Skip to content
Trang chủ » Carel van Bylandtlaan 16: Jouw Nieuwe Thuis in Den Haag! – Klik hier voor meer informatie

Carel van Bylandtlaan 16: Jouw Nieuwe Thuis in Den Haag! – Klik hier voor meer informatie

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

carel van bylandtlaan 16 2596 hr den haag

Carel van Bylandtlaan 16 in Den Haag is een prachtig pand met een rijke geschiedenis en bijzondere architectuur. Het pand is gelegen in een van de mooiste en meest gewilde wijken van Den Haag. Het is een plek waar historie en moderne luxe samenkomen en waar bewoners kunnen genieten van alle voorzieningen in de omgeving. In dit artikel geven we algemene informatie over Carel van Bylandtlaan 16, bespreken we de geschiedenis en architectuur van het gebouw, de mogelijkheden van wonen op deze locatie, de voorzieningen en faciliteiten in de buurt, het gebied rondom de Carel van Bylandtlaan, de bereikbaarheid van het pand en de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden in de buurt.

Algemene informatie over Carel van Bylandtlaan 16

Adres: Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag, Netherlands

Carel van Bylandtlaan 16 is een exclusief appartementencomplex in Den Haag. Het gebouw heeft 25 luxe en ruime appartementen en is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde, comfortabele levensstijl. Het pand biedt bewoners een spectaculair uitzicht en is gelegen in een prachtige groene omgeving, maar toch dichtbij het centrum van de stad.

Geschiedenis van Carel van Bylandtlaan 16

Carel van Bylandtlaan 16 is gelegen in een gebied dat ooit bekend stond als de “Parkbuurt”. Deze buurt werd ontwikkeld in de late 19e eeuw en was bedoeld voor de welgestelde bewoners van Den Haag. Het gebied werd ook wel het “Witte Dorp” genoemd vanwege de witte huizen die er stonden.

Het pand zelf is gebouwd in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Het was ooit de residentie van Jonkheer P.G.C. van Nispen tot Sevenaer. Na de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw eigendom van Shell. Het gebouw is sindsdien gerenoveerd en getransformeerd tot een luxueus appartementencomplex.

Architectuur en ontwerp van het gebouw

Carel van Bylandtlaan 16 is een architectonisch hoogtepunt in Den Haag. Het gebouw is ontworpen door de Haagse architect Marius van Beek en heeft een bijzondere Art Deco-stijl. Het gebouw valt op door zijn ronde erkers en de grote glazen ramen. Het is gebouwd met hoogwaardige materialen en de afwerking is van zeer goede kwaliteit.

Het interieur van de appartementen is net zo indrukwekkend als het exterieur. De appartementen zijn ruim opgezet en afgewerkt met luxe materialen, zoals marmeren vloeren en hoge plafonds.

Wonen op Carel van Bylandtlaan 16

Wonen op Carel van Bylandtlaan 16 betekent wonen in het hart van Den Haag, omgeven door luxe en comfort. Het is een exclusieve en rustige locatie waar alle faciliteiten die u nodig heeft binnen handbereik zijn. Alle appartementen zijn ruim en bieden de bewoners alles wat ze nodig hebben om te genieten van een luxe levensstijl.

De appartementen variëren in grootte van 200 m2 tot meer dan 400 m2. De appartementen hebben allemaal ruime woonkamers, keukens van hoge kwaliteit en een of meerdere slaapkamers. De badkamers zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen en de nieuwste voorzieningen.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt

Carel van Bylandtlaan 16 ligt in een van de meest gewilde wijken van Den Haag en biedt bewoners alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik.

– Winkelen: De buurt biedt een scala aan winkels, boetieks en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Hudson’s Bay.
– Restaurants: Er zijn veel restaurants in de buurt zoals het restaurant “Alexander”, dat bekend staat om zijn culinaire hoogstandjes.
– Cultuur: Er zijn veel culturele bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Gemeentemuseum, dat een unieke collectie moderne kunst herbergt.
– Groen: Het pand is omgeven door groen, met het Haagse Bos op korte afstand en het strand van Scheveningen slechts een paar kilometer verderop.

Het gebied rondom Carel van Bylandtlaan 16

De buurt van Carel van Bylandtlaan 16 in Den Haag is een van de mooiste en meest exclusieve in de stad.

– Het Haagse Bos: Het Haagse Bos is een prachtig park op loopafstand van Carel van Bylandtlaan 16. Het park heeft veel wandelpaden, vijvers en een kleine speeltuin voor kinderen.
– Kloosterkerk: De Kloosterkerk ligt op loopafstand van Carel van Bylandtlaan 16. Deze kerk is een prachtig gebouw en een belangrijk monument in de stad.
– Paleis Noordeinde: Het Paleis Noordeinde is een belangrijk monument en de werkkamer van de Koning is hier gevestigd. Het paleis is op korte afstand van Carel van Bylandtlaan 16.

Bereikbaarheid van Carel van Bylandtlaan 16

Carel van Bylandtlaan 16 is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De A12 is gemakkelijk te bereiken en biedt een goede verbinding met andere delen van het land. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld, met tramlijnen 9 en 17 die op loopafstand van het pand stoppen.

Belangrijke monumenten en bezienswaardigheden in de buurt

Er zijn veel belangrijke monumenten en bezienswaardigheden in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16. Enkele van de belangrijkste zijn:

– Het Peace Palace: Het Vredespaleis is een prachtig gebouw en een van de belangrijkste juridische instellingen ter wereld. Het paleis ligt op minder dan 5 kilometer van Carel van Bylandtlaan 16.
– Binnenhof: Het Binnenhof is het politieke centrum van Nederland en ligt op minder dan 3 kilometer afstand van Carel van Bylandtlaan 16.
– Gemeentemuseum: Het Gemeentemuseum is een van de belangrijkste musea van Den Haag en ligt op korte afstand van Carel van Bylandtlaan 16. Het heeft een uitgebreide collectie moderne kunst.

FAQs

Wat is het adres van Carel van Bylandtlaan 16?

Het adres van Carel van Bylandtlaan 16 is 2596 HR Den Haag, Netherlands.

Wat is Shell The Hague Address?

Shell The Hague is gevestigd aan Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag.

Wat is Shell Headquarters Address?

Het hoofdkantoor van Shell is gevestigd in Londen, UK. Het adres is Shell Centre, London SE1 7NA, United Kingdom.

Wat is het Shell Head Office Email Address?

Het emailadres van het hoofdkantoor van Shell is info@shell.com.

Wat is er te doen in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16?

Er is veel te doen en te zien in de buurt van Carel van Bylandtlaan 16, zoals winkelen, dineren, wandelen in het park, een bezoek aan een museum brengen of het verkennen van de historische monumenten van de stad.

Conclusie

Carel van Bylandtlaan 16 in Den Haag is een exclusief pand met een rijke geschiedenis en bijzondere architectuur. Het gebouw biedt bewoners alle comfort en luxe die ze nodig hebben om te genieten van een hoogwaardige levensstijl. De locatie is ideaal, omgeven door groen en dichtbij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een plek om te wonen of te werken, Carel van Bylandtlaan 16 is een uitstekende keuze.

Keywords searched by users: carel van bylandtlaan 16 2596 hr den haag carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague the netherlands, shell the hague address, shell headquarters address, shell head office email address

Categories: Top 70 carel van bylandtlaan 16 2596 hr den haag

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

Wie is de eigenaar van Shell?

Miljoenen mensen over de hele wereld kennen Shell. Het bedrijf is een van de grootste oliemaatschappijen ter wereld, met activiteiten in meer dan 70 landen. Maar wie is eigenlijk de eigenaar van dit bedrijf?

Shell is een Brits-Nederlands bedrijf, wat betekent dat het verspreid is over twee landen. Het hoofdkantoor van Shell staat in Den Haag, Nederland, terwijl het beursnoteringen heeft in Amsterdam en Londen. Het was oorspronkelijk opgericht in 1907 als “Royal Dutch Shell” en werd opgericht door de fusie van Royal Dutch Petroleum Company en de Shell Transport and Trading Company Limited, beide bedrijven hadden belangen in de olie-industrie.

Vandaag de dag is Royal Dutch Shell een van de meest geavanceerde oliemaatschappijen ter wereld, met een breed scala aan activiteiten, waaronder exploratie, productie, raffinage, marketing en de verkoop van olie en gas. Het bedrijf is betrokken bij allerlei projecten, van de ontwikkeling van offshore olie- en gasvelden tot de productie van biobrandstoffen.

Maar wie is nu eigenlijk de eigenaar van Shell? In dit artikel gaan we dieper in op deze vraag en kijken we naar hoe Shell werkt als een bedrijf.

Wie is de eigenaar van Shell?

Shell is een beursgenoteerd bedrijf, wat betekent dat het eigendom is van zijn aandeelhouders. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld en kan dus door iedereen worden gekocht. Dit betekent dat er in principe geen enkele “eigenaar” van Shell is, in de zin van een enkele persoon of entiteit die alle aandelen bezit.

In plaats daarvan zijn de aandelen van Shell gelijkmatig verdeeld over duizenden verschillende individuen en organisaties over de hele wereld. Elk van deze personen of entiteiten bezit een bepaald percentage van de totale uitstaande aandelen van Shell, wat hun aandeelhouder maakt.

Als gevolg hiervan is het dus moeilijk om te zeggen wie exact de “eigenaar” van Shell is. In plaats daarvan kan het meer nuttig zijn om te kijken naar wie de grootste aandeelhouders van het bedrijf zijn.

De grootste aandeelhouders van Shell

Als we kijken naar de grootste aandeelhouders van Shell, kunnen we een duidelijker beeld krijgen van wie het bedrijf bezit.

Volgens de meest recente gegevens vanaf juni 2021, is de grootste aandeelhouder van Shell een bedrijf genaamd BlackRock. BlackRock is een Amerikaans beleggingsfonds en had in juni 2021 een belang van 6,39% in Shell.

Andere grote aandeelhouders van Shell zijn onder meer The Vanguard Group (5,34%), Norges Bank Investment Management (3,20%), Schroders (2,67%) en Capital Group Companies (1,74%).

Het is belangrijk om op te merken dat deze gegevens constant veranderen. Aandeelhouders kopen en verkopen voortdurend aandelen, wat betekent dat de percentages van de grootste aandeelhouders van Shell van maand tot maand kunnen fluctueren.

Hoe werkt Shell als bedrijf?

Shell is een enorme organisatie met ongeveer 86.000 werknemers wereldwijd. Het bedrijf werkt in veel verschillende sectoren binnen de olie- en gasindustrie, waaronder exploratie, productie en raffinage. Het heeft ook een groot retailnetwerk van tankstations over de hele wereld en is betrokken bij projecten voor hernieuwbare energie, zoals wind- en zonne-energie.

Als een beursgenoteerd bedrijf, is Shell verplicht om periodieke financiële rapporten te publiceren die hun prestaties en winstgevendheid weergeven. Het bedrijf heeft ook een raad van bestuur die toezicht houdt op de activiteiten van het bedrijf en beslissingen neemt over belangrijke kwesties zoals acquisities en investeringen.

Omdat Shell een belangrijk internationaal bedrijf is, wordt het ook stevig gereguleerd door overheden over de hele wereld. Het bedrijf moet zich houden aan belangrijke milieuwetgeving en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat hun activiteiten geen nadelige gevolgen hebben voor mens en milieu.

FAQs

Q: Wie heeft het bedrijf Shell opgericht?

A: Shell is opgericht in 1907 door de fusie van Royal Dutch Petroleum Company en de Shell Transport and Trading Company Limited.

Q: Waar is het hoofdkantoor van Shell gevestigd?

A: Het hoofdkantoor van Shell staat in Den Haag, Nederland.

Q: In hoeveel landen is Shell actief?

A: Shell is actief in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Q: Wie is de grootste aandeelhouder van Shell?

A: De grootste aandeelhouder van Shell is BlackRock, een Amerikaans beleggingsfonds.

Q: Hoeveel werknemers heeft Shell wereldwijd?

A: Shell heeft ongeveer 86.000 werknemers wereldwijd.

Q: Wat voor soort activiteiten is Shell betrokken bij?

A: Shell is betrokken bij activiteiten zoals exploratie, productie en raffinage van olie en gas, verkoop van brandstof, en de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie.

Conclusie

Shell is een van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld en is een belangrijke speler in allerlei sectoren van de energie-industrie. Als een beursgenoteerd bedrijf, wordt het eigendom van Shell verdeeld over duizenden aandeelhouders over de hele wereld, wat betekent dat er geen enkele persoon of entiteit is die “eigenaar” van het bedrijf kan worden genoemd. In plaats daarvan is het zinvol om te kijken naar de grootste aandeelhouders van het bedrijf om te zien wie het bedrijf bezit.

Wie heeft de meeste aandelen van Shell?

Wie heeft de meeste aandelen van Shell?

Shell is een van de grootste olie- en gasbedrijven ter wereld en heeft een enorme invloed op de wereldeconomie. Maar wie heeft nu eigenlijk de meeste aandelen van Shell? In dit artikel gaan we dieper in op deze vraag en zullen we enige context bieden om een beter inzicht te krijgen in de aandelenstructuur van Shell.

De grootste aandeelhouders van Shell

De grootste aandeelhouders van Shell zijn de institutionele beleggers, die naar schatting ongeveer 80% van de totale aandelen van Shell bezitten. Dit zijn onder meer pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, beleggingsfondsen en andere grote investeringsmaatschappijen. Enkele van de grootste namen onder de institutionele beleggers die aandelen hebben in Shell zijn BlackRock, Vanguard, State Street Global Advisors en Fidelity.

Daarnaast bezitten ook enkele individuele beleggers aandelen in Shell. Dit zijn voornamelijk beleggers die op de lange termijn denken en hun aandelen beschouwen als een stabiele investering. Het totale aantal individuele beleggers dat aandelen heeft in Shell is echter relatief klein in vergelijking met de institutionele beleggers. Het is ook belangrijk op te merken dat de grote oliemaatschappijen, zoals ExxonMobil, Chevron en BP, geen significante aandelenbezitters zijn van Shell.

De aandelenstructuur van Shell

Shell heeft twee soorten aandelen: gewone aandelen en preferente aandelen. De gewone aandelen zijn verreweg de meest verhandelde aandelen van Shell en geven de aandeelhouders stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders. De preferente aandelen geven daarentegen geen stemrecht, maar hebben in plaats daarvan een voorkeursbehandeling bij de dividenduitkeringen.

Er zijn momenteel ongeveer 8,2 miljard uitstaande gewone aandelen van Shell en ongeveer 670 miljoen uitstaande preferente aandelen. Deze aandelen zijn op verschillende beurzen verhandelbaar, waaronder de London Stock Exchange, Euronext Amsterdam en de New York Stock Exchange.

Veelgestelde vragen

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over de aandelen van Shell.

1. Hoe kan ik aandelen kopen van Shell?

Aandelen van Shell kunnen worden gekocht via een online broker of via een financieel adviseur. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat u investeert in de aandelen van Shell of enig ander aandeel. Het is ook belangrijk om te diversifiëren en te investeren in een breed scala van beleggingsmogelijkheden.

2. Wat is het dividendrendement van Shell?

Het dividendrendement van Shell varieert van jaar tot jaar, afhankelijk van de winstgevendheid van het bedrijf en andere factoren. Het dividendrendement wordt berekend door het jaarlijkse dividend per aandeel te delen door de huidige aandelenkoers. Op het moment van schrijven was het dividendrendement van Shell ongeveer 3,7%.

3. Wat zijn de risico’s van het bezitten van aandelen van Shell?

Zoals bij elke belegging zijn er risico’s verbonden aan het bezitten van aandelen van Shell. Deze risico’s kunnen te wijten zijn aan veranderingen in de markt, veranderingen in regelgeving, geopolitieke gebeurtenissen, natuurrampen en andere factoren die de olie- en gasindustrie kunnen beïnvloeden. Het is belangrijk om te begrijpen dat aandelenbeleggingen risico’s met zich meebrengen en dat aandelenprijzen kunnen dalen of stijgen.

4. Hoe verhoudt de aandelenkoers van Shell zich tot concurrenten?

De aandelenkoers van Shell is vergelijkbaar met die van andere grote olie- en gasbedrijven, zoals ExxonMobil, Chevron en BP. De prestaties van elke onderneming en de bijbehorende aandelenkoers worden beïnvloed door verschillende factoren en trends in de markt. Bovendien wordt de prestatie van Shell op de lange termijn vaak bepaald door de winstgevendheid van het bedrijf, de financiële gezondheid en de capaciteit van het management om innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen in de olie- en gasindustrie.

Conclusie

De grootste aandeelhouders van Shell zijn institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en andere grote investeringsmaatschappijen. Er zijn ook enkele individuele beleggers die aandelen van Shell bezitten. Shell heeft een aandelenstructuur met gewone aandelen en preferente aandelen. De gewone aandelen hebben stemrecht, terwijl de preferente aandelen een voorkeursbehandeling krijgen bij de dividenduitkeringen. Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen voordat u belegt in de aandelen van Shell en om een brede portefeuille van beleggingen te hebben om te diversifiëren.

See more here: smartekvn.com

carel van bylandtlaan 16 2596 hr the hague the netherlands

Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR The Hague, Netherlands: Een Unieke Woonervaring

Carel van Bylandtlaan 16 in het mooie centrum van Den Haag is een prachtig en bijzonder wooncomplex. Dit historische herenhuis is gebouwd in 1924 en is sindsdien gerestaureerd en gemoderniseerd. Wat ooit een statig huis was, is nu een geweldige plek om te wonen met moderne voorzieningen en een unieke charme.

Beschrijving van Carel van Bylandtlaan 16

Het pand aan de Carel van Bylandtlaan 16 beschikt over 16 appartementen, 5 garages en 9 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De appartementen variëren in grootte van 45m² tot 140m² en zijn allemaal volledig gerenoveerd en gestoffeerd. Elk appartement heeft een uniek karakter en zijn voorzien van moderne apparatuur en luxe afwerkingen.

De locatie van het gebouw is uitstekend. Het is gelegen in een zeer gewilde buurt in Den Haag, dicht bij verschillende internationale organisaties en ambassades. Het is ook dicht bij het Gemeentemuseum, diverse theaters, restaurants en winkelstraten. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, met een tramhalte op loopafstand.

De gemeenschappelijke ruimtes van Carel van Bylandtlaan 16 zijn zorgvuldig gerestaureerd en voorzien van prachtige details, zoals ornamenten en een marmeren trap. De tuin van het complex is verzorgd en biedt een rustige plek om van de natuur te genieten.

FAQs over Carel van Bylandtlaan 16

1. Hoeveel kost het om te wonen in Carel van Bylandtlaan 16?

De huurprijzen variëren van €1.050,- tot €3.500,- per maand, afhankelijk van de grootte en het type appartement.

2. Zijn er extra kosten?

Ja, er zijn extra kosten voor gas, water, elektriciteit en internet. De kosten zijn afhankelijk van het verbruik en worden apart in rekening gebracht.

3. Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw.

4. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, er zijn vijf garages en negen parkeerplaatsen beschikbaar. De kosten zijn €150,- per maand voor een garage en €100,- per maand voor een parkeerplaats.

5. Is het gebouw rolstoeltoegankelijk?

Ja, het gebouw heeft een lift en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

6. Zijn de appartementen gemeubileerd?

De appartementen zijn niet gemeubileerd.

7. Wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over het huren van een appartement?

U kunt contact opnemen met de verhuurder voor meer informatie en beschikbaarheid van appartementen.

8. Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn is één kalendermaand.

9. Zijn er gemeenschappelijke voorzieningen?

Het gebouw heeft een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een tuin. Het heeft ook een elektronisch beveiligingssysteem.

10. Mag ik het gebouw bezoeken voordat ik een appartement huur?

Ja, u kunt contact opnemen met de verhuurder om een bezoek te regelen.

Conclusie

Carel van Bylandtlaan 16 biedt een unieke woonervaring in het hart van Den Haag. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van moderne voorzieningen, terwijl het zijn historische charme heeft behouden. De locatie is ideaal voor mensen die willen leven in een rustige omgeving, maar toch dicht bij het bruisende centrum van de stad willen zijn. De appartementen zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn voorzien van luxe afwerkingen en slimme ontwerpen. Contact opnemen met de verhuurder kan u helpen informatie te krijgen over de beschikbare appartementen, huurprijzen en andere vragen die u heeft over het gebouw.

Als je op zoek bent naar een luxe en historische plek om te wonen in het hart van Den Haag, dan is Carel van Bylandtlaan 16 de perfecte keuze.

shell the hague address

De Shell-hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag, Nederland. Het gebouw staat bekend als het Shell Centre en het is het internationale hoofdkantoor van Royal Dutch Shell, één van de grootste oliemaatschappijen ter wereld. Het adres van het Shell kantoor in Den Haag is Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag, Nederland.

Het Shell Centre gebouw bestaat uit twee torens: de toren ‘A’ heeft 33 verdiepingen en de toren ‘B’ heeft 45 verdiepingen. De hoogte van toren ‘B’ is 150 meter, waardoor het één van de hoogste gebouwen in Den Haag is. De torens zijn gebouwd in de jaren zeventig en bieden kantoorruimte aan meer dan 2.000 Shell-medewerkers.

Naast het Shell Centre bevindt zich het Shell Technology Centre Amsterdam (STCA), dat gespecialiseerde technische diensten levert aan Shell-bedrijven over de hele wereld. STCA biedt expertise op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, chemie, energie, biotechnologie en geofysica. Het adres van STCA is Grasweg 31, 1031 HW Amsterdam, Nederland.

Het Shell-gebouw in Den Haag is strategisch gelegen in de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het gebouw ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de snelweg A12 en is ook bereikbaar met de tramlijnen 9 en 17 vanaf het centraal station van Den Haag.

Het Shell Centre-gebouw is niet alleen een plek voor werk, maar ook voor cultuur en kunst. Het gebouw huisvest een groot aantal kunstwerken die door de jaren heen zijn verzameld door Royal Dutch Shell. Het grootste kunstwerk is de sculptuur ‘Sfera con Sfera’ van de Italiaanse beeldhouwer Arnaldo Pomodoro, dat zich bevindt in de tuin van het gebouw.

FAQs

1. Kan ik het Shell-hoofdkantoor bezoeken?

Het Shell-hoofdkantoor is geen openbare attractie en heeft geen faciliteiten voor bezoekers. Alleen medewerkers en bezoekers met een afspraak hebben toegang tot het gebouw.

2. Is er parkeergelegenheid bij het Shell-gebouw?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein van het gebouw. Bezoekers moeten zich registreren bij de beveiligingsbalie om toegang te krijgen tot het parkeerterrein.

3. Hoe kan ik contact opnemen met Shell?

Voor algemene vragen en verzoeken om informatie, kunt u contact opnemen met de Shell-klantenservice via de website van Shell. Voor specifieke vragen over producten en diensten kunt u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende afdeling van Shell.

4. Heeft Shell banen beschikbaar in Den Haag?

Ja, Shell heeft regelmatig vacatures beschikbaar in Den Haag. U kunt de website van Shell raadplegen voor actuele vacatures en sollicitatie-informatie.

5. Wat voor soort werk doet Shell in het Shell Technology Centre Amsterdam?

Het Shell Technology Centre Amsterdam (STCA) biedt technische diensten aan Shell-bedrijven wereldwijd op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, chemie, energie, biotechnologie en geofysica. STCA is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe technologieën om duurzaamheid te bevorderen en klimaatverandering tegen te gaan.

6. Welke kunstwerken zijn te vinden in het Shell-hoofdkantoor?

Het Shell-hoofdkantoor herbergt een uitgebreide kunstcollectie, met onder meer werken van kunstenaars zoals Henry Moore, Graham Sutherland, Victor Vasarely en Pablo Picasso. Het meest opvallende kunstwerk is het beeldhouwwerk ‘Sfera con Sfera’ van Arnaldo Pomodoro, dat zich bevindt in de tuin van het gebouw.

7. Is het Shell-hoofdkantoor duurzaam?

Ja, Shell heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid bij al haar activiteiten. Het Shell-hoofdkantoor in Den Haag is bijvoorbeeld uitgerust met energiezuinige verlichting en klimaatbeheersingssystemen, en het gebouw maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen.

In conclusie, het Shell-hoofdkantoor in Den Haag is het internationale centrum van één van de grootste oliemaatschappijen ter wereld. Het gebouw biedt werkruimte aan meer dan 2.000 Shell-medewerkers en heeft een unieke en uitgebreide kunstcollectie. Het Shell Technology Centre Amsterdam, een gespecialiseerd technisch dienstencentrum, bevindt zich ook in Nederland. Het Shell-hoofdkantoor is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en biedt parkeergelegenheid voor bezoekers. Shell heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen in al haar activiteiten.

Images related to the topic carel van bylandtlaan 16 2596 hr den haag

Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague
Henk Visch, De Draadloper, Carel van Bylandtlaan, The Hague

Article link: carel van bylandtlaan 16 2596 hr den haag.

Learn more about the topic carel van bylandtlaan 16 2596 hr den haag.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *