Skip to content
Trang chủ » Carel van Bylandtlaan 16 – Ontdek de Prachtige Woning in Den Haag met CTR-klik-element!

Carel van Bylandtlaan 16 – Ontdek de Prachtige Woning in Den Haag met CTR-klik-element!

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague

Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag, is een prachtig pand met een rijke geschiedenis in een van de meest trendy wijken van de stad. Het pand kijkt uit op het groene Van Stolkpark en biedt instant privacy voor de bewoners. Dit artikel onderzoekt de locatie en omgeving van Carel van Bylandtlaan 16, de geschiedenis ervan, de architectuur van het pand, de functies ervan in het verleden, de huidige bewoners, de vlakbijgeleven voorzieningen rondom het pand, het openbaar vervoer naar het pand, en de waarde en huizenprijzen van het pand.

Adres van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Het adres van dit prachtige pand is Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag, in Nederland. De wijk waarin het zich bevindt is Van Stolkpark. Het pand heeft een strategische ligging, op slechts tien minuten afstand van het centrum van Den Haag en op korte afstand van belangrijke snelwegen.

De locatie en omgeving van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag, is een pand dat zich in een rustige wijk bevindt, dicht bij het groen en op korte afstand van alle grote stadvoorzieningen. Het pand kijkt uit op het groen van het Van Stolkpark, dat zich uitstrekt over 10 hectare. Wandelend in het park, kun je genieten van de prachtige bomen, meren, watereenden en verschillende soorten vogels. Het park is een leuke plek om te picknicken, te joggen of een wandeling te maken met je hond.

Op tien minuten fietsafstand van Carel van Bylandtlaan 16 hebt u toegang tot het centrum van Den Haag, waar u tal van voorzieningen kunt vinden, zoals de Koninklijke Schouwburg, het Mauritshuis Museum, de beroemde winkelstraat de Grote Marktstraat en de haven.

De geschiedenis van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Carel van Bylandtlaan 16 dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Toen was het pand het hoofdkwartier van Royal Dutch Shell in Den Haag. In de jaren vijftig werd het pand verkocht aan een Nederlandse familie, die toestemming kreeg om een ​​deel van het pand om te bouwen tot kantoren en appartementen. In 1990 werd het pand opnieuw gerenoveerd en omgezet in een residentieel pand, dat momenteel bewoond wordt door verschillende huishoudens.

De architectuur van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Het pand heeft een unieke architectuur die typisch is voor de jaren twintig van de vorige eeuw. Het pand is gebouwd in een Art Deco-stijl en heeft betonnen balken en pilaren die zorgen voor een architectonisch kenmerk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het pand is uitgerust met grote ramen die zorgen voor natuurlijk licht en frisse lucht.

De functie van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR in het verleden

Carel van Bylandtlaan 16 was ooit het hoofdkantoor van Royal Dutch Shell in Den Haag. Het gebouw werd gebruikt als kantoorruimte en was de locatie van verschillende belangrijke vergaderingen en discussies van het bedrijf. Het pand werd ook gebruikt als residentie voor enkele van de belangrijkste hoofden van Shell.

De huidige functie van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Het pand heeft momenteel een residentiële functie en wordt bewoond door verschillende gezinnen. De appartementen zijn allemaal gerenoveerd en hebben moderne apparatuur en voorzieningen. De ruimte is zeer licht en luchtig, wat het zeer aangenaam maakt om in te wonen.

De bewoners en gebruikers van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Het pand is eigendom van verschillende individuen, waaronder enkele ondernemers en professionals die in Den Haag werken. De huurders van de appartementen zijn jonge professionals en gezinnen.

De vlakbijgelegen voorzieningen rondom Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag ligt in een zeer aantrekkelijk deel van de stad. Er zijn veel winkels, restaurants en bars op loopafstand. Een van de grote voordelen van de locatie is de nabijheid van het Gemeentemuseum Den Haag. Dit museum heeft een rijke collectie van beroemde Nederlandse kunstenaars, zoals Johannes Vermeer en Piet Mondriaan.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer naar Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 24 en 28 stoppen in de buurt van het pand en bieden eenvoudige toegang tot de rest van de stad. Er zijn ook tramlijnen in de buurt die je naar andere delen van Den Haag brengen.

De waarde en huizenprijzen van Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag

De prijzen van woningen in het Van Stolkpark variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand, de locatie en de staat van het pand. Gemiddeld kosten woningen in deze buurt ongeveer 3,5 miljoen euro. De huizenprijzen in deze buurt zijn de afgelopen jaren constant gestegen, waardoor de wijk een populaire bestemming is voor mensen die willen investeren in onroerend goed.

FAQs

1. Wie was de oorspronkelijke eigenaar van Carel van Bylandtlaan 16?

Carel van Bylandtlaan 16 was oorspronkelijk het hoofdkantoor van Royal Dutch Shell.

2. Wat zijn enkele van de voorzieningen in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16?

In de buurt van Carel van Bylandtlaan 16 zijn er tal van winkels, restaurants en bars, evenals het Gemeentemuseum Den Haag en verschillende parken.

3. Hoe bereik ik Carel van Bylandtlaan 16?

Carel van Bylandtlaan 16 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 24 en 28 stoppen in de buurt van het pand en er zijn ook tramlijnen in de buurt.

Keywords searched by users: carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague the netherlands, shell the hague address, shell the hague office, den haag, shell office locations, shell plc, shell head office email address, royal dutch shell

Categories: Top 71 carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

See more here: smartekvn.com

carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague the netherlands

Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag, Nederland – Een prachtig adres in het hartje van Den Haag, een stad die beroemd is om zijn koninklijke charme. Carel van Bylandtlaan is gelegen in het historische centrum van de stad en is een van de meest bekende adressen van Nederland. Deze indrukwekkende laan heeft een lange, rijke geschiedenis en is geliefd om zijn prachtige architectuur, prachtige gebouwen, groene landschap en boeiende cultuur. Het spreekt voor zich dat dit adres de interesse heeft gewekt van mensen van over de hele wereld, die op zoek zijn naar de ultieme stedelijke ervaring in Den Haag.

Het is gemakkelijk om verliefd te worden op Carel van Bylandtlaan. Het is omringd door prachtige gebouwen, gezellige straatjes en bruisende pleinen die bekend staan om hun gastronomische restaurants, gezellige cafés, high-end winkels en vele culturele bezienswaardigheden. De straat is ook in de nabijheid van de beroemde Vrede-paleis, dat het Internationaal Gerechtshof herbergt. Dit is een unieke kans om de eerste hand te zien hoe internationaal recht wordt gevormd en hoe juridische kwesties in de praktijk worden gebracht. Voor de fijnproevers is er ook de Haagse Kunstkring, dat tal van activiteiten organiseert voor degenen die zich willen verdiepen in de rijke kunstgeschiedenis van de stad.

Het meest opvallende kenmerk van Carel van Bylandtlaan is zijn prachtige architectuur en geschiedenis. Deze laan is vernoemd naar Jonkheer Carel van Bylandt, een Nederlandse militaire officier die deelnam aan veel belangrijke veldslagen. Het gebied werd in de late 19e en vroege 20e eeuw ontwikkeld en was bedoeld voor de upper-class inwoners van Den Haag. Veel van de oorspronkelijke herenhuizen van de laan zijn nog steeds bewaard gebleven en zijn nu in gebruik door bedrijven en organisaties die hun hoofdkantoor hier hebben gevestigd. De huizen hier zijn zelfs beschermd onder het nationale monumentenrecht, wat betekent dat hun unieke charme en bouwstijl voor altijd behouden blijft.

Carel van Bylandtlaan is ook een uitstekende locatie voor expats en zakenmensen. Door de nabijheid van het centrum van Den Haag is dit adres een van de meest gewilde locaties voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte of een vestiging in Nederland. Er zijn tal van kantoren en dienstverlenende bedrijven in de buurt en veel plaatsen zijn tevoet bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is Carel van Bylandtlaan uitstekend te bereiken.

Als u overweegt om te verhuizen naar Carel van Bylandtlaan, zijn hier enkele veelgestelde vragen die u zullen helpen bij het maken van uw beslissing:

1. Wat voor soort woningen zijn er beschikbaar op Carel van Bylandtlaan?
Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar op Carel van Bylandtlaan, waaronder statige herenhuizen en prachtige appartementen. Veel van de huizen hier behoren tot het nationale monumentenrecht, wat betekent dat u kunt genieten van hun mooie architectuur en stijlvolle decor.

2. Hoe ver is Carel van Bylandtlaan van het stadscentrum?
Carel van Bylandtlaan ligt in het hart van Den Haag, dus het stadscentrum is gemakkelijk te voet of met het openbaar vervoer te bereiken.

3. Is het veilig om op Carel van Bylandtlaan te wonen?
Ja, Carel van Bylandtlaan wordt beschouwd als een veilige buurt en heeft een lage criminaliteitsgraad.

4. Welke voorzieningen zijn beschikbaar op Carel van Bylandtlaan?
Het is genieten van alles wat de stad te bieden heeft, van goede restaurants, winkels tot culturele activiteiten.

5. Is Carel van Bylandtlaan geschikt voor expats en zakenmensen?
Ja, Carel van Bylandtlaan is een populaire bestemming voor zakenmensen en expats vanwege de nabijheid van zakendistricten en het openbaar vervoer.

Conclusie

Carel van Bylandtlaan is een van de meest begeerde locaties in Den Haag, een stad die bekend staat om zijn charme, geschiedenis en rijke cultuur. Dankzij de uitstekende ligging, prachtige architectuur en vele voorzieningen is dit adres een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stedelijke levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle accommodatie, een kantoorruimte of gewoon wilt genieten van alles wat de stad te bieden heeft, Carel van Bylandtlaan biedt u alle faciliteiten waar u naar op zoek bent. Met zijn fantastische locatie, rijke geschiedenis en charmante stadsmidden, is dit adres gewoonweg onweerstaanbaar.

shell the hague address

Shell begon zijn reis in 1907 toen het bedrijf een kantoor opende in Den Haag. Shell Nederland heeft in de loop der jaren een sterke positie opgebouwd in de petroleum- en gasindustrie in het land. Het hoofdkantoor van Shell Nederland bevindt zich aan Carel van Bylandtlaan 30 in Den Haag. Het kantoor is gevestigd in een modern gebouw uit 1999 en biedt onderdak aan meer dan 1700 werknemers.

Shell The Hague Address

Carel van Bylandtlaan 30
2596 HR Den Haag, Nederland

Het hoofdkantoor van Shell Nederland ligt in de residentiële wijk Benoordenhout van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De dichtstbijzijnde tramhalte is Van Alkemadelaan, op slechts vijf minuten lopen van het kantoor, de bus haltes zijn ook dichtbij. Als u met de auto arriveert, biedt Shell The Hague voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Het moderne gebouw van Shell in Den Haag voldoet aan de hoogste milieunormen. Het is duurzaam gebouwd met zonne-energie en beschikt over een energieopslagsysteem, waardoor het evenredig bijdraagt aan een betere en schonere wereld. Hoewel de meeste mensen Shell kennen als een bedrijf dat olie en gas produceert, is het bedrijf in werkelijkheid veel meer dan dat. Het bedrijf ontwikkelt en produceert al langere tijd biobrandstoffen, hernieuwbare energie en elektrische oplaadpunten.

Shell heeft ook een betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in Den Haag. Het bedrijf ondersteunt lokale projecten zoals educatieve coachingprogramma’s, projecten gericht op armoedebestrijding en initiatieven gericht op een betere toekomst voor kinderen.

Frequently Asked Questions

1. Hoe kan ik contact opnemen met Shell The Hague?

U kunt contact opnemen door te bellen naar 070-377 9111. Als u vragen heeft, kunt u ook terecht bij de klantenservice van Shell Nederland via 0800-2051. Het hoofdkantoor van Shell Nederland is gevestigd aan Carel van Bylandtlaan 30 in Den Haag.

2. Kan ik Shell The Hague bezoeken als toerist?

Nee, Shell The Hague is geen toeristische attractie en wordt niet bezocht door het grote publiek. Het kantoor is alleen toegankelijk voor medewerkers en bezoekers die een zakelijke afspraak hebben.

3. Is er parkeergelegenheid bij Shell The Hague?

Ja, Shell The Hague heeft voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Er is een ruime parkeerplaats voor auto’s en fietsen.

4. Welk openbaar vervoer kan ik nemen om naar Shell The Hague te reizen?

Shell The Hague is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte is Van Alkemadelaan en de dichtstbijzijnde bushalte is Raamweg. Vanaf de tramhalte loop je in vijf minuten naar het Shell-kantoor.

5. Wat doet Shell The Hague precies?

Shell The Hague is het hoofdkantoor van Shell Nederland. Het bedrijf richt zich op de productie van olie, gas en andere energiebronnen, zoals hernieuwbare energie, biobrandstoffen en elektrische oplaadpunten. Het hoofdkantoor van Shell in Den Haag heeft een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en ondersteunt lokale projecten.

6. Welke duurzame activiteiten heeft Shell The Hague?

Het Shell-kantoor in Den Haag is duurzaam gebouwd en voldoet aan de hoogste milieunormen. Het gebouw is uitgerust met zonne-energie en energieopslagsystemen om een gelijke bijdrage te leveren aan een betere en schonere wereld.

7. Heeft Shell The Hague een betrokkenheid bij de gemeenschap?

Ja, Shell heeft een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en ondersteunt lokale projecten, zoals educatieve coachingprogramma’s, initiatieven gericht op armoedebestrijding en initiatieven gericht op een beter toekomst voor kinderen.

8. Wat kan ik verwachten tijdens mijn bezoek aan Shell The Hague?

Als u naar het Shell-kantoor in Den Haag gaat, zult u een modern gebouw zien dat voldoet aan de hoogste milieunormen. Het personeel bij Shell The Hague is zeer professioneel en vriendelijk. Het kantoor is goed geregeld en van alle gemakken voorzien. Bezoekers kunnen zich verheugen op een efficiënte en aangename ervaring.

Conclusie

Het hoofdkantoor van Shell Nederland bevindt zich aan Carel van Bylandtlaan 30 in Den Haag. Hoewel het bedrijf voornamelijk bekend is vanwege de productie van olie en gas, is Shell Nederland ook betrokken bij de ontwikkeling van hernieuwbare energie, biobrandstoffen en elektrische oplaadpunten. Met een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en een gebouw dat voldoet aan de hoogste milieunormen, onderstreept Shell The Hague de inzet voor duurzaamheid en een betere toekomst. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Hoewel toeristen het kantoor niet kunnen bezoeken, kunnen zakenpartners en anderen die op afspraak komen zich verheugen op een efficiënte en aangename ervaring.

Images related to the topic carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague
Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

Article link: carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague.

Learn more about the topic carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *