Skip to content
Trang chủ » Bekijk nu Carbatinastraat 3, 6515 GM Nijmegen – Geweldige kans!

Bekijk nu Carbatinastraat 3, 6515 GM Nijmegen – Geweldige kans!

Marjoleinstraat 3 Nijmegen

carbatinastraat 3 6515 gm nijmegen

Carbatinastraat 3 6515 GM Nijmegen: Een overzicht

Carbatinastraat 3 is een adres in de wijk Hatert van Nijmegen. De postcode voor dit adres is 6515 GM. Het pand ligt nabij een aantal voorzieningen, waaronder het CWZ Nijmegen, een ziekenhuis dat diensten verleent aan zowel volwassenen als kinderen.

Bereikbaarheid

Carbatinastraat 3 is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het adres ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Nijmegen.

Openbaar vervoer

Het CWZ Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden meerdere buslijnen van en naar het ziekenhuis. Buslijn 6 en buslijn 83 stoppen bijvoorbeeld op enkele minuten lopen van Carbatinastraat 3.

Met de auto

Het CWZ Nijmegen ligt op enkele minuten rijden van de snelweg en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van het ziekenhuis.

Parkeermogelijkheden

Parkeren bij het CWZ Nijmegen is mogelijk op het terrein van het ziekenhuis. Ook zijn er rond het ziekenhuis voldoende parkeermogelijkheden op straat. Let wel op de parkeertarieven en de parkeerduur.

Buurtinformatie

Wijk Hatert

Carbatinastraat 3 ligt in de wijk Hatert van Nijmegen. Hatert is een wijk met ruim 13.000 inwoners. Het is een gemengde wijk met zowel koopwoningen als huurwoningen. De wijk heeft enkele parken en groenstroken en is ook nabij het Goffertpark gelegen.

Voorzieningen in de buurt

Het CWZ Nijmegen is een belangrijke voorziening in de buurt van Carbatinastraat 3. Het ziekenhuis biedt een scala aan medische diensten, waaronder ook spoedzorg en diagnostiek. Het CWZ Nijmegen beschikt ook over een apotheek, die kan worden gebruikt door patiënten van het ziekenhuis en andere inwoners van Nijmegen en omgeving.

Naast het CWZ Nijmegen zijn er ook andere voorzieningen in de buurt van Carbatinastraat 3. Zo zijn er enkele supermarkten en winkels in de buurt, waaronder een Lidl en een Kruidvat. Ook is er een gezondheidscentrum in de buurt, waar onder andere een huisarts en een fysiotherapeut zijn gevestigd.

Scholen in de buurt

Ouders met kinderen die in de buurt van Carbatinastraat 3 wonen, hoeven niet ver te reizen voor goed onderwijs. Er zijn enkele basisscholen in de buurt van het adres. De Prins Clausschool en de Hatertse Veste zijn bijvoorbeeld gelegen op enkele minuten fietsafstand van Carbatinastraat 3.

Specialisten CWZ Nijmegen

Het CWZ Nijmegen beschikt over een groot aantal specialisten die werkzaam zijn op verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal specialisten die werkzaam zijn bij het CWZ Nijmegen:

– Cardioloog
– Dermatoloog
– Gynaecoloog
– Internist
– KNO-arts
– Kinderarts
– Neuroloog
– Oogarts
– Orthopedisch chirurg
– Uroloog

CWZ Waalsprong bloedprikken

Het CWZ Nijmegen beschikt over een locatie in de Waalsprong waar bloed kan worden geprikt. Deze locatie is gelegen aan de Symfoniestraat 200 in Nijmegen. Op deze locatie kunnen patiënten van het CWZ Nijmegen terecht voor bloedafname en andere laboratoriumonderzoeken.

CWZ Nijmegen postbus

Het CWZ Nijmegen is per post te bereiken op het volgende adres:

CWZ Nijmegen
Postbus 9015
6500 GS Nijmegen

Carbatinastraat Nijmegen

Carbatinastraat is een straat in de wijk Hatert van Nijmegen. Het is een rustige straat met voornamelijk woonhuizen. Carbatinastraat 3 is gelegen nabij het CWZ Nijmegen.

CWZ Waalsprong apotheek

Het CWZ Nijmegen beschikt over een apotheek op locatie in de Waalsprong. Deze apotheek is gelegen aan de Symfoniestraat 200 in Nijmegen. De apotheek is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

CWZ hoofdgebouw

Het hoofdgebouw van het CWZ Nijmegen is gelegen aan de Weg door Jonkerbos 100 in Nijmegen. Dit is de hoofdlocatie van het ziekenhuis, waar de meeste medische diensten worden aangeboden.

B80 CWZ

B80 CWZ is een afdeling van het CWZ Nijmegen waar patiënten terecht kunnen voor onder andere de behandeling van kanker en bloedziekten. Deze afdeling is gelegen in het B80-gebouw, dat onderdeel uitmaakt van de hoofdlocatie van het CWZ Nijmegen.

FAQ

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Carbatinastraat 3?

Ja, er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van Carbatinastraat 3. Er kan bijvoorbeeld worden geparkeerd op het terrein van het CWZ Nijmegen.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Carbatinastraat 3?

In de buurt van Carbatinastraat 3 zijn onder andere het CWZ Nijmegen, enkele supermarkten en winkels en een gezondheidscentrum gevestigd.

Welke specialisten zijn werkzaam bij het CWZ Nijmegen?

Het CWZ Nijmegen beschikt over een groot aantal specialisten die werkzaam zijn op verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Enkele voorbeelden zijn de cardioloog, dermatoloog, gynaecoloog, internist, KNO-arts, kinderarts, neuroloog, oogarts, orthopedisch chirurg en uroloog.

Waar kan ik bloed laten prikken bij het CWZ Nijmegen?

Het CWZ Nijmegen beschikt over een locatie in de Waalsprong waar bloed kan worden geprikt. Deze locatie is gelegen aan de Symfoniestraat 200 in Nijmegen.

Waar is het hoofdgebouw van het CWZ Nijmegen gelegen?

Het hoofdgebouw van het CWZ Nijmegen is gelegen aan de Weg door Jonkerbos 100 in Nijmegen.

Hoe kan ik het CWZ Nijmegen per post bereiken?

Het CWZ Nijmegen is per post te bereiken op het volgende adres:

CWZ Nijmegen
Postbus 9015
6500 GS Nijmegen

Keywords searched by users: carbatinastraat 3 6515 gm nijmegen cwz nijmegen, cwz waalsprong bloedprikken, cwz nijmegen postbus, carbatinastraat nijmegen, specialisten cwz nijmegen, cwz waalsprong apotheek, cwz hoofdgebouw, b80 cwz

Categories: Top 64 carbatinastraat 3 6515 gm nijmegen

Marjoleinstraat 3 Nijmegen

See more here: smartekvn.com

cwz nijmegen

CWZ Nijmegen is een ziekenhuis gevestigd in Nijmegen, een stad in de provincie Gelderland in Nederland. Het ziekenhuis staat bekend als een van de grootste zorginstellingen in de regio met meer dan 3.500 medewerkers die zich inzetten voor de verzorging van de patiënten.

CWZ Nijmegen biedt een breed scala aan medische diensten aan, waaronder algemene chirurgie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastro-enterologie, hematologie, interne geneeskunde, kaakchirurgie, kindergeneeskunde, longgeneeskunde, neurologie, oncologie, psychiatrie, reumatologie, urologie en nog veel meer.

Naast deze diensten biedt CWZ Nijmegen ook ondersteunende diensten aan zoals diagnostische onderzoeken, laboratoriumtests, radiologie en medische beeldvorming, nucleaire geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en sociale geneeskunde.

Het ziekenhuis is opgedeeld in verschillende afdelingen, elk met een specifieke specialisatie en zorgverlening. Er zijn afdelingen gericht op bijvoorbeeld chirurgie, cardiologie, oncologie, kindergeneeskunde en neurologie.

CWZ Nijmegen heeft een internationaal erkende afdeling oncologie die bekend staat om zijn geavanceerde technologieën en behandelingen op het gebied van kanker. De afdeling bevat onder meer een hypermoderne radiotherapieruimte en de nieuwste apparatuur voor chemotherapie om het beste te bieden in de strijd tegen kanker.

Een ander opvallend kenmerk van CWZ Nijmegen is de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH), waar patiënten met medische noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunnen. De afdeling is uitgerust met geavanceerde apparatuur en heeft gekwalificeerd personeel beschikbaar om snel en effectief hulp te bieden in noodsituaties.

Het ziekenhuis heeft ook een Transmuraal Bureau, een platform voor het delen van informatie tussen huisartsen, specialisten en patiënten, om een optimale zorg te bieden aan patiënten met complexe of chronische aandoeningen. Het bureau helpt bij het coördineren van de zorg voor patiënten die een meer geïntegreerde aanpak nodig hebben.

CWZ Nijmegen biedt ook trainingsmogelijkheden aan voor studenten in de gezondheidszorg. Het ziekenhuis heeft samenwerkingsverbanden met verschillende academische instituten, waaronder het Radboudumc en de HAN Hogeschool, om stages en opleidingen aan te bieden op verschillende niveaus in de gezondheidszorg.

CWZ Nijmegen zet zich in voor innovatie en werkt actief aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en behandelingen. Het ziekenhuis heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe apparatuur en technologieën om de zorg voor patiënten te verbeteren en te innoveren.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van CWZ Nijmegen?
CWZ Nijmegen is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor spoedeisende hulp. De openingstijden van poliklinische afspraken variëren per afdeling en worden vermeld op de website van het ziekenhuis.

Is CWZ Nijmegen een academisch ziekenhuis?
CWZ Nijmegen is geen academisch ziekenhuis, maar heeft wel samenwerkingsverbanden met verschillende academische instituten om stages en opleidingen aan te bieden op verschillende niveaus in de gezondheidszorg.

Hoe kan ik een afspraak maken bij CWZ Nijmegen?
Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt via het afsprakenbureau op nummer 024 – 365 96 60 of online via de website van het ziekenhuis.

Wat voor soort diensten biedt CWZ Nijmegen aan?
CWZ Nijmegen biedt een breed scala aan medische diensten aan, waaronder algemene chirurgie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastro-enterologie, hematologie, interne geneeskunde, kaakchirurgie, kindergeneeskunde, longgeneeskunde, neurologie, oncologie, psychiatrie, reumatologie, urologie en nog veel meer.

Heeft CWZ Nijmegen een spoedeisende hulp afdeling?
Ja, CWZ Nijmegen heeft een Spoedeisende Hulp (SEH) afdeling waar patiënten met medische noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunnen.

Hoe zit het met parkeren bij CWZ Nijmegen?
CWZ Nijmegen heeft verschillende parkeerplaatsen op het terrein van het ziekenhuis. Het parkeren is gratis voor patiënten en bezoekers.

Zijn er accommodaties in de buurt van CWZ Nijmegen voor degenen die van ver komen?
Ja, er zijn verschillende accommodaties in de buurt van CWZ Nijmegen, waaronder hotels en Airbnb’s.

Hoe kan ik contact opnemen met CWZ Nijmegen?
U kunt contact opnemen met CWZ Nijmegen via het nummer 024 – 365 76 57 of via de website van het ziekenhuis, waar ook live chats beschikbaar zijn.

cwz waalsprong bloedprikken

CWZ Waalsprong is een medisch centrum in Nederland dat gespecialiseerd is in bloedonderzoek en bloedprikken. Het is een toonaangevend ziekenhuis dat zich richt op het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg aan patiënten in de regio. Tegenwoordig worden bloedonderzoeken steeds belangrijker als het gaat om het opsporen en behandelen van ziekten. Dit heeft ertoe geleid dat het aantal mensen dat bloedonderzoeken ondergaat, is toegenomen. Dit is de reden waarom CWZ Waalsprong de mogelijkheid biedt voor bloedafname- en onderzoeksdiensten aan te bieden.

Bloedafname of -prikken is een procedure die wordt gebruikt om een monster van het bloed van een patiënt te nemen om te onderzoeken op verschillende medische aandoeningen. Het bloedmonster kan vervolgens worden onderzocht om verschillende aandoeningen op te sporen, zoals diabetes, schildklieraandoeningen, hiv/aids, kanker, enzovoort. Het is ook een belangrijk onderdeel van de pre-operatieve beoordeling van patiënten.

Degenen die zich willen laten testen, kunnen een afspraak maken met de specialisten van CWZ Waalsprong. Het bloedonderzoek wordt uitgevoerd door een professionele medische staf die ervaring heeft met bloedafname- en onderzoeksprocedures. De medewerkers van CWZ Waalsprong zijn getraind om patiënten comfortabel en veilig door de procedure te leiden.

Het proces van bloedprikken bij CWZ Waalsprong is snel en eenvoudig. Patiënten moeten bij aankomst op het medisch centrum een ontvangstprocedure doorlopen om hun identiteit te bevestigen. Hierdoor wordt vastgesteld of het juiste bloedmonster wordt gebruikt. Het bloedmonster wordt vervolgens afgenomen door een van de bekwame medewerkers van CWZ Waalsprong, die een steriele, wegwerpbare naald gebruiken om het bloed af te nemen. Na de bloedafname wordt het bloedmonster naar het laboratorium van het centrum gestuurd voor analyse.

Bij CWZ Waalsprong worden de bloedonderzoeken uitgevoerd met behulp van de modernste technologieën en apparatuur. Het laboratorium van het medisch centrum is uitgerust met de nieuwste voorzieningen om nauwkeurige en betrouwbare resultaten te garanderen. Dit is vooral belangrijk voor degenen die bloedonderzoeken ondergaan omdat het resultaat van hun test de basis zal vormen voor hun behandelingsschema. Het medisch centrum streeft ernaar om patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg en dienstverlening, zoals diagnostische tests om de gezondheid van patiënten te bewaken en om vroegtijdig ziekten op te sporen.

CWZ Waalsprong zet zich in voor patiënten en probeert hun diensten gemakkelijk toegankelijk te maken. De locatie van het medisch centrum is gemakkelijk te bereiken met de auto en ook met het openbaar vervoer. Het medisch centrum heeft ook ruime parkeergelegenheid. Patiënten profiteren van de flexibiliteit en planningsopties die ze krijgen bij het plannen van hun afspraken. CWZ Waalsprong biedt ook online tools aan om patiënten op de hoogte te houden van de tijd die nodig is om hun resultaten te ontvangen.

FAQs

1. Wat is bloedprikken?

Bloedprikken is de procedure waarbij een medische professional bloed afneemt bij een patiënt. Het afgenomen bloed kan vervolgens in het laboratorium worden geanalyseerd om verschillende medische aandoeningen op te sporen.

2. Waarom is bloedprikken nodig?

Bloedprikken is nodig om verschillende medische aandoeningen op te sporen, zoals diabetes, schildklieraandoeningen, hiv/aids, kanker, etc. Het is ook een belangrijk onderdeel van de pre-operatieve beoordeling van patiënten.

3. Is bloedprikken pijnlijk?

Bloedprikken kan voor sommige mensen ongemakkelijk zijn, maar de pijn zou niet langdurig moeten aanhouden.

4. Is het nodig om nuchter te zijn voor bloedprikken?

Soms is het nodig om nuchter te zijn voordat u bloed laat afnemen. Uw eigen arts of de medewerkers van CWZ Waalsprong informeren u altijd over de voorbereidingen die u moet treffen voordat u naar uw afspraak komt.

5. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bloedtestresultaten ontvang?

De duur van de bloedtestresultaten hangt af van de soort test die is uitgevoerd. In veel gevallen ontvangt u de resultaten van uw testen binnen enkele dagen. Voor sommige testen kan het enkele weken duren.

CWZ Waalsprong heeft zich tot doel gesteld om kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden aan patiënten. Het medisch centrum is uitgerust met geavanceerde voorzieningen en apparatuur waarmee medische diagnostiek en behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Bij CWZ Waalsprong kunnen patiënten terecht voor bloedafnames en onderzoeken, die onmisbaar zijn bij de diagnose van verschillende medische aandoeningen. De medische staf van het centrum zijn getraind om patiënten comfortabel en veilig door de procedure te leiden. Het medisch centrum streeft er ook naar om hun patiënten de beste dienstverlening aan te bieden door het gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Het mogelijk maken van bloedonderzoeken op één locatie maakt het voor patiënten gemakkelijker dan reizen tussen verschillende plaatsen.

cwz nijmegen postbus

CWZ Nijmegen Postbus is een belangrijk gezondheidszorginstelling in Nederland. Het is een regionaal ziekenhuis dat een breed scala van medische diensten en behandelingen biedt. CWZ Nijmegen Postbus begon in 1959 met zijn activiteiten en is sindsdien gegroeid tot een toonaangevend zorgcentrum in Nijmegen en omgeving. Het ziekenhuis biedt patiënten uit allerlei hoeken van het land hoogwaardige medische zorg en is door zijn deskundigheid en topprestaties zeker een goede keuze.

Het CWZ Nijmegen Postbus: Wat is het?

Het CWZ Nijmegen Postbus is een regionaal ziekenhuis dat een breed scala van medische diensten aanbiedt. Het ziekenhuis heeft een groot aantal specialiteiten in huis en is bekend om zijn goede en kwalitatieve behandelingen. Het CWZ Nijmegen Postbus is een van de meest gewaardeerde en gerespecteerde zorginstellingen in Nederland.

CWZ Nijmegen Postbus: Specialiteiten

Het CWZ Nijmegen Postbus biedt een groot aantal medische specialismen. Het ziekenhuis heeft niet alleen een groot aantal geregistreerde specialisten, maar ook een breed scala aan behandelingen. Of het nu gaat om kindergeneeskunde, orthopedie, neurologie, geriatrie of orgaantransplantatie, CWZ Nijmegen Postbus heeft alles in huis.

CWZ Nijmegen Postbus: Services

Het CWZ Nijmegen Postbus biedt verschillende diensten die in veel zorgcentra niet aanwezig zijn. Het ziekenhuis heeft een medisch laboratorium dat voortdurend onderzoek doet naar nieuwe geneesmiddelen en behandelingen. Het ziekenhuis biedt ook fysiotherapie, revalidatie, vroegtijdige screening, rouw- en revalidatiebegeleiding aan. Het CWZ Nijmegen Postbus heeft een speciale afdeling voor terminale zorg, voor patiënten die niet meer te genezen zijn en hun laatste dagen zo comfortabel mogelijk willen doorbrengen.

CWZ Nijmegen Postbus: Locatie en contactgegevens

Het CWZ Nijmegen Postbus is gelegen in de Nederlandse stad Nijmegen. Het ziekenhuis is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en er is voldoende parkeergelegenheid op locatie. Het adres van CWZ Nijmegen Postbus is Weg door Jonkerbos 100, 6532 SZ Nijmegen, Nederland. Voor meer informatie kunt u de website van de instelling bezoeken, of telefonisch contact opnemen via het volgende nummer: 024-3657657.

CWZ Nijmegen Postbus: Veelgestelde vragen

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over het CWZ Nijmegen Postbus:

Q: Moet ik een verwijzing hebben om behandeling te ondergaan in het CWZ Nijmegen Postbus?

A: Ja, u dient een verwijzing te hebben van uw huisarts, behandelend specialist of tandarts voordat u een afspraak kunt maken voor een poliklinisch consult of behandeling in het ziekenhuis.

Q: Kan ik zonder afspraak naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) komen?

A: Ja, u kunt zonder afspraak naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) komen in het CWZ Nijmegen Postbus. De SEH is 24 uur per dag geopend voor spoedgevallen.

Q: Kan ik parkeren bij het CWZ Nijmegen Postbus?

A: Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het CWZ Nijmegen Postbus. Het is echter wel aan te raden om tijdig te arriveren, want het kan soms druk zijn op de parkeerplaats.

Q: Kan ik online een afspraak maken bij het CWZ Nijmegen Postbus?

A: Ja, u kunt online een afspraak maken door het online afsprakenformulier op de website van het ziekenhuis in te vullen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de afdeling polikliniek om een afspraak te maken.

Q: Worden alle behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

A: Dit hangt af van uw zorgverzekering en de voorwaarden. Het is verstandig om dit vooraf te controleren met uw zorgverzekeraar. Houd er wel rekening mee dat sommige behandelingen niet geheel vergoed worden of dat er een eigen risico is.

Conclusie

CWZ Nijmegen Postbus is een toonaangevende zorginstelling in Nederland. Het ziekenhuis biedt een breed scala aan medische behandelingen en diensten. CWZ Nijmegen Postbus heeft een groot aantal specialisten in huis en is bekend voor zijn topprestaties en kwaliteit van behandelingen. Het ziekenhuis heeft ook een groot aantal diensten die in veel zorgcentra niet aanwezig zijn. Het CWZ Nijmegen Postbus is een goede keuze voor patiënten die op zoek zijn naar hoogwaardige medische zorg.

Images related to the topic carbatinastraat 3 6515 gm nijmegen

Marjoleinstraat 3 Nijmegen
Marjoleinstraat 3 Nijmegen

Article link: carbatinastraat 3 6515 gm nijmegen.

Learn more about the topic carbatinastraat 3 6515 gm nijmegen.

See more: https://smartekvn.com/category/blognl blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *