Skip to content
Trang chủ » Carel van Nieveltstraat Rotterdam: Ontdek de verborgen charme van deze woonwijk! Klik hier voor meer informatie.

Carel van Nieveltstraat Rotterdam: Ontdek de verborgen charme van deze woonwijk! Klik hier voor meer informatie.

CAREL VAN NIEVELTSTRAAT 25 C, ROTTERDAM

carel van nieveltstraat rotterdam

Achtergrondinformatie over Carel van Nieveltstraat Rotterdam

Carel van Nieveltstraat is een straat in de wijk Kralingen-Crooswijk in Rotterdam, gelegen in het oostelijke deel van de stad. De straat is vernoemd naar Carel van Nievelt, een Nederlandse koopvaardijkapitein uit de 19e eeuw. De straat begint bij de Oudedijk en eindigt bij de Boezemsingel. Het gebied rondom de straat wordt gekenmerkt door een mix van woon- en bedrijfsgebouwen.

Wonen in Carel van Nieveltstraat Rotterdam

Carel van Nieveltstraat is een populaire woonlocatie vanwege de centrale ligging en de nabijheid van voorzieningen. In de straat zelf zijn diverse appartementencomplexen en huizen te vinden. Veel van deze woningen zijn gerenoveerd en voorzien van moderne voorzieningen. Huurprijzen en koopprijzen in deze straat zijn vergelijkbaar met de rest van Rotterdam, afhankelijk van de grootte en staat van het pand.

Bedrijven in Carel van Nieveltstraat Rotterdam

In de Carel van Nieveltstraat zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder winkels, kantoren en horecagelegenheden. De meeste bedrijven zijn gevestigd in de lager gelegen delen van de straat, terwijl de hoger gelegen delen voornamelijk residentieel zijn. Bedrijven die gevestigd zijn in deze straat zijn onder andere een fietsenwinkel, een verzekeraar, een kapper en een restaurant.

Voorzieningen in Carel van Nieveltstraat Rotterdam

In de Carel van Nieveltstraat en de directe omgeving zijn verschillende voorzieningen te vinden die het leven aangenaam maken. Zo zijn er diverse supermarkten en drogisterijen te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er meerdere sport- en fitnessfaciliteiten in de buurt, zoals een tennisclub en een fitnesscentrum.

Openbaar vervoer in Carel van Nieveltstraat Rotterdam

Er zijn verschillende mogelijkheden voor openbaar vervoer in en rondom de Carel van Nieveltstraat in Rotterdam. Tramlijn 21 en buslijnen 38, 46 en 47 stoppen vlakbij de straat, waardoor de rest van de stad goed bereikbaar is. Vanaf Rotterdam Centraal Station is het ongeveer 10 minuten met de tram of bus naar de Carel van Nieveltstraat.

Bezienswaardigheden in de buurt van Carel van Nieveltstraat Rotterdam

In de buurt van de Carel van Nieveltstraat zijn er verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo ligt de Kralingse Plas op ongeveer 10 minuten lopen van de straat. Dit is een groot recreatiegebied waar je kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Ook de Erasmus Universiteit en het Erasmus MC zijn in de buurt gelegen.

FAQs

Q: Waar ligt de Carel van Nieveltstraat in Rotterdam?
A: De Carel van Nieveltstraat is gelegen in de wijk Kralingen-Crooswijk in Rotterdam, gelegen in het oostelijke deel van de stad.

Q: Is de straat geschikt om te wonen?
A: Ja, de Carel van Nieveltstraat is een populaire woonlocatie vanwege de centrale ligging en de nabijheid van voorzieningen.

Q: Welke bedrijven zijn er gevestigd in deze straat?
A: In de Carel van Nieveltstraat zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder winkels, kantoren en horecagelegenheden.

Q: Zijn er voorzieningen in de buurt van de Carel van Nieveltstraat?
A: Ja, in de Carel van Nieveltstraat en de directe omgeving zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals supermarkten, sportfaciliteiten en drogisterijen.

Q: Hoe is de verbinding met het openbaar vervoer?
A: Er zijn verschillende mogelijkheden voor openbaar vervoer in en rondom de Carel van Nieveltstraat in Rotterdam. Tramlijn 21 en buslijnen 38, 46 en 47 stoppen vlakbij de straat, waardoor de rest van de stad goed bereikbaar is.

Q: Zijn er bezienswaardigheden in de buurt van de Carel van Nieveltstraat?
A: Ja, in de buurt van de Carel van Nieveltstraat zijn er verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals de Kralingse Plas, de Erasmus Universiteit en het Erasmus MC.

Keywords searched by users: carel van nieveltstraat rotterdam

Categories: Top 63 carel van nieveltstraat rotterdam

CAREL VAN NIEVELTSTRAAT 25 C, ROTTERDAM

See more here: smartekvn.com

Images related to the topic carel van nieveltstraat rotterdam

CAREL VAN NIEVELTSTRAAT 25 C, ROTTERDAM
CAREL VAN NIEVELTSTRAAT 25 C, ROTTERDAM

Article link: carel van nieveltstraat rotterdam.

Learn more about the topic carel van nieveltstraat rotterdam.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *