiden van Rotterdam. Dit gebouw heeft een rijke geschiedenis en een unieke architectuur die oogt als een oude pastorie. Het pand heeft een woonoppervlak van 160 m2 en wordt gekenmerkt door een klassieke uitstraling. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de locatie van Carnissesingel 51, de geschiedenis van het pand, de architectuur, de woonoppervlakte, kenmerken en indeling van het pand. We zullen ook voorzieningen in de buurt van Carnissesingel 51 bespreken, transportmogelijkheden, prijzen van huur of koop van het pand en huurders of eigenaren van panden op Carnissesingel 51. Tot slot zullen we mogelijke ontwikkelingen in de buurt van Carnissesingel 51 bespreken, net als recent nieuws over Carnissesingel 51 en de omgeving.

Locatie van Carnissesingel 51, 3083 JA Rotterdam

Carnissesingel ligt in de wijk Carnisse, in Rotterdam-Zuid. Het is een rustige woonwijk met veel groen en water. Carnisse is genoemd naar Cornelis Carnisse, een welgestelde boer die hier land bezat in de 16e eeuw. De wijk is een van de groenste van Rotterdam en heeft een groot park: het Zuiderpark. Aan de oostkant van de wijk ligt het treinstation Zuidplein van waaruit de metro en trein rijden naar verschillende locaties in Nederland. Carnissesingel 51 ligt op korte afstand van de winkelstraat de Beijerlandselaan, een van de belangrijkste straten in Rotterdam-Zuid.

Geschiedenis van het pand op Carnissesingel 51

Het pand aan de Carnissensingel 51 is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. Het was van oorsprong een pastorie en werd gebouwd in 1898 in opdracht van de Nederlands-hervormde gemeente. Het pand is ontworpen door de Rotterdamse architect PJ Houtzagers in een neorenaissancestijl en is opgetrokken uit rode baksteen. Het pand heeft een driedelige voorgevel met een centraal risaliet met hoge rondboogdeuren en enkele deuren en vensters daaromheen. Op de verdieping bevinden zich lange smalle vensters die door segmentbogen worden afgesloten.

Architectuur van het gebouw op Carnissesingel 51

Het pand op Carnissesingel 51 is een imposant gebouw met een klassieke uitstraling. Het bestaat uit drie woonlagen en een kelder en heeft een totale oppervlakte van 384 m². Het pand heeft een statige voorgevel met witte elementen die het gebouw een sierlijke uitstraling geven. De gevel is opgetrokken uit rode baksteen, afgewisseld met witte banden. Het pand heeft een lessenaarsdak met dakpannen en een dakkapel aan de voorzijde van het pand.

Woonoppervlak, kenmerken en indeling van het pand op Carnissesingel 51

Het pand op Carnissesingel 51 heeft in totaal een woonoppervlak van 160 m². Het pand wordt gekenmerkt door zijn grote woonkamer met open haard en glas-in-loodramen. De woonkamer is ruim en licht en biedt voldoende ruimte voor een eettafel en zithoek. Het pand heeft verder een moderne keuken met inbouwapparatuur en een gezellige eetbar. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. Op de zolderverdieping is er nog een grote slaapkamer en een extra kamer, die kan dienen als studeerkamer of extra slaapkamer.

Voorzieningen in de buurt van Carnissesingel 51, zoals supermarkten, restaurants en parken

Carnissesingel 51 ligt in de wijk Carnisse en in de directe omgeving zijn vele voorzieningen te vinden. Zo is er op korte afstand van het pand een supermarkt, scholen en verschillende sportgelegenheden te vinden. In de directe omgeving van het pand zijn ook diverse restaurants en cafés te vinden waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Het Zuiderpark ligt op enkele minuten afstand van het pand en is een van de grotere parken in Rotterdam-Zuid.

Transportmogelijkheden van en naar Carnissesingel 51, zoals openbaar vervoer en fietsroutes

Het pand op Carnissesingel 51 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Zuidplein, op ongeveer tien minuten fietsafstand. Vanaf dit station vertrekken metro’s en treinen naar verschillende locaties in Nederland. Ook zijn er diverse busverbindingen in de omgeving van het pand. Verder is het pand goed bereikbaar met de fiets. Er zijn verschillende fietsroutes die leiden naar het centrum van Rotterdam.

Prijzen van huur of koop van het pand op Carnissesingel 51

Het pand op Carnissesingel 51 is momenteel te koop. De vraagprijs is € 700.000,- voor een vrij op naam koopwoning. Er zijn ongetwijfeld makelaars die u kunnen helpen met een hypotheek. Bespreek de mogelijkheden met een team van financieel experts.

Huurders of eigenaren van panden op Carnissesingel 51

Het pand op Carnissesingel 51 is momenteel te koop en kent dus momenteel geen huurders. Eerdere eigenaren en bewoners van dit pand zijn bij ons niet bekend.

Mogelijke ontwikkelingen in de buurt van Carnissesingel 51

Er zijn geen concrete plannen bekend voor de ontwikkelingen in de buurt van Carnissesingel 51. Wel is bekend dat de woningmarkt in Rotterdam in beweging is en dat er recent enkele grote nieuwbouwprojecten zijn gestart in de regio.

Recente nieuws over Carnissesingel 51 en de omgeving

Recente nieuwsberichten over de omgeving van Carnissesingel 51 betreffen vooral het nieuws rondom geestelijke gezondheidszorg. In de buurt van Carnissesingel zijn enkele grote instellingen gevestigd, zoals de psychiatrische instelling Rotterdam, de Loods Rotterdam, Antes Albrandswaardsedijk, Antes Hellevoetsluis, Antes Capelle aan den IJssel, Antes Schematherapie, Antes Vlaardingen, en Antes Ouderencentrum. Er zijn recent diverse investeringen gedaan in de geestelijke gezondheidszorg in deze regio, zowel door de overheid als door particulieren. Zo wordt er onder andere geïnvesteerd in het faciliteren van kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

Keywords searched by users: carnissesingel 51 3083 ja rotterdam psychiatrische instelling rotterdam, de loods rotterdam, antes albrandswaardsedijk, antes hellevoetsluis, antes capelle aan den ijssel, antes schematherapie, antes vlaardingen, antes ouderen

Categories: Top 90 carnissesingel 51 3083 ja rotterdam

Zuiderterras 32, 3083 BW Rotterdam

See more here: smartekvn.com

psychiatrische instelling rotterdam

Psychiatrische instelling Rotterdam: een veilige plek voor mentale gezondheid

Mentale gezondheid wordt steeds belangrijker in onze moderne samenleving. Tegenwoordig worden we geconfronteerd met de uitdagingen van een snel veranderende wereld en deze uitdagingen kunnen een enorme impact hebben op ons emotioneel welzijn. Psychische problemen kunnen een grote invloed hebben op ons vermogen om te functioneren in het dagelijks leven en kunnen ons belemmeren om onze doelen te bereiken en een goed leven te leiden. Als u zich zorgen maakt over uw mentale gezondheid, dan kan een bezoek aan een psychiatrische instelling zoals die in Rotterdam u helpen.

Wat is psychiatrische instelling Rotterdam?

Psychiatrische instelling Rotterdam is een gespecialiseerde zorginstelling voor mensen met psychische en psychiatrische problemen. Het stelt de patiënt in staat om in een veilige omgeving te verblijven en te behandelen. Het doel van deze instelling is het bieden van behandeling en ondersteuning aan patiënten die lijden aan psychische aandoeningen en psychiatrische ziekten. Het betreft patiënten met een breed scala aan problemen, waaronder angst- en stemmingsstoornissen, schizofrenie, bipolaire stoornissen, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, trauma- en stress gerelateerde stoornissen, en verslavingsproblemen. Dit kan zich uiten in symptomen zoals stemmingswisselingen, slaapproblemen, verminderd concentratievermogen, verandering van eetpatronen, depressie en angst, hallucinaties en waanideeën, en problemen met sociale interactie.

Hoe werkt psychiatrische instelling Rotterdam?

De behandelingen zijn erop gericht om psychische problemen waarmee de patiënten kampen te behandelen. Dit gebeurt vaak met diverse therapieën, waarbij er vooral gekeken wordt naar de individuele patiënt. Vaak gaat deze behandeling gepaard met medicatie, welke onder strikte begeleiding van een psychiater en andere professionals worden toegediend.

De psychiatrische instelling Rotterdam biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, groepstherapie, traumatherapie, farmacotherapie, en verslavingszorg. De behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften en situatie van de patiënt. Het is belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling en deze meebeslissen over het behandelplan. Hier staat de psychiatrische instelling Rotterdam om bekend.

Waarom naar psychiatrische instelling Rotterdam?

Psychiatrische instelling Rotterdam is een plek waar patiënten met psychische en psychiatrische problemen terecht kunnen voor specialistische zorg. Ze kunnen hier in een veilige omgeving verblijven en behandeld worden. De instelling biedt hoogwaardige zorg door een team van professionals, waaronder psychiaters, psychologen en andere gespecialiseerde medewerkers. Er wordt gekeken naar de individuele behoeften van de patiënt en de behandeling wordt hierop afgestemd. Er is ruimte voor persoonlijke behandeling op maat. Zo is het mogelijk om zowel individuele als groepstherapie te ondergaan. Ook wordt er gewerkt met verschillende therapievormen en -mogelijkheden. Daardoor bieden ze een oplossing voor iedereen met een psychische of psychiatrische aandoening en creëren ze een veilige en prettige omgeving voor de patiënten. De psychiatrische instelling Rotterdam biedt een professionele en wetenschappelijk verantwoorde benadering van de behandeling van psychische en psychiatrische problemen.

Wat maakt psychiatrische instelling Rotterdam uniek?

Psychiatrische instelling Rotterdam onderscheidt zich door een gepersonaliseerde aanpak. Geen enkele patiënt is hetzelfde, daarom wordt er gekeken naar de individuele behoeften en situatie van de patiënt. Dit betekent dat de behandeling specifiek op de patiënt wordt afgestemd. Daarnaast wordt er een breed scala aan therapieën aangeboden, waaronder farmacotherapie, groeps- en individuele therapieën. Dit creëert een ideale omgeving voor herstel. De psychiatrische instelling Rotterdam biedt persoonlijke en geheel op maat gemaakte ondersteuning om patiënten met psychische problemen, aandoeningen en trauma’s te helpen.

FAQ’s

1. Wat zijn de openingstijden van psychiatrische instelling Rotterdam?
Antwoord: Psychiatrische instelling Rotterdam is 24/7 geopend, waardoor patiënten te allen tijde terecht kunnen voor hulp.

2. Welke talen worden gesproken bij de psychiatrische instelling Rotterdam?
Antwoord: De medewerkers van psychiatrische instelling Rotterdam spreken zowel Nederlands als Engels, waardoor zowel Nederlandstalige als niet-Nederlandstalige patiënten geholpen worden.

3. Is er een wachtlijst bij psychiatrische instelling Rotterdam?
Antwoord: De wachttijd verschilt per situatie en kan variëren van enkele dagen tot enkele weken. Er wordt echter alles aan gedaan om een wachttijd zo kort mogelijk te houden.

4. Wordt mijn behandeling bij psychiatrische instelling Rotterdam vergoed?
Antwoord: De behandeling bij psychiatrische instelling Rotterdam wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Patiënten moeten daarvoor wel een doorverwijzing hebben van de huisarts of specialist.

5. Hoe lang duurt een behandeling bij psychiatrische instelling Rotterdam?
Antwoord: De lengte van de behandeling verschilt per patiënt. In sommige gevallen is een kortdurende behandeling van enkele weken voldoende, in andere gevallen duurt de behandeling langer, bijvoorbeeld enkele maanden. Het doel is om de patiënten te behandelen totdat zij voldoende zijn hersteld en weer zelfstandig verder kunnen.

de loods rotterdam

De Loods Rotterdam: een industriële hot spot

In het hart van Rotterdam, aan de Maas, ligt De Loods Rotterdam. Deze voormalige opslagruimte is nu omgebouwd tot een bruisende en trendy evenementenlocatie. Met zijn industriële interieur, hoge plafonds en stijlvolle inrichting is De Loods Rotterdam een onmisbare locatie voor evenementen en feesten.

De geschiedenis van De Loods Rotterdam

De Loods Rotterdam was ooit een opslagruimte voor staal en andere zware goederen die werden getransporteerd over de Maas. In de jaren 90 werd de loods echter overbodig en werd het pand te koop gezet. Het duurde niet lang voordat ondernemer Jan Doets de potentie zag van de locatie en besloot het pand te kopen.

Jan Doets besloot om De Loods Rotterdam om te bouwen tot een evenementenlocatie. Hij behield het industriële karakter van de loods en voegde een stijlvolle inrichting toe. De Loods Rotterdam opende in 2003 zijn deuren en sindsdien is het uitgegroeid tot de hotspot voor evenementen en feesten in Rotterdam.

De locatie van De Loods Rotterdam

De Loods Rotterdam ligt op een unieke locatie aan de Maas, in het historische Schieblock-gebouw. Het adres van De Loods Rotterdam is Schiekade 189, 3013 BR Rotterdam.

De Loods Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is ongeveer vijf minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station naar De Loods Rotterdam. Daarnaast zijn er verschillende parkeergelegenheden in de buurt waar gasten kunnen parkeren.

De ruimtes van De Loods Rotterdam

De Loods Rotterdam heeft verschillende ruimtes die kunnen worden gebruikt voor evenementen en feesten. De grootste ruimte is de Main Hall, die plaats biedt aan maximaal 700 gasten. De Main Hall heeft een oppervlakte van 1200 vierkante meter en is uitgerust met een professioneel licht- en geluidssysteem.

Naast de Main Hall heeft De Loods Rotterdam nog vier andere ruimtes: de Small Hall, de Boardroom, de Bar en het dakterras. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke uitstraling en kan worden aangepast aan de wensen van de gasten.

De mogelijkheden van De Loods Rotterdam

De mogelijkheden van De Loods Rotterdam zijn eindeloos. Het is de perfecte locatie voor bedrijfsevenementen, productpresentaties, bruiloften, feesten en andere evenementen. Het professionele team van De Loods Rotterdam staat klaar om de gasten te helpen bij de organisatie van hun evenement.

Naast het huren van de ruimtes is het ook mogelijk om catering te bestellen bij De Loods Rotterdam. Er zijn verschillende cateringpakketten beschikbaar, die kunnen worden aangepast aan de wensen van de gasten. Van borrelhapjes tot uitgebreide diners, alles is mogelijk.

FAQs

V: Is de locatie van De Loods Rotterdam geschikt voor rolstoelgebruikers?
A: Ja, De Loods Rotterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten en er is een lift naar de verschillende verdiepingen.

V: Wanneer is De Loods Rotterdam geopend?
A: De openingstijden van De Loods Rotterdam zijn afhankelijk van het evenement. Neem contact op met het team van De Loods Rotterdam voor meer informatie over de openingstijden.

V: Is er parkeergelegenheid in de buurt van De Loods Rotterdam?
A: Ja, er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt van De Loods Rotterdam waar gasten kunnen parkeren.

V: Kan ik mijn eigen catering meenemen naar De Loods Rotterdam?
A: Nee, het is niet mogelijk om zelf catering mee te nemen naar De Loods Rotterdam. Er zijn verschillende cateringpakketten beschikbaar die kunnen worden aangepast aan de wensen van de gasten.

V: Kan ik mijn eigen DJ of band meenemen naar De Loods Rotterdam?
A: Ja, het is mogelijk om je eigen DJ of band mee te nemen naar De Loods Rotterdam. Neem contact op met het team van De Loods Rotterdam voor meer informatie over de mogelijkheden.

V: Kan ik mijn eigen decoratie meenemen naar De Loods Rotterdam?
A: Ja, het is mogelijk om je eigen decoratie mee te nemen naar De Loods Rotterdam. Bespreek de mogelijkheden met het team van De Loods Rotterdam.

Conclusie

De Loods Rotterdam is een unieke, industriële evenementenlocatie in het hart van Rotterdam. Met zijn stijlvolle inrichting, hoge plafonds en professionele licht- en geluidssysteem is De Loods Rotterdam de perfecte locatie voor evenementen en feesten. Het professionele team staat klaar om gasten te helpen bij de organisatie van hun evenement en er zijn verschillende cateringpakketten beschikbaar. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft of feestje, De Loods Rotterdam is de ideale locatie voor een geslaagd evenement.

Images related to the topic carnissesingel 51 3083 ja rotterdam

Zuiderterras 32, 3083 BW Rotterdam
Zuiderterras 32, 3083 BW Rotterdam

Article link: carnissesingel 51 3083 ja rotterdam.

Learn more about the topic carnissesingel 51 3083 ja rotterdam.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *