Skip to content
Trang chủ » Carel Reinierszkade 197 Den Haag: Ontdek onze verborgen parel in het hartje van de stad!

Carel Reinierszkade 197 Den Haag: Ontdek onze verborgen parel in het hartje van de stad!

Documentaire Prettig uiteinde, Den Haag 1985

carel reinierszkade 197 den haag

Carel Reinierszkade 197 is een straat waar menig Hagenaar wellicht nog nooit van gehoord heeft, maar toch heeft deze straat veel te bieden. Gelegen in het populaire stadsdeel Bezuidenhout, biedt de Carel Reinierszkade vele voorzieningen in de buurt en uitstekende bereikbaarheid. In dit artikel gaan we dieper in op de locatie, geschiedenis, kenmerken, woningen, huurprijzen, voorzieningen, bereikbaarheid, parkeren en toekomstplannen van Carel Reinierszkade 197.

De locatie van Carel Reinierszkade 197 in Den Haag

Carel Reinierszkade 197 is een straat in het stadsdeel Bezuidenhout in Den Haag. Bezuidenhout ligt tussen het centrum van Den Haag en de snelwegen A12 en A44. Het is een populaire woonwijk vanwege zijn strategische ligging ten opzichte van het centrum en de internationale zone. Het is een rustige wijk met groene straten en veel voorzieningen.

Geschiedenis van Carel Reinierszkade 197

Carel Reinierszkade is vernoemd naar de Nederlandse politicus Carel Reiniersz (1854-1934). In 1902 werd het eerste deel van de straat gebouwd. Het was een rustige straat met voornamelijk woonhuizen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van Bezuidenhout verwoest door een bombardement. Na de oorlog is de wijk opnieuw opgebouwd en uitgebreid. Carel Reinierszkade 197 is een van de nieuwbouwwoningen die na de oorlog zijn gebouwd.

Kenmerken van het gebouw aan Carel Reinierszkade 197

Carel Reinierszkade 197 is een bijzonder gebouw. Het pand is gebouwd in de jaren 50 van de vorige eeuw en heeft een typische uitstraling van die tijd. Het gebouw bestaat uit verschillende verdiepingen en heeft balkons en grote raampartijen aan de voorkant. De woningen zijn ruim opgezet en hebben veel lichtinval door de grote ramen. Het appartementencomplex is goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling.

Woningen in Carel Reinierszkade 197

Het appartementencomplex aan de Carel Reinierszkade 197 bestaat uit verschillende soorten woningen. Er zijn maisonnettes en appartementen met één, twee of drie slaapkamers. De woningen zijn ruim opgezet en hebben veel natuurlijk lichtinval. De keukens en badkamers zijn van alle gemakken voorzien en de appartementen hebben veel opbergruimte. De meeste appartementen hebben een balkon of terras waar men kan genieten van de buitenlucht.

Huurprijzen van woningen in Carel Reinierszkade 197

De huurprijzen van de woningen in Carel Reinierszkade 197 liggen gemiddeld rond de €1000 per maand voor een appartement met één slaapkamer. Voor een appartement met twee slaapkamers is de huurprijs gemiddeld rond de €1500 per maand. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van het appartement en de locatie in het gebouw. De huurprijzen liggen in lijn met de huurprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

Voorzieningen in de buurt van Carel Reinierszkade 197

Carel Reinierszkade 197 ligt in de populaire wijk Bezuidenhout in Den Haag. De wijk heeft veel voorzieningen in de buurt. Zo zijn er verschillende supermarkten, (internationale) restaurants, cafés en sportverenigingen in de buurt. Ook zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven te vinden. Voorzieningen als het Haagse Bos, het Centraal Station en het winkelgebied de Theresiastraat zijn op loopafstand van Carel Reinierszkade 197 te vinden.

De bereikbaarheid van Carel Reinierszkade 197

Carel Reinierszkade 197 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Tram 6 en bus 24 stoppen in de nabije omgeving van de straat. Het Centraal Station is op loopafstand van de straat te vinden, waardoor het aansluit op de treinverbindingen in de omgeving. Met de auto is de A12 binnen enkele minuten bereikbaar.

Parkeren bij Carel Reinierszkade 197

Parkeren bij Carel Reinierszkade 197 kan een uitdaging zijn. Het gebied valt onder vergunningparkeren en er zijn parkeervergunningen nodig om te mogen parkeren in de straat. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Den Haag.

De buurt van Carel Reinierszkade 197

Carel Reinierszkade 197 ligt in de populaire wijk Bezuidenhout. De wijk heeft een rustige uitstraling en is geliefd onder gezinnen en young professionals. Bezuidenhout is een wijk waar menig Hagenaar trots op is. Het heeft mooie groene straten en veel voorzieningen in de buurt. Er is altijd iets te doen in de wijk, van sportactiviteiten tot gezellige markten en festivals.

Toekomstplannen voor Carel Reinierszkade 197

Er zijn momenteel geen grote toekomstplannen voor Carel Reinierszkade 197 bekend. Wel is er in de buurt van Carel Reinierszkade 197 een nieuw project gestart: de herontwikkeling van het voormalige ministerie van Justitie aan de Turfmarkt. Dit project zal de buurt nog aantrekkelijker maken en zorgen voor meer voorzieningen in de buurt.

FAQs

Carel Reinierszkade PsyQ
Op Carel Reinierszkade is er een vestiging van PsyQ gevestigd, een aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Hier kunnen mensen terecht voor diverse behandelingen en therapieën.

Parkeren Carel Reinierszkade Den Haag
Parkeren in Carel Reinierszkade kan een uitdaging zijn. Het gebied valt onder vergunningparkeren en er zijn parkeervergunningen nodig om te mogen parkeren in de straat. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Den Haag.

Carel Reinierszkade Funda
De woningen aan Carel Reinierszkade zijn te vinden op Funda, de grootste huizensite van Nederland.

Carel Reinierszkade 177
Carel Reinierszkade 177 is een woning in dezelfde straat als Carel Reinierszkade 197.

IMH Den Haag
Op de Platinaweg in Bezuidenhout is het IMH (Infant Mental Health) centrum gevestigd. Hier worden ouders en kinderen behandeld bij psychische en ontwikkelingsproblemen.

Youz locaties Den Haag
Youz is een organisatie die hulp biedt aan jongeren met psychische problemen. In Den Haag zijn er meerdere locaties te vinden, waaronder aan de Bezuidenhoutseweg.

Youz Den Haag
Youz is een organisatie die hulp biedt aan jongeren met psychische problemen.

Psycholoog jongvolwassenen Den Haag
Jongvolwassenen kunnen voor psychologische hulp terecht bij verschillende organisaties in Den Haag, zoals Youz en PsyQ.

Keywords searched by users: carel reinierszkade 197 den haag carel reinierszkade psyq, parkeren carel reinierszkade den haag, carel reinierszkade funda, carel reinierszkade 177, imh den haag, youz locaties den haag, youz den haag, psycholoog jongvolwassenen den haag

Categories: Top 68 carel reinierszkade 197 den haag

Documentaire Prettig uiteinde, Den Haag 1985

See more here: smartekvn.com

carel reinierszkade psyq

Carel Reinierszkade PsyQ: Een toonaangevende plek voor geestelijke gezondheidszorg

Carel Reinierszkade, gelegen in Den Haag, is een straat die bekend staat om zijn rustige en schilderachtige omgeving en architectuur uit de jaren ’30. Het is ook de locatie van Carel Reinierszkade PsyQ, een toonaangevende plek voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland.

Psychische aandoeningen kunnen variëren van milde tot ernstige gevallen en sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden beïnvloeden. Het is belangrijk om deze problemen snel en effectief aan te pakken om de kwaliteit van leven van de patiënten en hun dierbaren te verbeteren. Met dat doel voor ogen werd Carel Reinierszkade PsyQ opgericht om een ​​diverse reeks diensten te bieden die zijn afgestemd op elk individu.

PsyQ: een overzicht

PsyQ is opgericht met als doel de geestelijke gezondheidszorg te innoveren en de individuele behoeften van patiënten te behandelen door middel van een holistische aanpak. Het is gevestigd in verschillende locaties in Nederland en levert een breed scala aan diensten. Het team van professionals bestaat uit psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en therapeuten die uitgebreide ervaring hebben met het werken met patiënten met verschillende psychische aandoeningen.

Carel Reinierszkade PsyQ is een onderdeel van het PsyQ-netwerk, dat effectief en efficiënt werkt om de geestelijke gezondheid te bevorderen. Het doel is om effectieve, patiëntgerichte zorg te bieden die mensen in staat stelt optimaal te functioneren in hun dagelijks leven.

Diensten van Carel Reinierszkade PsyQ

Carel Reinierszkade PsyQ biedt een reeks diensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van elk individu. Het beste van alles is dat de diensten beschikbaar zijn voor zowel volwassenen als kinderen.

1. Behandeling van psychische aandoeningen

PsyQ biedt een breed scala aan behandelingen voor verschillende psychische aandoeningen, zoals angst, depressie, bipolaire stoornis, ADHD en persoonlijkheidsstoornissen. Elke behandeling wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt en kan bestaan ​​uit individuele therapie, medicatie en/of groepstherapie.

2. Diagnostische beoordeling

Het proces van het beoordelen van een psychische aandoening omvat het onderzoeken van de symptomen en het vaststellen van een diagnose. Carel Reinierszkade PsyQ biedt gedegen diagnostische beoordelingen voor een breed scala aan psychische aandoeningen. Het beoordelingsproces wordt uitgevoerd door professionals met uitgebreide ervaring en expertise.

3. Trainingen en workshops

Carel Reinierszkade PsyQ biedt verschillende trainingen en workshops aan die gericht zijn op het verbeteren van de geestelijke gezondheid en het welzijn. Deze trainingen en workshops kunnen worden gevolgd door patiënten, familieleden en mantelzorgers. Ze bieden praktische tips en strategieën om psychische aandoeningen effectief te behandelen en op de lange termijn te voorkomen.

4. Online behandelingen

Het is niet altijd mogelijk om persoonlijk bij een behandeling aanwezig te zijn. Carel Reinierszkade PsyQ biedt daarom ook online behandeling aan. Deze behandelingen omvatten chatrooms en videogesprekken met ervaren professionals die de patiënt op afstand kunnen helpen.

FAQ’s

– Wat is Carel Reinierszkade PsyQ?

Carel Reinierszkade PsyQ is onderdeel van het PsyQ-netwerk dat zich richt op het innoveren van de geestelijke gezondheidszorg en het bieden van patiëntgerichte zorg.

– Welke diensten biedt Carel Reinierszkade PsyQ?

PsyQ biedt verschillende diensten aan, zoals behandelingen voor verschillende psychische aandoeningen, diagnostische beoordelingen, trainingen en workshops, en online behandelingen.

– Wat zijn de openingstijden van Carel Reinierszkade PsyQ?

De openingstijden variëren per dag en locatie. Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen met de kliniek om de openingstijden te verifiëren.

– Hoe kan ik me aanmelden voor een behandeling bij Carel Reinierszkade PsyQ?

Je kunt een afspraak maken via de website van PsyQ of door telefonisch contact op te nemen met de dichtstbijzijnde locatie.

– Worden de diensten gedekt door mijn zorgverzekering?

De diensten van Carel Reinierszkade PsyQ zijn gedekt door verzekeraars. Er is echter wel sprake van eigen risico. Het is daarom raadzaam om uw verzekeringspolis te controleren of uw verzekeraar de diensten vergoedt.

– Hoe lang duurt een behandeling bij Carel Reinierszkade PsyQ?

De duur van een behandeling varieert per persoon en psychische aandoening. Een behandeling kan maanden tot jaren duren, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

Conclusie:

Carel Reinierszkade PsyQ is een toonaangevende plek voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Het biedt een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van patiënten. Het team van professionals bestaat uit psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en therapeuten die uitgebreide ervaring hebben met het werken met patiënten met verschillende psychische aandoeningen. Met zijn efficiënte en effectieve aanpak, biedt Carel Reinierszkade PsyQ patiëntgerichte zorg die mensen in staat stelt optimaal te functioneren in het dagelijks leven.

parkeren carel reinierszkade den haag

Parkeren Carel Reinierszkade Den Haag: Dé Uitkomst Bij Krapte Aan Parkeerplekken in Den Haag

Den Haag is een drukke stad en dat betekent dat er ook sprake is van krapte aan parkeerplekken. Gelukkig biedt de Carel Reinierszkade in Den Haag een oplossing. Deze straat is namelijk voorzien van talloze parkeerplaatsen waardoor je altijd een parkeerplek kunt vinden.

In dit artikel zullen wij inzoomen op de voordelen van parkeren aan de Carel Reinierszkade, de mogelijkheden van tarieven en openingstijden en de locatie van de straat.

Locatie

De Carel Reinierszkade is een straat gelegen in de buurt het Zeeheldenkwartier. Het Zeeheldenkwartier is een van de oudste wijken van Den Haag en heden ten dage kenmerkt het zich door een mix van wonen, winkelen en horeca. Ook de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten is hier gevestigd. De wijk is eenvoudig te bereiken zowel met openbaar vervoer als en eigen vervoer.

Parkeren aan de Carel Reinierszkade

De Carel Reinierszkade staat bekend om de vele parkeerplaatsen. Het is dan ook vaak de beste plek om je auto neer te zetten wanneer je in het Zeeheldenkwartier bent. In de straat zijn twee soorten parkeerplekken beschikbaar: plekken waarvoor je moet betalen en plekken waar je gratis kunt parkeren.

Betaald parkeren

Voor de parkeerplekken waar je moet betalen, betaal je een vast dagtarief van 2,90 euro. Dit bedrag betaal je tussen 09:00 en 24:00 uur. Wil je langer blijven staan, dan dien je je auto opnieuw te parkeren of een dagkaart te kopen. Let op, parkeren op zondag is geheel gratis in Den Haag.

Gratis parkeren

De gratis parkeerplekken bevinden zich aan het einde van de Carel Reinierszkade. Hier kun je je auto gratis parkeren zolang je wilt. Houd er wel rekening mee dat deze plekken vaak druk bezet zijn. Daarnaast raden wij aan om de borden te checken om eventuele kosteloze parkerenperiodes te voorkomen.

Openingstijden

De parkeerplaatsen aan de Carel Reinierszkade zijn 24/7 beschikbaar. Het is dus mogelijk om op elk moment van de dag je auto te parkeren. Let wel op dat voor de betaalde parkeerplekken er buiten de openingstijden van 09:00 tot 24:00 uur geen parkeergeld hoeft te worden voldaan.

De voordelen van parkeren aan de Carel Reinierszkade

Parkeren aan de Carel Reinierszkade komt met diverse voordelen. Dit zijn enkele van de belangrijkste pluspunten:

1. Voldoende parkeerplaatsen

Parkeren aan de Carel Reinierszkade is een uitkomst als het gaat om krapte aan parkeerplekken. Er zijn tal van parkeerplekken beschikbaar waar je altijd terecht kunt.

2. Betaalbare parkeertarieven

De parkeertarieven aan de Carel Reinierszkade zijn relatief laag. Voor een vast dagtarief van 2,90 euro kun je hier de hele dag parkeren. Dit is een schappelijke prijs als je het vergelijkt met andere parkeerplaatsen in Den Haag.

3. Centrale ligging

De locatie van de Carel Reinierszkade is ideaal voor een bezoek aan het Zeeheldenkwartier. Het is gelegen in het hart van deze wijk en dat maakt het een heel stuk makkelijker om alles te voet of op de fiets te verkennen.

4. Veiligheid

Er wordt door de gemeente Den Haag veel aandacht besteed aan de veiligheid van straten en parkeren. Zo zijn de parkeerplaatsen aan de Carel Reinierszkade goed verlicht en worden de parkeerplekken regelmatig gecontroleerd.

FAQ’s

1. Zijn er laadpalen aan de Carel Reinierszkade?

A: Ja, er zijn laadpalen aanwezig. Deze zijn te vinden aan het begin van de Carel Reinierszkade ter hoogte van de Stadhouderslaan.

2. Kan ik ook een dagkaart kopen?

A: Ja, het is mogelijk om een dagkaart te kopen. Deze is te verkrijgen via een van de parkeerautomaten die te vinden zijn langs de straat.

3. Mag ik mijn auto ook in de berm parkeren?

A: Nee, het is niet toegestaan om langs de berm van de Carel Reinierszkade te parkeren. Houd in plaats daarvan de geldende parkeerborden in de gaten.

4. Is er ook parkeergelegenheid voor mindervaliden?

A: Ja, er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden aan de Carel Reinierszkade. Deze zijn te herkennen aan de bekende verkeersborden.

Conclusie

Parkeren aan de Carel Reinierszkade is een ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een betaalbare parkeerplek in Den Haag. De straat is goed bereikbaar, centraal gelegen en heeft voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn de parkeertarieven schappelijk en zijn er laadpalen aanwezig. Kortom, een plek waar je als bezoeker of bewoner van Den Haag goed terecht kunt.

carel reinierszkade funda

Carel Reinierszkade Funda: Maximale Woonplezier in het Hart van Bezuidenhout

De Carel Reinierszkade is een populaire straat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag. De straat is vernoemd naar Carel Reiniersz, de voormalige secretaris van de Staten-Generaal. De Carel Reinierszkade is een groene en rustige straat met prachtige historische panden en moderne woningen. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar maximale woonplezier.

Het vinden van een huis dat voldoet aan uw wensen en eisen kan lastig zijn, vooral in een drukke stad als Den Haag. Funda, de populaire huizensite voor Nederlanders, biedt echter uitkomst voor huizenzoekers. Met een breed scala aan woningen, waaronder de woningen in de Carel Reinierszkade, biedt Funda een one-stop-shop voor iedereen die op zoek is naar een nieuw huis.

Wonen in de Carel Reinierszkade

De woningen aan de Carel Reinierszkade bieden veel voordelen aan de bewoners. De straat is gunstig gelegen in het populaire woonwijk Bezuidenhout. Het gebied heeft veel historische en culturele bezienswaardigheden. U kunt gemakkelijk naar het centrum van Den Haag gaan met het openbaar vervoer of op de fiets. Het strand van Scheveningen en de boulevard zijn ook gemakkelijk te bereiken.

De huizen aan de Carel Reinierszkade zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel scholen en speeltuinen in de buurt. Bovendien zijn er veel sportclubs en recreatiemogelijkheden in de omgeving. De straat zelf is rustig en groen en biedt weinig verkeersoverlast.

De woningen in de Carel Reinierszkade zijn ook erg gewild vanwege hun architectuur. De huizen zijn gebouwd in verschillende stijlen, van de moderne architectuur tot aan de monumentale Jugendstil-stijl. Deze verscheidenheid in architectuur geeft de straat een bijzonder karakter.

De huizen in de Carel Reinierszkade variëren in grootte en prijs. De woningen hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en zijn geschikt voor mensen met verschillende budgetten.

Funda’s aanbod voor de Carel Reinierszkade

Wanneer u op zoek bent naar een huis aan de Carel Reinierszkade, kunt u terecht bij Funda. Funda biedt een breed scala aan woningen in deze populaire straat. U kunt filteren op prijs, grootte en andere kenmerken om het perfecte huis te vinden dat voldoet aan uw wensen en budget.

Dankzij Funda kunnen huizenzoekers gemakkelijk informatie krijgen over de woning voordat ze deze bezoeken. U kunt foto’s van het huis en de omgeving bekijken en indien nodig een virtuele rondleiding aanvragen. Daarnaast biedt Funda een uitgebreide beschrijving van de woning, inclusief de kenmerken en specificaties van het huis.

FAQs

1) Hoeveel kost een gemiddeld huis in de Carel Reinierszkade?

De prijzen van huizen in de Carel Reinierszkade variëren afhankelijk van de grootte, locatie en specifieke kenmerken van het huis. De gemiddelde prijs van woningen in deze straat is momenteel €734.038.

2) Is het veilig om te wonen in de Carel Reinierszkade?

Ja, de Carel Reinierszkade is een veilige straat om te wonen. Bezuidenhout is een rustige en veilige wijk in Den Haag. Er zijn weinig gevallen van criminaliteit in deze buurt.

3) Zijn er topscholen in de buurt van de Carel Reinierszkade?

Ja, er zijn verschillende topscholen in de buurt van de Carel Reinierszkade. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit basisscholen zoals het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en het Haags Montessorischool. Voor middelbare scholen kunt u ook terecht bij het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en het Montessori College.

4) Is de Carel Reinierszkade goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, u kunt gemakkelijk naar de Carel Reinierszkade reizen met het openbaar vervoer. De straat ligt op loopafstand van verschillende bushaltes en treinstations. Het Centraal Station van Den Haag ligt op slechts tien minuten fietsen van de Carel Reinierszkade.

5) Wat zijn de populairste kenmerken van de huizen in de Carel Reinierszkade?

De huizen in de Carel Reinierszkade zijn populair vanwege hun unieke architectuur en ligging. De straat heeft historische panden en moderne woningen, die geschikt zijn voor mensen met verschillende smaken en budgetten. Bovendien biedt de straat een rustige en groene omgeving, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Images related to the topic carel reinierszkade 197 den haag

Documentaire Prettig uiteinde, Den Haag 1985
Documentaire Prettig uiteinde, Den Haag 1985

Article link: carel reinierszkade 197 den haag.

Learn more about the topic carel reinierszkade 197 den haag.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *