Skip to content
Trang chủ » Carel van Manderstraat Heemskerk: Een historische wandeling waard! Klik hier voor meer informatie.

Carel van Manderstraat Heemskerk: Een historische wandeling waard! Klik hier voor meer informatie.

Woningbrand op de Carel van Manderstraat in Heemskerk | 07/05/2018

carel van manderstraat heemskerk

Carel van Manderstraat Heemskerk: Wonen in een historische buurt

Carel van Manderstraat is een van de bekendste straten in Heemskerk, die is vernoemd naar een beroemde kunstenaar uit de 16e eeuw, Carel van Mander. De straat ligt dicht bij het centrum van Heemskerk en biedt een breed scala aan huizen voor mensen die op zoek zijn naar een plek om zich te vestigen. In dit artikel kijken we naar de geschiedenis van Carel van Manderstraat, de voorzieningen in de buurt, de levensomstandigheden en de bereikbaarheid van de straat.

Geschiedenis van Carel van Manderstraat

Carel van Manderstraat is ontstaan in de jaren 60 van de vorige eeuw. De straat is vernoemd naar de Nederlandse schilder, schrijver en dichter Carel van Mander. De straat ligt in een historische buurt in Heemskerk en heeft een rijke geschiedenis.

Voorzieningen in de buurt van Carel van Manderstraat

Carel van Manderstraat ligt in de buurt van verschillende voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer. Hierdoor is het een ideale plek voor mensen met een gezin.

Scholen in de buurt van Carel van Manderstraat

Er zijn verschillende scholen in de buurt van Carel van Manderstraat, waaronder Molenweidtje en De Kariboe. Deze scholen zijn populair bij gezinnen in de buurt en bieden uitstekende onderwijsfaciliteiten.

Winkels in de buurt van Carel van Manderstraat

Er zijn verschillende winkels in de buurt van Carel van Manderstraat, waaronder een supermarkt en diverse kleine winkels. Hierdoor is het gemakkelijk om dagelijkse boodschappen te doen.

Openbaar vervoer in de buurt van Carel van Manderstraat

Carel van Manderstraat is dichtbij het station van Heemskerk gelegen. Hierdoor is het gemakkelijk om met het openbaar vervoer te reizen van en naar de straat. Er rijden regelmatig bussen en treinen vanuit het station.

Bereikbaarheid van Carel van Manderstraat

Carel van Manderstraat is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De straat ligt dicht bij de A9 en is gemakkelijk te bereiken vanuit nabijgelegen steden zoals Haarlem en Amsterdam. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die door de straat rijden.

Levensomstandigheden in Carel van Manderstraat

Mensen die in Carel van Manderstraat wonen, beschrijven de buurt als rustig en vriendelijk. De meeste huizen zijn geschikt voor gezinnen en bieden voldoende ruimte. De buurt heeft een hoge levensstandaard en de bewoners zijn over het algemeen tevreden met hun leefomgeving.

Woningmarkt in Carel van Manderstraat

De woningmarkt in Carel van Manderstraat is relatief stabiel. Huizen zijn gemiddeld geprijsd en er zijn veel huizen beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een plek om te wonen. Er zijn verschillende soorten huizen beschikbaar, waaronder appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande huizen.

De gemeenschap van Carel van Manderstraat

Carel van Manderstraat heeft een actieve gemeenschap van bewoners. Er worden regelmatig buurtactiviteiten georganiseerd, zoals wijkfeesten en buurtbarbecues. Bewoners zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.

Carel van Manderstraat 59 Heemskerk

Carel van Manderstraat 59 is een huis in de buurt van het centrum van Heemskerk. Het huis is geschikt voor gezinnen en biedt voldoende ruimte. Het is een goed onderhouden huis waarin mensen comfortabel kunnen wonen.

Carel van Manderstraat 57 Heemskerk

Carel van Manderstraat 57 is een huis dat onlangs is gerenoveerd. Het biedt voldoende ruimte en is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ruime woning. Het huis is populair vanwege de locatie en de kwaliteit van de renovatie.

Carel van Manderstraat 70

Carel van Manderstraat 70 is een vrijstaand huis met voldoende ruimte voor een groot gezin. Het huis heeft een grote achtertuin en biedt veel privacy. Het is een populaire woning in de buurt.

Carel van Manderstraat, Hengelo

Carel van Manderstraat is niet alleen te vinden in Heemskerk, maar ook in Hengelo. De straat in Hengelo heeft een vergelijkbare uitstraling als de straat in Heemskerk.

Carel van Manderstraat 33 Heemskerk

Carel van Manderstraat 33 is een rijtjeshuis in de buurt van het centrum van Heemskerk. Het biedt voldoende ruimte voor een klein gezin en is goed onderhouden. Het huis is populair vanwege de locatie en de prijs-kwaliteitverhouding.

Conclusie

Al met al is Carel van Manderstraat een plek waar mensen graag wonen. Het biedt een goede locatie, uitstekende voorzieningen en voldoende ruimte voor gezinnen. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een rijtjeshuis of een vrijstaand huis, Carel van Manderstraat heeft voor elk wat wils.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Carel van Manderstraat?

Carel van Manderstraat is vernoemd naar de Nederlandse schilder, schrijver en dichter Carel van Mander. De straat ligt in een historische buurt in Heemskerk en is ontstaan in de jaren 60 van de vorige eeuw.

2. Waar ligt Carel van Manderstraat?

Carel van Manderstraat ligt in Heemskerk, een stad in de provincie Noord-Holland in Nederland. Er is ook een Carel van Manderstraat in Hengelo.

3. Wat zijn de voorzieningen in de buurt van Carel van Manderstraat?

Carel van Manderstraat ligt dicht bij verschillende voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer.

4. Zijn er huizen beschikbaar in Carel van Manderstraat?

Ja, er zijn verschillende huizen beschikbaar in Carel van Manderstraat. Er zijn verschillende soorten huizen beschikbaar, waaronder appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande huizen.

5. Wat zijn de levensomstandigheden in Carel van Manderstraat?

Mensen die in Carel van Manderstraat wonen beschrijven de buurt als rustig en vriendelijk. De meeste huizen zijn geschikt voor gezinnen en bieden voldoende ruimte. De buurt heeft een hoge levensstandaard en de bewoners zijn over het algemeen tevreden met hun leefomgeving.

Keywords searched by users: carel van manderstraat heemskerk carel van manderstraat 59 heemskerk, carel van manderstraat 57 heemskerk, carel van manderstraat 70, carel van manderstraat, hengelo, carel van manderstraat 33 heemskerk

Categories: Top 37 carel van manderstraat heemskerk

Woningbrand op de Carel van Manderstraat in Heemskerk | 07/05/2018

See more here: smartekvn.com

carel van manderstraat 59 heemskerk

Carel van Manderstraat 59, gelegen in de stad Heemskerk in Nederland, is een van de populaire gebieden waar mensen graag willen wonen. De straat is genoemd naar Carel van Mander, een zestiende-eeuwse Nederlandse auteur en schilder.

Met zijn unieke locatie en talrijke nabijgelegen voorzieningen is Carel van Manderstraat 59 een geweldige plek om te wonen en te genieten van het dagelijkse leven.

De buurt

De buurt van Carel van Manderstraat 59 is zeer gewild bij zowel jonge professionals als gezinnen die op zoek zijn naar een unieke omgeving om thuis te noemen. De omgeving is een van de meest dichte gebieden van Heemskerk en het biedt vele nabijgelegen voorzieningen. Er zijn veel groene zones en parken, waaronder het Heemskerkse Bos en het Noordwest Ziekenhuis. Bovendien zijn diverse universiteiten en scholen binnen een straal van enkele kilometers.

Een andere geweldige aspect van de Carel van Manderstraat 59 is dat het een zeer veilige buurt is. Met de vele gezinnen die er wonen, heeft het een hoge sociale controle. Bovendien zijn er talrijke politie-agenten die geregeld buurtbeheer doen.

Transport

Carel van Manderstraat 59 is gewoonweg perfect gelegen in termen van transportmogelijkheden. Voor automobilisten biedt het een gemakkelijke toegang tot de snelwegen A9 en A22. De afstand naar het centrum van Amsterdam is ongeveer 30 kilometer. Bovendien heeft Heemskerk goed ontwikkelde bus- en treinnetwerken, wat betekent dat de lokale omgeving en de grotere regio eenvoudig te bereiken zijn. Treinen rijden elk kwartier van Heemskerk naar Beverwijk en Castricum / Alkmaar in de ene richting en naar Haarlem en Amsterdam Centraal aan de andere kant.

Winkelen & Restaurants

In de buurt van Carel van Manderstraat 59 bevinden zich tal van winkels en restaurants waar u kunt genieten van uw vrije tijd. Er zijn diverse lokale markten die tegen betaalbare prijzen verse ingrediënten verkopen. Voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerder aanbod, is Winkelcentrum Breedweer dichtbij waar grote supermarkten, kledingwinkels, een drogist en diverse restaurants te vinden zijn. In de buurt vindt u de culinaire culturele hotspots in de vorm van de La Porta Nel Saleneto, Tapas bar Centraal and as well as Cafe Van Ouds .

Recreatie

Er zijn tal van mogelijkheden voor recreatie in de buurt van Carel van Manderstraat 59. Er zijn een aantal groene zones en parken, waaronder het Heemskerkse Bos en het park van Marquette. Voor sportliefhebbers zijn er verschillende opties om uit te kiezen: van rijscholen tot dansscholen. Voor kinderen is er Kinderboerderij Dierenrijk met allerlei dieren.

FAQ over Carel van Manderstraat 59, Heemskerk

1. Zijn er veel scholen in de buurt?

Ja, er zijn talrijke basisscholen, middelbare scholen en verschillende universiteiten in de buurt.

2. Wat is de gemiddelde huurprijs van een woning in Carel van Manderstraat 59?

De huurprijzen variëren, afhankelijk van huurperiode, woning en andere factoren.

3. Is het gemakkelijk om werk te vinden in de buurt?

Ja, met veel economische bedrijven, supermarkten and cafe’s is het vinden van werk redelijk goed te doen.

4. Is het een veilige buurt?

Ja, de buurt van Carel van Manderstraat 59 biedt een veilige omgeving met een hoge mate van sociale controle en geregeld buurtbeheer.

5. Op welke manieren kun je woonruimte vinden in Carel van Manderstraat 59?

Je kunt het via online platforms vinden of je kunt naar het plaatselijke makelaar gaan die je kan helpen bij het vinden van een woning op basis van jouw vereisten.

carel van manderstraat 57 heemskerk

Carel van Manderstraat 57 in Heemskerk, Nederland is a beautiful residential neighborhood that offers all the amenities and facilities for an elegant and comfortable living. The area is perfect for families, couples, and retirees who want to enjoy a peaceful and relaxed lifestyle.

The Carel van Manderstraat 57 neighborhood, in particular, is known for its quiet and green surroundings, making it an ideal place for those who enjoy the outdoors. It is located in the province of North Holland and has a population of over 40,000 inhabitants. The town’s central location makes it easy to reach the nearby cities of Alkmaar, Haarlem, and Amsterdam.

Carel van Manderstraat 57 features high-quality houses with spacious gardens and parking spaces. The homes are designed to offer comfort and convenience to the residents. The houses are also equipped with modern facilities such as central heating, double glazing, and energy-efficient insulation. The neighborhood boasts of plenty of green spaces including walking and biking trails and parks that are perfect for leisurely strolls and picnics.

There are several shopping centers in the neighborhood, including the Heemskerk Shopping Center, that offer a range of products and services. The area also boasts several restaurants, cafes, and entertainment options that cater to every taste.

The public transportation system in Carel van Manderstraat 57 is excellent, with frequent bus services to nearby cities. Commuters also have easy access to trains that can take them to neighboring towns and cities. The neighborhood is also close to several major highways that provide easy access to surrounding areas, making it an ideal place to live for those who frequently travel.

Carel van Manderstraat 57 is popular for its family-friendly atmosphere and the excellent schools in the area. There are several primary and secondary schools in the neighborhood that provide high-quality education to children. Parents can choose from public and private schools, each with a unique ethos and teaching methodology.

FAQs about Carel van Manderstraat 57

Q: What is the cost of living in Carel van Manderstraat 57?

A: Carel van Manderstraat 57 is an upscale neighborhood with high-quality housing and excellent amenities. The cost of living in the area is on the higher side but is worth the investment for the quality of life it offers.

Q: Is the neighborhood safe?

A: Yes, Carel van Manderstraat 57 is a safe neighborhood with a low crime rate. The area is monitored by the local police, and residents are vigilant and cooperative in maintaining a secure environment.

Q: What are the recreational options in the neighborhood?

A: Carel van Manderstraat 57 has plenty of recreational options that cater to every interest. The area has several parks and green spaces, biking trails, sports complexes, and cultural centers that offer a range of activities for all ages.

Q: Are there public transportation options available in the area?

A: Yes, the neighborhood has excellent public transportation options. There are frequent bus services to nearby cities, and trains are also available to take residents to neighboring towns and cities. Commuters who drive can access major highways that connect to nearby areas.

Q: What schools are available in the neighborhood?

A: The Carel van Manderstraat 57 neighborhood boasts several primary and secondary schools, both public and private, that offer high-quality education. The schools have a range of teaching methodologies, catering to every learning style, and offer extracurricular activities and sports programs.

Q: What shopping options are available in the area?

A: Carel van Manderstraat 57 has several shopping centers that offer a range of retail outlets, from department stores to specialty shops. The area also has a farmers market that offers fresh produce and handmade items.

Q: What healthcare facilities are available in the neighborhood?

A: The neighborhood has several healthcare facilities, including general practitioners, dentists, and specialists. There are also hospitals and clinics in nearby cities that residents can access for more complex procedures.

Conclusion

Carel van Manderstraat 57 in Heemskerk, Nederland is an excellent neighborhood that offers high-quality living options for families, couples, and retirees. The area’s green and quiet surroundings, excellent schools, shopping centers, and recreational options make it an ideal place to settle down. Residents enjoy easy access to public transportation options, making commuting to other parts of the province and surrounding areas straightforward. The area is also safe and monitored by the local police, ensuring a secure and peaceful environment. All in all, Carel van Manderstraat 57 provides an excellent quality of life that residents can enjoy for years to come.

Images related to the topic carel van manderstraat heemskerk

Woningbrand op de Carel van Manderstraat in Heemskerk | 07/05/2018
Woningbrand op de Carel van Manderstraat in Heemskerk | 07/05/2018

Article link: carel van manderstraat heemskerk.

Learn more about the topic carel van manderstraat heemskerk.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *