Skip to content
Trang chủ » Carel van Bylandtlaan 16 in Den Haag: de ideale locatie voor jouw nieuwe woning – Klik nu voor meer informatie!

Carel van Bylandtlaan 16 in Den Haag: de ideale locatie voor jouw nieuwe woning – Klik nu voor meer informatie!

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

carel van bylandtlaan 16 den haag

Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag is een indrukwekkend woonhuis gelegen in het hart van Den Haag. Het pand is omringd door bomen en heeft een statige uitstraling. Het is een van de vele prachtige huizen die deel uitmaken van de karakteristieke buurt in de omgeving van het Vredespaleis.

De locatie en geschiedenis van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag is gelegen in de internationale zone van Den Haag, een gebied waar veel ambassades, ministeries en internationale organisaties zijn gevestigd. Het pand is vernoemd naar Carel van Bylandt, een militair die leefde in de 18e eeuw. De laan waar het pand zich bevindt is ook naar hem vernoemd.

Het pand aan de Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag werd gebouwd in 1910 en is ontworpen door de architect P.J. Houtzagers. Het pand is gebouwd in de stijl van de Haagse School, een stijlbeweging die vooral in Den Haag en omstreken populair was aan het begin van de 20e eeuw. Het pand heeft een indrukwekkende gevel met erkers, reliëfs en mooie versieringen.

De architectuur en bouwstijl van het pand aan Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

Het pand aan de Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag is gebouwd in de stijl van de Haagse School. Deze stijlbeweging kenmerkt zich door het gebruik van baksteen, houtsnijwerk, dakpannen en mooie versieringen. Ook het pand aan de Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag heeft deze kenmerken. Het pand is opgetrokken uit baksteen en heeft een karakteristieke uitstraling.

De gevel van het pand heeft erkers en reliëfs. Ook zijn er mooie details in de gevel verwerkt, zoals sierlijke ornamenten. Het dak van het pand heeft dakpannen en een karakteristieke daklijn. Het pand heeft een imposante uitstraling en is een voorbeeld van de prachtige architectuur die in Den Haag te vinden is.

De huidige bewoners van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

De huidige bewoners van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag zijn niet bekend. Het pand is een beschermd rijksmonument, dat betekent dat er speciale regels gelden voor eventuele veranderingen aan het pand. Het is een geliefd pand onder liefhebbers van bijzondere architectuur en staat bekend als een van de mooiste huizen in Den Haag.

De buurt en omgeving van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

De buurt rondom Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag is bekend vanwege zijn karakteristieke uitstraling en omgeving. Het pand ligt vlakbij het Vredespaleis, een prachtig gebouw dat ook een belangrijke functie heeft in de internationale politiek. Ook zijn er veel ambassades en ministeries gevestigd in de buurt.

In de omgeving van het pand zijn veel groene parken te vinden. Zo ligt het Westbroekpark op loopafstand, een groot park met mooie waterpartijen en een rozentuin. In de buurt zijn ook veel goede restaurants en cafés te vinden.

Voorzieningen en attracties in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

In de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag zijn veel goede voorzieningen en attracties te vinden. Zo is het Gemeentemuseum op loopafstand, een prachtig museum met een grote collectie moderne kunst en mode.

Ook het Museon en het Omniversum zijn bijzondere musea in de buurt. Het Museon heeft tentoonstellingen over wetenschap en cultuur, terwijl het Omniversum een groot scherm heeft waarop 3D-films worden getoond.

Winkelen en recreëren in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

In de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag zijn veel goede winkels te vinden. Zo is er de Frederik Hendriklaan, ook wel bekend als ‘De Fred’, een straat die bekend staat om zijn leuke winkels. Ook zijn er in de buurt veel goede restaurants en cafés te vinden.

Voor recreatie is het Westbroekpark een aanrader. Dit park heeft mooie waterpartijen en een rozentuin en is de perfecte plek om te genieten van de natuur.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer rondom Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand ligt op loopafstand van verschillende tramhaltes en busstations. Ook is er een treinstation in de buurt, Station Den Haag Centraal.

Met de auto is het pand goed bereikbaar via de A12 en de A4. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt.

Toekomstige ontwikkelingen en plannen voor Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag

Voor zover bekend zijn er geen toekomstige ontwikkelingen of plannen voor Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag. Het pand is een beschermd rijksmonument en valt onder de speciale regelingen die daarbij horen. Het is een geliefd pand onder liefhebbers van bijzondere architectuur en zal naar verwachting zijn karakteristieke uitstraling behouden.

Carel van Bylandtlaan 30, Carel van Bylandtlaan 23, Carel van Bylandtlaan 5, Carel van Bylandtlaan Shell en Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag zijn allemaal gelegen in dezelfde buurt en hebben dezelfde karakteristieke uitstraling. Het zijn allemaal mooie voorbeelden van de prachtige architectuur die in Den Haag te vinden is.

FAQs

Wat is de geschiedenis van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag?

Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag werd gebouwd in 1910 en is ontworpen door de architect P.J. Houtzagers. Het pand is gebouwd in de stijl van de Haagse School, een stijlbeweging die vooral in Den Haag en omstreken populair was aan het begin van de 20e eeuw. Het is vernoemd naar Carel van Bylandt, een militair die leefde in de 18e eeuw.

Wie zijn de huidige bewoners van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag?

De huidige bewoners van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag zijn niet bekend. Het pand is een beschermd rijksmonument, dat betekent dat er speciale regels gelden voor eventuele veranderingen aan het pand.

Wat is er te doen in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag?

In de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag zijn veel goede voorzieningen en attracties te vinden. Zo is het Gemeentemuseum op loopafstand, een prachtig museum met een grote collectie moderne kunst en mode. Ook het Museon en Omniversum zijn bijzondere musea in de buurt. Voor recreatie is het Westbroekpark een aanrader. Dit park heeft mooie waterpartijen en een rozentuin en is de perfecte plek om te genieten van de natuur.

Hoe is Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag bereikbaar met het openbaar vervoer?

Carel van Bylandtlaan 16 Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand ligt op loopafstand van verschillende tramhaltes en busstations. Ook is er een treinstation in de buurt, Station Den Haag Centraal.

Keywords searched by users: carel van bylandtlaan 16 den haag carel van bylandtlaan 30, carel van bylandtlaan 23, carel van bylandtlaan 5, carel van bylandtlaan shell

Categories: Top 94 carel van bylandtlaan 16 den haag

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

See more here: smartekvn.com

carel van bylandtlaan 30

Carel van Bylandtlaan 30 is een prachtig pand gelegen in de gewilde wijk Duinoord in Den Haag, Nederland. Het is een statig gebouw dat in 1904 werd gebouwd en sindsdien vele renovaties heeft ondergaan om de bewoners van alle moderne gemakken te voorzien. Het gebouw heeft acht verdiepingen en biedt onderdak aan zesentwintig appartementen.

Het appartementencomplex is een van de meest gewilde locaties in Den Haag, vanwege de centrale ligging en het ruime aanbod van voorzieningen in de buurt. Het ligt nabij diverse winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen en is uitstekend verbonden met de rest van de stad. Dit gebouw is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar de luxe van een stedelijke omgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Het gebouw zelf is in 2013 volledig gerenoveerd en biedt nu moderne faciliteiten zoals een lift, camerabewaking en een gezamenlijke fietsenstalling. De appartementen zijn uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf zoals centrale verwarming, dubbele beglazing en een keuken met inbouwapparatuur. De grootte van de appartementen varieert tussen de 70 en 160 vierkante meter en beschikken elk over minstens één balkon.

Het appartementencomplex is gunstig gelegen nabij het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Het ligt op loopafstand van het Statenkwartier en het World Forum Convention Centre en is gemakkelijk bereikbaar met de bus of tram. Het gebouw ligt op 25 minuten afstand van de internationale luchthaven Schiphol en op 10 minuten afstand van het Centraal Station van Den Haag.

FAQs

Wat zijn de voorzieningen in de buurt?

Het appartementencomplex ligt dicht bij verschillende voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten. Er zijn verschillende parken, waaronder het Gemeentemuseum Den Haag, het Westbroekpark en het Museon.

Zijn de appartementen goed geïsoleerd?

Ja, alle appartementen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Dit zorgt voor extra comfort en bespaart energie.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Helaas is er geen eigen parkeergelegenheid beschikbaar voor de bewoners van Carel van Bylandtlaan 30. Parkeren kan op de openbare weg, echter de beschikbaarheid van parkeerplaatsen kan wel mogelijk een uitdaging zijn.

Zijn er gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende gemeenschappelijke faciliteiten beschikbaar voor de bewoners, waaronder een centrale fietsenstalling en berging. Ook zijn er gezamenlijke was- en droogruimtes.

Wat is de huurprijs van een appartement in Carel van Bylandtlaan 30?

De huurprijs van de appartementen varieert afhankelijk van de grootte en locatie in het gebouw. Prijzen starten rond de 1400 euro per maand en kunnen oplopen tot meer dan 3000 euro per maand, afhankelijk van het appartement.

Zijn er verbouwingen gepland voor Carel van Bylandtlaan 30?

Er zijn momenteel geen verbouwingen gepland voor het appartementencomplex.

Conclusie

Carel van Bylandtlaan 30 is een prachtig gerenoveerd appartementencomplex, gelegen in de gewilde wijk Duinoord in Den Haag. Het gebouw biedt moderne faciliteiten en is uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. De appartementen zijn ruim en voorzien van een balkon en bieden de bewoners een gemakkelijke toegang tot diverse toplocaties in Den Haag. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op de openbare weg en gemeenschappelijke faciliteiten zoals fietsenstalling, berging en wasruimtes zijn beschikbaar voor alle bewoners. Al met al is Carel van Bylandtlaan 30 de ideale plek voor mensen die willen wonen in een luxe omgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

carel van bylandtlaan 23

Carel van Bylandtlaan 23 is een prestigieuze locatie gelegen in het hart van de stad Den Haag. Het is een bijzonder pittoreske buurt, die bekend staat om zijn karakteristieke huizen en de prachtige groene omgeving.

Het huis zelf heeft vele unieke kenmerken die het onderscheiden van andere huizen in de buurt. Het is een prachtige, vrijstaande woning en heeft een grote tuin. Het huis biedt ook een prachtig uitzicht op het bosrijke groen. Het heeft een klassieke bouwstijl, met een fraai gedetailleerde gevel en verschillende zuilen. Deze elementen versterken de majestueuze karakter van het huis.

Het huis is gebouwd in 1924 en heeft de afgelopen jaren diverse renovaties ondergaan. Het is voorzien van de nieuwste technologieën om de woning duurzamer te maken, waaronder zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie en dubbel glas. Het interieur van het huis is onlangs ook volledig gerenoveerd, waardoor het moderner is geworden maar ook mooie aspecten van het originele ontwerp heeft behouden.

De grootte van het huis is een van de meest kenmerkende aspecten van Carel van Bylandtlaan 23. Het heeft een oppervlakte van meer dan 400 vierkante meter en biedt ook een mooi uitzicht op de tuin. Het huis heeft in totaal zes slaapkamers en vijf badkamers. Het is ook voorzien van een sauna en een gym, die perfect zijn om te gebruiken na een lange dag werken.

In termen van locatie biedt Carel van Bylandtlaan 23 de beste toegang tot alle belangrijke plaatsen in Den Haag. Het is gelegen in de buurt van belangrijke wegen en snelwegen en op loopafstand van verschillende openbaar vervoersmiddelen. Het huis ligt ook op enkele minuten afstand van diverse winkels, restaurants, musea en andere recreatieve voorzieningen.

FAQs voor Carel van Bylandtlaan 23:

1. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het huis?

Het huis is gebouwd in 1924 en heeft een klassieke bouwstijl met een fraai gedetailleerde gevel en verschillende zuilen. Het heeft een oppervlakte van meer dan 400 vierkante meter en biedt ook een mooi uitzicht op de tuin. Het heeft in totaal zes slaapkamers en vijf badkamers, een sauna en een gym.

2. Welke technologieën zijn geïntegreerd in het huis?

Het huis is voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie en dubbel glas. Het interieur van het huis is onlangs ook volledig gerenoveerd, waardoor het moderner is geworden maar ook veel mooie aspecten van het originele ontwerp heeft behouden.

3. Hoe is de locatie van het huis?

Het huis biedt gemakkelijke toegang tot alle belangrijke plaatsen in Den Haag. Het is gelegen in de buurt van belangrijke wegen en snelwegen en op loopafstand van verschillende openbaar vervoersmiddelen. Het huis ligt op enkele minuten afstand van diverse winkels, restaurants, musea en andere recreatieve voorzieningen.

4. Hoe zit het met de prijs van het huis?

Het huis is momenteel te koop voor een vraagprijs van € 3.500.000, -.

5. Wat is er speciaal aan het interieur van het huis?

Het huis heeft een modern interieur, met prachtige klassieke elementen die zijn behouden uit het oorspronkelijke ontwerp. De woning beschikt over grote en functionele kamers met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

6. Hoe is de buurt waar het huis gelegen is?

De buurt rond Carel van Bylandtlaan 23 is bekend om zijn karakteristieke huizen en prachtige groene omgeving. De buurt is ook gevuld met verschillende voorzieningen, zoals uitstekende restaurants, winkels en diverse musea. Er is ook een nabijgelegen park, het Haagse Bos, waar je kunt genieten van een wandeling of picknick in de zomer.

7. Wat zijn de belangrijkste voordelen van het kopen van dit huis?

Het huis is een uitstekend voorbeeld van een prestigieuze woning in Den Haag, die prestigieus en ruim is en beschikt over de nieuwste technologie om het huis duurzamer te maken. Het heeft een perfecte locatie die gemakkelijke toegang biedt tot alle belangrijke plaatsen in Den Haag en beschikt over een modern interieur, met prachtige klassieke elementen.

8. Wat zou de potentiele koper moeten weten over onderhoudskosten van het huis?

De kosten van het onderhoud van het huis zijn relatief hoog omdat het een groot en opmerkelijk huis is. Potentiële kopers moeten rekening houden met kosten voor tuinonderhoud, schoonmakers, reparaties en verzekeringen.

9. Is het huis geschikt voor gezinnen?

Ja, het huis is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een stijlvol, ruim en modern huis. Het huis beschikt over zes slaapkamers en vijf badkamers, evenals een sauna en een gym voor gebruik na een lange dag werken. Bovendien is de buurt kindvriendelijk, met verschillende nabijgelegen scholen en speeltuinen.

In conclusie is Carel van Bylandtlaan 23 een bijzonder aantrekkelijk pand met een indrukwekkend ontwerp, moderne faciliteiten en een uitstekende locatie in het hart van Den Haag. Het is perfect geschikt voor gezinnen of professionals die op zoek zijn naar een woning die hen de ruimte, het comfort en de stijl biedt die ze verdienen. Als je op zoek bent naar een woning die uniek en bijzonder is, dan is Carel van Bylandtlaan 23 zeker een eenvoudige beslissing om te bekijken en overwegen.

carel van bylandtlaan 5

Carel van Bylandtlaan 5 is a luxurious apartment located in one of the most beautiful neighborhoods in the Netherlands. This stunning apartment offers comfort, space, and modern amenities to its residents. The apartment is located in the prestigious Statenkwartier district in The Hague, which is home to some of the most impressive landmarks in the area, including the Peace Palace and the Vredespaleis.

The apartment is situated in a beautiful residential area and is surrounded by lush greenery, making it a perfect place to live for those who love to be close to nature. The building, which was built in 2002, has been designed to offer a seamless blend of traditional Dutch architecture with modern elements, making it a perfect place for both aesthetes and those who love modern interiors.

The apartment boasts a spacious living room that is bathed in natural light and offers a tranquil setting that is perfect for unwinding after a long day. The space is beautifully crafted and offers comfortable furnishings which make it perfect for relaxing moments with friends and family. Additionally, the room features a state-of-the-art entertainment system that includes a large screen television and DVD player, making it perfect for movie nights.

The apartment also features a fully equipped kitchen that is perfect for both preparing delicious meals and hosting entertaining events. The kitchen is fitted with high-end appliances such as a dishwasher, refrigerator, microwave, and oven, making it easy to whip up your favorite dishes. Additionally, the apartment has a cozy dining area that can accommodate up to four people, making it perfect for family dinners or intimate meals.

The bedroom is a tranquil oasis that has been designed to offer the ultimate relaxation experience. The room features a large bed with comfortable bedding and ample closet space, making it easy to store your personal belongings. Additionally, the room is fitted with large windows that offer stunning views of the surrounding scenery, making it a perfect place to indulge in some quiet time.

The bathroom is a spa-like retreat that features modern amenities such as a deep-soaking tub, shower, and his and hers sinks. The space is beautifully designed and features elegant lighting fixtures and high-quality materials that give it a luxurious ambiance.

Apart from the luxurious interiors, the apartment also features some external amenities that further enhance the living experience. The building has a lovely reception area where residents can relax and chat with neighbors. Additionally, the building has a secure elevator and parking garage, offering tailor-made security measures for residents. The building also features a large shared rooftop terrace that can be used for entertaining guests or simply soaking up some sun.

FAQs section:

Q: How big is the apartment?
A: The apartment is a spacious one-bedroom unit that measures approximately 69 square meters.

Q: What is the monthly rent for the apartment?
A: The rent for the apartment is €2,250 per month.

Q: Are there any additional costs to be paid in addition to the rent?
A: Yes, there may be some additional costs such as utilities, service charges, and council tax. These costs may vary depending on the usage.

Q: Is the apartment furnished?
A: Yes, the apartment is fully furnished with high-quality fittings and furnishings.

Q: Are pets allowed in the apartment?
A: No, pets are not allowed in the apartment.

Q: Is there a parking spot available in the building?
A: Yes, there is a secure parking garage available in the building for residents.

Q: Is the apartment accessible by wheelchair?
A: Yes, the apartment is accessible by wheelchair and the building features a secure elevator.

Q: What is the minimum lease period for the apartment?
A: The minimum lease period is six months. However, longer lease periods are also available.

Q: Is the apartment close to public transport?
A: Yes, the apartment is located in a desirable neighborhood with easy access to public transport. There are several bus and tram stops located within walking distance from the apartment.

Carel van Bylandtlaan 5 is a luxurious apartment that offers the perfect setting for those who relish the finer things in life. The apartment is located in a beautiful neighborhood that is perfect for those who love nature and appreciate modern design. With state-of-the-art finishes and modern amenities, this apartment is a perfect choice for individuals looking for a comfortable and luxurious lifestyle.

Images related to the topic carel van bylandtlaan 16 den haag

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague
Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

Article link: carel van bylandtlaan 16 den haag.

Learn more about the topic carel van bylandtlaan 16 den haag.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *